Fulgore1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Παλι στο στοχαστρο τον Mkbhd ρε Oneplus? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Ζήλεψα τη μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με το 6 μου. Κατά τα άλλα μάλλον καλά έκανα που δεν έδωσα το 6αρι μου τελικά και θα περιμένω για τα επόμενης γενιάς μοντέλα με τον 855.. Sent from my BBB100-2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 300δολλαρια κοστολογουν το Iphone 8 plus για επιστροφη?:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Τελικά ποια ήταν τα νέα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Για την απουσια θυρας ακουστικων ουτε λογος ετσι? :D Κατα τα αλλα ο τυπας μιλουσε λες και βαριοταν την ζωη του,ειδικα εκει που ελεγε ολη την ωρα οκ και οκ :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. October 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Για την απουσια θυρας ακουστικων ουτε λογος ετσι? :D Κατα τα αλλα ο τυπας μιλουσε λες και βαριοταν την ζωη του,ειδικα εκει που ελεγε ολη την ωρα οκ και οκ :wacko: εχουμε ασυρματα δεν μας ενδιαφερει..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Δεν έχει notification led Πρέπει να πατήσεις το power και μετά να σκανάρεις το δάχτυλο για να ξεκλειδώσει, μεγάλο μείον αυτό πιστεύω. Είπαν οτι μπορεί να το αλλάξουν με ota βέβαια. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Για την απουσια θυρας ακουστικων ουτε λογος ετσι? :D Κατα τα αλλα ο τυπας μιλουσε λες και βαριοταν την ζωη του,ειδικα εκει που ελεγε ολη την ωρα οκ και οκ :wacko:Κατώτεροι και των προσδοκιών... Και μάλλον δε τους νοιάζει. Ίσως έβγαλαν τα λεφτά που ήθελαν και έφτιαξαν κοινό που τους αρκεί Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 To led με ξενισε λιγακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 (edited) Περα από ένα εντελως ανευρο performance, είναι ιδεα μου ή διακοπηκε στην ψυχρα η παρουσιαση??? Στα ιδια επίπεδα οι τιμες. 549 το 6/128, 579 το 8/128, 629 το 8/256 Edited October 29, 2018 by arxif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 εχουμε ασυρματα δεν μας ενδιαφερει..... το να μιλάς εξ ονόματος των υπολοίπων εμένα με ξεπερνάει :wacko::wacko::wacko: Πόσταρε λοιπόν για πάρτι σου και άσε τα ΄΄ηγετικά ποσταρίσματα΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Εξαιρετικο το ανασχεδιασμενο oxygen Ο,τι πρεπει το ψυχρο λευκο του 6τ 1st day αγορα το 8/128... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Τίποτα που δεν ξέρουμε. Αχ και ένα έδινε έναν 855 τι θα γινόταν. Να βάζεις 10 μηνών επεξεργαστή είναι λίγο οξύμωρο. Καλά ρε king2009,να τα γράφει καν2νας άσχετος εντάξει,αλλά 2συ;;; Τι 855 να δώσει η Q,πρώτα και που;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Απλα ενα ωραιο smartphone με ελαχιστες βελτιωσεις του προηγουμενου μοντελου και ελλειψεις σε καποια σημεια οπως περιμεναμε. Με λιγα λογια προσπερναμε μεχρι του χρονου παλι και το 5αρι καλα κρατει ακομα :lol: Στα συν οτι ο αισθητηρας αποτυπωματων λειτουργει αψογα out of the box, σε συγκριση με του Mate 20 που ειδα οτι αποτυγχανει αρκετες φορες και ευχαριστο επισης ειναι οτι οι τιμες παρεμειναν ακομα κατω απο τα 600 Ευρω, εκτος της μεγαλυτερης εκδοσης 8/256 που δεν ειναι απαραιτητη για εμενα τουλαχιστον. Με το Led δεν καταλαβα τι παιζει μιας και δεν παρακολουθησα το Launch. Υπαρχει η δεν υπαρχει; Ευχομαι του χρονου το 7αρι να μην ειναι κανενα slider τυπου Mi Mix 3, Honor Magic 2 κτλπ για να παμε περασουμε μαζι την επομενη διετια τουλαχιστον:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Οι τιμές είναι πολύ καλές ειδικά αυτή του 8/256 στα 629. Δεν περνει sd δεν έχει Jack το notch παλεύετε. Το θέμα είναι ότι ανταγωνισμός είναι τεράστιος και δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να πάει με τον 845 όταν βγαίνει ο πολύ ανώτερος 855 σε λίγους μήνες στα 7nm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Τελικά usb 2.0 και πάλι. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Παιδιά όλα καλά και ωραία, αλλά αν όντως ισχύει αυτό που λένε για τον fps, ότι δηλαδή πρέπει ΠΡΏΤΑ να ανάβει η οθόνη και μετά να λειτουργεί (δηλαδή δεν μπορείς απλά να πατήσεις και να ανοίξει ακαριαία όπως με τους κανονικούς scanner), αυτό είναι τεράστιο μείον για εμένα. Ευτυχώς που πήγαινα για το 7 έτσι και αλλιώς, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα το φτιάξουν, γιατί ειδάλλως, αυτό και μόνο θα ήταν λόγος μη αγοράς από εμένα. Μεγάλη υποβάθμιση στην εμπειρία του fingerprint scanner, κρίμα. Αν ισχύει φυσικά εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Απλα ενα ωραιο smartphone με ελαχιστες βελτιωσεις του προηγουμενου μοντελου και ελλειψεις σε καποια σημεια οπως περιμεναμε. Με λιγα λογια προσπερναμε μεχρι του χρονου παλι και το 5αρι καλα κρατει ακομα :lol: Στα συν οτι ο αισθητηρας αποτυπωματων λειτουργει αψογα out of the box, σε συγκριση με του Mate 20 που ειδα οτι αποτυγχανει αρκετες φορες και ευχαριστο επισης ειναι οτι οι τιμες παρεμειναν ακομα κατω απο τα 600 Ευρω, εκτος της μεγαλυτερης εκδοσης 8/256 που δεν ειναι απαραιτητη για εμενα τουλαχιστον. Με το Led δεν καταλαβα τι παιζει μιας και δεν παρακολουθησα το Launch. Υπαρχει η δεν υπαρχει; Ευχομαι του χρονου το 7αρι να μην ειναι κανενα slider τυπου Mi Mix 3, Honor Magic 2 κτλπ για να παμε περασουμε μαζι την επομενη διετια τουλαχιστον:pΤο σκάνερ δεν φαίνεται να λειτουργεί τελείως άψογα στο βίντεο του mr mobile . Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κινητό με σκάνερ και δεν έχω ιδέα πως και με τι δύναμη πρέπει να πατάς την οθόνη. Sent from my BBB100-2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Στο 2:05 και μετά φαίνεται να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το power button. Του mate φαίνεται και λέει ότι είναι πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Στο 2:05 και μετά φαίνεται να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το power button. Του mate φαίνεται και λέει ότι είναι πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Ανοίγει την οθόνη, αλλιώς δεν ξεκλειδώνει προς το παρόν. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Πάλι πολύ πίσω από τον περσινό ανταγωνισμό. 1)Μόνο ηχείο 2)Όχι wireless charging 3)Δακτυλικο χειρότερο από του mate σύμφωνα με τα πρώτα video. Επίσης δεν ξέρω αν λειτουργεί για τραπεζικούς λογαριασμούς. 4)Όχι ip πιστοποίηση 5)Οθόνη μέτρια (ναι ξέρω δεν βλέπει κανένας διαφορά τζάμπα μπαταρία καταναλώνει) 6)Που είναι η θύρα για τα ακουστικά; 7)Καμία αναβάθμιση στην κάμερα 8)Μη επεκτάσιμη μνήμη. Για ποιο λόγο να δώσει κάποιος τα 600 που ζητάει και να μην πάει με λιγότερα η τα ίδια χρήματα σε ιδιες η και καλύτερες /ποιο ολοκληρωμένες προτάσεις.? Mi mix 3 Mi8 S9+ Mate 20 P20 pro P20 Honor 10 Και η λίστα συνεχίζετε.. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Ανοίγει την οθόνη, αλλιώς δεν ξεκλειδώνει προς το παρόν.Ε λογικά με το που οι Ινδοί γεμίσουν το community με spam μυνήματα και παράπονα, να το διορθώσουν με update :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Πάλι πολύ πίσω από τον περσινό ανταγωνισμό. 1)Μόνο ηχείο 2)Όχι wireless charging 3)Δακτυλικο χειρότερο από του mate σύμφωνα με τα πρώτα video. Επίσης δεν ξέρω αν λειτουργεί για τραπεζικούς λογαριασμούς. 4)Όχι ip πιστοποίηση 5)Οθόνη μέτρια (ναι ξέρω δεν βλέπει κανένας διαφορά τζάμπα μπαταρία καταναλώνει) 6)Που είναι η θύρα για τα ακουστικά; 7)Καμία αναβάθμιση στην κάμερα 8)Μη επεκτάσιμη μνήμη. Για ποιο λόγο να δώσει κάποιος τα 600 που ζητάει και να μην πάει με λιγότερα η τα ίδια χρήματα σε ιδιες η και καλύτερες /ποιο ολοκληρωμένες προτάσεις.? Mi mix 3 Mi8 S9+ Mate 20 P20 pro P20 Honor 10 Και η λίστα συνεχίζετε.. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος..Πολύ σωστό το μήνυμα σου. Συμφωνώ 100% Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts