Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

diavasa to review tou 6270 pou einai paromoio me to 6280 kai leei pos den mporeis na metafereis arxeia megalitera apo 6 mb katos auta den pane stin karta mnimis alla stin mnimi siskeuis. isxiei auto gia ta 6280?

Δεν έχω παρατηρήσει κανέναν περιορισμό στο μέγεθος...

diavasa to review tou 6270 pou einai paromoio me to 6280 kai leei pos den mporeis na metafereis arxeia megalitera apo 6 mb katos auta den pane stin karta mnimis alla stin mnimi siskeuis. isxiei auto gia ta 6280?

Iσχυει, στην περιπτωση που μιλας για μεταφορα μεσω υπερυθρων και Bluetooth (απο αλλη BT συσκευη π.χ προς το τηλ. σου). Δεν σε αφηνει να διαλεξεις μεταξυ μνημης και καρτας για την αποθηκευση του αρχειου.

Πρακτικα βεβαια, δεν ειναι και τοσο προβλημα γιατι απο τη μια εχεις το pc suite οποτε τα μεταφερεις με drag and drop εκει που θελεις εκει αλλα και στην περιπτωση που σου στειλει καποιος αλλος κατι (απο κινητο σε κινητο δηλ.) τα 6mb νομιζω οτι ειναι αρκετος χωρος και για .mp3 αλλα και για πολλα αλλα.

Το σωστο βεβαια θα ηταν να διαλεγες εσυ που θελεις, μπορει σε καποιο μελλοντικο fimrwire update να το δουμε κι αυτο...

Μα, ακόμα και αν το βάλει από μόνο του κάπου, μετά το μετακινείς μέσα από το τηλέφωνο...

Μα, ακόμα και αν το βάλει από μόνο του κάπου, μετά το μετακινείς μέσα από το τηλέφωνο...

Δε νομιζω οτι ρωτησε αυτο αλλα για τη μεταφορα απο - προς το τηλεφωνο...Αυτο που λες ειναι προφανες! :)

exontas diavasei tis perissoteres selides tou thematos tha ithela na kano tis eksis erotiseis:

1.exei xrisimopoiisei kapoios karta mnimis 2gb kai an nai mporese i karta na ginei usb storage device oste na apothikeusei arxeia apo pc?

2.giati sto plaisio exei sta 2 diaforetika xromata 2 diaforetikes times kai sto mauro anagrafei oti den paizei mp3? exei kaneis to silver? to slide paizei poli?

3.iparxei dinatotita ama exeis adsl spiti na sindeeis kai to kinito sou na mpainei internet i auto ginetai mono sta symbian?

4.douleuei to msn messenger sto 6280?

5.pou grafei apo pou einai gia na do tin deutewra pou tha to paro an einai made in finland?

euxaristo prokatavolika

Πρακτικα βεβαια, δεν ειναι και τοσο προβλημα γιατι απο τη μια εχεις το pc suite οποτε τα μεταφερεις με drag and drop εκει που θελεις εκει αλλα και στην περιπτωση που σου στειλει καποιος αλλος κατι (απο κινητο σε κινητο δηλ.) τα 6mb νομιζω οτι ειναι αρκετος χωρος και για .mp3 αλλα και για πολλα αλλα.

Το σωστο βεβαια θα ηταν να διαλεγες εσυ που θελεις, μπορει σε καποιο μελλοντικο fimrwire update να το δουμε κι αυτο...

Ousiastika den uparxei periorismos sto megethos twn arxeiwn pou dexete. Otan den exei arketi mnimi eswteriki to pernaei automata sti karta.;)

Kai kati allo. An deite meta apo kairo oti argei upervolika na anoiksei thn karta mnimis kai tous ypofakelous tis kante to eksis: antigrapste ola ta dedomena tis kartas sto pc -> format sti karta mesa apo to kinito -> ksanaperasma dedomenwn apo to pc. Auta. :cool:

exontas diavasei tis perissoteres selides tou thematos tha ithela na kano tis eksis erotiseis:

1.exei xrisimopoiisei kapoios karta mnimis 2gb kai an nai mporese i karta na ginei usb storage device oste na apothikeusei arxeia apo pc?

2.giati sto plaisio exei sta 2 diaforetika xromata 2 diaforetikes times kai sto mauro anagrafei oti den paizei mp3? exei kaneis to silver? to slide paizei poli?

3.iparxei dinatotita ama exeis adsl spiti na sindeeis kai to kinito sou na mpainei internet i auto ginetai mono sta symbian?

4.douleuei to msn messenger sto 6280?

5.pou grafei apo pou einai gia na do tin deutewra pou tha to paro an einai made in finland?

euxaristo prokatavolika

1. Δεν εχω χρησιμοποιησει 2Gb κάρτα αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εγω εχω κάρτα του 1Gb κ ειναι μια χαρά.

2. Για τις τιμές δεν ξέρω τι παίζεται αλλά μάλλον είναι λάθος του πλαισίου όσον αφορά τα mp3. Παίζει μια χαρά τα mp3.

3. Γίνεται κ σε non-symbian κινητα να μπαίνεις στο ιντερνετ.

4. Νομίζω πως λειτουργεί σαν εφαρμογή μόνο σε i-mode κινητά αλλά μπορείς να μπεις στην ιστοσελιδα του messenger μεσω wap κ να συνομιλεις κανονικα.

5. Το γράφει στο πίσω μέρος του τηλεφώνου στη θέση που μπαινει η μπαταρία.

Ελπίζω να βοήθησα λιγο.

3. Γίνεται κ σε non-symbian κινητα να μπαίνεις στο ιντερνετ.

5. Το γράφει στο πίσω μέρος του τηλεφώνου στη θέση που μπαινει η μπαταρία.

Ελπίζω να βοήθησα λιγο.

3. Μάλλον εννοεί μέσω wi-fi, που το δικό μας δεν έχει.

5. Επίσης το λέει και πάνω στο κουτί.

:)

na ste kala gia tis apantiseis. diavasa stis selides tou n70 pos kapoios exei sto spiti tou adsl kai sindeei kai to kinito me kalodeio kai mpainei internet. auto ginetai sto 6280? ti deutera tha eimai kai go enas eutixis katoxos tou 6280

an kapoios exei mnimi 2gb as mas pei an mporei na tin xrisimopoiisei kai san usb storage device

Ousiastika den uparxei periorismos sto megethos twn arxeiwn pou dexete. Otan den exei arketi mnimi eswteriki to pernaei automata sti karta.;)

Kai kati allo. An deite meta apo kairo oti argei upervolika na anoiksei thn karta mnimis kai tous ypofakelous tis kante to eksis: antigrapste ola ta dedomena tis kartas sto pc -> format sti karta mesa apo to kinito -> ksanaperasma dedomenwn apo to pc. Auta. :cool:

για το πρωτο που λες, το εχεις δοκιμασει κ το λες? Και αν ναι, με τι εκδοση firmwire ?

profanws. v.3.60

φιλε μου σε ξαναρωταω,το'χεις ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ αυτο που λες με την μεταφορα αρχειου?? Εχω την 3.60 και δοκιμασα να στειλω στο τηλ. Ενα αρχειο μεγαλυτερο απο τη διαθεσιμη μνημη,απο αλλο τηλ., απο pc και ppc και φυσικα δεν πηγαινει γιατι δεν εχει χωρο...

na ste kala gia tis apantiseis. diavasa stis selides tou n70 pos kapoios exei sto spiti tou adsl kai sindeei kai to kinito me kalodeio kai mpainei internet. auto ginetai sto 6280? ti deutera tha eimai kai go enas eutixis katoxos tou 6280

an kapoios exei mnimi 2gb as mas pei an mporei na tin xrisimopoiisei kai san usb storage device

sxetika me to adsl meso kinitou poy les tha ithela poli na matho ki ego. tora sxetika me thn kartoula mnimis, ego exo mia 1gb tis panasonic, apo eksoteriko mou tin eferan kai doulevi os mass storage device, an epileksis kai tin litourgia afti otan sindeis to kalodio. an den to kseris otan to sindeis, vgeni ena minimataki poy zitai na epileksis anamesa se ektiposi fotografion, apothikefsi dedomenon kai diasindesi kinitoy kai pc genika ( kai anigi to pc suite )...patontas ok stin defteri litourgia, mpaini se mass storage parathiro toy windows explorer

sorri gia tin polilogia... ta fota mou ithela na doso (metriofrosini vradiatika...)

φιλε μου σε ξαναρωταω,το'χεις ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ αυτο που λες με την μεταφορα αρχειου?? Εχω την 3.60 και δοκιμασα να στειλω στο τηλ. Ενα αρχειο μεγαλυτερο απο τη διαθεσιμη μνημη,απο αλλο τηλ., απο pc και ppc και φυσικα δεν πηγαινει γιατι δεν εχει χωρο...

ego piga gia anavathmisi to tilefono kai se v3.65 se ellinika, tha to dokimaso tin deftera...ime se taksidi kai den tha mporeso afou den exo to kalodio mexri tote... tin imera tis epistrofis mou

ta leme...

=======================================================================

kati allo tora...

enas ksadelfos mou exi to 6280. oraia, to pigeni prin apo dio meres, thn pempti diladi gia anavathmisi apo 3.60 se 3.66, kai toy lene pos se ellinika iparxi mexri thn 3.65. ok to prosperno.

meta apo ligi ora, aneveni pano o nearos ipalilos poy kratouse monos toy to magazi 5 i ora to apogevma, kai toy leei pos to kinito toy molis kolise stin anavathmisi kai tha to stiloun sta kentrika tis nokia. tha to paralavi kai ekinos thn deftera, mazi me emena.

toy ipan omos pos den tha paralavi tin siskevi poy edose gia tin anavathmisi, alla mia kenourgia siskevi nokia 6280 ! ! ! ! kata poso mpori na alithevi afto ? ? ? ? ? ( btw to til to pire tin megali paraskevi prin to pasxa )

sorry gia tin polilogia kai ta dio apanota posts. den tha ksanagini...

Και σε μένα όπως λέει ο kapoios δουλεύει. Μόλις δοκίμασα να στείλω μέσω bluetooth ένα αρχείο 25.4 Mb από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο και το έστειλε όλο μια χαρά και το αποθήκευσε στην κάρτα μνήμης χωρίς να με ρωτήσει τίποτα. Μετά το έσβησα και έστειλα το ίδιο αρχείο σε ένα Ν80 και από το Ν80 μέσω bluetooth το έστειλα πάλι στο 6280 και πάλι το έστειλε μια χαρά στην κάρτα μνήμης. v 3.60

Guest valeria
Βρε παιδιά σας παρακαλώ μια βοήθεια!Ένας φίλος έχει Cosmote και προσπαθώ να κάνω τον Opera να δουλέψει αλλά δεν μπορώ!Έχω φτιάξει το access point με όνομα internet το έχω κάνει προεπιλεγμένο,έχω στείλει και τις ρυθμίσεις Cosmote GPRS και τις έχω επιλέξει,αλλά μου λέει εγγραφείτε σε υπηρεσία πακέτων δεδομένων πρώτα!:wacko: Εν τω μεταξύ πήρα και στο customer care της Cosmote για να δω μήπως με διαφωτίσουν και μου είπαν ότι για να μπαίνει στο internet μέσω υπολογιστή και να χρησιμοποιείται το τηλ. ως μόντεμ θέλουν φαξ με φωτοτυπία ταυτότητας :wacko: Τι είναι αυτά ρε παιδιά :cry: Με τη Vodafone γιατι δεν θέλουν δηλαδή;:confused:

Βρε παιδιά σας παρακαλώ μια βοήθεια!Ένας φίλος έχει Cosmote και προσπαθώ να κάνω τον Opera να δουλέψει αλλά δεν μπορώ!Έχω φτιάξει το access point με όνομα internet το έχω κάνει προεπιλεγμένο,έχω στείλει και τις ρυθμίσεις Cosmote GPRS και τις έχω επιλέξει,αλλά μου λέει εγγραφείτε σε υπηρεσία πακέτων δεδομένων πρώτα!:wacko: Εν τω μεταξύ πήρα και στο customer care της Cosmote για να δω μήπως με διαφωτίσουν και μου είπαν ότι για να μπαίνει στο internet μέσω υπολογιστή και να χρησιμοποιείται το τηλ. ως μόντεμ θέλουν φαξ με φωτοτυπία ταυτότητας :wacko: Τι είναι αυτά ρε παιδιά :cry: Με τη Vodafone γιατι δεν θέλουν δηλαδή;:confused:
Επανεκκίνηση δοκίμασες να του κάνεις αφού πέρασες τις ρυθμίσεις;

Guest valeria
Επανεκκίνηση δοκίμασες να του κάνεις αφού πέρασες τις ρυθμίσεις;
Nαι του έκανα,αλλά δεν.Ποιος ξέρει,μάλλον κάτι κάνω λάθος...:(

ΔΕΝ ισχύει αυτο που λες φίλε μου!!Κ Α Μ Ι Α πιθανότητα δεν εχει από την Νοκια να του το αλλαξουν!!Αλλάζουν από 4 και πάνω!Εκτος αν ειναι καποια παραεισαγωγη απο το πλαισιο που το συνηθιζει αυτα και τον παραπέμψουν σε αυτό,και εχει άλλη αντιμετωπιση απο εκεί,απο την πολιτική τους!!Η πολιτική των ΝΟΚΙΑ από το εξωτερικο είναι ΣΤΑΝΤΑΡ αυτή!;)

Σχετικά με το 1 καμμένο pixel που αντιμετώπισα, η ΝΟΚΙΑ αντικατέστησε την οθόνη.

Μόνο που με τρελάναν στην αναμονή (σχεδόν 1 μήνα!) μέχρι να φέρουν την νέα οθόνη, πράγμα που με ξενέρωσε αφάνταστα και προχωρώ στην πώλησή του. :mad:

alpha-copy...αντίο!

μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις

Nαι του έκανα,αλλά δεν.Ποιος ξέρει,μάλλον κάτι κάνω λάθος...:(
Με τον ενσωματωμένο browser δουλεύει κανονικά; :confused:

Ναι μπαίνει!:confused:

Φυσικα και μπαινει, ο browser του κινητου χρησιμοποιει WAP over GPRS, οχι "καθαρο" GPRS...Σε αυτη την περιπτωση ("καθαρο" GPRS"), χρειαζεσαι το access point.

Βαλερια, ριξε μια ματια σ'εκεινα που λεγαμε μερικες σελιδες πριν, εκει εχουμε ολες τις ρυθμισεις που κανουμε στο τηλ. για να μπαινει Internet μεσω Opera. Προφανως κατι σου εχει ξεφυγει...

Guest valeria
Φυσικα και μπαινει, ο browser του κινητου χρησιμοποιει WAP over GPRS, οχι "καθαρο" GPRS...Σε αυτη την περιπτωση ("καθαρο" GPRS"), χρειαζεσαι το access point.

Βαλερια, ριξε μια ματια σ'εκεινα που λεγαμε μερικες σελιδες πριν, εκει εχουμε ολες τις ρυθμισεις που κανουμε στο τηλ. για να μπαινει Internet μεσω Opera. Προφανως κατι σου εχει ξεφυγει...

Ναι το ξέρω κάτι μου διαφεύγει,τώρα τι ακριβώς,ποιος ξέρει.Με τη Vodafone το κατάφερα πολύ εύκολα,η Cosmote μάλλον θα με παιδέψει λιγάκι ακόμη...Θα τα ξανακοιτάξω σήμερα και θα επανέλθω.Αλήθεια δεν μου λέτε,είναι φυσιολογικό να πρέπει να στείλει ο φίλος μου φαξ στην Cosmote με φωτοτυπία ταυτότητας κτλ,για να μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητό ως μόντεμ για πρόσβαση μέσω Internet με το laptop;Μου φαίνεται πολύ γελοίο αυτό που του είπανε στο support.:confused:

Κοίτα, επειδή εκεί στην Cosmote, ακόμα και αν καταλάβουν τι τους ρωτάς (σπάνιο), οι απαντήσεις που δίνουν είναι random και μπορεί να σας απάντησαν για το πως ανοίγεις μαγαζί με φωτοτυπίες, μήπως να το ξανα-ρωτήσετε;