Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ζήλεψα τη μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με το 6 μου.

Κατά τα άλλα μάλλον καλά έκανα που δεν έδωσα το 6αρι μου τελικά και θα περιμένω για τα επόμενης γενιάς μοντέλα με τον 855..

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Τελικά ποια ήταν τα νέα;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Για την απουσια θυρας ακουστικων ουτε λογος ετσι? :D

Κατα τα αλλα ο τυπας μιλουσε λες και βαριοταν την ζωη του,ειδικα εκει που ελεγε ολη την ωρα οκ και οκ :wacko:

Κατα τα αλλα ο τυπας μιλουσε λες και βαριοταν την ζωη του,ειδικα εκει που ελεγε ολη την ωρα οκ και οκ :wacko:

εχουμε ασυρματα δεν μας ενδιαφερει.....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Δεν έχει notification led

Πρέπει να πατήσεις το power και μετά να σκανάρεις το δάχτυλο για να ξεκλειδώσει, μεγάλο μείον αυτό πιστεύω.

Είπαν οτι μπορεί να το αλλάξουν με ota βέβαια.

Oneplus 6 8/128

Κατώτεροι και των προσδοκιών... Και μάλλον δε τους νοιάζει. Ίσως έβγαλαν τα λεφτά που ήθελαν και έφτιαξαν κοινό που τους αρκεί

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περα από ένα εντελως ανευρο performance, είναι ιδεα μου ή διακοπηκε στην ψυχρα η παρουσιαση???

Στα ιδια επίπεδα οι τιμες. 549 το 6/128, 579 το 8/128, 629 το 8/256

Edited by arxif

εχουμε ασυρματα δεν μας ενδιαφερει.....

το να μιλάς εξ ονόματος των υπολοίπων εμένα με ξεπερνάει :wacko::wacko::wacko:

Πόσταρε λοιπόν για πάρτι σου και άσε τα ΄΄ηγετικά ποσταρίσματα΄΄

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τίποτα που δεν ξέρουμε. Αχ και ένα έδινε έναν 855 τι θα γινόταν. Να βάζεις 10 μηνών επεξεργαστή είναι λίγο οξύμωρο.

Καλά ρε king2009,να τα γράφει καν2νας άσχετος εντάξει,αλλά 2συ;;;

Τι 855 να δώσει η Q,πρώτα και που;;;;

Απλα ενα ωραιο smartphone με ελαχιστες βελτιωσεις του προηγουμενου μοντελου και ελλειψεις σε καποια σημεια οπως περιμεναμε. Με λιγα λογια προσπερναμε μεχρι του χρονου παλι και το 5αρι καλα κρατει ακομα :lol:

Στα συν οτι ο αισθητηρας αποτυπωματων λειτουργει αψογα out of the box, σε συγκριση με του Mate 20 που ειδα οτι αποτυγχανει αρκετες φορες και ευχαριστο επισης ειναι οτι οι τιμες παρεμειναν ακομα κατω απο τα 600 Ευρω, εκτος της μεγαλυτερης εκδοσης 8/256 που δεν ειναι απαραιτητη για εμενα τουλαχιστον. Με το Led δεν καταλαβα τι παιζει μιας και δεν παρακολουθησα το Launch. Υπαρχει η δεν υπαρχει;

Ευχομαι του χρονου το 7αρι να μην ειναι κανενα slider τυπου Mi Mix 3, Honor Magic 2 κτλπ για να παμε περασουμε μαζι την επομενη διετια τουλαχιστον:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Οι τιμές είναι πολύ καλές ειδικά αυτή του 8/256 στα 629. Δεν περνει sd δεν έχει Jack το notch παλεύετε. Το θέμα είναι ότι ανταγωνισμός είναι τεράστιος και δεν ξέρω πόσο καλά μπορεί να πάει με τον 845 όταν βγαίνει ο πολύ ανώτερος 855 σε λίγους μήνες στα 7nm.

Παιδιά όλα καλά και ωραία, αλλά αν όντως ισχύει αυτό που λένε για τον fps, ότι δηλαδή πρέπει ΠΡΏΤΑ να ανάβει η οθόνη και μετά να λειτουργεί (δηλαδή δεν μπορείς απλά να πατήσεις και να ανοίξει ακαριαία όπως με τους κανονικούς scanner), αυτό είναι τεράστιο μείον για εμένα.

Ευτυχώς που πήγαινα για το 7 έτσι και αλλιώς, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα το φτιάξουν, γιατί ειδάλλως, αυτό και μόνο θα ήταν λόγος μη αγοράς από εμένα. Μεγάλη υποβάθμιση στην εμπειρία του fingerprint scanner, κρίμα. Αν ισχύει φυσικά εννοείται.

Απλα ενα ωραιο smartphone με ελαχιστες βελτιωσεις του προηγουμενου μοντελου και ελλειψεις σε καποια σημεια οπως περιμεναμε. Με λιγα λογια προσπερναμε μεχρι του χρονου παλι και το 5αρι καλα κρατει ακομα :lol:

Στα συν οτι ο αισθητηρας αποτυπωματων λειτουργει αψογα out of the box, σε συγκριση με του Mate 20 που ειδα οτι αποτυγχανει αρκετες φορες και ευχαριστο επισης ειναι οτι οι τιμες παρεμειναν ακομα κατω απο τα 600 Ευρω, εκτος της μεγαλυτερης εκδοσης 8/256 που δεν ειναι απαραιτητη για εμενα τουλαχιστον. Με το Led δεν καταλαβα τι παιζει μιας και δεν παρακολουθησα το Launch. Υπαρχει η δεν υπαρχει;

Ευχομαι του χρονου το 7αρι να μην ειναι κανενα slider τυπου Mi Mix 3, Honor Magic 2 κτλπ για να παμε περασουμε μαζι την επομενη διετια τουλαχιστον:p

Το σκάνερ δεν φαίνεται να λειτουργεί τελείως άψογα στο βίντεο του mr mobile .

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κινητό με σκάνερ και δεν έχω ιδέα πως και με τι δύναμη πρέπει να πατάς την οθόνη.

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Στο 2:05 και μετά φαίνεται να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το power button. Του mate φαίνεται και λέει ότι είναι πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Στο 2:05 και μετά φαίνεται να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το power button. Του mate φαίνεται και λέει ότι είναι πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ανοίγει την οθόνη, αλλιώς δεν ξεκλειδώνει προς το παρόν.

Oneplus 6 8/128

Πάλι πολύ πίσω από τον περσινό ανταγωνισμό.

1)Μόνο ηχείο

2)Όχι wireless charging

3)Δακτυλικο χειρότερο από του mate σύμφωνα με τα πρώτα video. Επίσης δεν ξέρω αν λειτουργεί για τραπεζικούς λογαριασμούς.

4)Όχι ip πιστοποίηση

5)Οθόνη μέτρια (ναι ξέρω δεν βλέπει κανένας διαφορά τζάμπα μπαταρία καταναλώνει)

6)Που είναι η θύρα για τα ακουστικά;

7)Καμία αναβάθμιση στην κάμερα

8)Μη επεκτάσιμη μνήμη.

Για ποιο λόγο να δώσει κάποιος τα 600 που ζητάει και να μην πάει με λιγότερα η τα ίδια χρήματα σε ιδιες η και καλύτερες /ποιο ολοκληρωμένες προτάσεις.?

Mi mix 3

Mi8

S9+

Mate 20

P20 pro

P20

Honor 10

Και η λίστα συνεχίζετε..

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Ανοίγει την οθόνη, αλλιώς δεν ξεκλειδώνει προς το παρόν.
Ε λογικά με το που οι Ινδοί γεμίσουν το community με spam μυνήματα και παράπονα, να το διορθώσουν με update :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάλι πολύ πίσω από τον περσινό ανταγωνισμό.

1)Μόνο ηχείο

2)Όχι wireless charging

3)Δακτυλικο χειρότερο από του mate σύμφωνα με τα πρώτα video. Επίσης δεν ξέρω αν λειτουργεί για τραπεζικούς λογαριασμούς.

4)Όχι ip πιστοποίηση

5)Οθόνη μέτρια (ναι ξέρω δεν βλέπει κανένας διαφορά τζάμπα μπαταρία καταναλώνει)

6)Που είναι η θύρα για τα ακουστικά;

7)Καμία αναβάθμιση στην κάμερα

8)Μη επεκτάσιμη μνήμη.

Για ποιο λόγο να δώσει κάποιος τα 600 που ζητάει και να μην πάει με λιγότερα η τα ίδια χρήματα σε ιδιες η και καλύτερες /ποιο ολοκληρωμένες προτάσεις.?

Mi mix 3

Mi8

S9+

Mate 20

P20 pro

P20

Honor 10

Και η λίστα συνεχίζετε..

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Πολύ σωστό το μήνυμα σου. Συμφωνώ 100%

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk