elteo Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Καρτέλα κάτω συσκευές, πατάς πάνω στο ρολόι θα το δεις μετά στο μενού. Είναι ίδιο με το παλιό health. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyGian Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 ευχαριστώ πολύ. να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Προβλημα παρατηρειται με το ρολοι και το iphone 11 . Ενω με ενημερωνει για τις εισερχομενες κλησεις , δεν με ενημερωνει για τα μνμ sms , ουτε για μνμ του viber -messenger - instagram. Καμια βοηθεια παιδια;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Δεν το ξέρω το iOS. Δώσε φουλ δικαιώματα στο Huawei health. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Έχει καταφέρει κανείς να αλλάξει watchface? Εκτός από αυτά που έχει προεγκατεστημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) :cool: Sent from my S10+ Edited October 1, 2019 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Χαίρεται, και εγώ στην ομάδα σας. Έχω το μαύρο, πιο ποιοτικό καφε δερμάτινο λουράκι προτείνετε; Αν υπάρχει και Ελλάδα για να μην έχω αναμονή θα ήταν καλύτερα. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 :cool: Sent from my S10+ Πολύ όμορφο. Θα μας εξηγήσεις; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Mε την beta Ηuawei health. Εχει ποσταριστεί εδώ μέσα ο τρόπος. Αλλά δυστυχώς πλέον δεν σε αφήνει γιατί σε βάζει με το ζόρι να κάνεις update και δεν μπορείς να προσθέσεις φάτσα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) Έχει καταφέρει κανείς να αλλάξει watchface? Εκτός από αυτά που έχει προεγκατεστημένα Εχεις την τελευταια εκδοση του health με την οποια εχουμε μερικα ακομη faces??? Παντως η μπαταρια ειναι συγκλονιστικη. Οι ειδοποιησεις ερχονται ταυτοχρονα με το κινητο πλην του yahoo mail που πηρε update και δεν δουλευει σωστα ουτε στο κινητο. Το εχω 10 μερες περιπου και εχω μετρησει 91000+ βηματα. Το χω φορτισει απο 15% ως 100% μια φορα ολο κι ολο συν τα 65% που ειχε κατα το ανοιγμα μαζι με τα απανωτα updates που εκανε τις πρωτες μερες.Τωρα ειμαι στο 35% αρα συνολικα ολες αυτες τις μερες εκανα λιγο πανω απο μια πληρη αποφορτιση.Το ρολοι εκλεισε 3 βραδια μονο. Ημουν πολυ κατα αυτων των gadgets αλλα σε βαζει σε πολυ καλο προγραμμα ασκησης και καθημερινους στοχους και ταυτοχρονα ενα κομψοτατο απλο ρολοι το οποιο δεν νοιαζεσαι να το φορτιζεις καθε τρεις και λιγο οπως το κινητο. Edited October 1, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Εχεις την τελευταια εκδοση του health με την οποια εχουμε μερικα ακομη faces??? Παντως η μπαταρια ειναι συγκλονιστικη. Οι ειδοποιησεις ερχονται ταυτοχρονα με το κινητο πλην του yahoo mail που πηρε update και δεν δουλευει σωστα ουτε στο κινητο. Το εχω 10 μερες περιπου και εχω μετρησει 91000+ βηματα. Το χω φορτισει απο 15% ως 100% μια φορα ολο κι ολο συν τα 65% που ειχε κατα το ανοιγμα μαζι με τα απανωτα updates που εκανε τις πρωτες μερες.Τωρα ειμαι στο 35% αρα συνολικα ολες αυτες τις μερες εκανα λιγο πανω απο μια πληρη αποφορτιση.Το ρολοι εκλεισε 3 βραδια μονο. Ημουν πολυ κατα αυτων των gadgets αλλα σε βαζει σε πολυ καλο προγραμμα ασκησης και καθημερινους στοχους και ταυτοχρονα ενα κομψοτατο απλο ρολοι το οποιο δεν νοιαζεσαι να το φορτιζεις καθε τρεις και λιγο οπως το κινητο. Ναι, αυτή έχω. Έχω όμως το honor watch magic και όχι το gt αλλά ίδια είναι. Όταν έρχεται ειδοποίηση δεν ανοίγει η οθόνη και δονείται μόνο μια φορά, υπάρχει κάποια επιλογή τουλάχιστον να δονείται 2 φορές? Στο amazfit bip που είχα πρίν υπήρχε επιλογή. Επίσης δεν συνδέεται ξανά αυτόματα αν για κάποιο λόγο αποσυνδεθεί, έτσι είναι και στο gt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) Ναι, αυτή έχω. Έχω όμως το honor watch magic και όχι το gt αλλά ίδια είναι. Όταν έρχεται ειδοποίηση δεν ανοίγει η οθόνη και δονείται μόνο μια φορά, υπάρχει κάποια επιλογή τουλάχιστον να δονείται 2 φορές? Στο amazfit bip που είχα πρίν υπήρχε επιλογή. Επίσης δεν συνδέεται ξανά αυτόματα αν για κάποιο λόγο αποσυνδεθεί, έτσι είναι και στο gt? Για διπλη δονηση δε νομιζω οτι γινεται. Μονή δονηση και αναβει η οθονη οπου σου δειχνει το μηνυμα-ειδοποιηση. Μεσα στη μερα στο γραφειο,επειδη μετακινουμαι συνεχεια απο οροφο σε οροφο,αποσυνδεεται και επανασυνδεεται πολλες φορες αυτοματα το ρολοι με το κινητο. Δεν εχω θεμα μη επανασυνδεσης. Edited October 1, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Για διπλη δονηση δε νομιζω οτι γινεται. Μονή δονηση και αναβει η οθονη οπου σου δειχνει το μηνυμα-ειδοποιηση. Μεσα στη μερα στο γραφειο,επειδη μετακινουμαι συνεχεια απο οροφο σε οροφο,αποσυνδεεται και επανασυνδεεται πολλες φορες αυτοματα το ρολοι με το κινητο. Δεν εχω θεμα μη επανασυνδεσης. Και έχεις το 7 pro, ε? Συνδέεται ξανά μόνο αν ανοίξω την οθόνη του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Και έχεις το 7 pro, ε? Συνδέεται ξανά μόνο αν ανοίξω την οθόνη του κινητού Ναι,το 7 pro εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Το δοκιμασα και με το essential και συνδέεται κανονικά μετά από αποσύνδεση. Οπότε είναι θέμα 7 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Το δοκιμασα και με το essential και συνδέεται κανονικά μετά από αποσύνδεση. Οπότε είναι θέμα 7 pro. Μηπως καμια ρυθμιση με τους περιορισμους μπαταριας για εξοικονομηση και το μετριο ή βαθυ καθαρισμο που κοβει πολλα? Περιεργο σε εμενα να δουλευει αψογα (αν και αρχικα ειχε αλλο προβλημα οπως ειχα γραψει πιο πισω) Στοκ pie εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μηπως καμια ρυθμιση με τους περιορισμους μπαταριας για εξοικονομηση και το μετριο ή βαθυ καθαρισμο που κοβει πολλα? Περιεργο σε εμενα να δουλευει αψογα (αν και αρχικα ειχε αλλο προβλημα οπως ειχα γραψει πιο πισω) Στοκ pie εχεις? Την 10 έχω. Τα δοκίμασα όλα σε σχέση με την μπαταρία. Με το που ανάβει η οθόνη σε λιγότερο από δευτερόλεπτο έχει συνδεθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Φαίνεται ότι είναι γνωστό πρόβλημα και δεν έχει δοθεί λύση από την Huawei https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50/huawei-watch-gt-connection-problem-2916 https://uk.community.huawei.com/watch-gt-50/watch-gt-bluetooth-connection-issues-troubleshootting-6482 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Λενε για το app "Bluetooth Auto connect" οτι βοηθησε οσους ειχαν προβλημα επανασυνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Λενε για το app "Bluetooth Auto connect" οτι βοηθησε οσους ειχαν προβλημα επανασυνδεσης. Αυτό δοκιμάζω τώρα. Αλλά η ρύθμιση για 999 και 20 ή 30 δευτερόλεπτα δεν αφήνει το τηλέφωνο να πάει σε deep sleep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Όσο είχα το lg v30 είχα προβλήματα αποσύνδεσης.... Εδώ και κανά μήνα είμαι με το 1+ 6 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ..... Ακόμα κι όταν απομακρύνομαι από το κινητό επανασυνδέεται μόνο του σε λίγα δεύτερα.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Λενε για το app "Bluetooth Auto connect" οτι βοηθησε οσους ειχαν προβλημα επανασυνδεσης. Στη δική μου περίπτωση είδα πολύ μεγάλη βελτίωση με την νέα έκδοση. Παλιά μερικές φορές έκανα χειροκίνητα σύνδεση. Τώρα πάντα μόλις πλησιάσω συνδέεται αυτόματα. Samsung Note 8. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Πολλα προβληματα με αποσυνδεσεις ολη την ημερα με το iphone 11. Πρεπει να το κανω restart η on- off για να συνδεθει και παλι . Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Γενικά τα iPhones δεν τα πάνε καλά με τα Android smartwatches. Αν είχα iPhone σίγουρα θα έπαιρνα Apple watch. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Γενικά τα iPhones δεν τα πάνε καλά με τα Android smartwatches. Αν είχα iPhone σίγουρα θα έπαιρνα Apple watch. Δεν αντεχω να το φορτιζω καθε βραδυ... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts