jane_butterfly Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ευρω ευρώ δεν λέω , αλλά για χάρη αυτής της "στρογγυλοποίησης"...εεε όσο να ναι κάποια ( για να μην πούμε όλα) έχουν πάρει μια αυξησούλα :confused: αν καθήσετε να συγκρίνετε τιμές προευρω εποχής και μετά...σε μερικές περιπτώσεις είναι υπερβολική η αύξηση .... αν και νομίζω ότι τελικά οι χώρες που κράτησαν το νόμισμά τους κερδισμένες έχουν βγει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 3.600 ευρώ για ένα βράδυ,σε μαγαζί της παραλιακής, τα 3.000 σε λουλούδια : Ποιοι είναι χειρότεροι,οι μαγαζάτορες για την αισχροκέρδια ή οι χαζοί που τα έδωσαν; Με 1,000,000 δρχ νομίζω μπορείς να κάνεις πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους πέρα από το να πετάς γαρύφαλλα :wacko: Οσο υπάρχουν άνθρωποι που τα δίνουν,θα υπάρχουν και τέτοιες καταστάσεις. (Λουκά,μετακόμισε στην Κατερίνη να ησυχάσεις καλέ μου :p ) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 3.600 ευρώ για ένα βράδυ,σε μαγαζί της παραλιακής, τα 3.000 σε λουλούδια : Ποιοι είναι χειρότεροι,οι μαγαζάτορες για την αισχροκέρδια ή οι χαζοί που τα έδωσαν; Με 1,000,000 δρχ νομίζω μπορείς να κάνεις πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους πέρα από το να πετάς γαρύφαλλα :wacko: Οσο υπάρχουν άνθρωποι που τα δίνουν,θα υπάρχουν και τέτοιες καταστάσεις. Χειροτεροι ειναι οι πονηροι (αισχροι) μαγαζατορες οι οποιοι ποντερουν στην χαζομαρα των ανθρωπων.Στην περιπτωση μας Ελληνων. Χειροτεοι ειναι αυτοι που τα ακουμπησαν φυσικα. Εαν εμενα αυριο μου ερθει στην κεφαλα μου να βγω και να πουλησω κατι 10.000Ε, φταιει και αυτος που θα τα σκασει για να το παρει, γνωριζοντας και π.χ. οτι δεν αξιζει τα λεφτα του. Συμφωνω με το ποστ σου nelly... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Παραλία Κατερίνης σε καλοκαιρινό club 6 ευρώ το ποτό με ένα μπουκάλι μεγάλο εμφιαλωμένο νερό και μεζέ όπως στην αρχή δύο πιατάκια με ελιές και αγγουράκι και καροτάκι , ή δύο τοστ με τόνο και μαγιονέζα και μετά τυράκι και ζαμπόν Πεστα!!! Και εγω εκει ημουν το 3ημερο και παντου το ποτο 6-7 Ευρω και μιλαμε για μαγαζια που φυσανε οχι κατι δηθεν μαγαζια. Ο καφες 2 ευρω, η μπυρα 2.5-3!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Άκουσα στον Χατζηνικολάου ότι η Αθήνα ξεπέρασε πλέον και το Λος Άντζελες στην ακρίβεια! :w00t: Πού μπορούμε να βρούμε τους πίνακες ακρίβειας ανά πόλεις σε όλο τον κόσμο; Μήπως ξέρει κανείς; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Άκουσα στον Χατζηνικολάου ότι η Αθήνα ξεπέρασε πλέον και το Λος Άντζελες στην ακρίβεια! :w00t: Πού μπορούμε να βρούμε τους πίνακες ακρίβειας ανά πόλεις σε όλο τον κόσμο; Μήπως ξέρει κανείς; :confused: Δυστυχώς δεν το βρήκα σε μεγαλύτερη ανάλυση. :O http://www.alphatv.gr/media/News/2005/june/210605/panos/akribeia.gif Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Δυστυχώς δεν το βρήκα σε μεγαλύτερη ανάλυση. :O http://www.alphatv.gr/media/News/2005/june/210605/panos/akribeia.gif Μας βγήκαν τα μάτια έξω. :shock: :D Έστω και σε μικρή ανάλυση είναι φοβερό πάντως αυτό που βλέπουμε... 90 λεπτά ο καφές στην Ρώμη και στο Παγκράτι-city 3,50€ στην καλύτερη. :w00t: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Παιδιά κάντε μποϊκοτάζ στα ακριβά καφέ, εστιατόρια και όπου αλλού νομίζεται. Πάρτε τη παρέα σας και πιείτε το καφέ σας σε ένα καφενείο με 1.50 ευρώ και αφήστε τις κυριλέ και δήθεν καφετέριες που τον σερβίρουν 3 και 4 ευρώ άλλωστε η καλή παρέα μετράει και όχι ο χώρος. Μόνο έτσι θα πέσουν οι τιμές… Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Παιδιά κάντε μποϊκοτάζ στα ακριβά καφέ, εστιατόρια και όπου αλλού νομίζεται. Πάρτε τη παρέα σας και πιείτε το καφέ σας σε ένα καφενείο με 1.50 ευρώ και αφήστε τις κυριλέ και δήθεν καφετέριες που τον σερβίρουν 3 και 4 ευρώ άλλωστε η καλή παρέα μετράει και όχι ο χώρος. Μόνο έτσι θα πέσουν οι τιμές… Προσυπογράφω, αλλά αυτό δεν θα γίνει μέσω ενός φόρουμ με μια συγκεκριμένη επισκεψιμότητα. Αυτό πρέπει να γίνει με πρωτοβουλία του ΙΝΚΑ και γενικά από υπηρεσίες προστασίας καταναλωτή. Πού είναι αυτοί για να μας προστατεύσουν; Αλήθεια η εκκλησία και ο Χριστόδουλος που λέγαν ότι θα ανοίξουν καφετέριες με φθηνό καφέ πού είναι τώρα; :confused: Η ακρίβεια στον καφέ μπορεί να καταπολεμηθεί άμεσα αν το θέλουμε. Εκκλησία, δήμος να ανοίξουν 1-2 καφετέριες με φθηνό καφέ 1-1,50€. Να μποϋκοτάρουμε έτσι τους κάθε τυχάρπαστους νυχτόβιους που ανοίγοντας ένα μαγαζί, είναι λες και την είδαν πως εισήχθησαν στο χρηματιστήριο. Ήμαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 To ΛΑΘΟΣ με το ευρω ηταν ΕΝΑ. Δεν επρεπε να γινει η διπλή αναγραφή με τις τιμές για 3 μηνες κυκλοφοριας του ευρω. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Εκει θα σου ελεγα εγω το SHOW. αυτα κι απο μενα. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Δραχμουλα και παλι ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ και υστερα να δουμε εαν τα κερασια θα πωλουνται στα 15Ε :X ή 5000 δρχ λες και ειναι χρυσος (θυμαστε περσι ετσι?), το νερο στα 50ε δηλ απο ενα 50αρικο 170δρχ, τα σουβλακια τα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ρε γαμωτο απο 200δρχ 1,50~2,10 :cry: δηλ 500~750δρχ ΗΜΑΡΤΟΝ που λεει και ο Γεωργιου ΗΜΑΡΤΟΝ...... :mad: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Αμα αρχισουμε να μαζευομαστε στα παγκακια απεναντι απο τις καφετεριες να ακουμε μουσικουλα με καφεδακι περιπτερισιο (που ενιοτε ειναι και καλυτερο) θα τους τσουξει πιο πολυ..... Αν και το προβλημα δεν ειναι ακριβως οτι ειναι ακριβος ο καφες μονο βεβαια.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Σωστοοοοοοο :!: :!: :!: :!: Μακαρι ομως να τα καταφερναμε να γινει και πραγματικοτητα............ Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Αμα αρχισουμε να μαζευομαστε στα παγκακια απεναντι απο τις καφετεριες να ακουμε μουσικουλα με καφεδακι περιπτερισιο (που ενιοτε ειναι και καλυτερο) θα τους τσουξει πιο πολυ..... Αν και το προβλημα δεν ειναι ακριβως οτι ειναι ακριβος ο καφες μονο βεβαια..Εχω κανει κατι τετοιο(χωρις μουσικουλα :p )σε τουριστικοτατη περιοχη του Πειραια,με πολλες καφετεριες γυρω-γυρω & τα γκαρσονια & οι θαμωνες με κοιταζαν με απορια μεν,αλλα με θαυμασμο δε...εβλεπαν πως τον ιδιο-χαλια-καφε εγω τον πληρωνα 1 ευρω,ενω αυτοι 4... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 ego ena exo na po... an ipologizate perisotero to euro... tha sas ipologizan kai aftoi perissotero... afou eidan oti de dinete simasia sta "psila"... fate to tora... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Off topic posts για εκκλησίες κτλ, εδώ Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ρε παιδιά έλεος. Πήγα στο αεροδρόμιο της Σάμου και μου ζητήσαν στην καντίνα να πληρώσω 3 Ευρώ για ένα κουτάκι τσίχλες. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Καλά κάνουν οι τουρίστες και πάνε στην Τουρκία. Και εμένα αν με ρωτήσει κάποιος, αυτό θα του προτείνω.... Θέλω να ρωτήσω το εξής: Μπορώ να κάνω κάπου καταγγελία για αισχροκέρδια? Ή ισχύει ειδικό καθεστώς για τα αεροδρόμια?? Η πλάκα είναι ότι όταν αρχισα να φωτογραφίζω τις τιμές η υπάλληλος με απείλησε κι όλας ότι θα φωνάξει την αστυνομία! Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Μην μασάς τράβα φώτο και μετά πάρε το υπουργείο. Έχει ένα 4ψηφιο μπορώ να το μάθω αν θες. Και κάνε καταγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Γραμμή καταναλωτή για καταγγελίες: 1520. Πάρε εκεί και κατήγγειλέ τους εκεί. Άκου εκεί ένα χιλιάρικο οι τσίχλες, που να τους μείνουν στο λαιμό. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω πολλές φορές σκεφτεί να κάνω καταγγελίες αλλά τελικά πάντα το ανεβαλλα για την επόμενη φορά. Τώρα όμως θα την κάνω. Θα σας ενημερώσω για το τι έγινε Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Αντε μπραβο! Ας ξυπνησουμε επιτελους. Ελευθερη αγορα δεν σημαινει ασυδοσια, αν και στην Ελλαδα ετσι ειναι συνυφασμενες οι δυο αυτες λεξεις... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Οπως το ειπες porcupine! :mad: :!: Καιρος ειναι να αντιδρασουμε κι εμεις και να αρχισουμε να καταγγελουμε ολους αυτους τους παρτακιδες! Ελεος δηλαδη 3 ευρω το κουτακι τσιχλες! :mad: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Η πρώτη επαφή πάντως που είχα με το 1520 δεν ήταν πολύ ενθαρυντική. Η κοπέλα που το σήκωσε αφού έψαξε κάτι διατάξεις, εγκυκλίους κ.λ.π. μου είπε ότι ΜΑΛΛΟΝ η τιμή πώλησης στις τσίχλες είναι ελεύθερη. Μετά την ρώτησα και για το κομμάτι πίτσας που το χρέωνε η ίδια καντίνα 5,20 (!!!!!!) και μου ζήτησε να ξαναπάρω την Δευτέρα (γιατί οι γνώστες των νόμων μάλλον απεργούσαν , δικό μου συμπέρασμα) Οπότε, την Δευτέρα τα νεώτερα. Θα βάλω και τις φωτογραφίες για να διαπιστώσετε ιδιοις ομασσι... Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Χτύπα και ένα τηλεφωνάκι στα κανάλια,ψοφάνε για κάτι τέτοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 και επειδη λοιπον τα Μ.Μ.Ε κανοντας την δικη τους δουλεια, εχουν γινει η <<προασπιση>> του πολιτη,για κανε ενα τηλεφωνακι σε κανα Κακαουνακη ή κανα Στεφανο Χιο.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts