mixalisnaf Δημοσιεύτηκε September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2018 Καλησπερα σε ολους. Μια προταση θα ηθελα,για οποιον κατεχει καποια απο τις υποψηφιες συσκευες, με καλη καμερα,dual sim,ip πιστοποιηση εως 500ε.Καλο θα ειναι η καμερα να εχει ois.Εχω ξεχωρισει τα εξης: -mate 10 pro -htc u11 -s8+ -lg v30 dual. Τα 2 πρωτα με ελκυουν λογω stereo ηχου,τα 2 επομενα λογω jack.Κανενα δεν τα συνδυαζει ομως. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Καλησπερα. Αν θες συμπληρωσε αυτη τη φορμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Εχε υποψιν οτι υπαρχουν συσκευες που εχουν αδιαβροχοποιηση αλλα χωρις την πιστοποιηση λογω κοστους (πχ op6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. September 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 1) Κοστος εως 500ε 2)Στις 5,5'' τουλαχιστον 3) Αγορα απο Ελλαδα,γιατι δεν υπαρχει πολυς χρονος! 4) Απροβληματιστο 4g+,να εχουν ολες τις μπαντες. 5) Να ειναι dual.nfc απαραιτητο. 6) Να εχει ελληνικο μενου,δεν θελω να μπλεξω με root/flash κλπ 7) Ξερω οτι σε αυτη την τιμη,δεν μπορω να τα εχω ολα,τα ολα ειναι amoled/stereo ηχος και jack! 8) προτεραιοτητα το ip rating/καμερα/αυτονομια 9) Αυτη την στιγμη εχω ενα moto z2 play Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 U11 ή V30 απο bestprice (καπου 360 ευρω βγαινει). Την μπαταρια του u11 μην την φοβασαι... εχει πολυ καλο optimization (μου βγαζε περισσοτερο απο το τωρινο μου op6). Μαλλον το V30 θα ελεγα λογω Oled οθονης που βλεπω οτι την προτιμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 1) Κοστος εως 500ε 2)Στις 5,5'' τουλαχιστον 3) Αγορα απο Ελλαδα,γιατι δεν υπαρχει πολυς χρονος! 4) Απροβληματιστο 4g+,να εχουν ολες τις μπαντες. 5) Να ειναι dual.nfc απαραιτητο. 6) Να εχει ελληνικο μενου,δεν θελω να μπλεξω με root/flash κλπ 7) Ξερω οτι σε αυτη την τιμη,δεν μπορω να τα εχω ολα,τα ολα ειναι amoled/stereo ηχος και jack! 8) προτεραιοτητα το ip rating/καμερα/αυτονομια 9) Αυτη την στιγμη εχω ενα moto z2 play Κάπου εκεί παίζουν και τα s9 από best price Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Ή δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το s9 ή αυτό που λέει ο Ανδρέας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. September 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Η καλυτερη καμερα απο ολα αυτα ειναι του huawei? Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Η καλυτερη καμερα απο ολα αυτα ειναι του huawei? Για μένα την έχει το u11 λόγω της πολύ υψηλής και φυσικής λεπτομέρειας και το άριστο βιντεο. Ειδικα στα προσωπα σκιζει. Δες ένα συγκριτικό που χα κάνει με ένα φίλο που είχε s9+ (στον τίτλο γράφω συσκευή και αν τυχόν τραβήχτηκε με gcam) https://flic.kr/s/aHsmnj9mSe . Το αρνητικό με αυτή τη κάμερα είναι ότι στις νυχτερινές έχει την τάση να υπερεκθετει. Βέβαια το v30 έχει και τον wide φακό που κάνει την διαφορά στα landscapes. Ενώ το mate έχει κάποια ωραία καλλιτεχνικά mode για τρίποδα. Δες και κανένα review και θα καταλάβεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. September 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Για μένα την έχει το u11 λόγω της πολύ υψηλής και φυσικής λεπτομέρειας και το άριστο βιντεο. Ειδικα στα προσωπα σκιζει. Δες ένα συγκριτικό που χα κάνει με ένα φίλο που είχε s9+ (στον τίτλο γράφω συσκευή και αν τυχόν τραβήχτηκε με gcam) https://flic.kr/s/aHsmnj9mSe . Το αρνητικό με αυτή τη κάμερα είναι ότι στις νυχτερινές έχει την τάση να υπερεκθετει. Βέβαια το v30 έχει και τον wide φακό που κάνει την διαφορά στα landscapes. Ενώ το mate έχει κάποια ωραία καλλιτεχνικά mode για τρίποδα. Δες και κανένα review και θα καταλάβεις :) Στην κάμερα με ενδιαφέρει πολύ το ois στην καταγραφή βίντεο. Φωτογραφίες λογικά, όλες οι συσκευές ικανές θα είναι.Εννοώ ότι θέλω, το βίντεο να είναι όσο πιο σταθερό/smooth στο τελικό αποτέλεσμα.Εδω και λίγη ώρα, που έβλεπα reviews του Huawei, δεν με ενθουσίασε στο θέμα βίντεο. Edited September 21, 2018 by mixalisnaf Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Dual SIM θες? Γιατί αν θες Dual SIM πρέπει να κοιτάξεις το lg v30+ και το u11+ και όχι τα απλά. Επίσης ξεχνάς εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία για το lg Γιατί δεν κυκλοφορεί επίσημα Ευρώπη. Το u11+ ξεφεύγει πολύ σε τιμή και δεν ξέρω αν έχει εγγύηση. Για Τα Huawei όντως το βίντεο δεν είναι το δυνατό τους σημείο, αλλά σε dual SIM δεν ξέρω αν μπορείς βρεις κατι καλύτερο από το mate 10 pro. Αν σου φτάνουν τα 64gb κοιτάς και το s8 plus. Επίσης υπάρχει και το Huawei p20 (το απλό όχι το pro), αλλά δεν ξέρω αν έχει αδιαβροχοποίηση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited September 21, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Υπάρχει u11 dual. Δεν είναι ανάγκη να πάει στο plus. ;) Εκτός αν το λες για το αποθηκευτικό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. September 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Υπάρχει u11 dual. Δεν είναι ανάγκη να πάει στο plus. ;) Εκτός αν το λες για το αποθηκευτικό. :) Το u11 είναι καλή λύση, απλά η htc διαβαζα μόλις το απόγευμα, πόσο ασυνεπής είναι σε security patch. Μόλις είδα και το Sony xz2 dual να φτάνει στα 505,αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την κάμερα του. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Δίνει ανά 6 μήνες συνήθως. Όντως καθυστερεί. Αν σε νοιάζουν οι βραδινές φωτογραφίες δεν θα κοίταζα sony. Έχει όμως πολύ καλές ημερήσιες και εξαιρετικό βίντεο παρά την έλλειψη ois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. September 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Δίνει ανά 6 μήνες συνήθως. Όντως καθυστερεί. Αν σε νοιάζουν οι βραδινές φωτογραφίες δεν θα κοίταζα sony. Έχει όμως πολύ καλές ημερήσιες και εξαιρετικό βίντεο παρά την έλλειψη ois. Θα βοηθούσε και στις φωτογραφίες όμως το ois. Παράξενο που το compact xz2, καθώς και το xz premium dual, κοστίζουν περισσότερο από το xz2... Κριμα γιατί το Sony είναι πανέμορφο! .Θα καταλήξω στο htc λογικά, για δώρο είναι η συσκευή. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 S9 θα έλεγα απλά να ξέρεις κανένα κινιτο (πέρα; πο κάτι εξαιρέσεις) δεν είναι πραγματικά αδιάβροχο (να το βάζεις στην θάλασσα μπάνιο κλπ) όλα τους είναι αδιάβροχα υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. September 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 S9 θα έλεγα απλά να ξέρεις κανένα κινιτο (πέρα; πο κάτι εξαιρέσεις) δεν είναι πραγματικά αδιάβροχο (να το βάζεις στην θάλασσα μπάνιο κλπ) όλα τους είναι αδιάβροχα υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες Το ξερω,απλα η συσκευη θα χρησιμοποιηθει πολυ σε εξωτερικο χωρο,για βιντεο.Το s9 δεν ξερω τι αυτονομια εχει. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Το ξερω,απλα η συσκευη θα χρησιμοποιηθει πολυ σε εξωτερικο χωρο,για βιντεο.Το s9 δεν ξερω τι αυτονομια εχει. αν θες αυτονομία πας σε οσο ποιο μεγάλη συσκευή μπορείς απλά όπως είπα προσοχή πολύ πχ αν έχει πολύ κρύο και πέσει νερό μπήκε μέσα η αν έχει πολύ ζέστη και πέσει νερό πάλι μπήκε μέσα... η αν σου πέφτει συσκευή συχνά πυκνά παύει να είναι αδιάβροχη κλπ αφου το όριο σου είναι 500 ευρώ πάνε στο s8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts