filarakos_27 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 y! (yahoo mail.com πάντα) διότι είναι δωρεάν (άντε με λίγες ασήμαντες διαφημισούλες που τις διώχνεις με συνδρομή), έχεις πρόσβαση και με το outlook (συνδρομητικά), έχεις messenger, μεγάλος (τεράστιος πλεόν) αποθηκευτικός χώρος. το gmail είναι νέο ακόμη (τα πάει καλά όμως και δε βλέπω να πατώνει), θα πρέπει όμως να γίνει ανταγωνίσιμο του y! Για λοιπά gr mail accounts δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας (είναι όλα επικίνδυνα, αποδεδειγμένα), όσο για το hotmail ακόμη έχει μείνει στα 2mb (μου θυμίζει δισκέτα 3.5'') lol kai einai thetiko pou exeis prosvasi me to outlook epi pliromi??? to gmail einai tsampa!!! oso gia to gmail mporeis k to e-mail tou na to xrisimopiiseis sto msn!! Παράθεση Oi gynaikes den exoun tipota na poune alla to lene toso oraia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Καλημερα σας. Αλλη μια εωτησουλα. Ποσα ΜΒ attachement εχει το gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Καλημερα σας. Αλλη μια εωτησουλα. Ποσα ΜΒ attachement εχει το gmail? 10MB, αλλά πιθανότατα θα αυξηθεί κάποια στιγμή. Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. June 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 To yahoo mail prin 2 meres to xrisimopoiousa apo outlook me pop access xoris sindromi kanonika..tora ekana delete to logariasmo mou den ksero ti paizei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 To yahoo mail prin 2 meres to xrisimopoiousa apo outlook me pop access xoris sindromi kanonika..tora ekana delete to logariasmo mou den ksero ti paizei... Το yahoo.GR έχει τσάμπα POP (μάλλον ξεχάσανε να το γυρίσουν σε συνδρομή), το yahoo.COM έχει σταματήσει το τσαμπέ εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Το yahoo.GR έχει τσάμπα POP (μάλλον ξεχάσανε να το γυρίσουν σε συνδρομή), το yahoo.COM έχει σταματήσει το τσαμπέ εδώ και πολύ καιρό. Δεν το ξεχάσανε, το διαφημίζουν μάλιστα ότι δίνει δωρεάν POP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MinosK Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αλήθεια... Μετά απο πόσο καιρό σου κόβουν τον λογαριαμό αν δεν τον χρησιμοποιήσεις; Παράθεση Pitsas Camp - Παιδική Κατασκήνωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Στο gmail υπάρχει η δυνατότητα όταν θες να κάνεις forward ένα mail σε πολλπλούς παραλήπτες να σου βγάλει μία λίστα με τα contacts σου και να επιλέξεις σε ποιους θες να το στείλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ρε παιδιά εμένα το hotmail Μου έδωσε 2000 ΜΒ χώρο, χωρίς να γραφτώ κάπου!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ρε παιδιά εμένα το hotmail Μου έδωσε 2000 ΜΒ χώρο, χωρίς να γραφτώ κάπου!!! Kai de xairesai? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Στο gmail υπάρχει η δυνατότητα όταν θες να κάνεις forward ένα mail σε πολλπλούς παραλήπτες να σου βγάλει μία λίστα με τα contacts σου και να επιλέξεις σε ποιους θες να το στείλεις; Φυσικά και γίνεται... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 -freemail (από τα ελληνικά) με 100 mb χώρο πλέον και free pop access -yahoo GR (από τα διεθνή) με 1 GB χώρο (μου φτάνει) και επίσης free pop access (που ΔΕΝ ξεχάσανε να απενεργοποιήσουν) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Φυσικά και γίνεται... Με ποιο τρόπο φίλε μου; Όταν κάνω forward δε μου εμφανίζεται κάποια τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Με ποιο τρόπο φίλε μου; Όταν κάνω forward δε μου εμφανίζεται κάποια τέτοια επιλογή. Όταν κάνεις forward, στο πεδίο to: μπορείς να γράψεις όσα ονόματα θες. Πατώντας ένα γράμμα σου βγάζει όλα τα accounts που περιέχουν αυτό το γράμμα...Δεν είναι ακριβώς όπως το ζητάς αλλά κάνει την ίδια δουλειά... ;) Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 mapa teleiws diladi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Όταν κάνεις forward, στο πεδίο to: μπορείς να γράψεις όσα ονόματα θες. Πατώντας ένα γράμμα σου βγάζει όλα τα accounts που περιέχουν αυτό το γράμμα...Δεν είναι ακριβώς όπως το ζητάς αλλά κάνει την ίδια δουλειά... ;) Προφανώς και σου επιτρέπει αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω. Σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες υστερεί ακόμα το gmail έναντι στα άλλα. Ελπίζω σύντομα να γίνει καμιά αναβάθμιση... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Καποιος στα προηγουμενα μηνυματα ειπε οτι το GMAIL αναγνωριζει τα *.exe και δεν τα επισυναπτει. Βρηκα ενα προγραμμα απο εδω μεσα το οποιο φτιαχνει ενα Virtual Disk στο PC σου οπου ο αποθηκευτικος χωρος ειναι το Gmail account σου!!!!! :D :D :cool: Εκει εβαλα καποιο *.exe αρχειο σκετο (χωρις συμπιεση) και εμφανιζετε κανονικα μεσα στο Gmail account μου. :cool: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Λες για το Gmail Drive για το οποίο συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=45647 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts