Jump to content

iPhone XR

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχω παθει κι εγώ

Αυτό το κουλό το είδα χθες στο iPad. Με τον δικό του φορτιστή έδειχνε ότι φορτίζει και η μπαταρία παραμένει στο 60% για κάμια ώρα.

Μετά το έκανα restart έβαλα και έβγαλα το φορτιστή και στο τέλος άρχισε να φορτίζει.

Εντάξει, έχουν χάσει πολύ σε αξιοπιστία οι συσκευές της apple.

Αυτό το κουλό το είδα χθες στο iPad. Με τον δικό του φορτιστή έδειχνε ότι φορτίζει και η μπαταρία παραμένει στο 60% για κάμια ώρα.

Μετά το έκανα restart έβαλα και έβγαλα το φορτιστή και στο τέλος άρχισε να φορτίζει.

Εντάξει, έχουν χάσει πολύ σε αξιοπιστία οι συσκευές της apple.

Μικροπροβλήματα τέτοια πάντα υπήρχαν

Ειδικά εμείς που έχουμε iPhone από το 2g με iOS 1....

Ήρωας έπρεπε να ήσουν για να το μάθεις και να το δουλέψεις και με ελληνική sim και λοιπά και λοιπά

Nokia 8800 Scirocco

Μικροπροβλήματα τέτοια πάντα υπήρχαν

Ειδικά εμείς που έχουμε iPhone από το 2g με iOS 1....

Ήρωας έπρεπε να ήσουν για να το μάθεις και να το δουλέψεις και με ελληνική sim και λοιπά και λοιπά

Μπα είμαι στην apple από το 4s και μετά.

και δεν ειχες μικρο προβληματα?

ΝΑ σου πω. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν είχα με το iOS, επειδή δεν ασχολήθηκα ούτε με jailbrake ούτε ποτέ το παραφόρτωνα. Τώρα αν έτυχε κάτι θα ήταν πολύ μικρό.

ΝΑ σου πω. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν είχα με το iOS, επειδή δεν ασχολήθηκα ούτε με jailbrake ούτε ποτέ το παραφόρτωνα. Τώρα αν έτυχε κάτι θα ήταν πολύ μικρό.

Ε για μικρό προβλήματα λέμε

Πάντα υπήρχαν σε άλλους περισσότερο σε άλλους λιγότερο

Nokia 8800 Scirocco

Πχ όταν έχεις το Siri ενεργοποιημένο με το πλευρικό κουμπί δεν ακούγεται ο ήχος κλειδώματος

Όταν το απενεργοποιήσεις έχεις κανονικά ήχο ακόμα και όταν είναι χαμηλωμένος τέρμα από το control center

Καλησπέρα παιδιά

Ήμουν σε μια καφετέρια με έναν φίλο μου και ζήτησα από το γκαρσόνι να μου δώσει τον κωδικό του wifi

Και μου τον έστειλε ο φίλος μου που τον είχε

Πως έγινε αυτό ? Και ο φίλος μου δεν ξέρει πως έγινε

Καλησπέρα παιδιά

Ήμουν σε μια καφετέρια με έναν φίλο μου και ζήτησα από το γκαρσόνι να μου δώσει τον κωδικό του wifi

Και μου τον έστειλε ο φίλος μου που τον είχε

Πως έγινε αυτό ? Και ο φίλος μου δεν ξέρει πως έγινε

απο iphone σε iphone γινεται

Nokia 8800 Scirocco

Το ειδα ότι γίνεται αλλά πως ?

https://support.apple.com/en-us/HT209368

Απλώς πλησιάσεις τις 2 συσκευές κοντά και πετάγεται ειδοποίηση.

Η μια συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο WiFi που θέλεις να μοιραστείς και ξεκλείδωτη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιδιά όλα καλά με το xr. Ωραίο κινητό με πολύ καλή μπαταρία. Για εμένα μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το 6s που είχα. Έχω ένα θέμα με το Face ID. Ενώ με αναγνωρίζει σχεδόν πάντα ακόμα κ με χαμηλό φωτισμό,όταν φοράω γυαλιά ηλίου δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Έχετε τίποτα υπόψην σας;Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά όλα καλά με το xr. Ωραίο κινητό με πολύ καλή μπαταρία. Για εμένα μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το 6s που είχα. Έχω ένα θέμα με το Face ID. Ενώ με αναγνωρίζει σχεδόν πάντα ακόμα κ με χαμηλό φωτισμό,όταν φοράω γυαλιά ηλίου δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Έχετε τίποτα υπόψην σας;Ευχαριστώ.

Οταν δεν σε αναγνωριζει με τα γυαλια, μην βγαζεις τα γυαλια και οπως εισαι βαλε το pass code σου. Την επομενη φορα θα σε αναγνωρισει. Εκτος κι αν εχεις ενεργοποιημενη τη λειτουργια προσοχης οπου εκει σε καποια γυαλια δεν μπορει να δει αν το κοιτας ή οχι για να ξεκλειδωσει.

Ή αλλαξε γυαλια ηλιου αν εχουν σκουρο τζαμι, γιατι αν σε σαρωσεις με γυαλι μετα ισως δεν σε αναγνωριζει χωρις γυαλι.

Εγω εχω 2 ζευγαρια γυαλια rayban, με τα μαυρα δεν με αναγνωριζει.

the coldest of the cool

Ή αλλαξε γυαλια ηλιου αν εχουν σκουρο τζαμι, γιατι αν σε σαρωσεις με γυαλι μετα ισως δεν σε αναγνωριζει χωρις γυαλι.

Εγω εχω 2 ζευγαρια γυαλια rayban, με τα μαυρα δεν με αναγνωριζει.

Και μερικοί θέλετε την καλύτερη ασφάλεια και να ξεκλειδώνει με γυαλιά;

Αφού ζητάει pin εάν δεν σε γνωρίσει. Τόσο πρόβλημα είναι;

Nokia 8800 Scirocco

Φίλε μου καλή χρόνια αλλά δε βοηθάει κάπου το σχόλιο σου. Άφησε λοιπόν κατά μέρους τα εριστικά σχόλιά και μείνε στην ουσία. Για μένα είναι ένα πρόβλημα και ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια λύση διότι δε γνωρίζω εάν αυτό που ζητάω είναι εφικτό η όχι.

Φίλε μου καλή χρόνια αλλά δε βοηθάει κάπου το σχόλιο σου. Άφησε λοιπόν κατά μέρους τα εριστικά σχόλιά και μείνε στην ουσία. Για μένα είναι ένα πρόβλημα και ρωτάω μήπως υπάρχει κάποια λύση διότι δε γνωρίζω εάν αυτό που ζητάω είναι εφικτό η όχι.

Δεν είναι εριστικό

Η αλήθεια είναι

Nokia 8800 Scirocco

Δεν θελω προσωπικα καλυτερη ασφαλεια, αλλα να μπορω μα χρησιμοποιησω πιο ευκολα Το κινητο μου.

the coldest of the cool

Δεν θελω προσωπικα καλυτερη ασφαλεια, αλλα να μπορω μα χρησιμοποιησω πιο ευκολα Το κινητο μου.

Τότε πρέπει να το ρυθμίζετε φορώντας τα γυαλιά με ότι αυτό συνεπάγεται

Nokia 8800 Scirocco

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!λογω του ότι φοράω συχνά γυαλιά ηλίου θα κάνω αυτό που είπε ο Τάσος,Με ό,τι αυτό συνεπάγεται στο θέμα ασφάλεια.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!λογω του ότι φοράω συχνά γυαλιά ηλίου θα κάνω αυτό που είπε ο Τάσος,Με ό,τι αυτό συνεπάγεται στο θέμα ασφάλεια.

Έχεις κλείσει την ρύθμιση που κάνει το face id να μην είναι τόσο ευαίσθητο;

Απαίτηση προσοχής

Κάτι άλλο δεν πιστεύω να μπορείς να κάνεις

Nokia 8800 Scirocco

Ανοικτή έχω αυτή την επιλογή αλλά θα το κλείσω και θα το δοκιμάσω ξανά να δω αλλιώς θα κάνω αυτό που είπες με τα γυαλιά.

• The title was changed to iPhone XR
  • The topic was unpinned