Panos277 Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Νεες φωτο δειτε εδω: http://www.threegmobile.net/main/index.php?lang=ENG&option=news_detail&nid=566&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Σας συμβουλευω να δειτε και αυτο το βιντεο με το 6280: http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,76015,00.html : ειναι τελειο EDIT:Αν κοποιος moderator ή καποιος αλλος μπορει να το παρει και να το ανεβασει π.χ. στο gmail, p.finder. ας το κανει για να μπορουμε να το βλεπουμε χωρις να ειμαστε στο νετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Για δοκιμάστε να το κατεβάσετε από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Και αλλες φωτο απο planete-nokia: http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=17841&st=60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 AMAN ti flashia itan auti.....eixa ena 7250(to thimaste)kai ena 6600 kai twra eixa orkistei na pairnw mono sharp (twra exw gx30)alla mallon telika einai tria ta montela pou me kanoun na xasw ton upno mou... to 6280 to Z700 kai to V903SH. ante twra na dialekseis...kai me vasi tin timi vevaiws vevaiws mallon xairetw ta asiatika.....den to perimena....epatha plaka twra.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ξερει κανεις αν θα παιρνει θεματα το 6280????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Θα παίρνει!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Θα μπαινει ιντερνετ κανονικα σε ολα τα σαιτ οπως και ενας υπολογιστης? Τουλαχιστον το 6260 που ειχα δεν υπηρχε σαιτ που δεν εμπαινε σαν υπολογιστης. Ενω αντιθετα το 6600 που ειχα παλιοτερα αν και ειχε και αυτο html browser οπως και το 6260 δεν εμπαινε σε ολα κανονικα. Τωρα απο οτι διαβασα αυτο θα εχει html browser αραγε θα μπαινει σε ολα τα σαιτ του ιντερνετ οπως και το 6260? Ρωτω γιατι για μενα ειναι σημαντικη και αυτη η λειτουργια. Ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 AMAN ti flashia itan auti.....eixa ena 7250(to thimaste)kai ena 6600 kai twra eixa orkistei na pairnw mono sharp (twra exw gx30)alla mallon telika einai tria ta montela pou me kanoun na xasw ton upno mou... to 6280 to Z700 kai to V903SH. ante twra na dialekseis...kai me vasi tin timi vevaiws vevaiws mallon xairetw ta asiatika.....den to perimena....epatha plaka twra.... φλασια δε λες τιποτα φιλε μου,παντως απο ολα τα κινητα που εχεις βαλει το 6280 ξεχωριζω :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 φλασια δε λες τιποτα φιλε μου,παντως απο ολα τα κινητα που εχεις βαλει το 6280 ξεχωριζω :) Συμφωνω γιατι εκτος του οτι τα αλλα 2 θα ειναι πανακριβα, το 6280 θα εχει και ποιο μικρη τιμη και θα ειναι και ωραιοτερο!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Συμφωνω γιατι εκτος του οτι τα αλλα 2 θα ειναι πανακριβα, το 6280 θα εχει και ποιο μικρη τιμη και θα ειναι και ωραιοτερο!!!!!!! και μικροτερο φυσικα φιλε μου.παιζει μεγαλη σημασια αυτο. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 H nokia anaferi oti tha ipostirizi aytomati enalagi metaksi diktion, diladi den tha exi epilogi litoyrgias se GSM kai diplis litoyrgias??????? opos sta 3G series60!!!! Episis ipostirizi tin Υπηρεσία Kodak Mobile Service???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 diladi den tha exi epilogi litoyrgias se GSM kai diplis litoyrgias??????? opos sta 3G series60!!!! Λογικα θα υπαρχει αυτη η επιλογη φιλε μου ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 σιγουρα θα πρεπει να υπαρχει αυτη η επιλογη γιατι αλλιως...θα φαμε μεγαλο μπερδεμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Μεχρι στιγμης κι εγω σε οσα site διαβασα μιλανε για αυτοματη επιλογη. Ειδομεν. Για θεματα δεν διαβασα αν εχει ομωσ. Θα εχει? Μην ξεχναμε ειναι series40. Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει. Οκτωβριο? Και η τιμη ειναι 370 - 375 με η χωρις το Φ.Π.Α? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Μεχρι στιγμης κι εγω σε οσα site διαβασα μιλανε για αυτοματη επιλογη. Ειδομεν. Για θεματα δεν διαβασα αν εχει ομωσ. Θα εχει? Μην ξεχναμε ειναι series40. Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει. Οκτωβριο? Και η τιμη ειναι 370 - 375 με η χωρις το Φ.Π.Α? θεματα φιλε μου θα υποστηριζει σιγουρα,εδω και το 6230I Και το 8800 εχυν θεματα,το 6280 δεν θα χει? για οκτωμβριο το βλεπω κι εγω <<δυστυχως>>. εγω παλι το κοβω καπου στα 400 με 450 να κανει. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 θεματα φιλε μου θα υποστηριζει σιγουρα,εδω και το 6230I Και το 8800 εχυν θεματα,το 6280 δεν θα χει? για οκτωμβριο το βλεπω κι εγω <<δυστυχως>>. εγω παλι το κοβω καπου στα 400 με 450 να κανει. :) εχει βγει η τελικη τιμη ειναι 375 :!: ;) :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 εχει βγει η τελικη τιμη ειναι 375 :!: ;) :cool: Η τιμουλα που ανακοινωσε η νοκια ειναι χωρις φορους ,φπα κλπ ,στο περιπου. :) at an estimated retail price of 375 EUR before subsidies or taxes. ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 οποτε μαλλον πως επεσα μεσα στο θεμα της τιμης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Η τιμουλα που ανακοινωσε η νοκια ειναι χωρις φορους ,φπα κλπ ,στο περιπου. :) at an estimated retail price of 375 EUR before subsidies or taxes. ;) στο θεμα που λανθασμενα ανοιξα και καλως κλειδωσες η τιμη και η ημερομηνια αφιξης ηταν απο e-shop κυρους :!: ;) με φορους αλλα λογω του οτι το κλειδωσες εχασα το λινκ :O αλλα ισως το βρω και το δωσω και παλι :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Σε σχέση με τις προδιαγραφές του και με τις τιμές της αγοράς, αν κάνει περισσότερα από 400 Ευρα δεν θα τα πάει καθόλου καλά σε πωλήσεις. Ας μη ξεχνάμε ότι η Τεχνολογία όλο και φτηναίνει Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Σε σχέση με τις προδιαγραφές του και με τις τιμές της αγοράς, αν κάνει περισσότερα από 400 Ευρα δεν θα τα πάει καθόλου καλά σε πωλήσεις. Ας μη ξεχνάμε ότι η Τεχνολογία όλο και φτηναίνει το 375 total ισχυει :!: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Εγω παλι σε οσα site εχω ψαξει (και ειναι αρκετα) η τιμη ειναι 375 χωρις Φ.Π.Α Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 το 375 total ισχυει :!: Μην το κουραζουμε με την τιμη αλλο . :!: Μεχρι να κυκλοφορησει θα ακουσουμε διαφορα ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Παιδιά, πότε περίπου θα βγεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts