efbill Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Έχω Vodafone, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Για μένα μόνο που κόβω διαφημίσεις με adaway, και μπορώ να έχω σχεδόν παντού μαύρο θέμα με substratum, αξίζει το root. Τώρα όλα τα άλλα mod που βγαίνουν αφού έχω root τα δοκιμάζω. Οποίο μου αρέσει, όπως αυτό το παραπάνω, το κρατάω. Ααα ξέχασα και ViPER4Android που νομίζω πως κάνει διάφορα στον ήχο. Δεν βλέπω τον λόγο σε μια συσκευή που δεν χάνεις εγγύηση να μην κάνω root. Αυτά από μένα, πιστεύω πως ξέρεις τα + και -. Εσύ αποφασίζεις. Αξίζει λες το root δηλαδή? Έχεις δει καμμία διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας? Επίσης αν δεν σου κάνει κόπο , φυσικά δεν ξέρω τι πάροχο έχεις , θα μπορούσες να δεις το volte module του magisk αν δουλεύει με cosmote? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Έχω Vodafone, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Για μένα μόνο που κόβω διαφημίσεις με adaway, και μπορώ να έχω σχεδόν παντού μαύρο θέμα με substratum, αξίζει το root. Τώρα όλα τα άλλα mod που βγαίνουν αφού έχω root τα δοκιμάζω. Οποίο μου αρέσει, όπως αυτό το παραπάνω, το κρατάω. Ααα ξέχασα και ViPER4Android που νομίζω πως κάνει διάφορα στον ήχο. Δεν βλέπω τον λόγο σε μια συσκευή που δεν χάνεις εγγύηση να μην κάνω root. Αυτά από μένα, πιστεύω πως ξέρεις τα + και -. Εσύ αποφασίζεις.Να σε ρωτήσω κάτι για πάνε τα χρόνια που έπαιζα με το nexus μου.. Όταν βγαίνει ένα update σου έρχεται ειδοποίηση η βγάζεις το root την περνάς και μετά πάλι από την αρχή; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 (edited) Να σε ρωτήσω κάτι για πάνε τα χρόνια που έπαιζα με το nexus μου.. Όταν βγαίνει ένα update σου έρχεται ειδοποίηση η βγάζεις το root την περνάς και μετά πάλι από την αρχή; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Πλεον ειναι ευκολος ο τροπος να παιρνας official update ακομα και με root Ακομα και με το κλασικο τροπο απλα φλασαρεις απο recovery full zip update και στο καπάκι twrp και root method πχ Magisk και τελος. Edited December 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Ακριβώς όπως τα γράφει. Αφού κατεβάσεις το update σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος. Με root, magisk modules και όλα τα αρχεία και ρυθμίσεις. Όπως τα είχες. Να σε ρωτήσω κάτι για πάνε τα χρόνια που έπαιζα με το nexus μου.. Όταν βγαίνει ένα update σου έρχεται ειδοποίηση η βγάζεις το root την περνάς και μετά πάλι από την αρχή; Sent from my SM-G935F using TapatalkΠλεον ειναι ευκολος ο τροπος να παιρνας official update ακομα και με root Ακομα και με το κλασικο τροπο απλα φλασαρεις απο recovery full zip update και στο καπάκι twrp και root method πχ Magisk και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmst Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 (edited) Ρε παιδιά κάτι ξεκάρφωτα notifications που πετάει ο download manager τα βλέπετε κι έσεις; Το ίδιο παρατηρώ και με το Google Play (ενημερώθηκαν τόσες εφαρμογές κλπ...). Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως το DT2W δε λειτουργεί πάντα (με κλειστό το pocket mode). Πρέπει να περιμένεις κάτι δευτερόλεπτα μέχρι να ξυπνήσει η συσκευή. Edited December 2, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για την συσκευή με το Netflix πως τα πάει υποστηρίζει HD, Dolby vision η HDR η έχει θέμα με το chip L1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για την συσκευή με το Netflix πως τα πάει υποστηρίζει HD, Dolby vision η HDR η έχει θέμα με το chip L1? Έχει κανονικά L1. Μόνο αν ξεκλειδώσεις bootloader σε ρίχνει σε L3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Το οποίο τι σημαίνει ? Ότι ξεχνάς το HD?Έχει κανονικά L1. Μόνο αν ξεκλειδώσεις bootloader σε ρίχνει σε L3. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Το οποίο τι σημαίνει ? Ότι ξεχνάς το HD? Ναι για το Netflix. Βέβαια είναι αναστρέψιμο, μπορείς να ξανακλειδώσεις τον bootloader και επανέρχεται το L1 και το HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Αν θες όμως να είσαι ξεκλειδωτος ? Δεν υπάρχει κάτι να το ξεγελάει να παίζει HD ? Σκεφτόμουν για Root και τώρα με φρενάρεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 (edited) Αν θες όμως να είσαι ξεκλειδωτος ? Δεν υπάρχει κάτι να το ξεγελάει να παίζει HD ? Σκεφτόμουν για Root και τώρα με φρενάρεις Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι και μάλλον δεν θα υπάρξει, καθώς το Widevine είναι μέσα στο chip, σε επίπεδο hardware. Και συνδέεται με την κατάσταση του bootloader που δεν μπορεί να κρυφτεί. Οπότε πρέπει να σταθμίσεις προσωπικά τις σε νοιάζει ποιο πολύ. Εγώ ας πούμε δεν καίγομαι για HD Netflix στο κινητό, οπότε ξεκλείδωσα κανονικά. Edited December 2, 2018 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Εγώ βλέπω κάργα Netflix, με ξενερωσες τώρα :-( Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Πλεον ειναι ευκολος ο τροπος να παιρνας official update ακομα και με root Ακομα και με το κλασικο τροπο απλα φλασαρεις απο recovery full zip update και στο καπάκι twrp και root method πχ Magisk και τελος.Να ρωτήσω και κάτι συγγνώμη αν κουράζω. Πιθανόν να είναι χαζή η ερώτηση μου. Εγώ πχ μια στο τόσο βλέπω ΟΤΕ τβ απν το κινητό το οποίο δεν παίζει σε Ρουτ συσκευές. Μπορώ δηλαδή πχ μέσω magisk να απενεργοποιησω εύκολα το root να δω αυτό που θέλω και μετά να το ξαναβάλω εύκολα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Να ρωτήσω και κάτι συγγνώμη αν κουράζω. Πιθανόν να είναι χαζή η ερώτηση μου. Εγώ πχ μια στο τόσο βλέπω ΟΤΕ τβ απν το κινητό το οποίο δεν παίζει σε Ρουτ συσκευές. Μπορώ δηλαδή πχ μέσω magisk να απενεργοποιησω εύκολα το root να δω αυτό που θέλω και μετά να το ξαναβάλω εύκολα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Έχει επιλογή για να κρύβεις το ρουτ από όσες εφαρμογές θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Έχει επιλογή για να κρύβεις το ρουτ από όσες εφαρμογές θέλειςΥπέροχο αυτό.. Σε ευχαριστώ. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Νομίζω δεν έχει εκεί στα storage το έψαχνα και εγώ .. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 (edited) καλησπέρα στην παρέα !! σκέφτομαι να κάνω αύριο παραγγελιά το Purple ! το έχει κάνεις να μου πει εντυπώσεις.... είναι όσο ωραίο δείχνει στα βίντεο και στης φωτογραφίες ??? ευχαριστώ.....!!!!!!!!!!:) Edited December 2, 2018 by dpantopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Παιδιά τι να λέμε? Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα στα κινητά είναι η μπαταρία. Μόλις είδα ότι έβγαλα 8 ώρες sot. Οτι και μικρό ελλείψεις να έχει το κινητό τις ξεπέρασα Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Υπέροχο αυτό.. Σε ευχαριστώ. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Το magisk δεν δουλεύει με cosmote go δυστυχώς. Μόνο suhide. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πριν 2 μήνες που δοκίμασα τελευταία δεν έπαιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Το magisk δεν δουλεύει με cosmote go δυστυχώς. Μόνο suhide. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πριν 2 μήνες που δοκίμασα τελευταία δεν έπαιζε.Βασικά λιγο που το ψάχνω και αν καταλαβαίνω καλά θεωρητικά και unroot να κάνεις από magisk δεν θα δουλεύει το Ote TV ετσι;ώστε μετά όταν δεις να ξαναδώσεις δικαιώματα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Βασικά λιγο που το ψάχνω και αν καταλαβαίνω καλά θεωρητικά και unroot να κάνεις από magisk δεν θα δουλεύει το Ote TV ετσι;ώστε μετά όταν δεις να ξαναδώσεις δικαιώματα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Γίνεται να έχεις root με cosmote go κανονικά. System less root και suhide. Κρύβει κανονικά το ρουτ από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinotzo Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Παιδιά έχετε καμία λύση για την μπροστινή κάμερα? 570 ευρο με τόσο τραγική κάμερα απαράδεκτο είναι φουλ στο ρετους και ενίοτε κλειστή την επιλογή ρετους απαραδεκτη ποιοτιτα στης φοτος επίσης μαζί με το 6τ αγόρασα και την sandstone case στα 20 ευρο ούτε 1 ευρο δεν αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Παιδιά έχετε καμία λύση για την μπροστινή κάμερα? 570 ευρο με τόσο τραγική κάμερα απαράδεκτο είναι φουλ στο ρετους και ενίοτε κλειστή την επιλογή ρετους απαραδεκτη ποιοτιτα στης φοτος επίσης μαζί με το 6τ αγόρασα και την sandstone case στα 20 ευρο ούτε 1 ευρο δεν αξίζει... Τι εχει η sandstone case και ειναι τοσο χαλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 OxygenOS 9.0.7 for the OnePlus 6T Details • Version: 9.0.7 • Type: #rom • Build: #stable • Device: #OP6T Changelog System • Improved Bluetooth stability for better connectivity • Optimized stability for Wi-Fi connection • Optimized standby power consumption • Fixed display issues for lock screen wallpaper •General bug fixes and improvements Camera •Improved performance for slow-motion videos Earphone •Audio tuner for Bluetooth earphones Links • ROM: (Official | AFH) Soon™ • Thread: Forums Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 G g cam η selfie είναι απιθανηΠαιδιά έχετε καμία λύση για την μπροστινή κάμερα? 570 ευρο με τόσο τραγική κάμερα απαράδεκτο είναι φουλ στο ρετους και ενίοτε κλειστή την επιλογή ρετους απαραδεκτη ποιοτιτα στης φοτος επίσης μαζί με το 6τ αγόρασα και την sandstone case στα 20 ευρο ούτε 1 ευρο δεν αξίζει... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts