Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντύπωσή πάντως μου κάνει πού η huawei δεν εχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με των τεραστίων διαστάσεων θέμα πού αντιμετωπίζει μέρες τώρα.

Καθώς με ένα search στο ιντερνέτ,σε forums ειδικά,οπως θα χετε δει οι περισσότεροι επικρατεί ένας χαμός.

Κρίμα,υποτίθεται οτι είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως,κι όμως αποδεικνύουν έμπρακτα οι Κινέζοι,οτι είναι ερασιτέχνες.

Παρόλα αυτά το μόνο θετικό είναι οτι με την κυκλοφορία του κινητού ξανά,λογικά θα πέσει και προωθητική ενέργεια,μιας και θα πάει άπατο,οπότε θα παίξει καλύτερή τιμή...αν φυσικά προσπεράσει τα προβλήματά με τις οθόνες.

Παρόλα αυτά το κινητό είναι πολύ ωραίο και σίγουρα θα το είχα στα χέρια μου αν δεν γινόταν όλο αυτό το θέμα με τις οθόνες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

H μέχρι τώρα δημοσκόπηση στο xda.

LG Screen - Yes I have green tint (48) 50.53%

LG Screen - No my phone is not affected (37) 38.95%

BOE Screen - Yes I have a green tint (0) 0%

BOE Screen - No my phone is not affected (10) 10.53%

Μπορούμε να μάθουμε τι οθόνη φοράει αν είναι σφραγισμένο το τηλέφωνο?

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μπορούμε να μάθουμε τι οθόνη φοράει αν είναι σφραγισμένο το τηλέφωνο?

Οχι βέβαια.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εντύπωσή πάντως μου κάνει πού η huawei δεν εχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με των τεραστίων διαστάσεων θέμα πού αντιμετωπίζει μέρες τώρα.

Καθώς με ένα search στο ιντερνέτ,σε forums ειδικά,οπως θα χετε δει οι περισσότεροι επικρατεί ένας χαμός.

Κρίμα,υποτίθεται οτι είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως,κι όμως αποδεικνύουν έμπρακτα οι Κινέζοι,οτι είναι ερασιτέχνες.

Παρόλα αυτά το μόνο θετικό είναι οτι με την κυκλοφορία του κινητού ξανά,λογικά θα πέσει και προωθητική ενέργεια,μιας και θα πάει άπατο,οπότε θα παίξει καλύτερή τιμή...αν φυσικά προσπεράσει τα προβλήματά με τις οθόνες.

Παρόλα αυτά το κινητό είναι πολύ ωραίο και σίγουρα θα το είχα στα χέρια μου αν δεν γινόταν όλο αυτό το θέμα με τις οθόνες.

Αφού μέχρι τώρα τα κινιτα της ήταν day one απροβλιματιστα για να κατάλαβες όλες της πλακέτες της κλπ μένουν στο revision 0 η 1

Τώρα έκανε την κοτσάνα να επιλέξει φτηνότερη οθόνη για να ανεβάσει περιθώριο του κέρδους και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κρίση, μέχρι τώρα την παίζει κινεζα Πάντος χαχαχ

Αφού μέχρι τώρα τα κινιτα της ήταν day one απροβλιματιστα για να κατάλαβες όλες της πλακέτες της κλπ μένουν στο revision 0 η 1

Τώρα έκανε την κοτσάνα να επιλέξει φτηνότερη οθόνη για να ανεβάσει περιθώριο του κέρδους και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κρίση, μέχρι τώρα την παίζει κινεζα Πάντος χαχαχ

Και όχι ότι ξέρω κάτι αλλά έχω την αίσθηση ότι έτσι θα συνεχίσει. Θα το διαχειρίζεται μέσω του service ανά περίπτωση.

Υποτίθεται ότι έχουν βρει το πρόβλημα και οι επόμενες παρτίδες θα είναι εντάξει. Δεύτερη κοροϊδία δεν νομίζω να τους παίρνει.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υποτίθεται ότι έχουν βρει το πρόβλημα και οι επόμενες παρτίδες θα είναι εντάξει. Δεύτερη κοροϊδία δεν νομίζω να τους παίρνει.

Άντε να ξέρεις από πια παρτίδα θα σου τύχει, τουλάχιστον για 1-2 μήνες. Εκτός και ανακοινώσει ότι αποσύρει την ύποπτη παρτίδα, μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω.

Link?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Link?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/poll-affected-vs-unaffected-screens-t3862949

Poll on affected vs unaffected screens

Edited by achillesgk

Και όχι ότι ξέρω κάτι αλλά έχω την αίσθηση ότι έτσι θα συνεχίσει. Θα το διαχειρίζεται μέσω του service ανά περίπτωση.

το να σου αλλάζουν οθόνη σε ένα καινούργιο κινητό είναι κάπως............. έσκασες 1000 ευρώ και δεν το δούλεψες και τώρα θα την σκαλίζουν την συσκευή? δεν λέει καθόλου δεν λέει

το να σου αλλάζουν οθόνη σε ένα καινούργιο κινητό είναι κάπως............. έσκασες 1000 ευρώ και δεν το δούλεψες και τώρα θα την σκαλίζουν την συσκευή? δεν λέει καθόλου δεν λέει
Δηλαδή αν έκανε 300 ευρώ θα ήταν οκ να στο σκαλίσουν;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μετά από τόσες μέρες όσοι το έχετε εκτός το τραγικό πρόβλημα με την οθόνη όπως και την απαράδεκτη σιωπή της εταιρίας, υπάρχει κάτι θετικό στην συσκευή; Όπως μπαταρία ομαλή λειτουργία χωρίς κολλήματα και χαμένε; Κλήσεις? Οι αναβαθμνησεις έρχονται κανονικά η θέλει πάλι σιμ από άλλη εταιρία. Κλπ. Ρωτώ σαν υποψήφιος αγοραστής που ήμουν γιατί μου άρεσε σαν συσκευή.

Μετά από τόσες μέρες όσοι το έχετε εκτός το τραγικό πρόβλημα με την οθόνη όπως και την απαράδεκτη σιωπή της εταιρίας, υπάρχει κάτι θετικό στην συσκευή; Όπως μπαταρία ομαλή λειτουργία χωρίς κολλήματα και χαμένε; Κλήσεις? Οι αναβαθμνησεις έρχονται κανονικά η θέλει πάλι σιμ από άλλη εταιρία. Κλπ. Ρωτώ σαν υποψήφιος αγοραστής που ήμουν γιατί μου άρεσε σαν συσκευή.

Τελικά δεν είμαι ο μόνος τρελός που παρα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες με βάζει ο διάολος να το πάρω ε??

Τελικά δεν είμαι ο μόνος τρελός που παρα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες με βάζει ο διάολος να το πάρω ε??

Χα χα οχι φυσικα ειμαστε πολοι.....:lol:

Δηλαδή αν έκανε 300 ευρώ θα ήταν οκ να στο σκαλίσουν;

με 300 ευρω θα ανεχόμουν αυτή την οθόνη με αυτά τα specs

αλλά στα 1000 και ένα ψεγάδι να είχε θα πέφτε κράξιμο

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

περα απο αυτο και ποιο μετριο ηχο σε σχεση με τα προηγουμετα mate ολα ειναι αψογα αλλα τι να τα κανεις τα αψογα οταν η οθονη ειναι ετσι

Όσοι το δώσαμε πίσω το δώσαμε με βαριά καρδιά. Αλλά αν δεν διευθετηθεί το θέμα και μάλιστα με πειστικό τρόπο η λογική λέει να κάνετε υπομονή. Εγώ θα το ξαναπαραγγείλω άμεσα ;) ;)

Όσοι το δώσαμε πίσω το δώσαμε με βαριά καρδιά. Αλλά αν δεν διευθετηθεί το θέμα και μάλιστα με πειστικό τρόπο η λογική λέει να κάνετε υπομονή. Εγώ θα το ξαναπαραγγείλω άμεσα ;) ;)

Εσύ από ότι βλέπω έχεις και το note 9, από περιέργεια, πιο, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του που μετά από όλο αυτό θα σε κάνει να το ξαναπαραγγειλεις άμεσα;

Εσύ από ότι βλέπω έχεις και το note 9, από περιέργεια, πιο, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του που μετά από όλο αυτό θα σε κάνει να το ξαναπαραγγειλεις άμεσα;

λογικά επειδή είναι ποιο καινούργιο και λίγο ποιο δυνατό αυτό και μόνο αρκετούς οδηγεί στο να πάρουν άλλη συσκευή

λογικά επειδή είναι ποιο καινούργιο και λίγο ποιο δυνατό αυτό και μόνο αρκετούς οδηγεί στο να πάρουν άλλη συσκευή
Εγώ προσωπικά θεωρώ το note μοναδική συσκευή. Εάν κάποιος το πήρε για τις δυνατότητες που σου δινει σε συνδυασμό με το λογισμικό της Samsung ότι και να πάρεις το θεωρώ πισωγύρισμα. Αν το πήρε όχι για τις ιδιαίτερες δυνατότητες του αλλά απλά σαν ένα κοινό smartphone, ok. Αλλά και πάλι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση με ένα note 9 στα χέρια δεν πας να ξαναπαραγγειλεις άμεσα. Περιμένεις καινούργια παρτίδα μου θα διορθώνει το πρόβλημα.

Μετά από δύο εβδομάδες εντατικής χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα στήν οθόνη (lg) εχοντας note8 & s8+ τό τηλ.είναι μακράν τό καλύτερο μπαταρια οθόνη λειτουργία σέ ολα είναι σούπερ

Μετά από δύο εβδομάδες εντατικής χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα στήν οθόνη (lg) εχοντας note8 & s8+ τό τηλ.είναι μακράν τό καλύτερο μπαταρια οθόνη λειτουργία σέ ολα είναι σούπερ
Το λειτουργικό του emui σας ικανοποιεί;

Χωρίς να είμαι κάτοχος από όσα hands on και reviews εχω δει μου φαινεται σαν σκιν προηγούμενων ετών στην εικονογραφία του, στις γραμματοσειρές του ακόμα και στον τρόπο που κάνει (η μάλλον δεν κάνει) τα animations για να φαίνεται πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό.

Να το πω με μια λέξη "ακατέργαστο". Όσοι το είχατε ποια είναι η γνώμη σας σε σύγκριση με άλλες ναυαρχίδες 2018?

Από σπεκς όντως είναι δυνατό

Edited by atsimeri

S8 plus κι εγώ. Έχοντας δουλέψει ένα εκθεσιακό mate 20pro για κάνα μισάωρο και παραπάνω ίσως , μιας και δεν είχε κόσμο εκείνη την ώρα καθόλου ιδιαίτερα στο κομμάτι smartphone, δηλώνω κι εγώ εντυπωσιασμένος από την συσκευή και συμφωνώ με το μέλος παραπάνω. Όλα αυτά πριν 8 μέρες περίπου...αν δεν είχε γίνει ο ντόρος με τις οθόνες σίγουρα θα ήταν μέσα στις επόμενες δυο τρείς επιλογές μου. Κρίμα....ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση.
Konakis.