Jump to content

iPhone XR

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είχα το RN7, accubattery καθώς και usb tester έδειξαν ότι η 4 μηνών μπαταρία του ήταν στα 3650mah αντί των 4000. Στο iPhone έδειξε 3105mah :)

Στα Samsung αν το χρησιμοποιείς στο γρήγορο φορτιστή, στο 6μηνο πέφτουν και σταθεροποιούνται στα 92-93%. S7-S8-A50

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Edited by dgeorge4

Ναι αλλά εκεί δεν ήξερες πόσο υγεία είχε γι αυτό την άφησες 4 χρόνια

Μην σε απασχολεί άφησε την υγεία και κοίτα να χαρείς την συσκευή

Δεν έχεις πρόβλημα έτσι κι αλλιώς τον πρώτο καιρό οι μετρήσεις ήταν beta

Και πλέον εγώ δεν την θεωρώ 100% αξιόπιστη

Απλά είναι ένα δείγμα του που βρίσκεται η μπαταρία περίπου

Αν κάθεσαι να μετράς ένα ένα τα ποσοστά καηκαμε

Σωστά τα δείχνει πάντως. και το coconut και το ιMazing το ίδιο λένε.

Σωστά τα δείχνει πάντως. και το coconut και το ιMazing το ίδιο λένε.

Εννοώ ότι το 1-2% δεν αλλάζει κάτι δραματικά

Στο περίπου να γνωρίζεις φτάνει

Τα έχουμε ξανά πει άπειρες φορές στις πίσω σελίδες μην γράφουμε πάλι τα ίδια για την μπαταρία

Nokia 8800 Scirocco

Μακρυά από γρήγορες φορτίσεις αλλιώς στον χρόνο θα πάρεις την μπαταρία στο χέρι είτε είναι iphone είτε οτιδήποτε..

Από την άλλη τα λογισμικά και οι εφαρμογές αναβαθμίζονται κάπου είναι λογικό να καταπονείται η μπαταρία περισσότερο (δηλαδή να χρειάζεται πιο συχνή φόρτιση).

Σε 6s plus μετά από 3 χρόνια που ήταν στο 75% χωρίς να μου κάνει ούτε σβησιματα απότομα ούτε τίποτα απλά κάπου έλεγες οκ θέλει αλλαγή,την έκανα σε τρίτους με 25€ μια χαρά μέχρι τώρα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εννοώ ότι το 1-2% δεν αλλάζει κάτι δραματικά

Στο περίπου να γνωρίζεις φτάνει

Τα έχουμε ξανά πει άπειρες φορές στις πίσω σελίδες μην γράφουμε πάλι τα ίδια για την μπαταρία

Το παρατήρησα αυτό που λες, ότι δεν άλλαξε κάτι στην συσκευή.. Έχεις δίκιο. (Εδώ το iPad 2018 που έχω είναι εδώ και μήνες στο 95% και δεν έχω παρατηρήσει διαφορές)

Μακρυά από γρήγορες φορτίσεις αλλιώς στον χρόνο θα πάρεις την μπαταρία στο χέρι είτε είναι iphone είτε οτιδήποτε..

Από την άλλη τα λογισμικά και οι εφαρμογές αναβαθμίζονται κάπου είναι λογικό να καταπονείται η μπαταρία περισσότερο (δηλαδή να χρειάζεται πιο συχνή φόρτιση).

Σε 6s plus μετά από 3 χρόνια που ήταν στο 75% χωρίς να μου κάνει ούτε σβησιματα απότομα ούτε τίποτα απλά κάπου έλεγες οκ θέλει αλλαγή,την έκανα σε τρίτους με 25€ μια χαρά μέχρι τώρα

Μέχρι τα 6s ήταν ευκολότερη αλλαγή μπαταρίας

Πλέον με την βλακεία αδιάβροχο ποίηση είναι λίγο πιο δύσκολο

Έχω ένα OnePlus X 4 χρονών

Σίγουρα η μπαταρία του θα είναι κι αυτό κάτω από 75-80 αλλά δεν με ενοχλεί

Το ίδιο συμβαίνει και στα iPhone.

Αν δεν έχεις πρόβλημα δεν την αλλάζεις σιγά το πράγμα

Nokia 8800 Scirocco

Τώρα που τα 11pro/max έχουν default γρήγορο φορτιστή και ελάχιστοι θα ασχοληθούν να το γυρίσουν σε αργή φόρτιση, τον Οκτώβρη θα έχουμε μια πρώτη γενική γεύση από τα αποτελέσματα του quick charge στα iPhones

Έχω έναν επαγωγικό που δεν τον χρησιμοποιούσα για να μην προκαλείται φθορά στη μπαταρία. Επίσης δεν πήρα επαγωγική φόιρτιση στο νέο μου αυτοκίνητο για τον ίδιο λόγο. χα χα χα

Τώρα που τα 11pro/max έχουν default γρήγορο φορτιστή και ελάχιστοι θα ασχοληθούν να το γυρίσουν σε αργή φόρτιση, τον Οκτώβρη θα έχουμε μια πρώτη γενική γεύση από τα αποτελέσματα του quick charge στα iPhones

Νομίζω μόνο η OnePlus έχει κάνει βήματα σε αυτό το κομμάτι

Όλα τα άλλα έχουν θέμα με την γρήγορη φόρτιση γιατί θερμαίνεται πολύ η μπαταρία

Nokia 8800 Scirocco

Με QC των 18W.

Γιατί έχει συσκευές με 25W, με 30W και βάλε.

Θέλω να πω, το QC του iPhone, δεν είναι και καμία υπερταχεία. Σε σχέση με τo 1Α,5V που έχουμε στο 11, τα 18W είναι σοβαρό νούμερο. Αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν είναι και κάτι το τρελό.

Στο 6t εδώ ένα χρόνο φορτίζω με τον μαμά 20W.

Δεν μπορώ να πω ότι είδα πτώση στην μπαταρία. Μια χαρά τα πάει. Και η ευκολία που δίνει είναι μεγάλη. 10% κάθε 5 λεπτά. Ένα ντουζάκι και έχεις μπαταρία για μισή μέρα (που λέει ο λόγος).

Να έχω χάσει κι 5-10% απόδοση; Ας έχασα. Χαλάλι.

Βέβαια εδώ παίζει και το άλλο ζήτημα : ότι ακόμα και εάν κλατάρει η μπαταρία του, η αλλαγή κοστίζει 10€ και όχι 90€. Δεν το πολυσκέφτεσαι δηλαδή.

Πάντως νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχολείστε με 1-2-3-5%. Είναι αστεία νούμερα. Και το πιο πιθανό είναι να μην έχουν και καμία σημασία.

from my iPhone 11

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Με QC των 18W.

Γιατί έχει συσκευές με 25W, με 30W και βάλε.

Θέλω να πω, το QC του iPhone, δεν είναι και καμία υπερταχεία. Σε σχέση με τo 1Α,5V που έχουμε στο 11, τα 18W είναι σοβαρό νούμερο. Αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν είναι και κάτι το τρελό.

Στο 6t εδώ ένα χρόνο φορτίζω με τον μαμά 20W.

Δεν μπορώ να πω ότι είδα πτώση στην μπαταρία. Μια χαρά τα πάει. Και η ευκολία που δίνει είναι μεγάλη. 10% κάθε 5 λεπτά. Ένα ντουζάκι και έχεις μπαταρία για μισή μέρα (που λέει ο λόγος).

Να έχω χάσει κι 5-10% απόδοση; Ας έχασα. Χαλάλι.

Βέβαια εδώ παίζει και το άλλο ζήτημα : ότι ακόμα και εάν κλατάρει η μπαταρία του, η αλλαγή κοστίζει 10€ και όχι 90€. Δεν το πολυσκέφτεσαι δηλαδή.

Πάντως νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχολείστε με 1-2-3-5%. Είναι αστεία νούμερα. Και το πιο πιθανό είναι να μην έχουν και καμία σημασία.

from my iPhone 11

Όπως το είπες, το να θυσιάσεις ένα 5% capacity μπαταρίας στο χρόνο αλλά να φορτίζεις σε μια ώρα στο 80%, για κάποιους αξίζει. Τώρα περιμένω και γω το powerbank της blitzwolf που υποστηρίζει PD charging, να έχω γρήγορη φόρτιση όποτε χρειάζομαι στο 11

Εντάξει,μιας και το συζητήσαμε έβαλα το accubattery στο Xiaomi (Red mi note 5 plus)... και σοκαρίστηκα.

Την ίδια ημερομηνία αγορασμένο με το iPhone XR μου και η μπαταρία του είναι στο 81%.. Τι να σχολιάσει κανείς..

Λοιπόν, σήμερα το έπιασα πάλι το τηλέφωνο να έχει υπερθεμανθεί. Την προηγούμενη φορά είχε ζεσταθεί πολύ και έπεσε η μπαταρία 3 μονάδες.

Το έκανα φορματ και παλι σημερα ενώ δε το χρησιμοποιούσα το έπιασα να σηκώθώ από το γραφείο και έβλεπα ότι έκαιγε.

Το έβαλα λοιπόν στο coconut είδα πάλι μια μικρή πτώση της υγείας μπαταρίας από το 97,6 στο 97.3

Λέτε να το πάω στο service μιας και έχει εγγύηση;

Υ.Γ. Είχα μία εφαρμογή για το DJI Tello που μου είπε ένας συνάδελφος ότι αυτές προκαλούν υπερθέμανση αλλά δεν την χρησιμοποιούσα.

Σημείωση: κατά την υπερθερμανση η μπαταρία έπεσε απο το 94 στο 83%

Edited by vasim

Λοιπόν, σήμερα το έπιασα πάλι το τηλέφωνο να έχει υπερθεμανθεί. Την προηγούμενη φορά είχε ζεσταθεί πολύ και έπεσε η μπαταρία 3 μονάδες.

Το έκανα φορματ και παλι σημερα ενώ δε το χρησιμοποιούσα το έπιασα να σηκώθώ από το γραφείο και έβλεπα ότι έκαιγε.

Το έβαλα λοιπόν στο coconut είδα πάλι μια μικρή πτώση της υγείας μπαταρίας από το 97,6 στο 97.3

Λέτε να το πάω στο service μιας και έχει εγγύηση;

Υ.Γ. Είχα μία εφαρμογή για το DJI Tello που μου είπε ένας συνάδελφος ότι αυτές προκαλούν υπερθέμανση αλλά δεν την χρησιμοποιούσα.

Σημείωση: κατά την υπερθερμανση η μπαταρία έπεσε απο το 94 στο 83%

βαλε την εφαρμογη cpu status lite και δες σε τι ποσοστα δουλευει ο επεξεργαστης

σε κατασταση ηρεμια πρεπει να πεφτει 1-2-3% το πολυ

Nokia 8800 Scirocco

βαλε την εφαρμογη cpu status lite και δες σε τι ποσοστα δουλευει ο επεξεργαστης

σε κατασταση ηρεμια πρεπει να πεφτει 1-2-3% το πολυ

Εννοείς System Status Lite? Γιατί δεν έχει άλλη με cpu

την έβαλα, για να δούμε

Εμένα μου δημιουργεί προβλήματα το Viber

Για δες τι ποσοστά τρέχει χωρίς να κανείς τίποτα;

Για να ζεσταίνεται προφανώς σου κολλάει πάνω από 20-25%

Nokia 8800 Scirocco

Εμένα μου δημιουργεί προβλήματα το Viber

Για δες τι ποσοστά τρέχει χωρίς να κανείς τίποτα;

Για να ζεσταίνεται προφανώς σου κολλάει πάνω από 20-25%

Το έχω αφήσει ανοιχτό εδώ σε ηρεμία δεν το πατάω και δεν φαίνεται να πηγαίνει πάνω από 5%

Μπορεί και λιγότερο...

Το έχω αφήσει ανοιχτό εδώ σε ηρεμία δεν το πατάω και δεν φαίνεται να πηγαίνει πάνω από 5%

Μπορεί και λιγότερο...

ωραια

οταν δεις οτι κολλαει, καιει, τρωει μπαταρια τοτε ξανα μπες και δες ποσο δουλευει

καποια εφαρμογη σου κολλαει

Nokia 8800 Scirocco

ωραια

οταν δεις οτι κολλαει, καιει, τρωει μπαταρια τοτε ξανα μπες και δες ποσο δουλευει

καποια εφαρμογη σου κολλαει

Αυτήν την εφαρμογή που αναφέρω (που μου είπε άλλος δηλαδή) την πέταξα. Viber δεν έχω σε αυτό το κινητό. Οπότε ο άλλος ύποπτος είναι το Facebook που αν κάνει νερά θα πάρει πόδι.

Αυτήν την εφαρμογή που αναφέρω (που μου είπε άλλος δηλαδή) την πέταξα. Viber δεν έχω σε αυτό το κινητό. Οπότε ο άλλος ύποπτος είναι το Facebook που αν κάνει νερά θα πάρει πόδι.

ποτε την πεταξες?

μετα που την εσβησες παρατηρησες προβληματα?

θελω να πας λιγο ρυθμισεις/απορρητο/αναλυση και βελτιωσεις/δεδομενα αναλυσης

εκει θα βρεις πολλα αρχεια... δες ποια εχουν ημερομηνια σημερινη και χθεσινη, μπες σε ενα ενα και καπου στα ψηλα γραμματα αναφερει και ονοματα εφαρμογων.

απο εκει μπορουμε να εχουμε καποιες ενδειξεις για το ποια εφαρμογη εχει θεμα.

εγω πχ ειχα με το ibank pay εχθες και με το viber εδω και 1 χρονο

Nokia 8800 Scirocco

ποτε την πεταξες?

μετα που την εσβησες παρατηρησες προβληματα?

θελω να πας λιγο ρυθμισεις/απορρητο/αναλυση και βελτιωσεις/δεδομενα αναλυσης

εκει θα βρεις πολλα αρχεια... δες ποια εχουν ημερομηνια σημερινη και χθεσινη, μπες σε ενα ενα και καπου στα ψηλα γραμματα αναφερει και ονοματα εφαρμογων.

απο εκει μπορουμε να εχουμε καποιες ενδειξεις για το ποια εφαρμογη εχει θεμα.

εγω πχ ειχα με το ibank pay εχθες και με το viber εδω και 1 χρονο

Από όσο μπόρεσα να τα κοιτάξω δεν είδα μέσα κάποιο όνομα εφαρμογής εκτός απο το Health App που έβγαλε ένα crash report αλλά πρέπει να είναι άσχετο

Από όσο μπόρεσα να τα κοιτάξω δεν είδα μέσα κάποιο όνομα εφαρμογής εκτός απο το Health App που έβγαλε ένα crash report αλλά πρέπει να είναι άσχετο

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με το XR

Κοίταξες καθόλου στην μπαταρία εάν έχει παράξενες ενδείξεις ;

τοτε οταν στο ξανα κανει δες αν δουλευει ψηλα ο επεξεργαστης

μετα ξεκινας να σβηνεις εφαρμογες

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone XR
  • The topic was unpinned