puzzle21 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Πραγματικα λογω της προσφορα που τρεχει με το p20 pro απο εχθες ταλανιζομαι ιδιαιτερα ως προς που να κινηθω. Σε συναρτηση οτι θα κοπει τιμολογιο γινοταν δελεαρ η τιμη οπως και του 6τ μεσω αμαζον βεβαια. Ε σημερα πηγα να το δω.. πανεμορφη συσκευη, τρομερη οντως καμερα αλλα εγω σταματαω εκει. αυτο το λειτουργικο τελικα ποτε δεν το χωνεψα ιδιαιτερα και μαλλον δεν θα συμβει και ποτε. Μου φανηκε τοσο βαρετο , αργα βαρετα animation που προερχομενος απο s7 edge πραγματικα δεν μου εκαναν κανενα κλικ ωστε να το προτιμησω. Παμε για 6τ τελικα και στο ελαχιστον αν με καλυψει η καμερα θεωρω θα εχω κανει τη σοφοτερη επιλογη. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Παιδες δεν ειμαστε πρωταρηδες νομιζω... Ολοι ξερουμε οτι μια μεγαλυτερη μπαταρια δε συνεπαγεται ΠΑΝΤΑ και αναλογα καλυτερη αυτονομια, καθως ενα οχι τοσο καλογραμμενο software μπορει να την "καταστρεψει". Προσοχη, δε λεω οτι συμβαινει στο 6Τ αυτο, αφου δεν το εχω και δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Απλα το σημειωνω για να μην ξεχνιομαστε. Απο τα reviews που βλεπω φαινεται να εχει καλυτερη αυτονομια το 6Τ, οι πραγματικοι κατοχοι ομως μπορουν να το επιβεβαιωσουν καλυτερα. Η αυτονομία του πιστεύω ένα από 2-3 βασικά του ατού. Αααααααανετα κοντράρεται συσκευές με μεγαλύτερη χωρητικότητα στυλ Note 9.;) Κάτι s9 plus τα έχει για πρωινό σε αυτό το τομέα. Και σε σχέση με 5T σίγουρα έχει καλύτερη απόδοση κάπου 13-15% χοντρικά. Η οθόνη του δεν είναι παρά πολύ ελάχιστα πιο φωτεινή σε σχέση με 5T/6 άρα δεν χάνει από εκεί τίποτα. Το λογισμικό βέβαια θέλει δουλίτσα διότι συνάντησα bugs που δεν ειχα στο εννιάμηνο με 5T που έως Χριστούγεννα πιστεύω θα έρθει στα ίσια του. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Η αυτονομία του πιστεύω ένα από 2-3 βασικά του ατού. Αααααααανετα κοντράρεται συσκευές με μεγαλύτερη χωρητικότητα στυλ Note 9.;) Κάτι s9 plus τα έχει για πρωινό σε αυτό το τομέα. Και σε σχέση με 5T σίγουρα έχει καλύτερη απόδοση κάπου 13-15% χοντρικά. Η οθόνη του δεν είναι παρά πολύ ελάχιστα πιο φωτεινή σε σχέση με 5T/6 άρα δεν χάνει από εκεί τίποτα. Το λογισμικό βέβαια θέλει δουλίτσα διότι συνάντησα bugs που δεν ειχα στο εννιάμηνο με 5T που έως Χριστούγεννα πιστεύω θα έρθει στα ίσια του. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αυτό για την μπαταρία ότι είναι ίδια με του 6 δεν ισχύει με την καμία. Το 6 μου βγαζε βαριά βαριά μια μέρα. Πρωί 100% έως το βράδυ την κατάπινε 25%..στο 6T μου βγάζει μιάμισή μέρα χαλαρά. Πρωί 100% φόρτιση την άλλη μέρα προς το μέσημερι. Με φουλ ανοιχτά ολα εννοείται ίδια χρήση κ εφαρμογές όπως κ στο 6..! Όσο για την οθόνη σαφώς πιο φωτεινα χρώματα πιο λευκό πιο ζωηρό πιο έντονο. . το δάκρυ είναι σαν να μην υπάρχει. Το αποτύπωμα βολεύει υπερβολικά καλά και ανταποκρίνεται απροβληματιστα.. όσο για το ηχείο εμένα μια χαρά με βόλεψε. Πιο δυνατό από το 6 σίγουρα. Και χωρίς κάποιο mod για να ανέβει. Αυτό που θα ήθελα εγώ να παραμείνει είναι το λεντ και λίγο πιο δυνατή δόνηση. Που αυτό πιστεύω θα φτιάξει σίγουρα με κάποιο mod που θα βγει. Η δε κάμερα μπρος πίσω καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες μου. Μέρα νύχτα με φλας χωρίς φλας. Πορτραίτο και όλα τα σχετικά... Ούτε ασύρματη φόρτιση με νοιάζει ούτε δήθεν αδιάβροχοποίηση. . Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 OxygenOS 9.0.6 OTA for the OnePlus 6T Changelog: System Improved unlocking experience Optimized standby power consumption General bug fixes and improvements Communication Fixed issues with adding APN on Verizon network Third-Party Apps Fixed issues with no notifications from Play Store Camera Optimized image processing Κατέβηκε με SecureVPN και server Germany Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-9-0-6-ota-for-the-oneplus-6t.949615/ Εδώ το λινκ για να την κατεβάσετε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-9-0-6-ota-for-the-oneplus-6t.949615/ Εδώ το λινκ για να την κατεβάσετε Για να δουλέψει σωστά το δαχτυλίκο αποτύπωμα το κάνετε κατάργηση και το ξαναβαζατε αφού έχετε περασει κανετε επανεκκίνηση.. και δουλεύει σφαίρα.! Ακαριαία Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Για να δουλέψει σωστά το δαχτυλίκο αποτύπωμα το κάνετε κατάργηση και το ξαναβαζατε αφού έχετε περασει κανετε επανεκκίνηση.. και δουλεύει σφαίρα.! ΑκαριαίαΠολύ καλά νέα.Δηλαδή ξαναπερναμε όλα τα δακτυλικά από/ αρχή; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Είναι η ιδέα μου η, η αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας δεν δουλεύει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gameofphones Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Με μια πρώτη ματιά ένα δακτυλο που πέρασα ξανά φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα, το βρίσκω πιο γρήγορο και άμεσο από πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 (edited) Αυτό που λέει Α6000 δεν είναι το κινέζικο; https://m.gearbest.com/digital-camera/pp_009489753175.html?wid=1349303 Υπάρχει ασυμβατότητα σε μπάντες ; Από ότι βλέπω πάνω κάτω τις ίδιες έχει. Ή υπάρχει θέμα με τις ρομ και μελλοντική υποστήριξη; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 21, 2018 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Καλησπέρα φίλε μου επειδή το είχα το p 20 pro θα σου πω με σιγουριά πως θα κάνεις καλή επιλογή αν θέλεις μια συσκευή που έχει smooth animation και να πετάει στο os. Απο κάμερα το p20 pro είναι πιο sharp ,με gcam port όμως στο 6t θα έχεις και έχεις παρόμοια αποτελέσματα . Μπαταρία ίδια επίπεδα Στο χέρι ίδιο feeling . Ελπίζω να βοήθησαΠραγματικα λογω της προσφορα που τρεχει με το p20 pro απο εχθες ταλανιζομαι ιδιαιτερα ως προς που να κινηθω. Σε συναρτηση οτι θα κοπει τιμολογιο γινοταν δελεαρ η τιμη οπως και του 6τ μεσω αμαζον βεβαια. Ε σημερα πηγα να το δω.. πανεμορφη συσκευη, τρομερη οντως καμερα αλλα εγω σταματαω εκει. αυτο το λειτουργικο τελικα ποτε δεν το χωνεψα ιδιαιτερα και μαλλον δεν θα συμβει και ποτε. Μου φανηκε τοσο βαρετο , αργα βαρετα animation που προερχομενος απο s7 edge πραγματικα δεν μου εκαναν κανενα κλικ ωστε να το προτιμησω. Παμε για 6τ τελικα και στο ελαχιστον αν με καλυψει η καμερα θεωρω θα εχω κανει τη σοφοτερη επιλογη. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Για να δουλέψει σωστά το δαχτυλίκο αποτύπωμα το κάνετε κατάργηση και το ξαναβαζατε αφού έχετε περασει κανετε επανεκκίνηση.. και δουλεύει σφαίρα.! ΑκαριαίαΜόλις πέρασα κι εγώ την τελευταία. Πραγματικά μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα του δακτυλικού. Σε 5 λεπτά είχα ξανά magisk και modules :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μόλις πέρασα κι εγώ την τελευταία. Πραγματικά μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα του δακτυλικού. Σε 5 λεπτά είχα ξανά magisk και modules :) ωραιος.. εγω σε 3 :) :) :).. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Double tap to sleep έχει η συσκεύη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Double tap to sleep έχει η συσκεύη? βεβαιως εχει..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Είναι η ιδέα μου η, η αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας δεν δουλεύει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τις πρώτες 2-3 μέρες δεν δούλευε σωστά ουτε σε μένα, την χαμήλωνε πολύ την φωτεινότητα, οποτε το γυρνουσα σε manually. Διάβασα οτι πρέπει να το εχεις auto για να 'μαθει' η συσκευή πως πρεπει να συμπεριφέρεται, και όντως πλεον δε το αγγίζω καν. https://techmaniacs.gr/oi-logoi-poy-to-adaptive-brightness-einai-toso-apodotiko-sto-android-9-pie/ Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ομάδα καλημέρα ερώτηση μπορώ να έχω στην οθόνη κλειδώματος λειτουργία ελέγχου της μουσικής;;; ( Spotify συγκεκριμένα). Εάν υπάρχει που πάω γιατί ακόμα το ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Σαν να είναι και τα navigation animations ακόμα πιο smooth με το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Παιδιά να ρωτήσω.... Μετά από κάθε incremental update στο λογισμικό (π.χ. όπως τώρα από 9.0.5 σε 9.0.6) μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης κάνετε και wipe cache partition μέσω recovery ή δε χρειάζεται? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλημερα παιδια!!Αξιζει λετε η μεταβαση σε 6t 8/128(nylon,sandstone) απο Mi8 64gb(infoquest) + 200 ευρω διαφορα απο μενα? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλημερα παιδια!!Αξιζει λετε η μεταβαση σε 6t 8/128(nylon,sandstone) απο Mi8 64gb(infoquest) + 200 ευρω διαφορα απο μενα? Ποτε δεν κατάλαβα αυτά τα 'αξίζει?' ερωτήματα. Μια χαρά πανγρήγορη μοντέρνα συσκευή είναι και το μι8 αλλά τα 200 παραπάνω είναι πολλά για το 6τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ποτε δεν κατάλαβα αυτά τα 'αξίζει?' ερωτήματα. Μια χαρά πανγρήγορη μοντέρνα συσκευή είναι και το μι8 αλλά τα 200 παραπάνω είναι πολλά για το 6τ Eτσι λεω και εγω εαν και 200 πιστευω καλα εαν αναλογιστεις οι θηκες του εχουν μονο 50 ευρω και ειναι 2 εβδομαδων κινητο.Απλα για τα 200 οι διαφορες που θα δω ειναι σχεδον μηδενικες οσον αφορα σαν αναβαθμιση. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Να ρωτήσω κάτι; Μέσα στην συσκευασία σας δίνει και invitation code για το explorer backpack? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gameofphones Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Δεν ειδα κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Το αυξημενο sar προβληματισε κανεναν? Θελω να το αγορασω αλλα το ειδα πολύ τσιμπιμενο Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts