ea6gka Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 apple watch μην παιδευεσε... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Εγώ θα σου έλεγα παρε ένα Apple Watch 3 που θα την καλύψει σίγουρα στα βασικά και είναι στη μισή τιμή από το 5. Αν δεν είναι φανατική των smartwatch η στην πορεία δεν την βολεύει για οποιοδήποτε λόγο είναι κρίμα να σκάσεις 500€ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ευχαριστώ πολύ @protsimer και @tasos19s... Πιο πολύ την ενδιαφέρουν τα notifications(κλήσεις,sms,...) άντε και λίγο fitness(heart rate,ποιότητα ύπνου) Δεν την ενδιαφέρουν τα features για τρέξιμο,περπάτημα, δεν θα ακούει μουσική, δεν θα χρησιμοποιεί πυξίδα,...κτλ κτλ Μπορείς να πάρεις ένα Apple Watch 3 σε μέγεθος 38mm Είναι στο skroutz σε πολύ καλή τιμή περίπου 230€ Τίμια πρόταση για την χρήση που θα κάνει Βέβαια εσυ δίνεις τα χρήματα όποτε αναλόγως κρίνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 δεν ειναι πολυ μικρο το 38ρι ομως Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 δεν ειναι πολυ μικρο το 38ρι ομως Το θεωρώ κομψό σε γυναικείο χέρι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Όπως λέει ο Τάσος.. Οι διαφορες με το 40ρι είναι πολύ πολύ μικρές.. Καλά για 44ρι θα είναι άσχημο σε γυναικείο χέρι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Α συγνώμη δεν είδα ότι είναι για γυναίκα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Apple Watch και δεν χρειάζεται ποτέ να κοιτάς το iPhone για κλησεις, μηνύματα και email. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Apple Watch και δεν χρειάζεται ποτέ να κοιτάς το iPhone για κλησεις, μηνύματα και email. Έτσι ακριβώς ναι Απλά πρέπει να έχεις συνέχεια το μυαλό σου στην μπαταρία γιατί θέλει σχεδόν κάθε μέρα φόρτιση Σήμερα είχα αρκετή ώρα ένα xr δίπλα δίπλα με το δικό μου X Έκανα σύγκριση τις οθόνες και σε βίντεο στο YouTube σε ίδια ανάλυση μπορώ να πω ότι είναι πολύ κοντά και οι δυο συσκευές Βέβαια κάποιος που γνωρίζει καταλαβαίνει την λίγο ανώτερη οθόνη του X αλλά για την μεγάλη μάζα των καταναλωτών θεωρώ ότι είναι ίδιες οι συσκευές Αυτό που με εντυπωσίασε αρχικά ήταν το κράτημα της συσκευής μόλις την έβγαλα από την θήκη Το σασί είναι από άλλο υλικό και δεν γλιστράει καθόλου στο χέρι χωρίς θήκη Ενώ το iPhone X είναι λίγο πιο επίφοβο σε αυτό το θέμα Λόγο μεγάλων χεριών δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί το μέγεθος για χρήση με το ένα χέρι αλλά ναι ξεφεύγει από το πιο compact μέγεθος του Χ σε καθημερινή χρήση. Μιλάω πάντα για χρήση με το ένα χέρι πχ στο δρόμο, στο αμάξι Σε όλα τα αλλά εντάξει είναι σχεδόν ίδια τηλέφωνα. Από κάμερες δεν έκανα συγκρίσεις γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχω και πολλές ικανότητες να δω διαφορες σε θόρυβο ισορροπία λευκού και λοιπά που γνωρίζουν κάποιοι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Καλησπερα. Οσοι είχατε την ευκαιρία να συγκρίνετε xr με 11 στην παρούσα φάση τι θα επιλεγατε για να γίνει vfm αγορά? Είμαστε ανάμεσα στα 2. Εγώ είχα την δυνατότητα να δουλέψω 11αρι αλλά όχι xr. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Καλησπερα. Οσοι είχατε την ευκαιρία να συγκρίνετε xr με 11 στην παρούσα φάση τι θα επιλεγατε για να γίνει vfm αγορά? Είμαστε ανάμεσα στα 2. Εγώ είχα την δυνατότητα να δουλέψω 11αρι αλλά όχι xr. Ευχαριστώ. 100 ευρώ διαφορά έχουν στα επίσημα τα 128 άρια.....Εννοείται θα πήγαινα στο 11 αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 604 και 785 τα 64αρια στον Καραβασιλη φίλε. Οπότε μιλάμε για 180 ευρώ διαφορά. Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η βραδινή φωτογράφηση, η λίγο καλύτερη μπαταρία.. Οι διαφορες στο skroutz είναι μεγαλύτερες στην τιμή Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Εκτός της εμφανώς καλύτερη κάμερας στο 11άρι, δεν έχουν άλλη πρακτική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Ίδια τηλέφωνα είναι εκτός της κάμερας και εκεί κυρίως σε βράδυνες φωτό θα δεις διαφορά Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Το XR είναι τώρα όντως vfm για Apple συσκευή. Το έχει η γυναίκα μου και είναι άψογο. Εγώ πήρα το 11 και δηλώνω ενθουσιασμένος επίσης. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Από όσα διάβασα προς το παρών λόγο τιμής το XR συνεχίζει να είναι value for money ακόμα και σε σχέση με το 11αρι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Όντως γιατί συνδέει την νέα γενιά (face Id), χωρίς να υπολείπεται εμφανώς σε χαρακτηριστικά με τα first class εκτός λεπτομερειών και σε πολύ καλή τιμή.. Νομίζω για έναν μέσο συνειδητοποιημένο χρήστη είναι η καλύτερη επιλογή Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Όντως γιατί συνδέει την νέα γενιά (face Id), χωρίς να υπολείπεται εμφανώς σε χαρακτηριστικά με τα first class εκτός λεπτομερειών και σε πολύ καλή τιμή.. Νομίζω για έναν μέσο συνειδητοποιημένο χρήστη είναι η καλύτερη επιλογή Sent from my iPhone using Tapatalk Η πιο μεγάλη εντύπωση μου πάντως ήταν το κράτημα στο χέρι χωρίς θήκες και τζάμια Περίπου ίδιο υλικό με του iPhone 7 μου φάνηκε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Νομίζω δεν έχει stainless steel στο πλάι και το υλικό που έχει δίνει ένα καλύτερο grip. Και εργονομικά πιστεύω είναι στο κατάλληλο μέγεθος για κάποιον που έχει ενδοιασμούς για τα plus η μικρά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Νομίζω δεν έχει stainless steel στο πλάι και το υλικό που έχει δίνει ένα καλύτερο grip. Και εργονομικά πιστεύω είναι στο κατάλληλο μέγεθος για κάποιον που έχει ενδοιασμούς για τα plus η μικρά Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι είναι κάτι ενδιάμεσο σίγουρα Και μια συσκευή εάν βγάλουν με edge to edge οθόνη αλλά μέγεθος πιο μικρό από το X τότε θα είναι ολοκληρωμένη η αγορά των iPhone από θέμα μέγεθος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Το ίδιο αλουμίνιο έχει με 7ρι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Το ίδιο αλουμίνιο έχει με 7ρι Όποτε καλά μου πήγε το μυαλό αμέσως στο κράτημα του iPhone 7 Και το χρωμα επίσης το μαύρο είναι πιο ωραίο από το μαύρο-γκρι του iPhone X Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 604 και 785 τα 64αρια στον Καραβασιλη φίλε. Οπότε μιλάμε για 180 ευρώ διαφορά. Αξίζει? Δεν ξέρω ποιος είναι ο Καραβασίλης αλλά στο επίσημο της istorm 829 το XR και 929 το 11 αρι Στο Skroutz παίζουν άλλη μπάλα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Δεν ξέρω ποιος είναι ο Καραβασίλης αλλά στο επίσημο της istorm 829 το XR και 929 το 11 αρι Στο Skroutz παίζουν άλλη μπάλα εκεί Και γιατί να πάει κανείς στους επισήμους το ίδιο προϊόν είναι και το βρίσκεις φθηνότερα αρκετά. Αν εσυ θες να πληρώνεις τη φίρμα του μαγαζιού δεν σημαίνει ότι σου προσφέρει κάτι διαφορετικό Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts