Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μωβ υποτίθεται ότι θα είναι από την αρχή τζάμι διαθέσιμο μαζί με τα άλλα ή μετά από καμιά εβδομάδα; εννοώ από τη μέρα που θα ανοίξουν οι παραγγελίες....

Πιστεύω μεγάλες πιθανότητες day one(άλλωστε η φωτογραφίες το μαρτυρούν ότι θα πάει παρέα με τα 2 κλασικά)

Στη χειρότερη μια εβδομάδα μετά.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το ότι κατάργησε το 64 GB ειναι λογικό, μιας και όλες οι ναυαρχιδες ξεκινάνε από τα 128 φέτος...

Το ότι κατάργησε το 64 GB ειναι λογικό, μιας και όλες οι ναυαρχιδες ξεκινάνε από τα 128 φέτος...

iphone xs max έχει έκδοση 64GB

google pixel3 έχει έκδοση 64GB

Samsung s9+ έχει έκδοση 64GB

LG v40 και Q7 έχουν έκδοση 64GB

Άρα δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό που λες.

Μόνο της huawei (mate20/pro20) και το note9 δεν έχουν εκδόσεις 64GB. Και είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να έχει έκδοση 8/64GB μιας και έχω μόνιμα πάνω από 50GB free storage στο 64άρι 5Τ μου.

Αν και απότι βλέπω θα το skip-άρω το 6T. Θα περιμένω το 7 και βλέπουμε.

iphone xs max έχει έκδοση 64GB

google pixel3 έχει έκδοση 64GB

Samsung s9+ έχει έκδοση 64GB

LG v40 και Q7 έχουν έκδοση 64GB

Άρα δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό που λες.

Μόνο της huawei (mate20/pro20) και το note9 δεν έχουν εκδόσεις 64GB. Και είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να έχει έκδοση 8/64GB μιας και έχω μόνιμα πάνω από 50GB free storage στο 64άρι 5Τ μου.

Αν και απότι βλέπω θα το skip-άρω το 6T. Θα περιμένω το 7 και βλέπουμε.

Δεν τα εβαλες ολα μαλιστα.

Σε αυτα προσθεσε και:

Xperia XZ3 (64GB)

Xiaomi mi 8 - mix 2S (64GB)

Asus Zenfone 5Z (64GB)

Τα 128 στα base models ειναι πραγματι η εξαιρεση στον κανονα...

Πράγματα είναι πολλές οι συσκευές/εταιρίες ειδικά του πρώτου εξαμήνου 18 μοντέλων που έχουν 64gb base configurations αλλά η OnePlus ακολουθεί με 6Τ τη λογικη των μοντέλων στο δεύτερο εξάμηνο που έχουν base configuration τα 128.

Βλέπε Vivo,Oppo,Xiaomi(Mix 3) και φυσικά Samsung,Huawei τελευταία μοντέλα τους.

Καλά κάνει και καταργεί το 64αρι η μόνη ένσταση και μελανό σημείο ότι θα μπορούσε να κοστολογεί το entry level 6-128 όσο το 6-64 από 5Τ/6.

Τότε ουδεις παραπονούμενος θα ήταν.

Για να δουμε, θα το αλλαξουμε το 1+5 φετος ή θα γυρισει η χρονια... Εκτος και αν παριμενουμε να καταλαγιασουν οι τιμες απο banggood και gearbest.

Πάντως τεχνολογική πρόοδος είναι να καταργείς τα 64 και να δίνεις 128 στην ίδια τιμή. Κατά τον ίδιο τρόπο που κάθε χρόνο παίρνεις τον νέο snapdragon στην τιμή του προηγούμενου, λόγω τεχνολογικής προόδου. Πχ ο 855 του χρόνου είναι στην ίδια τιμή με τον 845 φέτος.

Τεχνολογική πρόοδος ΔΕΝ είναι να καταργείς την φθηνότερη επιλογή των 64 , μόνο και μόνο για να ανεβάσεις στην ουσία την τιμή του baseline.

Μην τρελαθούμε τελείως τώρα.

Ξέρεις να διαβάζεις δες πιο πίσω τι σου απάντησα που σίγουρα δεν το είδες. Επίσης αν δεν σας βολεύει η one plus έχει άλλες 50 εταιρίες που έχουν 64gb βασικές εκδόσεις. Πάτε εκεί δηλαδή το να φαίνεται η πρόοδος σαν κακό πράγμα μόνο σε ελληνικό myphone θα μπορούσε να γίνει.
Άσε μας τεχνολογικε εσύ πρωτοπόρε που θα μας πεις κιόλας να δούμε άλλες εταιρείες, επειδή δεν συμφωνούμε με τις γενικεύσεις σου.

Έφαγες αρκετά μπανάκια για τις κολλημένες απόψεις σου σε άλλα θέματα που προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου, προσπαθείς να αποδείξεις ότι μόνο εσύ έχεις δίκιο και οι άλλοι δεν ξέρουν και εδώ;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πάντως τεχνολογική πρόοδος είναι να καταργείς τα 64 και να δίνεις 128 στην ίδια τιμή. Κατά τον ίδιο τρόπο που κάθε χρόνο παίρνεις τον νέο snapdragon στην τιμή του προηγούμενου, λόγω τεχνολογικής προόδου. Πχ ο 855 του χρόνου είναι στην ίδια τιμή με τον 845 φέτος.

Τεχνολογική πρόοδος ΔΕΝ είναι να καταργείς την φθηνότερη επιλογή των 64 , μόνο και μόνο για να ανεβάσεις στην ουσία την τιμή του baseline.

Μα αν δεν κατάλαβες καλά στο 6t θα αυξηθεί η τιμή 20 -30 ευρω οπότε αν σου έδινε 6/64 θα στο έδινε πιο ακριβά απο το 6αρι δηλαδή 539 η 549. Οπότε τι πειράζει που θα σου δίνει πλέον για το 6/128 559?

Μα αν δεν κατάλαβες καλά στο 6t θα αυξηθεί η τιμή 20 -30 ευρω οπότε αν σου έδινε 6/64 θα στο έδινε πιο ακριβά απο το 6αρι δηλαδή 539 η 549. Οπότε τι πειράζει που θα σου δίνει πλέον για το 6/128 559?

Οι ναυαρχίδες από το δεύτερο εξάμηνο του 2018 έχουν όλες 128gb. 64gb βασικές εκδόσεις ξεκίνησαν το 2015. Μερικοί δεν θέλουν να προχωράει η τεχνολογία μπράβο στην one plus που κατηργησε την 64αρα έκδοση που δεν φτάνει για τίποτα σήμερα. Μερικοί δεν παίζονται απλά γκρινιάζουν για να γκρινιαξουν.

Ε καλα, μην το πας και εσυ στο άλλο άκρο, πριν καποια χρονια (λίγα) τα τηλεφωνα ερχονταν με 8 και με 16gb χωρητικοτητα και λιγο πιο παλια, δεν ειχαμε χωρο ουτε για βασικες εφαρμογες.

Δεν ειναι 'προοδος' να σου δωσουν 32 'η 64 'η 128, επιλογη ειναι

Οι ναυαρχίδες από το δεύτερο εξάμηνο του 2018 έχουν όλες 128gb. 64gb βασικές εκδόσεις ξεκίνησαν το 2015. Μερικοί δεν θέλουν να προχωράει η τεχνολογία μπράβο στην one plus που κατηργησε την 64αρα έκδοση που δεν φτάνει για τίποτα σήμερα. Μερικοί δεν παίζονται απλά γκρινιάζουν για να γκρινιαξουν.
Pixel 3 και iPhone είναι ενός μηνός συσκευές. Σταμάτα να λες ανακρίβειες για να στηρίξεις την αστεια άποψη σου.

Πόσες φαπες, λεκτικές μην πάει το μυαλό σου αλλού, αντέχεις ακομα;

Pixel 3 και iPhone είναι ενός μηνός συσκευές. Σταμάτα να λες ανακρίβειες για να στηρίξεις την αστεια άποψη σου.

Πόσες φαπες, λεκτικές μην πάει το μυαλό σου αλλού, αντέχεις ακομα;

Ναι μιλάς για σαβουροκινητα μιλάω για τα σοβαρά. Note 9 p20 Pro mate 10 Pro από πέρσι mate 20 Pro. Φαίνονται οι σοβαρές εταιρίες και μπράβο στην one plus. Αν είχαν οι εταιρείες τα μυαλά σας θα είχαμε μείνει στο 1gb ram 8gb χώρου. Τραγικες απόψεις.

Τι λέτε θα περάσει η συμφωνία για τα Σκόπια?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προπαραγγελιες από oneday..??!!????

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, για ποιο λόγο κάποιος να πάρει το op6t όταν μπορεί να πάρει το s9+ στα ίδια περίπου λεφτά;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, για ποιο λόγο κάποιος να πάρει το op6t όταν μπορεί να πάρει το s9+ στα ίδια περίπου λεφτά;

Διότι δεν γουστάρουν αρκετοί λογισμικό Samsung.

Από μια εβδομάδα κράτησα s9 plus/note 9 και πήραν πόδι.

Από την άλλη αναγνώστη αποτυπωμάτων το θεωρω παντελώς άχρηστο στη πλάτη στην θέση που το έβαλαν.

Και ένας επιπλέον παράγοντας όταν αγόρασα τις 2 φετινές συσκευές ένιωθα ότι κρατάω ξανά ζεσταμένο φάει ντιζάιν.

Δεν είναι όλα λοιπόν θέμα χρημάτων η πληρότητας σε hardware feature.

Edited by alextrela

Παιδιά θα το πάρει κι άλλος σίγουρα να ανταλλάξουμε κουπόνια?

Το δικό μου κουπόνι https://www.oneplus.com/gr/invite#5SK9DN6YOWSP0HP

Εγω 99,9% πως να σου στείλω το δικό μου πρέπει να το πάρω πρώτα;

Εγω 99,9% πως να σου στείλω το δικό μου πρέπει να το πάρω πρώτα;

Ναι πρέπει να έχεις ξανακάνει αγορά για να έχεις να μου δώσεις. Θέλω κάποιον που να έχει ήδη και να είναι σίγουρος ότι θα κάνει την αγορά.

Βρίσκεις κάπου το S9+ 128GB σε τιμή 580 ευρώ ή εστω 600;

Οκ βρήκα τελικά θα ανταλλάξω με την Κατερίνα(flandra). Ευχαριστώ!

οποιος ειναι σιγουρος το δικο μου.. τραμπα.. να μου πει.

https://www.oneplus.com/gr/invite#EBCNLVU53AWVCB6

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Που το είδες;

εδω. δεν ξερω αν μετραει και για μας.!

malai.jpg

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• The title was changed to OnePlus 6T