Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κρίμα βλέποντας το κινητό του αδερφού μου παρουσιάζει πρόβλημα με την οθόνη....Το γλυκοκοιταζα και εγώ αλλά θα αράξω προς το παρών. Γενικά πρέπει να πάρει θέση η Huawei γιατί είναι μεγάλη εταιρεία και να δώσει μια λύση η ανάκληση η κάποιο update άμα γίνετε..

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πωω να παρακαλάμε να μη φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση(φωτεινότητα υψηλή και όχι σκοτάδι)

puTsQRF.jpg

Esc5t4a.jpg

Αυτή είναι η φυσιολογική οθόνη κατά τη Huawei που είναι για την καλύτερη δυνατή απεικόνιση (δικά τους λόγια). Απαράδεκτοι

Γιατί το λες, μια χαρά απόδοση πράσινου!!! Πέρα από την πλάκα κρίμα για τα παιδιά που πήραν όλο χαρά την καινούργια τους συσκευή και τους έτυχε αυτό. Εύχομαι γρήγορα να τους δώσουν λύση.

Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι πρώτοι κάτοχοι συσκευών είναι όλοι beta testers πάντα θα ισχύει. Όχι μόνο δίνουν πάρα πολλά χρήματα ενώ με 1 μήνα υπομονή θα γλίτωναν κάνα 200αρι αλλά συνήθως περνουν και ελαττωματικά κινητά λόγω πρώτων παρτίδων. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο καθένας πρέπει να το γνωρίζει αυτό.

Καλημέρα, κάτοχος και εγώ της συσκευής... Πάλι καλά όλα καλά με την οθόνη..... Αλλά έχω το εξής πρόβλημα από χθες που έκανα την τελευταία αναβαθμίση..... Η οθόνη ότι; Ν ειναι κλειδωμένη δεν μου σβήνει ποτέ.... Όταν πατάω το κουμπί κλειδώματος μπαίνει για λίγο στο on display και μετά από 2 δευτερόλεπτα μου ανάβει η οθόνη κλειδώματος. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση η κατι άλλο?

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα το είδα πάλι δεν λειτουργεί η απενεργοποιηση οθόνης σε κανένα χρονικό διάστημα.... Οποτε μάλλον είναι θέμα της αναβάθμισης γιατί πριν δεν μου το έκανε.... Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας το αναφέρει.....

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άμα έχουν μυαλό εκεί στην Huawei αυτή η αστοχία μπορεί να της βγει σε καλό αν συμπεριφερθεί σωστά στους πελάτες. Αν το αφήσει έτσι από εκεί που λέγαμε έφτιαξε κάτι πολύ καλό και ξεπέρασε τους άλλους θα πάει και αυτή εκεί που πήγαν άλλες εταιρίες που δεν κάλυψαν τους πελάτες όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα στην συσκευή.

Μόλις επέστρεψα από τον Κωτσόβολο τους έδειξα τις φωτογραφίες και τα email που είχα με τη Huawei και αμέσως μου είπαν ότι θα μου κάνουν αντικατάσταση της συσκευής σαν DOA μόνο που πρέπει να περιμένω μέχρι την Τρίτη γιατί στο μαγαζί δεν είχαν stock! Εν αναμονή λοιπόν μέχρι την Τρίτη...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Μόλις επέστρεψα από τον Κωτσόβολο τους έδειξα τις φωτογραφίες και τα email που είχα με τη Huawei και αμέσως μου είπαν ότι θα μου κάνουν αντικατάσταση της συσκευής σαν DOA μόνο που πρέπει να περιμένω μέχρι την Τρίτη γιατί στο μαγαζί δεν είχαν stock! Εν αναμονή λοιπόν μέχρι την Τρίτη...

πάλι καλά.. τους ρώτησες σε περίπτωση που και η άλλη που θα σου δώσουν αν είναι έτσι τι γίνεται;

aka bill_thes

Όχι δεν το ρώτησα μου είπαν πάντως ότι είναι το μόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του που τους επέστρεψαν... Όταν πάρω την καινούργια συσκευή θα την ανοίξω μπροστά τους και θα την ελέγξω οπότε αν και αυτή έχει πρόβλημα θα πάει DOA επίσης...

Όχι δεν το ρώτησα μου είπαν πάντως ότι είναι το μόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του που τους επέστρεψαν... Όταν πάρω την καινούργια συσκευή θα την ανοίξω μπροστά τους και θα την ελέγξω οπότε αν και αυτή έχει πρόβλημα θα πάει DOA επίσης...

Φίλε μου με το ρολόι τι γίνεται; Στο ζήτησαν κι αυτό ή μόνο τη συσκευή;

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Χαρτί όχι έβγαλαν φωτοτυπία την πρώτη απόδειξη αγοράς τους προώθησα και τα mail από τη Huawei μου είπαν να τους αφήσω το τηλέφωνο σήμερα αλλά επειδή δεν είχα άλλη συσκευή μου είπαν να το κρατήσω και να τους πάω το κινητό την Τρίτη!

Α και να προσθέσω ότι μπροστά μου έκοψαν την παραγγελία στην αποθήκη του καινούργιου!!

Edited by donkixoths

Χαρτί όχι έβγαλαν φωτοτυπία την πρώτη απόδειξη αγοράς τους προώθησα και τα mail από τη Huawei μου είπαν να τους αφήσω το τηλέφωνο σήμερα αλλά επειδή δεν είχα άλλη συσκευή μου είπαν να το κρατήσω και να τους πάω το κινητό την Τρίτη!

Α και να προσθέσω ότι μπροστά μου έκοψαν την παραγγελία στην αποθήκη του καινούργιου!!

Κάτι είναι και αυτό όλοι όσοι έχουν πρόβλημα κατευθείαν επιστροφη

Σκεφτομαι να πάω Δευτέρα στο Πλαισιο αλλά με τη μαζικοτητα του φαινομένου φοβάμαι μη πάρω χειρότερη συσκευή από ότι ήδη έχω. Το θέμα είναι να βγει η Huawei και να κάνει επίσημη ανάκληση κ αντικατατασταση με συσκευές με σωστες μη-LG οθόνες

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Πρόβλημα επίσης είναι ότι το πρόβλημα συνεχώς εξελίσσεται. Οι αναφορές λένε ότι μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Οπότε αν περάσει το dοα τι γίνεται?

Αν δεν αναγνωρίσει το πρόβλημα η huawei θα υπάρχει μεγάλο θέμα

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο, το performance mode στις ρυθμίσεις μπαταρίες το έχετε ενεργοποιημενο ή όχι; Εχει μεγάλο αντίκτυπο στη μπαταρία και γενικά σε τι βελτιώνει την απόδοση;

--Alvar Hanso--

Όχι δεν το έχω ενεργοποιήσει γιατί και χωρίς αυτό η συσκευή κυλάει σφαίρα το performance Mode το ενεργοποιείς π.χ όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι με απαιτήσεις όπου εκεί η συσκευή σου δίνει το κάτι παραπάνω!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην αρχή πήγαν να πουν ότι ίσως υπάρχει πρόβλημα με ρολόι επειδή είναι bundle αλλά τελικά μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψω το ρολόι γιατί μπορεί να ακυρώσουν μόνο το τηλ και να το επιστρέψουν στη Huawei

Φίλε μου με το ρολόι τι γίνεται; Στο ζήτησαν κι αυτό ή μόνο τη συσκευή;

Μπορει να μου πει καποιος τι φοντο ακριβως να επιλεξω για να κανω αυτο το check στην οθονη?Επισης καποιος που να εχει lg οθονη να εχει λειτουργησει το κινητο του μερες και να μην εχει θεμα υπαρχει εδω μεσα?
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Μπορει να μου πει καποιος τι φοντο ακριβως να επιλεξω για να κανω αυτο το check στην οθονη?Επισης καποιος που να εχει lg οθονη να εχει λειτουργησει το κινητο του μερες και να μην εχει θεμα υπαρχει εδω μεσα?
Εγώ δεν θεωρώ ότι έχει θέμα το δικό μου. Γκρι ή πράσινο φόντο με τέρμα χαμηλωμένη φωτεινότητα σε σκοτεινό χώρο. Δες κ φωτογραφίες από κινητά με πρόβλημα κ θα καταλαβεις. Στις ρυθμίσεις, στην μπαταρία, θα βρείτε να γυρίσεις το φόντο σε μαύρο.

...Μου θέλατε και...χαβάι...με 1050ευρώ, λές και δεν υπάρχουν άλλες top class ναυαρχίδες με τα ίδιαα ή λιγότερα χρήματα!

Παιδικές αρρώστιες είναι, ειδικά των edge oled οθόνων.

Η samsung επί εποχής s6 οι πρώτες oled οθόνες της είχαν πολλά τέτοια θέματα! Δεν θα ξεχάσω s6edge plus του κουτιού στο οποίο η οθόνη έκανε νερά και ανομοιομορφίες κάτω από λίγο φώς ή ήλιο!

Από τότε περάσαν 3χρόνια και υποτίθεται οτι όλες οι oled έπρεπε να ήταν τέλειες, έτσι όπως τουλάχιστον δείχνουν στα note8/9/s9.

Πέραν της πλάκας όμως φαίνεται αρκετά σοβαρό το θέμα και ελπίζω να λυθεί με κάποιον τρόπο σύντομα ή με αντικατάσταση του κινητού με άλλο το οποίο σίγουρα να μην έχει ίδια προβλήματα!

Edited by frix_ath

...Μου θέλατε και...χαβάι...με 1050ευρώ, λές και δεν υπάρχουν άλλες top class ναυαρχίδες με τα ίδιαα ή λιγότερα χρήματα!

Πέραν της πλάκας όμως φαίνεται αρκετά σοβαρό το θέμα και ελπίζω να λυθεί με κάποιον τρόπο σύντομα ή με αντικατάσταση του κινητού με άλλο το οποίο σίγουρα να μην έχει ίδια προβλήματα!

Οι πρώτες παρτίδες σε όλες τιε top class ναυαρχίδες παρουσιάζουν προβλήματα. Ακόμη και το μήλο είχε αρχικά θέματα με τη φόρτιση και το wifi με το πρώτο firm. Μην ξενχνατε το προηγούμενο φιάσκο της samsung στο νότε με τιε μπαταρίες για το οποίο αναγκάστηκε να κάνει ανάκληση.

Δεν μπορώ να ξέρω ποσό σοβαρό είναι το θέμα αλλά και φυσικά η Huawei σαν σοβαρή εταιρία πρέπει να λάβει μέτρα. Πιστεύω ότι θα διορθώσει το θέμα με update στις συσκευές που είναι μικρό το θέμα και δεν θα φαίνεται πολύ . Οι συσκευές που έχουν σοβαρότερο θέμα με υψηλή φωτεινότητα λογικά θα αντικατασταθούν. Στις επόμενες παρτίδες πιστεύω το θέμα θα έχει λυθεί εντελώς.

Οι πρώτες παρτίδες σε όλες τιε top class ναυαρχίδες παρουσιάζουν προβλήματα. Ακόμη και το μήλο είχε αρχικά θέματα με τη φόρτιση και το wifi με το πρώτο firm. Μην ξενχνατε το προηγούμενο φιάσκο της samsung στο νότε με τιε μπαταρίες για το οποίο αναγκάστηκε να κάνει ανάκληση.

Δεν μπορώ να ξέρω ποσό σοβαρό είναι το θέμα αλλά και φυσικά η Huawei σαν σοβαρή εταιρία πρέπει να λάβει μέτρα. Πιστεύω ότι θα διορθώσει το θέμα με update στις συσκευές που είναι μικρό το θέμα και δεν θα φαίνεται πολύ . Οι συσκευές που έχουν σοβαρότερο θέμα με υψηλή φωτεινότητα λογικά θα αντικατασταθούν. Στις επόμενες παρτίδες πιστεύω το θέμα θα έχει λυθεί εντελώς.

Το θεμα της φορτισης και το wifi στο μηλο ηταν θεμα λογισμικου ..ενω στα χαβαη φαινεται να ειναι hardware και αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο και για τους πελατες και για την εταιρεια.Ευχομαι ο αριθμος να ειναι μικρος αναλογικα και τα παιδια να εξυπηρετηθουν γρηγορα.

Το θεμα της φορτισης και το wifi στο μηλο ηταν θεμα λογισμικου ..ενω στα χαβαη φαινεται να ειναι hardware και αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο και για τους πελατες και για την εταιρεια.Ευχομαι ο αριθμος να ειναι μικρος αναλογικα και τα παιδια να εξυπηρετηθουν γρηγορα.

Δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι είναι θέμα hardware αν και είναι το πιο πιθανό. Αλλά ακόμα και σε περιπτώσεις προβλημάτων με hardware είδαμε πολλές φορές τους μηχανικούς με παρεμβάσεις στο sofrware να βελτιώνουν κάποια κατάσταση σε κάποιο βαθμό.

Επειδή κάποιος ανέφερε ότι το πρόβλημα επιδεινώθηκε μετά την ασύρματη φόρτιση το μυαλό μου πήγε στην θερμοκρασία. Οπότε έβαλα το δικό μου για φόρτιση στον φορτιστή που έχω από το samsung. Από το 18% πήγε στο 33% μέχρι τώρα και δεν έχει ζεσταθεί καθόλου. Χθες το βράδυ που έβαλα YouTube να παίζει video για το burn in (Πάνω από μια ώρα) με τέρμα φωτεινότητα εκεί κατάλαβα ότι είχε ανεβάσει θερμοκρασία. Δεν παρατήρησα κάτι διαφορετικό. Θα ενημερώσω αν έχω κάτι νεότερο.

Πάντως με ξεπερνάει ότι κάποιοι χαίρονται για το πρόβλημα αυτό. Κ δεν μιλάω για εταιρίες ανταγωνιστικές αλλά για συμφορουμίτες...Άλλο να τρολάρεις κ να πειράζεις και άλλο αυτή η κακεντρέχεια.

Οι καταναλωτές με το δίκαιο τότε φωνάζουν γιατί όταν δίνεις τόσα λεφτά δεν θα πρέπει να παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα.

Από την άλλη όμως δεν θα πρέπει να απαξιώνουμε τόσο εύκολα τη Huawei που έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια στην κινητή τηλεφωνία παρουσίασε ένα τόσο ελκυστικό πακέτο και κοντράρει στα ίσα τα μεγαθήρια apple και Samy.

Edited by gpx

Πάντως με ξεπερνάει ότι κάποιοι χαίρονται για το πρόβλημα αυτό. Κ δεν μιλάω για εταιρίες ανταγωνιστικές αλλά για συμφορουμίτες...Άλλο να τρολάρεις κ να πειράζεις και άλλο αυτή η κακεντρέχεια.

Κατσίκα - - - γείτονες - - - - Έλληνες - - - τραγικός λαός - - -

Βάλε τα στη σειρά και το παζλ θα συμπληρωθεί