Jump to content

ΕΤΕΝ M600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι καλε δε μου μιλατε εμενα...???

σας παρακαλω πολυ ειναι αρκετα αναγκη να αποφασισω σημερα

επαναλαμβανω :εμεινα γυρω στην 8 σελιδα οπου τσακωνωσασταν ακομη για διαφορα πραγματα πριν το παρετε καλα καλα στα χερια σας και βλεπω τωρα οτι αναφερετε πραγματα για bugs και τετοια

υπαρχει τιποτα σοβαρο??

σας παρακαλω ενημερωστε με γιατι θελω να το παρω μεσα στην εβδομαδα γιατι εχω μεινει χωρις συσκευη και επειδη ο πατερας φευγει ταξιδι και πρεπει να κανει αυτος τα οικονιμικα κουμαντα

το εχει παρει κανενας απο την ελληνικη σελιδα??αληθεια εχει 2 χρονια εγγυηση??

:X

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε όλες τις WINDOWS συσκευές με εξαίρεση αυτές που παρέχει η ACE ΗELLAS το μενού είναι στα αγγλικά.Τα ελληνικά τα υποστηρίζουν όλες οι συσκευές(όσον αφορά την ανάγνωση).Τώρα για να γράφεις και ελληνικά δεν έχεις παρά να βάλεις ενα προγραμματάκι όπως το resco keyboard.

opote ean thelo elliniko menou mono ace hellas?

Γεννήθηκα χωρίς να θέλω.

Θα πεθάνω χωρίς να θέλω.

Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω.

opote ean thelo elliniko menou mono ace hellas?

Ακριβως..

Η γνωστη εξισωση: PPC Phone + Ελληνικο μενου + "Καπελο" στη τιμη = Ace Hellas :lol: :lol:

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

γιατι καλε δε μου μιλατε εμενα...???

σας παρακαλω πολυ ειναι αρκετα αναγκη να αποφασισω σημερα

επαναλαμβανω :εμεινα γυρω στην 8 σελιδα οπου τσακωνωσασταν ακομη για διαφορα πραγματα πριν το παρετε καλα καλα στα χερια σας και βλεπω τωρα οτι αναφερετε πραγματα για bugs και τετοια

υπαρχει τιποτα σοβαρο??

σας παρακαλω ενημερωστε με γιατι θελω να το παρω μεσα στην εβδομαδα γιατι εχω μεινει χωρις συσκευη και επειδη ο πατερας φευγει ταξιδι και πρεπει να κανει αυτος τα οικονιμικα κουμαντα

το εχει παρει κανενας απο την ελληνικη σελιδα??αληθεια εχει 2 χρονια εγγυηση??

Λοιπόν έχουμε και λέμε...Ελληνικά όπως είπανε και τα παιδιά έχει κανονικά στους χαρακτήρες (μυνήματα, επαφές κ.τ.λ) και έχει μόνο Αγγλικό menu. Με το resco keyboard κι ένα αρχειάκι που έχει φτιάξει ο katsj μπορείς να στείλεις και μυνήματα στα Ελληνικά με 160 χαρακτήρες...

Bugs σοβαρά δεν έχει. Εγώ το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με το bluetooth ακουστικό. Είχα πολύ χαμηλό ήχο και ακουγόμουνα και χάλια. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα με την καινούργια ROM για να σου πω εάν φτιάχτηκε, αλλά από ότι γράφουν εδώ τα παιδιά τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα.

GPS μπορείς να βάλεις ξεχωριστά με bluetooth χωρίς κανένα πρόβλημα. Εάν θέλεις να είναι ενσωματωμένο τότε πρέπει να κοιτάξεις ή το ETEN G500 ή το MIO A701, αλλά κανένα από αυτά τα δύο δεν έχει wi-fi κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο να βάλεις αργότερα...

Τέλος, από το Ελληνικό site δε νομίζω να το έχει πάρει κανένας από εδώ, αλλά δε νομίζω πως έχεις και λόγο να το πάρεις. Το http://www.aspidshop.com το στέλνει δωρεάν. Από εγγύηση δεν ξέρω καν εάν έχει ένα ή δύο χρόνια αλλά να σου πω την αλήθεια δε θέλω καν να χρειαστεί να μάθω ποτέ γιατί τότε άστα...Ελληνική αντιπροσωπεία δεν παίζει οπότε καταλαβαίνεις...

9100 :wacko: ούτε για πλάκα...

φιλε hub ευχαριστω πολυ

ολα δειχνουν πως θα το αγορασω και μαλλον απο εκει που λες

τωρα μενει μονο να βρω τι θα παρω για gps γιατι δε ξερω τιποτα απο αυτα

εχετε τιποτα να προτεινετε?

τι να κοιταξω?(πιο τεχνικο χαρακτηριστικο ειναι αυτο που κανει την διαφορα??)

ευχαριστω και παλι

Καταρχήν είμαι hab κι όχι hub, switch ή τίποτα τέτοιο:p

Για GPS μου ήρθε εχτές από http://www.semsons.com το royaltek RBT 2010 το οποίο μαζί με εξωτερική κεραία και μεταφορικά μου κόστισε 170$, δηλαδή γύρω στα 140€. Δασμούς δεν πλήρωσα τίποτα...

Πολλά παιδιά προτείνουν το Fortuna Slim αλλά εγώ προσωπικά δεν το πήρα γιατί δεν έχει εξωτερική κεραία, κάτι που ίσως να μην είναι απαραίτητο αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα σε ξελασπώσει σε δύσκολη κατάσταση. Με ένα MIO A701 που έκανε κάποιες δοκιμές, το M600 μαζί με το royaltek και την εξωτερική κεραία είχε σχεδόν πάντα διπλάσιο σήμα. Και πέρα από το σήμα υπάρχουν και αρκετά αυτοκίνητα με θερμικά (εάν δεν κάνω λάθος) τζάμια όπου τα GPS απλά δεν πιάνουν (κυρίως τα Γαλλικά). Πάντως εάν θέλεις να πληροφορηθείς καλύτερα πάνω στο θέμα, κάνε ένα post και στο ανάλογο threat και σίγουρα θα σου απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά...

Τι είναι τα θερμικά τζάμια; Μήπως τα τζάμια με φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας;

Akrivws. Einai ligo pio skoura (oxi polu aisthito me to mati) apo ta apla tzamia.

Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

Loipon molis evala thn 214 kai exw na pw ta ekshs:

-H akoustikh kalutereuse alla me thn proupothesi oti den exw terma to volume sto akoustiko. An anevasw to volume terma mikrofwnizei se auton pou milaw epeidh exw settarei to GSM mic gain sthn mesh. Dusthxws an katevasw to gain me akoun apo "makria". Ara einai dikopo maxairi h katastash... Pisteuw pws einai kathara thema kakhs eswterikhs monwshs tou akoustikou kai tou mikrofwnou. Einai mallon sterewmena kai ta duo se kapoio eksarthma pou metaferei ta kumata hxou apo to akoustiko sto mic me apisteuth eukrineia :lol:

-Kanena provlhma me to AS 4.0 eite me BT eite me USB. Douleuei apsoga! Ekana apanwta connect/disconnect kai den crashare oute mia fora. Ola roloi.

-Anakalupsa ena bug sto BT. An einai energopoihmeno kai kanw soft reset tote meta thn epanekinhsh emfanizetai kleisto kai den anoigei me tipota! Gia na ksananoiksei prepei na mpw sto settings tou BT, na epileksw sto BT Status ---> Open kai sta kapakia thn wra pou prospathei na anoiksei na to kanw soft reset. Apla tha prepei kathe fora pou thelw na kanw soft na prosexw na einai apenergopoihmeno.

-Genika mou fainetai se kaluterh katastash apo thn 213, antapokrinetai pio grhgora kai einai pio stathero.

Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

hab (και οχι hub , συγγνωμη συ συνηθεια...)

μαλλον θα λες αυτο http://www.semsons.com/robtgpsrsiiv.html

οταν λες εχει εξωτερικη κεραια εννοεις οτι ειναι το μηχανηματακι της φωτο και εχει και καλωδιο που το βγαζεις εξω απο το αμαξι?? η κατι τετοιο??

μπορει να λετουργησει αν το καλωδιο ειναι μεσα στο αμαξι ??

Ναι αυτό λέω...

Αγοράζεις ξεχωριστά αυτό http://www.semsons.com/exanforholcf.html και το συνδέεις επάνω στο royaltek. Καλό είναι να τη βγάλεις έξω από αμάξι και να τη βάλεις πάνω στην οροφή. Έχει αρκετά δυνατό μαγνήτη και μου φαίνεται λίγο αδύνατο να φύγει...

Μέσα στο αμάξι λειτουργεί μια χαρά είτε με είτε χωρίς κεραία, αλλά δεν έχει και πολύ νόημα να αγοράσεις ξεχωριστή κεραία και να την έχεις μέσα.

:lol: Den prolavame na valoume thn 214 kai vghke h 215??? Palikaria oi tupoi ths ETEN. Tha perimenw na paei sthn 230 gia na thn allaksw, exw varethei na settarw apo thn arxh to mhxanhma :lol: :wacko:

Ebala tin 215 episis to simantikotero allaksa to esoteriko hxeio me ena apo Nokia 6230 kai telos to echo kai ta parapona apo tin alli pleura "tis grammis". Epitelous to tilefono pleon einai 100% apsogo!!!!

Μετα απο τοσο καιρο,μετα απο τοσα updates,μετα απο τοσους τσακωμους:!: τι λεει το μηχανακι?Ειχαν αναφερθει καποια προβληματα στην αναπαραγωγη videos στα 3d παιχνιδια κ.τ.λ!Σκεφτομαι να το αγορασω τωρα πια που υπαρχει+στην ελληνικη αγορα.Καντε ενα συντομο αλλα ουσιαστικο review μετα απο τοσο καιρο.:) Το προηγουμενο review ηταν καταπληκτικο αλλα μηπως εχει αλλαξει κατι τωρα?

Ebala tin 215 episis to simantikotero allaksa to esoteriko hxeio me ena apo Nokia 6230 kai telos to echo kai ta parapona apo tin alli pleura "tis grammis". Epitelous to tilefono pleon einai 100% apsogo!!!!

Eisai apaixtos! Einai eukolo na allaxtei? To ekanes monos sou?

Ειδα και εγω επιτελους απο κοντα το Μ600 (αργησα λιγο :O )

Πολυ καλο! :D

Ευχαριστω λοιπον τον φιλο grigoris_a για τον καφε. (Eκεινος ειδε το Ατομ :p )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τελικά αποφάσισα να το πάρω... Κάποιος να μου αλλάξει γνώμη ?

*Βολεύει χωρίς πληκρτολόγιο ? με το δάχτυλο μπορείς να γράψεις ή πρέπει να δουλέψεις το πενάκι.. ??

Έλεος, τι έφτιαξες πάλι:blink: :wacko:

Δώσε μας καμιά πληροφορία πως το έκανες. Έχεις κάνα link που να δίνει οδηγίες???

*Βολεύει χωρίς πληκρτολόγιο ? με το δάχτυλο μπορείς να γράψεις ή πρέπει να δουλέψεις το πενάκι.. ??

Κοίτα εάν δεν έχεις παρόμοια εμπειρία ίσως σε δυσκολέψει στην αρχή. Μήνυμα είναι πιστεύω αδύνατο να γράψεις χωρίς το πενάκι, αν και νομίζω υπάρχει ένα προγραμματάκι που προσπαθεί να βελτιώσει λίγο την κατάσταση, χωρίς πιστεύω να τα καταφέρνει και πολύ καλά...

Κατά τα άλλα, τηλέφωνο μπορείς να πάρεις χωρίς τη γραφίδα, μιας που έχει αρκετά μεγάλους αριθμούς στο numpad, και μπορείς να ψάξεις και στις επαφές κατευθείαν με το δάχτυλο με τη χρήση βέβαια άλλων προγραμμάτων (π.χ. vito quickcontacts;) ). Γενικά εάν αυτό που θέλεις να πατήσεις πάνω στην οθόνη είναι αρκετά μεγάλο, δεν υπάρχει πρόβλημα, όμως εάν κάτι είναι αρκετά μικρό θέλει πενάκι...

Έλεος, τι έφτιαξες πάλι:blink: :wacko:

Δώσε μας καμιά πληροφορία πως το έκανες. Έχεις κάνα link που να δίνει οδηγίες???

hab den yparxoun odhgies pouthena apla to anoiksa me thriskeutiki eulabia (opos eixa kanei kai sto S100 pou eixe kaei to idio akribos megafonaki) brika to antistoixo hxeiaki apo tin Nokia kai to antikatestisa! Den einai dyskolo an ta pas kala me to katsabidi kai sigoura to apotelesma aksize ton kindino! :p

hab den yparxoun odhgies pouthena apla to anoiksa me thriskeutiki eulabia (opos eixa kanei kai sto S100 pou eixe kaei to idio akribos megafonaki) brika to antistoixo hxeiaki apo tin Nokia kai to antikatestisa! Den einai dyskolo an ta pas kala me to katsabidi kai sigoura to apotelesma aksize ton kindino! :p

Xreiasthke na vgaleis kanena autokollhto warranty gia na kaneis thn douleeia? Mporeis na anevaseis mia foto apo to megafwnaki pou evgales na vroume ena idio apo Nokia? :O

Dystixos den kratisa to palio! Den einai me kollisi apla exei 2 podarakia pou akoumpane stin plaketa kai autokollito to diko mou toulaxiston den eixe! An mporeso tha to anoikso to sabbatokyriako na sas deikso!

Dystixos den kratisa to palio! Den einai me kollisi apla exei 2 podarakia pou akoumpane stin plaketa kai autokollito to diko mou toulaxiston den eixe! An mporeso tha to anoikso to sabbatokyriako na sas deikso!

Thanks Katsj. Exw sthn akrh ena Nokia gia ta mpaza kai tha htan kalh fash na to allaksw. :)

• The title was changed to ΕΤΕΝ M600