sairisa Δημοσιεύτηκε October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 4, 2018 Καλησπερα παιδια... Οπως λεει ο τιτλος εχω το σ7 ετζ ειμαι υπερευχαριστημενος και σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα γυρω στα 600-650. Ποιο θεωρειται σε αυτα τα χρηματα το ιδανικοτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 καλημέρα.αν και δεν γραφεις ποιο χαρακτηριστικο ενός κινητου,σε ενδιαφερει περισσοτερο,και δεδομενου ότι από το τωρινο σου εχεις μεινει ευχαριστημένος,θα σου ελεγα να κοιτάξεις το samsung s9+ Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Και εγώ S9+ θα σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Χωρίς να λέω ότι είναι καλύτερο από το s9+, είδα χθες ενα mi mix 2s κι έπαθα πλάκα. Ειδικά από εμφάνιση δε παίζεται. Κι είναι ένα πλήρες τηλέφωνο Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 (edited) Μήπως να περιμενες να δεις και το oneplus 6t? Κατά τα άλλα επειδή τέτοιο πράγμα (δηλαδή "καλύτερο κινητό") δεν υπάρχει καλύτερα να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα ώστε να σου βρούμε το "ιδανικό κινητό" για σένα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Edited October 4, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. October 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας ..ειμαι σε σκεψη ..θα συμπληρωσω και την φορμα και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Νομίζω πως με τα λεφτά που δίνεις αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στο OnePlus 6T που βγαίνει σύντομα όπως προαναφέρθηκε, και τσο Mi Mix 3 που επίσης θα ανακοινωθεί τον άλλο μήνα, και στο Huawei P20 Pro. Προσωπική προτίμηση, αν είχα τα λεφτά μάλλον θα τα έδινα στο Google Pixel 2 XL, το οποίο μπορεί να μην έχει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή αλλά η διαφορά του με το S9+ δεν είναι σπουδαία, έχει ακόμα την κορυφαία ίσως κάμερα σε κινητό αν σου αρέσει η πιο "φυσική" απεικόνιση και γενικά είναι ένα πολύ ισορροπημένο κινητό με σίγουρη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 εχω το σ7 ετζ ειμαι υπερευχαριστημενος Αν είσαι υπερευχαριστημένος με το S7, αυτό σημαίνει ότι είσαι ικανοποιημένος με τα μενού / εφαρμογές / customization της Samsung και ως εκ τούτου πας κατευθείαν στο S9+. Θα εντυπωσιαστείς με την αναβάθμιση και θα σε καλύψει πλήρως σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. October 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 η αληθεια ειναι οτι ειδα αρκετα review απο το pixel ..πραγματι εκπληκτικη καμερα..εμφανισιακα με τραβαει λιγο πιο πολυ το σ9+ το ουαν πλας ειναι και αυτο αναμεσα στα υποψηφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Πηγα απο s7 σε oneplus 5, και καλα εκανα δεν μετανιωσα καθολου. Παρε το καινουργιο 1+6t, βγαινει μεσα στο μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Το 1+6Τ είναι πολύ καλή περίπτωση, απλά να δούμε σε τι τιμή θα ξεκινάει,φυσικα και το S9+ είναι αρκετά καλό, και αυτή την στιγμή το βρίσκεις κάτω από 600€ που είναι πολύ καλή τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sairisa Δημ. October 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 φευγω εξωτερικο σε 20 μερες περιπου και θελω προχωρησω σε αγορα.δηλαδη σε ενα μηνα δυσκολα να μπορεσω να αγορασω ,θα εχω αλλα τρεξιματα.:/ μεχρι στιγμης προκρινεται το σ9 πλας αν και το oneplus 6 μου κλεινει το ματι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 φευγω εξωτερικο σε 20 μερες περιπου και θελω προχωρησω σε αγορα.δηλαδη σε ενα μηνα δυσκολα να μπορεσω να αγορασω ,θα εχω αλλα τρεξιματα.:/ μεχρι στιγμης προκρινεται το σ9 πλας αν και το oneplus 6 μου κλεινει το ματι Πάντως να ξέρεις, όπου να'ναι παρουσιάζεται το 6t. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts