Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ θα κράταγα το s7 αλλά η μπαταρία του ήταν άθλια. Εσένα πόσο κρατάει η μπαταρία στο οπ5?
Ανάλογα την χρήση σε εμένα που έχω το 5αρι. Σε χαλαρή χρήση, δυόμιση μέρες με 6ωρα - 7ωρα SOT. Σε πιο νορμάλ προς βαριά χρήση, 1,5 μέρα με περισσότερη ενεργή οθόνη.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Απο θέμα μπαταρίας πάντως, δείχνει να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά.600bf8b84e5aadc38a7db7df4d20723b.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

................................

Γιαννης

Ξερει κάνεις κανένα trick για να έχουμε πρόσβαση στο advanced battery optimization ανά εφαρμογή? Αυτό που έχει ενσωματωθεί σε ένα διακόπτη on/off το βρίσκω μεγάλη πατάτα.

Το optimization που σου δίνει η OnePlus μέσω του battery κάνει τη μισή δουλειά.

Έχω ακόμα εφαρμογές που κάνουν reload μετα από λίγο και δεν θα έπρεπε με τέτοιο hw...

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Και εγώ θα κράταγα το s7 αλλά η μπαταρία του ήταν άθλια. Εσένα πόσο κρατάει η μπαταρία στο οπ5?
Έξι ώρες sot, σε περίπου δύο μέρες χρήση.

Έξι ώρες sot, σε περίπου δύο μέρες χρήση.

6 ώρες σοτ για 2 χρόνων χρήση? Δηλαδή όταν ήταν καινούργιο πόσο σοτ είχε?

Εγώ δεν θα το άλλαζα.

Το s7 μου είχε πέσει στις 2 ώρες σοτ

Oneplus A6013

Υπάρχει κάπου θέμα για αξεσουάρ ή βάζουμε εδώ;

Παραγγείλα το τζαμακι της orzly από το επίσημο σιτε, φίλος μου είπε πολύ καλά σχόλια στο 6 οπότε αναμένω την ίδια ποιότητα και εδω.

Σε ερώτηση για το fingerprint sensor μου είπαν ότι το τεστάραν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Διαθέσιμο απο 15 του μηνα.

Φίλε στο μυαλό μου είσαι. Γύρισα κι εγώ μετά από καιρό στο οπ5 και έχω πάθει πλάκα με το πόσο πρακτικό κι ελαφρύ είναι, πάει σφαίρα εννοείται. Η δε κάμερα σε σχέση με του 6τ να πω την αλήθεια δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά. Και γενικά πιστεύω το 5 να είναι το καλύτερο κινητό τα τελευταία δύο χρόνια, κι έχω δοκιμάσει αρκετά

Είχα το 5αρι και τώρα πήρα το 6Τ. Συμφωνώ σε όλα για το 5 είναι πολύ καλό τηλέφωνο ακόμα και τώρα. αλλά Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης στις καμερες. Έχουν διαφορά. Καταρχήν κ μόνο η έλλειψη OIS στο 5αρι θεωρω ήταν τραγική. Πρέπει να έχεις χέρι αλφάδι για να βγάλεις μια σωστή λήψη ειδικά το βράδυ κ όχι μόνο. Γνώμη μου. :)

Καμία πρόταση για καλώδιο που να φορτίζει γρήγορα; Οικονομικό και 2 μέτρα. Ένα που είχα και δούλευε με το mate 9 δεν φορτίζει γρήγορα τώρα με τον φορτιστή του 6t.

6 ώρες σοτ για 2 χρόνων χρήση? Δηλαδή όταν ήταν καινούργιο πόσο σοτ είχε?

Εγώ δεν θα το άλλαζα.

Το s7 μου είχε πέσει στις 2 ώρες σοτ

Γιατί ψάχνετε να συγκρίνετε sot ρε παιδία;

Ίδια συσκευή στον ένα βγάζει 3 ώρες, στον άλλο μπορεί να βγάζει 6.

Εχει διαφορά αν χρησιμοποιείς δεδομένα, τι χρήση κάνεις στα δεδομένα, αν έχεις ανοιχτά τα πάντα όλα, αν παίζεις παιχνίδια, αν βλέπεις βίντεο, αν είσαι κοντά στο vdsl router και τα κάνεις αυτά ή στο κατσικοχωρι που δεν έχει σήμα.

Εγώ άλλαξα χώρα και το ίδιο κινητό έπιανε μια ώρα λιγότερη λόγω σήματος.

Καμία πρόταση για καλώδιο που να φορτίζει γρήγορα; Οικονομικό και 2 μέτρα. Ένα που είχα και δούλευε με το mate 9 δεν φορτίζει γρήγορα τώρα με τον φορτιστή του 6t.

Εχει ξανααναφερθει και πιο παλια αλλα το μοναδικο αρνητικο που εχει η γρηγορη φορτιση των Oneplus κινητων ειναι οτι αν τα φορτισεις με διαφορετικο φορτιστη/καλωδιο,τοτε δεν φορτιζει γρηγορα επειδη δεν υποστηριζει quick charge φορτιση της qualcomm αλλα μια ξεχωριστη της Oppo.

Αυτο επισης σημαινει οτι αν με το καλωδιο/φορτιστη του Oneplus πας να φορτισεις μια αλλη android συσκευη,ουτε αυτη θα φορτισει γρηγορα οπως με ενα quick charge ταχυφορτιστη.

Εχει ξανααναφερθει και πιο παλια αλλα το μοναδικο αρνητικο που εχει η γρηγορη φορτιση των Oneplus κινητων ειναι οτι αν τα φορτισεις με διαφορετικο φορτιστη/καλωδιο,τοτε δεν φορτιζει γρηγορα επειδη δεν υποστηριζει quick charge φορτιση της qualcomm αλλα μια ξεχωριστη της Oppo.

Αυτο επισης σημαινει οτι αν με το καλωδιο/φορτιστη του Oneplus πας να φορτισεις μια αλλη android συσκευη,ουτε αυτη θα φορτισει γρηγορα οπως με ενα quick charge ταχυφορτιστη.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή κάποια καλώδια που βλέπω ebay και Ali να μην τα δοκιμάσω καν; Λένε ότι είναι για 6t.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή κάποια καλώδια που βλέπω ebay και Ali να μην τα δοκιμάσω καν; Λένε ότι είναι για 6t.

Αν είναι αξιόπιστος ο seller και γράφει στα specs ότι υποστηρίζει dash charge, παρε άφοβα.

Απλά να ξέρεις ότι δεν παίζει με οποιαδήποτε καλώδιο, θέλει 'πιστοποιημενο' dash charge.

Δεν έχει AOD. Μόλις έρθει μια ειδοποίηση ανοίγει την εμφανίζει και μετά από λίγο σβήνει η οθόνη.
Sorry αλλά είναι δυνατόν? Δηλαδή πρέπει να ξυπνάς το τηλέφωνο για να βλέπεις εάν έχεις καμία ειδοποίηση ή κλήση που έχασες? Αφού δεν έχει notification led γιατί δεν βάζανε ένα AOD? Oled panel έχει..!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ισως βαλουν proper AOD στο αμεσο μελλον με software fix.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Sorry αλλά είναι δυνατόν? Δηλαδή πρέπει να ξυπνάς το τηλέφωνο για να βλέπεις εάν έχεις καμία ειδοποίηση ή κλήση που έχασες? Αφού δεν έχει notification led γιατί δεν βάζανε ένα AOD? Oled panel έχει..!

Σιγά ρε παιδιά, το τηλέφωνο το έχετε στα 5 μέτρα και φωνάζετε για το led?

Οχι ότι μου πέφτει και λόγος, ότι θέλει ο καθένας, αλλά τι κάνετε;

Χάνετε την ειδοποιηση με ήχο; Με δόνηση; ούτε βλέπετε την ειδοποιηση την ώρα που έρχεται;

Και έχετε το τηλέφωνο που; στον τοίχο απέναντι και κοιτάτε να δείτε το λεντακι;

Γιατί ψάχνετε να συγκρίνετε sot ρε παιδία;

Ίδια συσκευή στον ένα βγάζει 3 ώρες, στον άλλο μπορεί να βγάζει 6.

Εχει διαφορά αν χρησιμοποιείς δεδομένα, τι χρήση κάνεις στα δεδομένα, αν έχεις ανοιχτά τα πάντα όλα, αν παίζεις παιχνίδια, αν βλέπεις βίντεο, αν είσαι κοντά στο vdsl router και τα κάνεις αυτά ή στο κατσικοχωρι που δεν έχει σήμα.

Εγώ άλλαξα χώρα και το ίδιο κινητό έπιανε μια ώρα λιγότερη λόγω σήματος.

Εγώ συγκρίνω τις συσκευές μου που κάνω ίδια χρήση κάθε φορά

Oneplus A6013

Χάνετε την ειδοποιηση με ήχο; Με δόνηση; ούτε βλέπετε την ειδοποιηση την ώρα που έρχεται;

Τοσο παραξενο σου φαινεται να εχεις ακουμπισμενο το κινητο πανω σε γραφειο να το εχεις σε αθορυβο κ να θελεις να ενημερωνεσαι απλως με ενα διακριτικο φως αν ηρθε καποιο μνμ?τι δεν καταλαβεινεις?ειπαμε τεραστιο φαουλ της εταιρειας κ αν μπεις λιγο σε ξενα φορουμ θα δεις τι κραξιμο πεφτει...η κουβεντα γινεται γιατι με κατι τετοια λαθη-παραληψεις θα μπορουσε το κινητο να ειναι top....

Τώρα τρολάρεις εσύ έτσι? Εάν περιμένεις κάποιο email πχ πρέπει να είσαι πάνω από το τηλέφωνο μην και τυχόν το χάσεις. Αλλιώς θα πρέπει κάθε 5 λεπτά να ξυπνάς την οθόνη να τσεκάρεις.

Προσωπικά αυτό πιστεύω μελλοντικά με κάποια αναβάθμιση θα φτιαχτεί.. Έστω πχ να βάζεις όταν έχεις μια ειδοποίηση κάθε 3 λεπτά να σε ενημερώνει. Δεν μπορεί... Για μένα είναι το μεγαλύτερο μείον της συσκευής και κάτι πρέπει να κάνουν.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/themes/rejoice-true-alternative-led-t3864582/page1

Τσεκάρετε και αυτό όσοι έχετε τη συσκευή.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

πάντως για να γία να γίνει αισθητά πιο γρήγορο το δακτυλικό ξεκλείδωμα ακολουθούμε την κλασική τακτική που τουλάχιστον εγώ κάνω από το 3 και πιάνει, περνάω το ίδιο δακτυλικό 2 ή και 3 φορές. έχει μεγάλη διαφορά

πάντως για να γία να γίνει αισθητά πιο γρήγορο το δακτυλικό ξεκλείδωμα ακολουθούμε την κλασική τακτική που τουλάχιστον εγώ κάνω από το 3 και πιάνει, περνάω το ίδιο δακτυλικό 2 ή και 3 φορές. έχει μεγάλη διαφορά

Εννοείς το σβήνεις και μετά ξανά; Γιατί από πάνω δε σε αφήνει να περάσεις το ίδιο.

Sent from my ONEPLUS 6T

Edited by nikoskat

Σε αφήνει, απλά θέλει υπομονή και μικρές κινήσεις, εγώ πέρασα το ίδιο 3 φορές...

Εννοείς το σβήνεις και μετά ξανά; Γιατί από πάνω σε σε αφήνει να περάσεις το ίδιο.

Sent from my ONEPLUS 6T

Σε αφήνει, απλά θέλει υπομονή και μικρές κινήσεις, εγώ πέρασα το ίδιο 3 φορές...

Θα το δοκιμάσω ξανά, ευχαριστώ.

Sent from my ONEPLUS 6T

https://techblog.gr/mobile/to-5g-smartphone-tis-oneplus-erchetai-arches-toy-2019-me-neo-onoma-kai-schediasmo/

Για να δούμε τι μας ετοιμάζει η 1+

Edited by jimlost

• The title was changed to OnePlus 6T