Jump to content

Για το προφιλ και τη διαγραφη

nansi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

θα' θελα όποιος γνωρίζει να μου πει αν και πως μπορώ να τροποποιήσω το προφίλ μου!Να συμπληρώσω στοιχεία ή και να διορθώσω!

Επίσης αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να διαγράψω γενικά το όνομα και τον κωδικό μου!

Ευχαριστώ! :)

:yahoo:

Καλησπέρα σε όλους!

θα' θελα όποιος γνωρίζει να μου πει αν και πως μπορώ να τροποποιήσω το προφίλ μου!Να συμπληρώσω στοιχεία ή και να διορθώσω!

Επίσης αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να διαγράψω γενικά το όνομα και τον κωδικό μου!

Ευχαριστώ! :)

Η πρώτη σου απορία λύνεται εύκολα.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάς στον πίνακα ελέγχου (επάνω στο κέντρο της σελίδας και λίγο δεξιά - κάτω από το "my gallery") και ύστερα να επιλέξεις τροποποίηση προφίλ στις πρώτες επιλογές οι οποίες βρίσκονται επάνω και αριστερά του πίνακα ελέγχου!

Για την δεύτερη απορία σου δε γνωρίζω. Λογικά θα αρκεί ένα mail στον Administrator.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

ok,thanks!!!!

Το βρήκα λίγο μετά αφού έβαλα το θέμα! :O

Για τη διαγραφή δεν γνωρίζω,θα περιμένω μπας και γνωρίζει κάποιος εδάλλως θα κάνω αυτό που λες!!! :blink:

Νansi, το προφιλ σου το τροποποιεις οπως σου ειπαν πιο πανω, να διαγραφεις δε μπορεις ουτε με mail ston administrator, γιατι αυτο θα προκαλουσε πορβλημα στα threads που εχεις συμετασχει.

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που επιθυμεις να διαγραφεις?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Δηλαδή KostasV αν θέλει κάποιος να διαγραφεί για τον οποιοδήποτε λόγο δεν γίνεται? Όποιος γράφεται μένει για πάντα μέλος? :worry: Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος...απλώς θα ήθελα να γνωρίζω τί γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις! :D

Δηλαδή KostasV αν θέλει κάποιος να διαγραφεί για τον οποιοδήποτε λόγο δεν γίνεται? Όποιος γράφεται μένει για πάντα μέλος? :worry: Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος...απλώς θα ήθελα να γνωρίζω τί γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις! :D

Ποιός ο λόγος να διαγραφείς? Αν δεν θες να ξαναμπείς στο forum με αυτό το nick μην ξανασυνδεθείς έτσι ή φτιάξε ένα καινούριο λογαριασμό ;)

ή φτιάξε ένα καινούριο λογαριασμό ;)

Ωραία συμβουλή..... :blink:

Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά απαγορεύονται τα πολλαπλά accounts.

Ωραία συμβουλή..... :blink:

Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά απαγορεύονται τα πολλαπλά accounts.

Το ξέρω. Με ταυτόχρονο ban αυτού εννοούσα. Δεν γίνεται αυτό :confused: ? Κάπου το είχα διαβάει εδώ μέσα για κάποιο που ήθελε να αλλάφει nick :O

greek_aeras δεν έχω σκοπό ν' αρχίσω να γεμίζω με κωδικούς και γενικά με λογαριασμούς!!!! :O Καθαρά για λόγους περιέργειας ρώτησα σε περίπτωση που χρειαστεί για να μην αφήνω ανοικτά προφίλ!Αλλά αφού δεν γίνεται οκ!!!! :cool:

με ταυτόχρονο ban????δηλαδή???

Να "τιμωρήσουν" αυτό το λογαριασμό για να μην μπορείς να μπεις, και να έχεις μόνο τον άλλο. Δεν ξέρω μπορεί να μην γίνεται ούτε αυτό :O

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...