STATYSS Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 εχει σταλει τρακ σε καποιον που το εβαλε με priority η ακομα τιποτα.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Όχι ακόμα τιποτα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 εχει σταλει τρακ σε καποιον που το εβαλε με priority η ακομα τιποτα.?? Ακόμη τιποτα... αν δω κατι θα ενημερωσω την παρεα!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Βλέπω πολλοί πήραμε τη nylon. Ελπίζω να μην δίνει πολύ όγκο και να είναι αισθητικά καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 εχει σταλει τρακ σε καποιον που το εβαλε με priority η ακομα τιποτα.?? Όχι ακόμα στην αναμονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Βλέπω πολλοί πήραμε τη nylon. Ελπίζω να μην δίνει πολύ όγκο και να είναι αισθητικά καλή Σίγουρα θα δίνει λίγο.. Προστασία κ όγκος πάνε παρέα δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) 11.01 σας έφαγα όλους. Λίγο όγκο δίνει η nylon αλλά όχι κάτι φοβερό. Μία η ώρα, άλλαξε το στατους και έγινε shipment is proccesing. Πλέον γίναμε shipment και όχι order που ήταν πριν. Αν έχουν κανονίσει το απόγευμα κάποια φορτηγά απο τα κουριερ να πάνε να παραλάβουν τις πρώτες παργγελίες όπως κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της κάνει, τότε θα πάρουμε αριθμό το απόγευμα. Στο 5τ πάντως μετά απο αυτό το στατους πήρα τρακ την επόμενη... Και ήταν και σε normal περίοδο Edited November 6, 2018 by linuxilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Στο 6 την πρώτη μέρα είχε free priority και πήραμε τρακ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Τα παιδιά που ήταν Αθήνα είχαν παραλάβει την επόμενη μέρα ακριβώς . Τώρα βλεπω άργησαν τα πουλιά....αναμενουμε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Σε εμενα μολις εφυγε. Αυριο θα ειναι Αθηνα!!! Με DHL Express Edited November 6, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Άντε μπράβο! Περιμένουμε και τα δικά μας τότε αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 εγω με priority ακομα τιποτα 11.02 παραγγειλα για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Σε εμενα μολις εφυγε. Αυριο θα ειναι Αθηνα!!! Με DHL Express Πως γκεγκεν αυτό. Εμείς τίποτα ακόμη........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Για όσους μένουν Γερμανία το γερμανικό Amazon το έχει με prime και βέβαιη παράδοση 08/11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Και εμένα ήρθε tracking number.11:03 παραγγελία με priority Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Διάβαζα τώρα κάτι για πράσινες LG οθόνες στο Mate 20 Pro, ξέρουμε αν το 6Τ έχει πάλι panel από Samsung σαν το 6; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Πως γκεγκεν αυτό. Εμείς τίποτα ακόμη........ Στο 6αρι με παραγγελια 2 λεπτα μετα το ανοιγμα, παρελαβα μια μερα μετα απο ολους οσοι παρηγγειλαν σε μεταγενεστερη ωρα. Απειρα επισης παραδειγματα καθυστερησεων (ανεξηγητων) απο την εποχη του oneplus 3. οποτε μη θεωρειτε δεδομενο οτι ισχυει το fcfs (first come first served). Υπομονη σε ολους...;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβαζα τώρα κάτι για πράσινες LG οθόνες στο Mate 20 Pro, ξέρουμε αν το 6Τ έχει πάλι panel από Samsung σαν το 6; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Αλλη τεχνολογια, μην ανησυχεις καθολου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Τσακάλια αυτη τη φορά. Περσι με 5T έφυγε αργα το απόγευμα της ιδιας ημέρας απλά με ups express έφυγε. Και λόγο φόρτου εργασίας η ups μου το παρεδωσε με 2 ημέρες καθυστέρηση απο την προβλεπόμενη λογο εορταστικη περίοδο Χριστουγεννων Nov 6, 2018 02:06 pm Shipment has been sent out. Nov 6, 2018 01:07 pm Shipment is processing. Nov 6, 2018 11:04 am Order is processing. Nov 6, 2018 11:02 am Payment is Pending Διάβαζα τώρα κάτι για πράσινες LG οθόνες στο Mate 20 Pro, ξέρουμε αν το 6Τ έχει πάλι panel από Samsung σαν το 6; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Δεν βαζει LG panel η OnePlus Ειναι Sammy panel Edited November 6, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εμένα είναι στο shipment is processing ακόμα. Παραγγελία 11:04. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Μήπως παίζει ρόλο η πόλη του παραλήπτη; μήπως παίρνουν προτεραιότητα οι πρωτεύουσες και μετά οι μικρότερες πόλεις; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις έφυγε και το δικό μου. Όταν πατάω το track now μου λέει tracking does not exist. Περιεργο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Υπομονή κάντε η ημέρα εχει δρόμο σημασία εχει σήμερα να φύγει ακομα και αν ειναι αργά το απόγευμα με βράδυ. Ειτε φύγει τώρα ειτε το βραδυ ολοι θα παραλάβουμε ιδια ήμερα σε Αθήνα(σε επαρχία ειναι 2 ημέρες για όλους-μόνο Θεσ/νικη δεν ξέρω τι παιζει αν είναι οπως Αθήνα η παει με υπόλοιπη Ελλάδα) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 ειναι γιατι δε περασε στο συστημα ακομα, αρνακι εβαλες το δεκαρικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 ΟΚ έφτιαξε. Έρχεται από Πολωνία με DHL express Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι γιατι δε περασε στο συστημα ακομα, αρνακι εβαλες το δεκαρικο?Όχι γιατί είχα κουπόνι για priority αποστολη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Μήπως παίζει ρόλο η πόλη του παραλήπτη; μήπως παίρνουν προτεραιότητα οι πρωτεύουσες και μετά οι μικρότερες πόλεις; ]Μόλις έφυγε και το δικό μου. Όταν πατάω το track now μου λέει tracking does not exist. Περιεργο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα στο βγαλει αργοτερα ρε φιλε απο τη σελιδα τους Λογικα το παρελαβες ηδη με email αρα κανε αναζητηση με DHL αν ειναι 10 ψηφία. Ναι αναφερω οτι και εγω ειχα κουπονι για free express αποστολη. Edited November 6, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εγώ χτύπησα mirror αυτήν την φορα. Με priority στις 11:03 και ακόμα δεν έχει φύγει. Λέει estimated delivery στις 9/11 Στάλθηκε από το Le 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα ήρθε tracking number.11:03 παραγγελία με priority Sent from my SM-G960F using TapatalkEstimated dispatch τι σου είχε 6 η 7 γιατί εμένα μου λεει ότι θα το διώξουν αυριο Στάλθηκε από το Le 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 θα έρθει σε όλα τα αρρωστάκια σαν και μένεα track απο ότι βλέπω σήμερα. Μόλις έσκασε dhl express. Nov 6, 2018 03:18 pm Shipment has been sent out. Nov 6, 2018 01:02 pm Shipment is processing. Nov 6, 2018 11:02 am Order is processing. Estimated dispatch: Nov 7, 2018 Estimated delivery: Nov 9, 2018 Nov 6, 2018 11:01 am Payment is Pending Αυριο λοιπόν απο ότι δείχνει το priority για εμάς του λεπτού day one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts