bfc Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Δυστηχως οι beta δεν περιλαμβανουν την Ελλαδα. Αν εχεις Ιταλικη/Γερμανικη/Τουρκικη/Βρετανικη συσκευη τοτε λογικα με VPN και μεσα απο την εφαρμογη BETA θα μπορεσεις να μπεις στην λιστα. Ισως χρειαστει να φτιαξεις και νεο Huawei ID με την ξενη τοποθεσια. Αν ομως εχεις Ελληνικη συσκευη τοτε απλα περιμενεις μεχρι τα Χριστουγεννα που θα βγει η stable. Θέλει και κάρτα sim της χώρας για την οποία απευθύνεται η BETA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Έκανε κάποια μικρή ενημέρωση, νομίζω 230 kb. και εμενα σημερα εκανε,,βασικα ελεγς οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση,και οταν πηγαινα ρυθμισεις και σχετικα δεν το εβρισκε,,απλα εγραφε οτι θα γινει εγκατασταση μετα απο επανεκκινιση,οπου και εγινε στην συνεχεια! τι μπορει να ηταν τωρα αυτο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Θέλει και κάρτα sim της χώρας για την οποία απευθύνεται η BETA. Εμένα η συσκευή μου από ότι έχω καταλάβει προορίζεται για Γαλλία. Αλλά αν θέλει και ξένη sim τέλος. Μόνο υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορούμε να προσθέσουμε καινούργιο apn??? Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brubrux5 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 το μόνο μου παράπονο από το κινητό είναι η διαχείριση της έντασης ήχου. δε δίνει τη δυνατότητα για ξεχωριστή ένταση σε notifications και ήχο κλήσης, με αποτέλεσμα για να ακούς τις κλήσεις να πρέπει να το έχεις στο δυνατό και όταν έρχεται κάποιο notification να σε ξεκουφαίνει. Είναι τόσο δύσκολο να τα ξεχωρίσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 το μόνο μου παράπονο από το κινητό είναι η διαχείριση της έντασης ήχου. δε δίνει τη δυνατότητα για ξεχωριστή ένταση σε notifications και ήχο κλήσης, με αποτέλεσμα για να ακούς τις κλήσεις να πρέπει να το έχεις στο δυνατό και όταν έρχεται κάποιο notification να σε ξεκουφαίνει. Είναι τόσο δύσκολο να τα ξεχωρίσουν? Το Android απο μονο του δεν το εχει ξεχωριστα, απλα καποιοι ΟΕΜ οπως η Samsung το εχει βαλει custom να ειναι ξεχωριστα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 το μόνο μου παράπονο από το κινητό είναι η διαχείριση της έντασης ήχου. δε δίνει τη δυνατότητα για ξεχωριστή ένταση σε notifications και ήχο κλήσης, με αποτέλεσμα για να ακούς τις κλήσεις να πρέπει να το έχεις στο δυνατό και όταν έρχεται κάποιο notification να σε ξεκουφαίνει. Είναι τόσο δύσκολο να τα ξεχωρίσουν?Εδώ δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις ειδοποιήσεις σωστά στην οθόνη κλειδώματος όταν πχ φοράς την smart case ,και μάλιστα την επώνυμη. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 καλησπερα παιδια εαν καποιος εχει σκοπο να το δωσε εας με ενημερωσει με μυνημα ευχαριστω και σορρυ και το offtopic :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Δοκίμασα το betα app, τίποτα, με απέρριψε από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνετε μια συσκευή που οι φώτο μέρα και νύχτα είναι πολύ καλές και το βίντεο του ειδικά την νύχτα είναι εποιικος απαράδεκτο. Το s9+ που είχα πολύ κατώτερο σε Φωτο αλλά σε βίντεο απίστευτο. Πολύ καλύτερο από το mate. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνετε μια συσκευή που οι φώτο μέρα και νύχτα είναι πολύ καλές και το βίντεο του ειδικά την νύχτα είναι εποιικος απαράδεκτο. Το s9+ που είχα πολύ κατώτερο σε Φωτο αλλά σε βίντεο απίστευτο. Πολύ καλύτερο από το mate. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘέμα μερικών αλγοριληθμον είναι για τα οποία η huawei δεν έχει άδεια χρήσης στο sock της. (δεν είναι θέμα cameras - hardware) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Δοκίμασα το betα app, τίποτα, με απέρριψε από την αρχή.Λογικό, αφού η Ελλάδα δεν είναι στις χώρες που θα λάβουν την beta. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνετε μια συσκευή που οι φώτο μέρα και νύχτα είναι πολύ καλές και το βίντεο του ειδικά την νύχτα είναι εποιικος απαράδεκτο. Το s9+ που είχα πολύ κατώτερο σε Φωτο αλλά σε βίντεο απίστευτο. Πολύ καλύτερο από το mate. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρε την καλυτερη Φωτογραφικη και τραβα βιντεο, μετα παρε την καλυτερη Βιντεοκαμερα και τραβα φωτογραφια. Οταν καταλαβεις γιατι η καλυτερη φωτογραφικη τραβαει χαλια βιντεο σε σχεση με την φωτογραφια της και μια βιντεοκαμερα τραβαει χαλια φωτογραφιες σε σχεση εμ το βιντεο της τοτε θα εχεις απαντησει στην απορια σου. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνετε μια συσκευή που οι φώτο μέρα και νύχτα είναι πολύ καλές και το βίντεο του ειδικά την νύχτα είναι εποιικος απαράδεκτο. Το s9+ που είχα πολύ κατώτερο σε Φωτο αλλά σε βίντεο απίστευτο. Πολύ καλύτερο από το mate. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί το ότι έχει μεγάλο αισθητήρα για καλές φώτο δε σημαίνει ότι το βοηθάει στο βίντεο..αντιθέτως το δυσκολεύει γιατί θέλει και πιο μεγάλο φακό κλπ. Έτσι το αποτέλεσμα είναι κακό και δε νομίζω ότι έχει σχέση κάποιος αλγόριθμος. Στην τελική τόσα χρόνια θα είχαν φτιάξει έναν δικό τους. Το βίντεο ειδικά μέσα σε σπίτι κλπ είναι μάπα τελείως.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Είναι λίγο εκνευριστικό. Αν είχαν το βίντεο που έχει η Samsung θα μιλούσαμε τώρα για την υπέρτατη φωτογραφική μηχανή. Σε ήχο και βίντεο τα Samsung δεν παίζονται. Και για να σας προλάβω ήξερα τι αγόρασα παιδια. Απλά τον λόγο ήθελα να μαθω επειδή δεν γνωρίζα τι παίζει. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Είναι λίγο εκνευριστικό. Αν είχαν το βίντεο που έχει η Samsung θα μιλούσαμε τώρα για την υπέρτατη φωτογραφική μηχανή. Σε ήχο και βίντεο τα Samsung δεν παίζονται. Και για να σας προλάβω ήξερα τι αγόρασα παιδια. Απλά τον λόγο ήθελα να μαθω επειδή δεν γνωρίζα τι παίζει. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βίντεο δεν κάνει την φωτογραφική μηχανή. Άλλο φωτογραφική μηχανή άλλο βίντεο κάμερα. Αλλά και καλό βίντεο να τραβούσε σε καμία περίπτωση δε θα μιλούσαμε για υπέρτατη φωτογραφική μηχανή. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για μια απλά καλή κάμερα. Με υπερτονισμενα χρώματα παστέλ κλπ. Που κάμερες προηγούμενων ναυαρχιδων είναι σαφώς ανώτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Που θα το βρω με άτοκες δόσεις όσο φθηνότερα γίνεται; στο Σκρουτζ το έχουν όλοι κατόπιν παραγγελίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Που θα το βρω με άτοκες δόσεις όσο φθηνότερα γίνεται; στο Σκρουτζ το έχουν όλοι κατόπιν παραγγελίας... Δες και στο best price. Αν και για το άτοκες χλωμό. Περίμενε black Friday τέλος του μήνα να δεις προσφορές από τις μεγάλες αλυσίδες. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δεν μου έρχονται στο μυαλό προηγούμενες ναυαρχίδες με καλύτερη κάμερα στη φώτο. S9+ που είχα πολύ κατώτερο. Με iPhone xs που τα έχουμε βάλει δίπλα δίπλα δεν είχαν μεγάλες διαφορές. Η φώτο που βγάζει είναι πολύ καλές. Μέρα νύχτα. Δεν είπα ότι είναι το καλύτερο. Απλά ότι είναι πολύ καλή. Το βίντεο σχολίασα που βράδυ είναι για κλάματα και είναι κρίμα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Παιδιά μια βοήθεια. Προσπαθώ να συνδεθώ σε wifi δίκτυο μέσω ανάγνωσης του qr code από άλλο κινητό και μου βγάζει ότι η σύνδεση στο δίκτυο είναι αδύνατη. Δοκίμασα σε πάνω από ένα WiFi αλλά σε όλα το ίδιο. Ξέρετε τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Παιδιά μια βοήθεια. Προσπαθώ να συνδεθώ σε wifi δίκτυο μέσω ανάγνωσης του qr code από άλλο κινητό και μου βγάζει ότι η σύνδεση στο δίκτυο είναι αδύνατη. Δοκίμασα σε πάνω από ένα WiFi αλλά σε όλα το ίδιο. Ξέρετε τι φταίει; Έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή του play store για να σκαναρει το QR code του δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλημερα σε όλους! κάτοχος και εγω απο εχθές ! πραγματικά πανέμορφο . έχω μια απορία αν είχε κάποιος ιδιο πρόβλημα και βρήκε λύση . εχω τα airpods 2 τα εχω συνδέσει λοιπόν με την συσκευη έχω ενεργοποιήσει απο το developer options Disable Absolute Volume αλλα ο ήχος εξακολουθεί να ακούγετε χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλημέρα παίδες. Θέλω απλά κάπου να πω τον πόνο μου. Την Παρασκευή τοποθέτησα στο τηλέφωνο τζαμάκι της tmax. Πραγματικά είναι οτι καλύτερο έχω δει σε εφαρμογή απο άκρη σε άκρη αλλά και στην αίσθηση κατά την χρήση. Αλλά... Έχει πάθει τραλαλα το δαχτυλικό αποτύπωμα. Ξεκλειδώνει το τηλέφωνο ανάλογα τα γούστα του. Μπορεί την μια φορά να δοκιμάσεις 10 φορές και να ξεκλειδώσει τις 8 και την επόμενη φορά δεν το καταφέρνει καμία και είτε κλειδώνει το τηλ για 30δευτερα η το ξεκλειδώνεις με τον κωδικό σου. Εχω σβήσει και έχω βάλει 2-3 από την αρχή τα δαχτυλικά αλλα αποτέλεσμα το ίδιο. Αυτα τα ολίγα, μάλλον θα αναγκαστώ να βάλω το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο:( Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλημέρα παίδες. Θέλω απλά κάπου να πω τον πόνο μου. Την Παρασκευή τοποθέτησα στο τηλέφωνο τζαμάκι της tmax. Πραγματικά είναι οτι καλύτερο έχω δει σε εφαρμογή απο άκρη σε άκρη αλλά και στην αίσθηση κατά την χρήση. Αλλά... Έχει πάθει τραλαλα το δαχτυλικό αποτύπωμα. Ξεκλειδώνει το τηλέφωνο ανάλογα τα γούστα του. Μπορεί την μια φορά να δοκιμάσεις 10 φορές και να ξεκλειδώσει τις 8 και την επόμενη φορά δεν το καταφέρνει καμία και είτε κλειδώνει το τηλ για 30δευτερα η το ξεκλειδώνεις με τον κωδικό σου. Εχω σβήσει και έχω βάλει 2-3 από την αρχή τα δαχτυλικά αλλα αποτέλεσμα το ίδιο. Αυτα τα ολίγα, μάλλον θα αναγκαστώ να βάλω το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο:( Μηπως Είχε ζελατίνα....; Εργοστασιακή, και εγινε Σαντουιτς? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Μηπως Είχε ζελατίνα....; Εργοστασιακή, και εγινε Σαντουιτς?Όχι, σ αυτό το μοντέλο δεν έβαζαν ζελατίνα απ το εργοστάσιο λόγω κυρτότητας μάλλον Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts