Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κρίμα πραγματικά για αυτό το μεγάλο πρόβλημα, που δημιουργήθηκε σε μια ακόμα εταιρία που βασίζεται σε τρίτο κατασκευαστή για προμήθεια components.

Η Huawei έχει να διαχειριστει ένα σοβαρό crisis και το crisis Management που θα ακολουθήσει θα κρίνει την εμπορική συνέχεια της συσκευής.

Αντίστοιχα και πιο σοβαρά προβλήματα έχουν τύχει σε όλες τις μεγάλες εταιρίες (Samsung Apple). Η Huawei την πάτησε αμαυρωνοντας τη συσκευή που έμελλε να ταράξει τις ισορροπίες της κορυφής.

Φυσικά, το γεγονός ότι δημιουργήθηκε ένα σοβαρό πρόβλημα με component στην καλύτερη συσκευή του εμπορίου, αναγκάζει πολλούς να πάνε σε άλλες εναλλακτικές, είτε αντίστοιχα κορυφαίες (βλέπε note 9), είτε με άπειρους συμβιβασμούς, που υπολείπονται κατά πολύ (βλέπε oneplus 6t).

Αφήνουμε το σκουπίδι, λοιπον, και πάμε στα υπερσκουπιδα

Edited by v@gelis

Καλημερα, αυτο με τις οθονες ειναι τραγικο, ποιοτικο ελεγχο δεν εχουν οι εταιριες;

Σε s9 plus που ειχα στα κυρτα μερη της οθονης ειχε αποχρωματισμο ενω σε καινουργια τηλεοραση 49'' samsung εχει backlight bleeding .

Η απαντηση απο το επισημο σερβις ειναι οτι αυτα τα πανελ υποστηριζουν υψηλης αναλυσης υλικο.:ninja:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Στο εξωτερικό πάντως καλά το πάει ξεκινάνε αντικατάσταση συσκευής χωρίς μα μου σου του από Δευτέρα από ότι διάβασα, εδώ να δούμε τι θα κάνουνε... Λογικά θα πάει σαν σιωπηρή ανάκληση για να μην πάρει ο πολύς κόσμος χαμπάρι που δεν το έχει καταλάβει ότι έχει πράσινη οθόνη.

Δεν μπαίνουν ολοι σε forum και δεν ενημερώνονται για το τι συμβαίνει. Στα περισσότερα site δεν έχει γραφτεί σχεδόν τίποτα για το πρόβλημα στις οθόνες.

Ξεκίνησε η αντικατάσταση των Mate 20 Pro με προβληματικές οθόνες στη Φιλανδία. Αυτό το αποφάσισε η Huawei Finland και όχι επίσημα ακόμα η εταιρία αλλά μάλλον εκεί θα πάει η ιστορία.

https://www.gsmarena.com/huawei_finland_will_replace_mate_20_pro_handsest_with_faulty_screens-news-34052.php

Υπάρχει θέμα με το gesture - slide up for home screen, στο Nova. Δεν παίζει σωστά ακόμα.

Καλημέρα σας. Νέος κάτοχος κι εγώ και δηλώνω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην LG οθόνη μου. Αγορά από Πλαίσιο.

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το gesture του hisearch?

Θεωρώ ότι ο nova louncher είναι μονόδρομος.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Παιδιά το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε αρχικά ένα email στο επίσημο service της Huawei Greece. Όσοι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα. Εγώ το έχω 3 μέρες και όσο πάει μεγαλώνει η hulkατασταση.. Μεγάλη ξενερα, ξαναλέω, διότι με το mate 10 pro δεν είχα αντιμετωπίσει ούτε ένα πρόβλημα.

Δοκίμασε τα animation από developer option να τα βάλεις στο 0.5 προσωπικά και χωρίς αυτό lag δεν βλέπωε τα gestures...

Απο την Δευτέρα 29/10 το έχω ανοίξει και το δουλεύω.

Εκτος της απόδοσης των ηχείων να μην ξεχνάς να αναφέρεις το τραγικό animation όταν προσπαθείς να γυρισες στη home screen από οποιαδήποτε εφαρμογή με ενεργοποιημενα τα gestures. Λαγκαρει σαν Κινέζος των 200€

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή έχουμε πέσει όλοι και κράζουμε (δικαίως φυσικά) εγώ θα εξακολουθώ να γράφω αυτά που βλέπω θετικό ή αρνητικό και να λέω ότι στην έκδοση 122 λύθηκε το θέμα της πτώσης της φωτεινότητας όταν έμπαινες σε διάφορες εφαρμογές και κυρίως αυτές τις Google.

Τουλάχιστον για εμένα ήταν κάτι πολύ άσχημο. Ένα + στην εταιρία που τουλάχιστον διόρθωσε το αυτονόητο

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Όλοι αυτοί οι youtubers που παραλαβανε πρώτοι τη συσκευή, δε πήρανε χαμπάρι το πρόβλημα? ή το κάνανε γαργάρα λόγω ότι ήταν δωράκι της εταιρείας?

Όλοι αυτοί οι youtubers που παραλαβανε πρώτοι τη συσκευή, δε πήρανε χαμπάρι το πρόβλημα? ή το κάνανε γαργάρα λόγω ότι ήταν δωράκι της εταιρείας?

Γαργάρα ως συνήθως ασε που οι περισσότεροι αμπαλοι ειναι να διακρίνουν πότε μια συσκευή εχει θέμα ακομα και αν δεν ειναι στημένο σκηνικο.

Εδω τα βασικα feature της συσκευής πως δουλεύουν δεν λενε με εξαίρεση μεμονωμένες περιπτώσεις.

Το οτι αλλάζουν συσκυες σαν τα πουκάμισα δεν τους κανει γνώστες απαραίτητα.

Αν εδινα σημασια σε αυτα που λένε η δεν λένε παράλληλα θα ειχα μεινει σε προ 10ετιας Nokia

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά μπορεί τα κομμάτια των reviewer να ήταν με ΒΟΕ οθόνες. Επίσης μη ξεχνάτε πως και εμείς αν δεν το διαβάζαμε από κάπου τώρα δεν θα είχαμε καταλάβει τπτ πάρα μόνο όταν το πρόβλημα θα γιγαντωνοταν ώστε να φαίνεται σε κανονικές συνθήκες. Δεν είναι όλα στημένα και πληρωμένοι

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ποσοι απο εσας που εχετε το προβλημα επιστρεψατε την συσκευη στο καταστημα και ποσοι οχι;

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Παιδιά μπορεί τα κομμάτια των reviewer να ήταν με ΒΟΕ οθόνες. Επίσης μη ξεχνάτε πως και εμείς αν δεν το διαβάζαμε από κάπου τώρα δεν θα είχαμε καταλάβει τπτ πάρα μόνο όταν το πρόβλημα θα γιγαντωνοταν ώστε να φαίνεται σε κανονικές συνθήκες. Δεν είναι όλα στημένα και πληρωμένοι

Για αυτο ειναι καλο να ενημερωνομαστε απο πολλές πηγές και οχι μονο στους youtuber πολλοι εξ αυτων σαν παπαγαλακια εταιριών παίζουν το ρόλο ;)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλά μην είσαι σίγουρος ένα παλικάρι από εδώ το είχε πει ότι κάτι τρέχει με τις οθόνες των εκθεσιακών και είχε δίκιο.

Τραγικό παντός και ακρος ειρωνικό να προσπαθείς να αποφύγεις την LG με χιλιάδες πρόβλημα και να την τρως στην μάπα αγοράζοντας.. Huawei

Τραγικό παντός και ακρος ειρωνικό να προσπαθείς να αποφύγεις την LG με χιλιάδες πρόβλημα και να την τρως στην μάπα αγοράζοντας.. Huawei

Ως πρώην κάτοχος LG g4 με 2 απανωτές επισκευές στο σερβις(μια για το γνωστό θέμα με τα bootloops και μια για image retention στην οθόνη) ένα deja vu το νιώθω διαβάζοντας τα παραπάνω. Ευτυχώς για μένα όταν ήρθε η ώρα της μετάβασης σε νέα πιο σύγχρονη συσκευή το καλοκαίρι στράφηκα στο p20 pro μιας και δεν άντεχα να περιμένω το mate 20 pro.

Καλα ξεμπερδέματα εύχομαι στους άτυχους φίλους.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ως πρώην κάτοχος LG g4 με 2 απανωτές επισκευές στο σερβις(μια για το γνωστό θέμα με τα bootloops και μια για image retention στην οθόνη) ένα deja vu το νιώθω διαβάζοντας τα παραπάνω. Ευτυχώς για μένα όταν ήρθε η ώρα της μετάβασης σε νέα πιο σύγχρονη συσκευή το καλοκαίρι στράφηκα στο p20 pro μιας και δεν άντεχα να περιμένω το mate 20 pro.

Καλα ξεμπερδέματα εύχομαι στους άτυχους φίλους.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ που πέρασα από g2/g3/g4 v10/v20 nexus 5 / nexus 5x τι να πω.. Κανονικά έπρεπε μα κάψω την lg στο service πλέον με ξέρουν καλά καλά κάθε συσκευή πήγε πάνω από μια φορά g2 3, g3 2, g4 2, v10 3, v20 2, nexus 5 2, nexus 5x 3 και μετά το έσπασα (κρίμα τον τοίχο)

Παραλίγο κάτοχος του Pixel ευτιχος κατάλαβα ότι έχει θέμα με σήμα και δεν το πήρα (used)

Edited by egodemis

Από την μια λυπάμαι που ηρθε ετσι η κατασταση μονο και μονο για τους χρηστες και φιλους από την άλλη αισθανομαι τυχερος που δεν εκανα (ισως για πρωτη φορα) το βημα να αφήσω το Note 9 και να περασω στο Mate 20 pro αλλα αν τελικα γινει ειτε ολικη ειτε σιωπηλη ανακληση χαιρομαι παρα πολύ για το επερχομενο P30 Pro που εκει η Huawei θα πρεπει να μαζεψει τα αμάζευτα και να δωσει συσκευαρα (βλεπε μεταβαση από Samsung Note 7 σε S8 plus)...Για να δουμε μιας και ερχετε και ο snap 8150 7nm και ένα S10 την περιμενει στην γωνια...Χαμος θα γινει...
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Από την μια λυπάμαι που ηρθε ετσι η κατασταση μονο και μονο για τους χρηστες και φιλους από την άλλη αισθανομαι τυχερος που δεν εκανα (ισως για πρωτη φορα) το βημα να αφήσω το Note 9 και να περασω στο Mate 20 pro αλλα αν τελικα γινει ειτε ολικη ειτε σιωπηλη ανακληση χαιρομαι παρα πολύ για το επερχομενο P30 Pro που εκει η Huawei θα πρεπει να μαζεψει τα αμάζευτα και να δωσει συσκευαρα (βλεπε μεταβαση από Samsung Note 7 σε S8 plus)...Για να δουμε μιας και ερχετε και ο snap 8150 7nm και ένα S10 την περιμενει στην γωνια...Χαμος θα γινει...
Ανάκληση κάνεις και μόνος σου με το doa. Το επιστρέφεις και τέλος. Το θέμα είναι να το διορθώσουν στην επόμενη παρτίδα.

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρίμα πραγματικά για αυτό το μεγάλο πρόβλημα, που δημιουργήθηκε σε μια ακόμα εταιρία που βασίζεται σε τρίτο κατασκευαστή για προμήθεια components.

Η Huawei έχει να διαχειριστει ένα σοβαρό crisis και το crisis Management που θα ακολουθήσει θα κρίνει την εμπορική συνέχεια της συσκευής.

Αντίστοιχα και πιο σοβαρά προβλήματα έχουν τύχει σε όλες τις μεγάλες εταιρίες (Samsung Apple). Η Huawei την πάτησε αμαυρωνοντας τη συσκευή που έμελλε να ταράξει τις ισορροπίες της κορυφής.

Φυσικά, το γεγονός ότι δημιουργήθηκε ένα σοβαρό πρόβλημα με component στην καλύτερη συσκευή του εμπορίου, αναγκάζει πολλούς να πάνε σε άλλες εναλλακτικές, είτε αντίστοιχα κορυφαίες (βλέπε note 9), είτε με άπειρους συμβιβασμούς, που υπολείπονται κατά πολύ (βλέπε oneplus 6t).

Αφήνουμε το σκουπίδι, λοιπον, και πάμε στα υπερσκουπιδα

Βαγγέλη το ποσό μεγάλο και σοβαρό είναι ένα πρόβλημα το φτιάχνουμε πολλές φορές εμείς οι καταναλωτές.

Βλέπεις το ποιο σημαντικό τώρα για τον περισσότερο κόσμο που διαβάζει αυτό το νήμα είναι να κλειστούμε σε ένα δωμάτιο σε απόλυτο σκοτάδι να βάλουμε την φωτεινότητα στο μηδέν και να πάμε στο dialer σε μαύρο φόντο για να αναπαράξουμε το πρόβλημα δηλαδή ότι το γκρι πρασινιζει στις άκρες. Κατά τα άλλα αυτονομία, ταχύτητα ταχυφορτιση, δακτυλικο στην οθόνη και ότι αλλά καλούδια προσφέρει η συκευη είναι μικρότερης σημασίας.

Edited by gpx

Το κινητό είναι συσκευαρα, υπερπλήρες, πανέμορφο. Ένα από τα καλύτερα στον Android κόσμο. Αυτή η αστοχία όσο μεγάλη και εκνευριστικη και να ειναι εμένα προσωπικά δεν φτάνει για να μου αλλάξει τη γνώμη για την συνολική ποιότητα και του τι προσφέρει. Ελπίζουμε απλά να διορθωθούν στις επόμενες παρτίδες και στο μεταξύ να βρούμε και μεις το δίκιο μας

Εντωμεταξυ τώρα που γράφω το ποστ σε εντελώς φωτεινό δωμάτιο και τη φωτεινότητα στο αυτόματο κάπου στη μέση, επειδή το background του myphone είναι γκρι, μπορώ και βλέπω λίγο την πρασινιλα ακόμα κι έτσι. Οπότε όντως το πρόβλημα μεγενθυνεται

Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

1049 είναι αυτά όχι έξι και εξίμισι... καυχιόταν η Χαβάη ότι το 20,21 θα είναι πρώτη δύναμη (και δικαίωμα της φυσικά) τρολαριζε aplle & sammy .... τώρα θα δείξει η πραγματική της δύναμη ανακαλώντας το προϊόν όπως έκανε η σαμσουνκ με το Ν7 , όπου κι εκεί το πρόβλημα ήταν στον προμηθευτή με τις προβληματικές μπαταρίες... Εδώ σε θέλω Χαβάη ... έχεις τα κότσια να φερθείς ανάλογα....
Konakis.

Δηλαδή μπορεί κάποιος που είχε doa να παει στο κατάστημα που το αγόρασε και να το δώσει λέγοντας απλα οτι μου πρασινιζει η οθόνη και του δώσουν αλλο καινούργιο η πχ να του πιστωσουν τα χρήματα;
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

1049 είναι αυτά όχι έξι και εξίμισι... καυχιόταν η Χαβάη ότι το 20,21 θα είναι πρώτη δύναμη (και δικαίωμα της φυσικά) τρολαριζε aplle & sammy .... τώρα θα δείξει η πραγματική της δύναμη ανακαλώντας το προϊόν όπως έκανε η σαμσουνκ με το Ν7 , όπου κι εκεί το πρόβλημα ήταν στον προμηθευτή με τις προβληματικές μπαταρίες... Εδώ σε θέλω Χαβάη ... έχεις τα κότσια να φερθείς ανάλογα....

Φίλε δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο προβλήματα. Στην περίπτωση της σαμυ υπήρχε θέμα ασφάλειας του καταναλωτή με τις εκρήξεις των μπαταριων και αναγκάστηκε να ανακαλέσει. Εδώ φαίνεται ότι είναι θέμα αστοχίας στο υλικό αλλά δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας. Προσωπική μου άποψη δεν θα ανακαλέσει θα αντικαταστήσει αυτές που έχουν σοβαρό πρόβλημα και φαίνεται και από τις επόμενες παρτίδες δεν θα υπάρχει το θέμα.

Δηλαδή μπορεί κάποιος που έχει doa να επιστρέψει το κινητό του στο κατάστημα που το πήρε και να του δώσουν αλλο η να πάρει πίστωση χρήματων λέγοντας απλα οτι η συσκευή μου πρασινιζει;
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Παιδιά ξαναλέω ας στείλουμε κανένα email η να επικοινωνήσουμε μαζί με τη Huawei Hellas οι έχοντες το πρόβλημα. Θεωρώ πως μαζικες αναφορές θα μας δώσουν την λύση. Γνώμη μου