cgioris Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Παιδιά από κάμερα τι λέει το κινητό; Ξέρω ότι έχει παραμείνει η ίδια. Σε σύγκριση με το Xiaomi Mi8 ποιο έχει καλύτερη; Edited November 5, 2018 by cgioris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Θα το φέρουν αλλά δεν λένε πότε. https://www.dropbox.com/s/rtdt6uruj74adkj/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.JPG?dl=0 Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Θα το φέρουν αλλά δεν λένε πότε. https://www.dropbox.com/s/rtdt6uruj74adkj/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.JPG?dl=0 Καλά αυτοί εκεί στο chat ότι και να τους ρωτήσεις όλο δεν ξέρουν τίποτα.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Thunder Purple OnePlus 6T is now official https://www.gsmarena.com/thunder_purple_oneplus_6t_is_official-news-34060.php https://rush.oneplus.com/cn/oneplus6t.html?from=6t Επίσημα πλεον για την αγορά της Κίνας. Εμείς υπομονή εως τέλη μηνός. Παιδιά από κάμερα τι λέει το κινητό; Ξέρω ότι έχει παραμείνει η ίδια. Σε σύγκριση με το Xiaomi Mi8 ποιο έχει καλύτερη; Καλύτερα εδω να απευθυνθείς που εχουν ποσταρει παιδιά συγκριτικό mi8 me 6 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7701781#post7701781 Edited November 5, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Άσχετο λίγο αλλά με το Explorer Backpack έχει καταλάβει κανείς τι παίζει? Είπαν πότε θα γίνει διαθέσιμο? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Άσχετο λίγο αλλά με το Explorer Backpack έχει καταλάβει κανείς τι παίζει? Είπαν πότε θα γίνει διαθέσιμο? Τι διαφορές έχει με το travel backpack? Έχω πάρει και το μαύρο και το morandi Gray travel backpack. Δυνατή ποιότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Τι διαφορές έχει με το travel backpack? Έχω πάρει και το μαύρο και το morandi Gray travel backpack. Δυνατή ποιότητα... Βαγγέλη θα το χτυπήσεις αύριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Βαγγέλη θα το χτυπήσεις αύριο; Ναι Ακη. Αντε μηπως παμε σε μια πιο λογικα τιμολογημενη υλοποιηση και κατσουμε στα αυγα μας, γιατι το εχουμε ξεφτιλισει….:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Για ποιο πας ; Το 256; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Όχι, 128 midnight black. Αλλωστε δεν πρόκειται να μεινει πανω από 5 μηνες (στην καλυτερη των περιπτώσεων), κατά συνεπεια μου αρκει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Έχει κάνει κανένας παραγγελία από το κινητό του; γιατί αύριο στις 11:00 δεν θα έχω υπολογιστή διαθέσιμο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Έχει κάνει κανένας παραγγελία από το κινητό του; γιατί αύριο στις 11:00 δεν θα έχω υπολογιστή διαθέσιμο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μια χαρα βολικοτατο είναι και από το κινητο. Το 6αρι ετσι το παρηγγειλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Για κάποιο λόγο και εμένα συνδέεται μόνο από το pc. Με το κινητό δεν κατάφερα να συνδεθώ Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Δοκιμαστε απο αλλο browser ή αν έχετε ενεργοποιημενο ad block βγάλτε το και δοκιμάστε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Οι θήκες γίνονται διαθέσιμες για αγορά μαζί με το τηλέφωνο ή πιο μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Οι θήκες γίνονται διαθέσιμες για αγορά μαζί με το τηλέφωνο ή πιο μετά; Μαζι με το τηλεφωνο θα ειναι διαθεσιμες. Με το κουπονακι των 20 ευρω ειναι ο,τι πρεπει για μια αγορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Τέλεια!!Ναι βολεύει με το κουπόνι αρκεί να καταφέρω να διαλέξω απ τις 4 που μου αρέσουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 (edited) Θέλει κανείς για αύριο ανταλλαγή κουπονιών?? Να κάνουμε μαζί μια τραμπα? Ας στείλει πμ Edited November 5, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Και εγώ παιδιά όποιος θέλει να μου στηλει. Κανονίσαμε με τον STATYS αλλά δεν δέχεται τα κουπόνια μας ξανά γιατί είχαμε ξανακάνει τράμπα με το 6αρι. Όποιος θέλει pm Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Καλύτερα να ανοίξουμε ένα θέμα να βάζουμε τα κουπόνια εκεί όπως με το 6. Είχε βολέψει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Το ανοιξα παιδια το σχετικο θεμα- ας προσπαθησουμε να το εχουμε καθαρο, για να μπορεσει να καταστει χρησιμο για ολους. Οι mods θεωρω οτι δε θα εχουν θεμα, για να μη γεμιζουμε το θεμα εδω με κουπονια... Καλες αγορες να εχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Ωραίος ο Βαγγέλης. Ευχαριστούμε. Έτσι πρέπει έτσι έγινε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Παμε ολοι να συμπληρωσουμε τα κουπονακια εκει και να ειναι ομορφα και τακτοποιημενα :) Και να ξημερωσει να πυροβολησουμε κατα ριπας :lol: Σε καθε release oneplus συσκευης εχω τρελο anticipation. Μπραβο ρε Oneplus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Θα πυροβολήσουμε χωρίς τζάμακι γμτ. Λες κ το κάνουν επίτηδες.το κουπόνι παίζει έκπτωση κ για αγορά των ασυρματων ακουστικών? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Κατσε ρε συ, περιμενε να δουμε, μπορει να μας αιφνιδιασουν :lol: Μπορει αυριο να μπει και το τζαμακι. Ναι ισχυει για ολα τα αξεσουαρ το κουπονακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts