Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει. Κλείνεις το κινητό, πατάς volume up και power button, μετά πας στο clear data και είναι οι επιλογές μέσα.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το ειδα το clear data,,απλα το μυαλο μου πηγε αμεσως σε factory reset Και δεν το πατησα!το κανω μια και clear data και προχωραω! παντως δεν εχω δει καποιο σκαλωμα χωρις factory reset!

Εμένα τίποτα ακόμα. Ούτε με pcsuite ούτε από hicare.
Υπομονή.. Σταδιακά την δίνουν να μην υπερφορτωθούν οι servers

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

Στη 10.0.0.154 έχει αφαιρεθεί το haptic feedback στη πλοήγηση στο σύστημα με χειρονομίες. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε?

edit: Υπάρχει η "Δόνηση κατά το άγγιγμα" αλλά σε μένα δε δουλεύει.

Edited by bfc

Εγώ παρατήρησα ότι κατεβάζοντας εφαρμογές από το play store αργούσε,, έκανα factory reset, ενώ πρώτα με το emui 9 ήταν ταχύτατο.

Εγώ παρατήρησα ότι κατεβάζοντας εφαρμογές από το play store αργούσε,, έκανα factory reset, ενώ πρώτα με το emui 9 ήταν ταχύτατο.
Συνεχίζει να είναι ταχύτατο στη δική περίπτωση.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχει παρατηρήσει κάνεις διαφορά στο ηχείο; μου φαίνεται είναι λίγο πιο δυνατό. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ μια εφαρμογή σε land scape και μου ρθει κάποιο μνμ στο messenger πχ και σε landscape πάω να γράψω τότε τα γράμματα είναι ασπρα σε άσπρο φόντο και δεν φαίνεται τι γράφεις. Ενώ κανονικά ειναι μαύρα. Λίγο κουλό το βρίσκω αυτό

για οποιον θελει να προσθεσει στυλ γραμματοσειρας η εντολη cmd

adb shell settings put system hw_hide_font_style false

https://www.xda-developers.com/how-to-change-the-font-style-on-emui-5-0/

Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτησει. Οι προτάσεις αν κάνεις το δάχτυλο σου στην οθόνη κάτω μπορούν να απενεργοποιηθουν?

Huawei mate 20 pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deishelon.emuifontmanager&hl=el ,, η εφαρμογή, επιλογή , Tools Create font (.ttf)

φυσικα καταβαζουμε το αρχειο ttf, προσωπικα τα roboto ttf.

Συνεχίζει να είναι ταχύτατο στη δική περίπτωση.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Μάλλον φτιάχνει, κατέβασα σήμερα εφαρμογές από play store, και ήτανε πιο γρήγορο.

Η ανησυχία μου ήτανε,,, όταν κατέβασα την ενημέρωση σε emui 10, δύο φορές στο 35% και στο 95%, σταμάτησε την λήψη,, και έγραφε ,, ασταθές δικτύο επιχειρηται σύνδεση,, φταίει το router,, γίνεται και στον υπολογιστή. Φοβόμουν μήπως χάσει μερικά αρχεία, από το σύνολο των 4,5 gb, και ακόμα έχω αυτήν την ιδέα. Τέλος πάντων..

Δεν θυμάμαι αν έχω ξαναρωτησει. Οι προτάσεις αν κάνεις το δάχτυλο σου στην οθόνη κάτω μπορούν να απενεργοποιηθουν?

Huawei mate 20 pro

Καλησπέρα. Σαν επιλογή στην συσκευή δεν υπάρχει. Μπορείς όμως εύκολα με αυτόν τον οδηγό

https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/how-to/how-to-disable-hisearch-guide-t3863411

Στάλθηκε από το Mate 20 pro

Η μπαταρία στην καινούργια έκδοση συγκριτικά με την 9 πως είναι;;;
Όσοι την περάσαμε την έχουμε μόνο μια μέρα. Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Δεν νομίζω πως θα έχεις μεγάλες διαφορές.

Προτείνω σε όσους έχουν την 10αρα να δοκιμάσουν το Material Red θέμα. Μέσα από την εφαρμογή themes manager από το play store.

[/color]

Καλησπέρα. Σαν επιλογή στην συσκευή δεν υπάρχει. Μπορείς όμως εύκολα με αυτόν τον οδηγό

https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/how-to/how-to-disable-hisearch-guide-t3863411

Δεν το έχω με το adb κλπ. Μόνο αν έχω έξτρα βοήθεια. Παντός ευχαριστώ

Huawei mate 20 pro

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όποιος θέλει να δοκιμάσει μια διαφορετική γραμματοσειρά ας κάνει τα έξεις. Κατεβάζει από εδώ

https://drive.google.com/file/d/1Eo8gQtZEQU9XAUTAkYDzyXdoUS3msk8V/view?usp=drivesdk

Το κάνουμε αποκοπή από τον φάκελο download του τηλεφώνου και το βάζουμε στο Huawei/themes

Πάμε στην εφαρμογή θέματα πατάμε κάτω δεξιά στο εγώ πατάμε μετά πάνω στην βούρτσα που λέει θέματα και θα δούμε το roboto. Το κάνουμε εγκατάσταση και έχουμε την νέα γραμματοσειρά.

Huawei mate 20 pro

Μάλλον έκανα κάποια βλακεία και δεν έδωσα άδεια στο αρχείο....παρακαλώ όποιος θέλεις ας δοκιμάσει και ας πει γνώμη και για γραμματοσειρά.

https://drive.google.com/file/d/1Eo8gQtZEQU9XAUTAkYDzyXdoUS3msk8V/view?usp=drivesdk

Edited by kouskous

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς / έχει δοκιμάσει αν το mate 20 pro δουλεύει κανονικα με αυτοκίνητα που υποστηρίζουν mirrolink ?

Με android auto δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα , για mirrolink πάρε Samsung cc0a77784514225166a8db542a733070.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,

ξέρει κανείς / έχει δοκιμάσει αν το mate 20 pro δουλεύει κανονικα με αυτοκίνητα που υποστηρίζουν mirrolink ?

Αγόρασα το OSIO ACO-7700 με υποστήριξη mirrorlink και το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά μέσω USB αλλά απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα. Το mirrorlink γίνεται να συνδεθεί και ασύρματα;

Με το update κι εγώ ακόμα περιμένω, δεν το παίρνει με κανένα τρόπο...

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Το mate 20pro δεν υποστηρίζει mirrorlink.

Μπορείς να συνδεθείς με Android auto όμως.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Περασα την 10ρα παιδια με απολυτα καθαρη εγκατασταση, στο κινητο εγινε Hard Reset τοσο πριν, αλλα και μετα την εγκατασταση της 10ρας.

Πολυ ωραια και πολυ ελαφρια η πρωτη εντυπωση, εγινε καλη δουλεια σιγουρα.

Ετρεξα και ενα Antutu για να δω τι και πως, πραγματικα οι επιδοσεις πλεον ειναι σε αλλο επιπεδο !

Μπραβο στην Huawei.

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Εγώ σε αυτό που είδα μεγάλη βελτίωση με την 10 είναι οι ειδοποιήσεις. Πραγματικά δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να μείνει έτσι.

Συμφωνώ 100% για τις ιδιοποίησης καθώς και στο ότι μου φαίνεται το λειτουργικό αρκετά πιο ανάλαφρο δεν ξέρω αν έχετε την ίδια άποψη

Huawei mate 20 pro

Το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι ένα καλό σετ εικονίδια...

Edited by kouskous

Συμφωνώ 100% για τις ιδιοποίησης καθώς και στο ότι μου φαίνεται το λειτουργικό αρκετά πιο ανάλαφρο δεν ξέρω αν έχετε την ίδια άποψη

Huawei mate 20 pro

Το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι ένα καλό σετ εικονίδια...

[ATTACH]67285[/ATTACH]

σου αρεσουν ετσι φιλε μου?

Μετά την ενημέρωση σε emui 10, factory reset, δεν μπορούσα να περάσω το αποτύπωμα, και εβρεχα λιγάκι τα δάκτυλα.., και έτσι πέρασαν. Έχω τζαμακι t max, που δεν είχα πρόβλημα πριν..