Jump to content

Best free mail ???

SalonikateD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

y! (yahoo mail.com πάντα)

διότι είναι δωρεάν (άντε με λίγες ασήμαντες διαφημισούλες που τις διώχνεις με συνδρομή),

έχεις πρόσβαση και με το outlook (συνδρομητικά),

έχεις messenger,

μεγάλος (τεράστιος πλεόν) αποθηκευτικός χώρος.

το gmail είναι νέο ακόμη (τα πάει καλά όμως και δε βλέπω να πατώνει), θα πρέπει όμως να γίνει ανταγωνίσιμο του y!

Για λοιπά gr mail accounts δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας (είναι όλα επικίνδυνα, αποδεδειγμένα), όσο για το hotmail ακόμη έχει μείνει στα 2mb (μου θυμίζει δισκέτα 3.5'') lol

kai einai thetiko pou exeis prosvasi me to outlook epi pliromi??? to gmail einai tsampa!!!

oso gia to gmail mporeis k to e-mail tou na to xrisimopiiseis sto msn!!

Oi gynaikes den exoun tipota na poune alla to lene toso oraia...

Καλημερα σας. Αλλη μια εωτησουλα. Ποσα ΜΒ attachement εχει το gmail?

10MB, αλλά πιθανότατα θα αυξηθεί κάποια στιγμή.

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

To yahoo mail prin 2 meres to xrisimopoiousa apo outlook me pop access xoris sindromi kanonika..tora ekana delete to logariasmo mou den ksero ti paizei...

Το yahoo.GR έχει τσάμπα POP (μάλλον ξεχάσανε να το γυρίσουν σε συνδρομή), το yahoo.COM έχει σταματήσει το τσαμπέ εδώ και πολύ καιρό.

Το yahoo.GR έχει τσάμπα POP (μάλλον ξεχάσανε να το γυρίσουν σε συνδρομή), το yahoo.COM έχει σταματήσει το τσαμπέ εδώ και πολύ καιρό.

Δεν το ξεχάσανε, το διαφημίζουν μάλιστα ότι δίνει δωρεάν POP.

Στο gmail υπάρχει η δυνατότητα όταν θες να κάνεις forward ένα mail σε πολλπλούς παραλήπτες να σου βγάλει μία λίστα με τα contacts σου και να επιλέξεις σε ποιους θες να το στείλεις;

ρε παιδιά εμένα το hotmail Μου έδωσε 2000 ΜΒ χώρο, χωρίς να γραφτώ κάπου!!!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

ρε παιδιά εμένα το hotmail Μου έδωσε 2000 ΜΒ χώρο, χωρίς να γραφτώ κάπου!!!

Kai de xairesai?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Στο gmail υπάρχει η δυνατότητα όταν θες να κάνεις forward ένα mail σε πολλπλούς παραλήπτες να σου βγάλει μία λίστα με τα contacts σου και να επιλέξεις σε ποιους θες να το στείλεις;

Φυσικά και γίνεται...

Emperistatomenos' Blog

-freemail (από τα ελληνικά) με 100 mb χώρο πλέον και free pop access

-yahoo GR (από τα διεθνή) με 1 GB χώρο (μου φτάνει) και επίσης free pop access (που ΔΕΝ ξεχάσανε να απενεργοποιήσουν)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Φυσικά και γίνεται...

Με ποιο τρόπο φίλε μου; Όταν κάνω forward δε μου εμφανίζεται κάποια τέτοια επιλογή.

Με ποιο τρόπο φίλε μου; Όταν κάνω forward δε μου εμφανίζεται κάποια τέτοια επιλογή.

Όταν κάνεις forward, στο πεδίο to: μπορείς να γράψεις όσα ονόματα θες.

Πατώντας ένα γράμμα σου βγάζει όλα τα accounts που περιέχουν αυτό το γράμμα...Δεν είναι ακριβώς όπως το ζητάς αλλά κάνει την ίδια δουλειά... ;)

Emperistatomenos' Blog

Όταν κάνεις forward, στο πεδίο to: μπορείς να γράψεις όσα ονόματα θες.

Πατώντας ένα γράμμα σου βγάζει όλα τα accounts που περιέχουν αυτό το γράμμα...Δεν είναι ακριβώς όπως το ζητάς αλλά κάνει την ίδια δουλειά... ;)

Προφανώς και σου επιτρέπει αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω. Σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες υστερεί ακόμα το gmail έναντι στα άλλα. Ελπίζω σύντομα να γίνει καμιά αναβάθμιση... :rolleyes:

• 2 months later...

Καποιος στα προηγουμενα μηνυματα ειπε οτι το GMAIL αναγνωριζει τα *.exe και δεν τα επισυναπτει. Βρηκα ενα προγραμμα απο εδω μεσα το οποιο φτιαχνει ενα Virtual Disk στο PC σου οπου ο αποθηκευτικος χωρος ειναι το Gmail account σου!!!!! :D :D :cool:

Εκει εβαλα καποιο *.exe αρχειο σκετο (χωρις συμπιεση) και εμφανιζετε κανονικα μεσα στο Gmail account μου. :cool: :)

Λες για το Gmail Drive για το οποίο συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=45647