omorfonios Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Εντύπωσή πάντως μου κάνει πού η huawei δεν εχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με των τεραστίων διαστάσεων θέμα πού αντιμετωπίζει μέρες τώρα. Καθώς με ένα search στο ιντερνέτ,σε forums ειδικά,οπως θα χετε δει οι περισσότεροι επικρατεί ένας χαμός. Κρίμα,υποτίθεται οτι είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως,κι όμως αποδεικνύουν έμπρακτα οι Κινέζοι,οτι είναι ερασιτέχνες. Παρόλα αυτά το μόνο θετικό είναι οτι με την κυκλοφορία του κινητού ξανά,λογικά θα πέσει και προωθητική ενέργεια,μιας και θα πάει άπατο,οπότε θα παίξει καλύτερή τιμή...αν φυσικά προσπεράσει τα προβλήματά με τις οθόνες. Παρόλα αυτά το κινητό είναι πολύ ωραίο και σίγουρα θα το είχα στα χέρια μου αν δεν γινόταν όλο αυτό το θέμα με τις οθόνες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 H μέχρι τώρα δημοσκόπηση στο xda. LG Screen - Yes I have green tint (48) 50.53% LG Screen - No my phone is not affected (37) 38.95% BOE Screen - Yes I have a green tint (0) 0% BOE Screen - No my phone is not affected (10) 10.53% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 H μέχρι τώρα δημοσκόπηση στο xda. LG Screen - Yes I have green tint (48) 50.53% LG Screen - No my phone is not affected (37) 38.95% BOE Screen - Yes I have a green tint (0) 0% BOE Screen - No my phone is not affected (10) 10.53%Μπορούμε να μάθουμε τι οθόνη φοράει αν είναι σφραγισμένο το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μπορούμε να μάθουμε τι οθόνη φοράει αν είναι σφραγισμένο το τηλέφωνο? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι βέβαια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Εντύπωσή πάντως μου κάνει πού η huawei δεν εχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με των τεραστίων διαστάσεων θέμα πού αντιμετωπίζει μέρες τώρα. Καθώς με ένα search στο ιντερνέτ,σε forums ειδικά,οπως θα χετε δει οι περισσότεροι επικρατεί ένας χαμός. Κρίμα,υποτίθεται οτι είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως,κι όμως αποδεικνύουν έμπρακτα οι Κινέζοι,οτι είναι ερασιτέχνες. Παρόλα αυτά το μόνο θετικό είναι οτι με την κυκλοφορία του κινητού ξανά,λογικά θα πέσει και προωθητική ενέργεια,μιας και θα πάει άπατο,οπότε θα παίξει καλύτερή τιμή...αν φυσικά προσπεράσει τα προβλήματά με τις οθόνες. Παρόλα αυτά το κινητό είναι πολύ ωραίο και σίγουρα θα το είχα στα χέρια μου αν δεν γινόταν όλο αυτό το θέμα με τις οθόνες.Αφού μέχρι τώρα τα κινιτα της ήταν day one απροβλιματιστα για να κατάλαβες όλες της πλακέτες της κλπ μένουν στο revision 0 η 1 Τώρα έκανε την κοτσάνα να επιλέξει φτηνότερη οθόνη για να ανεβάσει περιθώριο του κέρδους και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κρίση, μέχρι τώρα την παίζει κινεζα Πάντος χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Αφού μέχρι τώρα τα κινιτα της ήταν day one απροβλιματιστα για να κατάλαβες όλες της πλακέτες της κλπ μένουν στο revision 0 η 1 Τώρα έκανε την κοτσάνα να επιλέξει φτηνότερη οθόνη για να ανεβάσει περιθώριο του κέρδους και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κρίση, μέχρι τώρα την παίζει κινεζα Πάντος χαχαχΚαι όχι ότι ξέρω κάτι αλλά έχω την αίσθηση ότι έτσι θα συνεχίσει. Θα το διαχειρίζεται μέσω του service ανά περίπτωση. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Υποτίθεται ότι έχουν βρει το πρόβλημα και οι επόμενες παρτίδες θα είναι εντάξει. Δεύτερη κοροϊδία δεν νομίζω να τους παίρνει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Υποτίθεται ότι έχουν βρει το πρόβλημα και οι επόμενες παρτίδες θα είναι εντάξει. Δεύτερη κοροϊδία δεν νομίζω να τους παίρνει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆντε να ξέρεις από πια παρτίδα θα σου τύχει, τουλάχιστον για 1-2 μήνες. Εκτός και ανακοινώσει ότι αποσύρει την ύποπτη παρτίδα, μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 H μέχρι τώρα δημοσκόπηση στο xda. LG Screen - Yes I have green tint (48) 50.53% LG Screen - No my phone is not affected (37) 38.95% BOE Screen - Yes I have a green tint (0) 0% BOE Screen - No my phone is not affected (10) 10.53% Link? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Link? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/poll-affected-vs-unaffected-screens-t3862949 Poll on affected vs unaffected screens Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 10, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μπορείς να μάθεις την οθόνη από το imei συσκευής. Δίνει όλες τις λεπτομέρειες της συσκευής. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Και όχι ότι ξέρω κάτι αλλά έχω την αίσθηση ότι έτσι θα συνεχίσει. Θα το διαχειρίζεται μέσω του service ανά περίπτωση. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το να σου αλλάζουν οθόνη σε ένα καινούργιο κινητό είναι κάπως............. έσκασες 1000 ευρώ και δεν το δούλεψες και τώρα θα την σκαλίζουν την συσκευή? δεν λέει καθόλου δεν λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 το να σου αλλάζουν οθόνη σε ένα καινούργιο κινητό είναι κάπως............. έσκασες 1000 ευρώ και δεν το δούλεψες και τώρα θα την σκαλίζουν την συσκευή? δεν λέει καθόλου δεν λέειΔηλαδή αν έκανε 300 ευρώ θα ήταν οκ να στο σκαλίσουν; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μετά από τόσες μέρες όσοι το έχετε εκτός το τραγικό πρόβλημα με την οθόνη όπως και την απαράδεκτη σιωπή της εταιρίας, υπάρχει κάτι θετικό στην συσκευή; Όπως μπαταρία ομαλή λειτουργία χωρίς κολλήματα και χαμένε; Κλήσεις? Οι αναβαθμνησεις έρχονται κανονικά η θέλει πάλι σιμ από άλλη εταιρία. Κλπ. Ρωτώ σαν υποψήφιος αγοραστής που ήμουν γιατί μου άρεσε σαν συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μετά από τόσες μέρες όσοι το έχετε εκτός το τραγικό πρόβλημα με την οθόνη όπως και την απαράδεκτη σιωπή της εταιρίας, υπάρχει κάτι θετικό στην συσκευή; Όπως μπαταρία ομαλή λειτουργία χωρίς κολλήματα και χαμένε; Κλήσεις? Οι αναβαθμνησεις έρχονται κανονικά η θέλει πάλι σιμ από άλλη εταιρία. Κλπ. Ρωτώ σαν υποψήφιος αγοραστής που ήμουν γιατί μου άρεσε σαν συσκευή. Τελικά δεν είμαι ο μόνος τρελός που παρα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες με βάζει ο διάολος να το πάρω ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Τελικά δεν είμαι ο μόνος τρελός που παρα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες με βάζει ο διάολος να το πάρω ε?? Χα χα οχι φυσικα ειμαστε πολοι.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Δηλαδή αν έκανε 300 ευρώ θα ήταν οκ να στο σκαλίσουν; με 300 ευρω θα ανεχόμουν αυτή την οθόνη με αυτά τα specs αλλά στα 1000 και ένα ψεγάδι να είχε θα πέφτε κράξιμο ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από τόσες μέρες όσοι το έχετε εκτός το τραγικό πρόβλημα με την οθόνη όπως και την απαράδεκτη σιωπή της εταιρίας, υπάρχει κάτι θετικό στην συσκευή; Όπως μπαταρία ομαλή λειτουργία χωρίς κολλήματα και χαμένε; Κλήσεις? Οι αναβαθμνησεις έρχονται κανονικά η θέλει πάλι σιμ από άλλη εταιρία. Κλπ. Ρωτώ σαν υποψήφιος αγοραστής που ήμουν γιατί μου άρεσε σαν συσκευή. περα απο αυτο και ποιο μετριο ηχο σε σχεση με τα προηγουμετα mate ολα ειναι αψογα αλλα τι να τα κανεις τα αψογα οταν η οθονη ειναι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Τελικά δεν είμαι ο μόνος τρελός που παρα αυτά που διαβάζω τόσες μέρες με βάζει ο διάολος να το πάρω ε??Όσοι το δώσαμε πίσω το δώσαμε με βαριά καρδιά. Αλλά αν δεν διευθετηθεί το θέμα και μάλιστα με πειστικό τρόπο η λογική λέει να κάνετε υπομονή. Εγώ θα το ξαναπαραγγείλω άμεσα ;) ;) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Όσοι το δώσαμε πίσω το δώσαμε με βαριά καρδιά. Αλλά αν δεν διευθετηθεί το θέμα και μάλιστα με πειστικό τρόπο η λογική λέει να κάνετε υπομονή. Εγώ θα το ξαναπαραγγείλω άμεσα ;) ;) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕσύ από ότι βλέπω έχεις και το note 9, από περιέργεια, πιο, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του που μετά από όλο αυτό θα σε κάνει να το ξαναπαραγγειλεις άμεσα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Εσύ από ότι βλέπω έχεις και το note 9, από περιέργεια, πιο, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του που μετά από όλο αυτό θα σε κάνει να το ξαναπαραγγειλεις άμεσα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λογικά επειδή είναι ποιο καινούργιο και λίγο ποιο δυνατό αυτό και μόνο αρκετούς οδηγεί στο να πάρουν άλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 λογικά επειδή είναι ποιο καινούργιο και λίγο ποιο δυνατό αυτό και μόνο αρκετούς οδηγεί στο να πάρουν άλλη συσκευήΕγώ προσωπικά θεωρώ το note μοναδική συσκευή. Εάν κάποιος το πήρε για τις δυνατότητες που σου δινει σε συνδυασμό με το λογισμικό της Samsung ότι και να πάρεις το θεωρώ πισωγύρισμα. Αν το πήρε όχι για τις ιδιαίτερες δυνατότητες του αλλά απλά σαν ένα κοινό smartphone, ok. Αλλά και πάλι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση με ένα note 9 στα χέρια δεν πας να ξαναπαραγγειλεις άμεσα. Περιμένεις καινούργια παρτίδα μου θα διορθώνει το πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μετά από δύο εβδομάδες εντατικής χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα στήν οθόνη (lg) εχοντας note8 & s8+ τό τηλ.είναι μακράν τό καλύτερο μπαταρια οθόνη λειτουργία σέ ολα είναι σούπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Μετά από δύο εβδομάδες εντατικής χρήσης χωρίς κανένα πρόβλημα στήν οθόνη (lg) εχοντας note8 & s8+ τό τηλ.είναι μακράν τό καλύτερο μπαταρια οθόνη λειτουργία σέ ολα είναι σούπερΤο λειτουργικό του emui σας ικανοποιεί; Χωρίς να είμαι κάτοχος από όσα hands on και reviews εχω δει μου φαινεται σαν σκιν προηγούμενων ετών στην εικονογραφία του, στις γραμματοσειρές του ακόμα και στον τρόπο που κάνει (η μάλλον δεν κάνει) τα animations για να φαίνεται πιο γρήγορο από τον ανταγωνισμό. Να το πω με μια λέξη "ακατέργαστο". Όσοι το είχατε ποια είναι η γνώμη σας σε σύγκριση με άλλες ναυαρχίδες 2018? Από σπεκς όντως είναι δυνατό Edited November 10, 2018 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 S8 plus κι εγώ. Έχοντας δουλέψει ένα εκθεσιακό mate 20pro για κάνα μισάωρο και παραπάνω ίσως , μιας και δεν είχε κόσμο εκείνη την ώρα καθόλου ιδιαίτερα στο κομμάτι smartphone, δηλώνω κι εγώ εντυπωσιασμένος από την συσκευή και συμφωνώ με το μέλος παραπάνω. Όλα αυτά πριν 8 μέρες περίπου...αν δεν είχε γίνει ο ντόρος με τις οθόνες σίγουρα θα ήταν μέσα στις επόμενες δυο τρείς επιλογές μου. Κρίμα....ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts