manfles Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 Καλησπέρα!. Απο την τελευταία αναβάθμιση και μετά (16,5 και 16.5.1 σήμερα) όταν βγάζω φωτογραφίες μερικές φορές τις τραβάει σαν βίντεο για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου ή και δευτερόλεπτο, και επάνω αριστερά λέει Live, και αναγκάζομαι να τις κάνω screen shot για να τις έχω ακούνητες (φωτογραφία). Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 1 minute ago, manfles said: Καλησπέρα!. Απο την τελευταία αναβάθμιση και μετά (16,5 και 16.5.1 σήμερα) όταν βγάζω φωτογραφίες μερικές φορές τις τραβάει σαν βίντεο για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου ή και δευτερόλεπτο, και επάνω αριστερά λέει Live, και αναγκάζομαι να τις κάνω screen shot για να τις έχω ακούνητες (φωτογραφία). Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?. Κλείσε την επιλογή live που βλέπεις Επισης πήγαινε ρυθμίσεις/κάμερα/διατήρηση ρυθμίσεων και κάνε επιλογή της λειτουργίας live Έτσι δεν θα αλλάζει η λειτουργία από μόνη της εκτός εάν θέλεις εσυ χειροκίνητα να την ενεργοποιήσεις ή απενεργοποιήσεις Οποία από τις δυο επιλογές αφήνεις, αυτή θα μένει και την επόμενη φορά που χρησιμοποιείς την κάμερα. 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 Σε ευχαριστώ!. 1 hour ago, Tasos19s said: Κλείσε την επιλογή live που βλέπεις Επισης πήγαινε ρυθμίσεις/κάμερα/διατήρηση ρυθμίσεων και κάνε επιλογή της λειτουργίας live Έτσι δεν θα αλλάζει η λειτουργία από μόνη της εκτός εάν θέλεις εσυ χειροκίνητα να την ενεργοποιήσεις ή απενεργοποιήσεις Οποία από τις δυο επιλογές αφήνεις, αυτή θα μένει και την επόμενη φορά που χρησιμοποιείς την κάμερα. Σε ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση 16.7 την οποία και έκανα!. Όπως όμως πρόσεξα μετά, στο κάτω μέρος λέει διατίθεται Αναβάθμιση στο ios 17. Να την κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 28 minutes ago, manfles said: Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση 16.7 την οποία και έκανα!. Όπως όμως πρόσεξα μετά, στο κάτω μέρος λέει διατίθεται Αναβάθμιση στο ios 17. Να την κάνω? Καντη. Είναι η νέα έκδοση ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 2 minutes ago, koutsis said: Καντη. Είναι η νέα έκδοση ios. Σε ευχαριστώ!. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts