king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Κακα τα ψεμματα το μεγαλο πλεονέκτημα της συσκευής ειναι το λογισμικό του και η ελευθερια που παρεχει σε πειραγμα για τους πιο απαιτητικούς. Μαζι με τις γρήγορες ενημερώσεις και την αξιοπιστία που διακατέχει σε αυτο το τομεα. Δεν νομίζω ουδέποτε να φτασει επίπεδο ολοκλήρωσης σε επίπεδο feature απο τις ακριβότερες συσκευές. Ουτε και εχει και πολυ μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό των συσκευών της και σε εμπλουτισμό feature Οποια γενικότερη φιλοσοφία αποφασίσει η Oppo το ιδιο ακολουθεί η OnePlus με 1-2 μικρες διαφοροποιησεις πχ δεν εβαλε το treple camera setup R17 Pro και αποφάσισε διατήρηση της διπλης κάμερας. Αν αποφασίσει η Oppo βαλει 2k ανάλυση οθόνης τότε μόνο πιθανό να το δουμε σε OnePlus. Το ιδιο και με άλλα feature πχ αδιαβροχοποιηση η ασύρματη φόρτιση η stereo ηχεία. Η one plus εχει ακριβώς αυτά τα καλά που έγραψες. Αλλά έχει και αρνητικά. Δεν πέρνει SD είναι τεράστιο αρνητικό. Έβαλε και notch. Για τους power user είναι μια χαρά όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως θεωρώ τραγικό το γεγονός ότι τεχνηέντως κατήργησαν την επιλογή των 64 gb ώστε να αυξήσουν την base τιμή. Εγώ, όπως και άλλοι, είμαι υπέρκαλυμμένη με 64gb σε κινητό και με αναγκάζουν στο μέλλον να αγοράζω πιο ακριβά την επιλογή των 128 που μου είναι άχρηστη. Έλεος. Και αν το κάνουν στο 6Τ, η τακτικη θα παραμείνει και στο 7 σίγουρα. Θα προτιμαγες δηλαδή να βγάλουν και με 8gb χώρο χωρίς SD και να κόψουν ακόμα 60 ευρώ? Τη λογική είναι αυτή. Μπροστά πάμε όχι πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Η one plus εχει ακριβώς αυτά τα καλά που έγραψες. Αλλά έχει και αρνητικά. Δεν πέρνει SD είναι τεράστιο αρνητικό. Έβαλε και notch. Για τους power user είναι μια χαρά όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα προτιμαγες δηλαδή να βγάλουν και με 8gb χώρο χωρίς SD και να κόψουν ακόμα 60 ευρώ? Τη λογική είναι αυτή. Μπροστά πάμε όχι πίσω.Το ότι δεν παίρνει SD σιγά το τεράστιο αρνητικό. Μην γενικεύεις αν δεν σου αρέσει εσένα. Και notch έχουν σχεδόν όλοι πια. Η ΟΡ το μικρυνε κιόλας. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Η one plus εχει ακριβώς αυτά τα καλά που έγραψες. Αλλά έχει και αρνητικά. Δεν πέρνει SD είναι τεράστιο αρνητικό. Έβαλε και notch. Για τους power user είναι μια χαρά όμως. Το θετικο ότι είναι πολύ μικρότερο και όχι τα τραγέλαφος των άλλων. Βέβαια το notch είναι notch όσο και να μίκραινε παραμένει άσχημο να υπάρχει ένα φυσικό εμπόδιο εντός οθόνης που χαλάει πέρα από την ομοιομορφία και συμμετρία της οθόνη; αλλά περιορίζει τη λειτουργικότητα και παραμετροποίηση της status bar. Ελπιζω να κρύβεται όπως να έχει διότι το μάτι θα πηγαίνει συνέχεια ενστικτωδώς εκεί, Εδώ μας χαλάει 1 dead pixel και τρέχουμε σε service για αλλαγή οθόνης η συσκευής ολόκληρης αν είμαστε στα πλαίσια του DOA και των επιστροφών. Έτσι εγώ το βλέπω. Στα της έλλειψης micro sd με 128-256 χωρητικότητες επιλογές δεν νομίζω παρά ελάχιστοι των ελαχίστων να τους λείπει. Βέβαια ένα extra + θα ήταν αλλά εντάξει δεν είναι major issue. Το ότι δεν παίρνει SD σιγά το τεράστιο αρνητικό. Μην γενικεύεις αν δεν σου αρέσει εσένα. Και notch έχουν σχεδόν όλοι πια. Η ΟΡ το μικρυνε κιόλας. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το ότι έχουν notch πολύ άλλοι δεν είναι καλοδεχούμενο αντίθετα καταδικαστέο. Και ούτε αποτελεί δικαιολογία για την OnePlus άσχετα που μπορεί να γίνεται και για λόγους εξάρτησης από την Oppo και μην έχοντας πολλές επιλογές και ευελιξία στο σχεδιασμό και κατασκευή των συσκευών της. Πάντως θεωρώ τραγικό το γεγονός ότι τεχνηέντως κατήργησαν την επιλογή των 64 gb ώστε να αυξήσουν την base τιμή. Εγώ, όπως και άλλοι, είμαι υπέρκαλυμμένη με 64gb σε κινητό και με αναγκάζουν στο μέλλον να αγοράζω πιο ακριβά την επιλογή των 128 που μου είναι άχρηστη. Έλεος. Και αν το κάνουν στο 6Τ, η τακτικη θα παραμείνει και στο 7 σίγουρα. Πάντως εμένα τα 64 δεν μου φτάνουν :p Θεωρω ότι ορθώς(μένει να το δούμε στην πράξη βέβαια-τίποτα δεδομένο ακόμα) ξεκόλλησαν από τα 64 και πάνε entry version τα 128 για άπειρους λόγους. Απλά θα μπορούσαν να χρέωναν τα 128 σημερα όσο την 64αρα έκδοση έως το 6 και όχι να βρουν πάτημα για αύξηση 40 ευρώ. Φαντάζομαι η κριτική σου (δικαιολογημένη) σε αυτό περισσότερο εστιάζει Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 25, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Το ότι δεν παίρνει SD σιγά το τεράστιο αρνητικό. Μην γενικεύεις αν δεν σου αρέσει εσένα. Και notch έχουν σχεδόν όλοι πια. Η ΟΡ το μικρυνε κιόλας. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk 64αρι χωρίς SD είναι απαράδεκτο. Τουλάχιστον με βασική έκδοση 128 κάτι γίνεται. Λες και είμαστε στο 2010. Και όχι δεν έχουν όλα τα κινητά notch υπάρχουν τα Samsung mi mix mi Max oppo find και άλλα 50 κινητά που δεν έχουν notch. Το notch θα εξαφανιστεί έρχονται τα slide και φουλ οθόνη. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θετικο ότι είναι πολύ μικρότερο και όχι τα τραγέλαφος των άλλων. Βέβαια το notch είναι notch όσο και να μίκραινε παραμένει άσχημο να υπάρχει ένα φυσικό εμπόδιο εντός οθόνης που χαλάει πέρα από την ομοιομορφία και συμμετρία της οθόνη; αλλά περιορίζει τη λειτουργικότητα και παραμετροποίηση της status bar. Ελπιζω να κρύβεται όπως να έχει διότι το μάτι θα πηγαίνει συνέχεια ενστικτωδώς εκεί, Εδώ μας χαλάει 1 dead pixel και τρέχουμε σε service για αλλαγή οθόνης η συσκευής ολόκληρης αν είμαστε στα πλαίσια του DOA και των επιστροφών. Έτσι εγώ το βλέπω. Στα της έλλειψης micro sd με 128-256 χωρητικότητες επιλογές δεν νομίζω παρά ελάχιστοι των ελαχίστων να τους λείπει. Βέβαια ένα extra + θα ήταν αλλά εντάξει δεν είναι major issue. Το ότι έχουν notch πολύ άλλοι δεν είναι καλοδεχούμενο αντίθετα καταδικαστέο. Και ούτε αποτελεί δικαιολογία για την OnePlus άσχετα που μπορεί να γίνεται και για λόγους εξάρτησης από την Oppo και μην έχοντας πολλές επιλογές και ευελιξία στο σχεδιασμό και κατασκευή των συσκευών της. Πάντως εμένα τα 64 δεν μου φτάνουν :p Θεωρω ότι ορθώς(μένει να το δούμε στην πράξη βέβαια-τίποτα δεδομένο ακόμα) ξεκόλλησαν από τα 64 και πάνε entry version τα 128 για άπειρους λόγους. Απλά θα μπορούσαν να χρέωναν τα 128 σημερα όσο την 64αρα έκδοση έως το 6 και όχι να βρουν πάτημα για αύξηση 40 ευρώ. Φαντάζομαι η κριτική σου (δικαιολογημένη) σε αυτό περισσότερο εστιάζει Sent from my iPad using Tapatalk Pro Με το one plus 7 ελπίζω να δούμε σχεδιασμό αλλά vivo nex που έχεις oppo find x έρχονται και mi mix 3 magic 2 με πανω από 90% ratio οθόνης. Το notch όπως ήρθε θα φύγει δεν προσφέρει τίποτα πραγματικά γιατί έτσι και αλλιώς κόβει την οθόνη οπότε όλοι το έχουν μαυρισμένο σαν ένα τεράστιο bezel. Προτιμώ να μπορώ να βάλω μια 200gb κάρτα στα 40 ευρώ πάνω να πληρώσω 150 ευρώ πάνω για το 256 μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Η OnePlus έκανε ανακοίνωση στο FB, απο 6 Νοεμβρίου το 6T θα πωλείται και απο το Media Markt (εδώ Ιταλία λέγεται Media World). Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Η one plus εχει ακριβώς αυτά τα καλά που έγραψες. Αλλά έχει και αρνητικά. Δεν πέρνει SD είναι τεράστιο αρνητικό. Έβαλε και notch. Για τους power user είναι μια χαρά όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα προτιμαγες δηλαδή να βγάλουν και με 8gb χώρο χωρίς SD και να κόψουν ακόμα 60 ευρώ? Τη λογική είναι αυτή. Μπροστά πάμε όχι πίσω. Τι εκμηδενισμός είναι αυτός? Ποιος μίλησε για 8gb? Υπάρχουν πολλοί όπως εγώ που αρκούνται στα 64gb. Γιατι να πληρώνω περισσότερο αναγκαστικά? Δεν είναι ότι χρεώνει τα 128 στην παλιά τιμή των 64 λόγω εξέλιξης (αυτό θα ήταν θεμιτό), αλλά τα χρεώνει παραπάνω ως baseline. Ενώ παλιά σου έδινε την επιλογή από 64 και πάνω να διαλέξεις ο,τι σου αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Τι εκμηδενισμός είναι αυτός? Ποιος μίλησε για 8gb? Υπάρχουν πολλοί όπως εγώ που αρκούνται στα 64gb. Γιατι να πληρώνω περισσότερο αναγκαστικά? Δεν είναι ότι χρεώνει τα 128 στην παλιά τιμή των 64 λόγω εξέλιξης (αυτό θα ήταν θεμιτό), αλλά τα χρεώνει παραπάνω ως baseline. Ενώ παλιά σου έδινε την επιλογή από 64 και πάνω να διαλέξεις ο,τι σου αρκεί. Τώρα πηγαίνουμε στο βασικό μοντέλο στα 128. Μόνο ως καλό μπορώ να το δω. Άλλους τους βολεύουν τα 16gb να συνεχίσουν να βγάζουν με 16 χωρίς SD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Τώρα πηγαίνουμε στο βασικό μοντέλο στα 128. Μόνο ως καλό μπορώ να το δω. Άλλους τους βολεύουν τα 16gb να συνεχίσουν να βγάζουν με 16 χωρίς SD? Βρε παιδί μου δεν είπα αυτό. Το να είναι ως βάση τα 64 δεν είναι παράλογο με την εποχή. Πολλά flagships ξεκινάνε με 64. Δεν μίλησε κανείς για 8,16,32 που όντως δεν συνάδουν τεχνολογικά με το σήμερα. Δεν έκανε αναβάθμιση στην ίδια τιμή, κατήργησε μια προυφισταμενη επιλογή από τους εν δυνάμει αγοραστές, που παραμένει λογική για 2018 (64gb), την οποία και έχουν διαθέσιμη τα πιο πολλά flagships. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Βρε παιδί μου δεν είπα αυτό. Το να είναι ως βάση τα 64 δεν είναι παράλογο με την εποχή. Πολλά flagships ξεκινάνε με 64. Δεν μίλησε κανείς για 8,16,32 που όντως δεν συνάδουν τεχνολογικά με το σήμερα. Δεν έκανε αναβάθμιση στην ίδια τιμή, κατήργησε μια προυφισταμενη επιλογή από τους εν δυνάμει αγοραστές, που παραμένει λογική για 2018 (64gb), την οποία και έχουν διαθέσιμη τα πιο πολλά flagships. Δηλαδή για να καταλάβω το θέμα σου είναι ότι κατάργησε την έκδοση με 64 και ανέβασε την τιμή? Αν πήγαινε σε 128 με ίδια τιμή θα ήσουν οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Τι εκμηδενισμός είναι αυτός? Ποιος μίλησε για 8gb? Υπάρχουν πολλοί όπως εγώ που αρκούνται στα 64gb. Γιατι να πληρώνω περισσότερο αναγκαστικά? Δεν είναι ότι χρεώνει τα 128 στην παλιά τιμή των 64 λόγω εξέλιξης (αυτό θα ήταν θεμιτό), αλλά τα χρεώνει παραπάνω ως baseline. Ενώ παλιά σου έδινε την επιλογή από 64 και πάνω να διαλέξεις ο,τι σου αρκεί.Έλα ντε. Πες τα. Δηλαδή αυτός ξέρει ότι όλοι θέλουμε 128 γιατί όλοι έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις. Γενίκευση όσο δεν παίρνει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Έλα ντε. Πες τα. Δηλαδή αυτός ξέρει ότι όλοι θέλουμε 128 γιατί όλοι έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις. Γενίκευση όσο δεν παίρνει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Καλά ρε είστε σοβαροι? Κάτι τέτοια μυαλά μας κρατάνε πίσω. Πήγαιντε στην Apple που σας δίνει βασική έκδοση 64 με 3 4gb ram στα 1500 και αφήστε τις σοβαρές εταιρείες που δίνουν 6gb ram 128 στις βασικές εκδόσεις στο 1/3 της τιμής των iPhone. Εμπρός πίσω μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Μόνο 8GB .... Απαράδεκτον !!! https://www.sammobile.com/2018/10/25/samsung-galaxy-s10-12gb-ram-not-really/amp/ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Μόνο 8GB .... Απαράδεκτον !!! https://www.sammobile.com/2018/10/25/samsung-galaxy-s10-12gb-ram-not-really/amp/ Sent from my iPhone using Tapatalk Μπράβο όλο και ανεβαίνουμε σε specs και εμπειρία χρήσης. Δεν θα αργήσουμε να δούμε 512gb βασικό χώρο αποθήκευσης και 10gb ram στα 500 600 ευρώ. Αν φύγει και το notch όλα βαίνουν καλώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Με το one plus 7 ελπίζω να δούμε σχεδιασμό αλλά vivo nex που έχεις oppo find x έρχονται και mi mix 3 magic 2 με πανω από 90% ratio οθόνης. Το notch όπως ήρθε θα φύγει δεν προσφέρει τίποτα πραγματικά γιατί έτσι και αλλιώς κόβει την οθόνη οπότε όλοι το έχουν μαυρισμένο σαν ένα τεράστιο bezel. Προτιμώ να μπορώ να βάλω μια 200gb κάρτα στα 40 ευρώ πάνω να πληρώσω 150 ευρώ πάνω για το 256 μοντέλο. Στον αγύριστο δρακουλοδοντες από του χρόνου και εγώ ελπιζω σε πιο μαζικό βαθμό.:p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Στον αγύριστο δρακουλοδοντες από του χρόνου και εγώ ελπιζω σε πιο μαζικό βαθμό.:p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Mi mix 3 magic 2 find x vivo nex δείχνουν το δρόμο. Ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Το notch να ξεκουμπιστει δεν προσφέρει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Νέα διαρροή με specs και φωτογραφίες. https://www.androidauthority.com/oneplus-6t-specs-918448/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Καλά ρε είστε σοβαροι? Κάτι τέτοια μυαλά μας κρατάνε πίσω. Πήγαιντε στην Apple που σας δίνει βασική έκδοση 64 με 3 4gb ram στα 1500 και αφήστε τις σοβαρές εταιρείες που δίνουν 6gb ram 128 στις βασικές εκδόσεις στο 1/3 της τιμής των iPhone. Εμπρός πίσω μπράβο. Κανείς δεν είπε ποτέ αυτά που λες. Δεν είπαμε να καταργηθεί το 128 στο 1/3 της τιμής του iPhone. Έλεος. Είπαμε να μην καταργηθεί η ακόμη πιο φθηνή έκδοση με 64 που κόστιζε ακόμη πιο φθηνά από το 1/3 της τιμής του iPhone. Πραγματικά δεν είναι δύσκολο να το συλλάβεις. Ίσως δεν έχεις καν αντιληφθεί ότι δεν αναβάθμισε τον ελάχιστο αποθηκευτικό χωρο, διατηρώντας την ίδια τιμη. Δεν δίνει δηλαδή τώρα τα 128 στην τιμή που έδινε τα 64. Απλά κατήργησε τελείως την πιο φθηνή έκδοση των 64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ξέρεις να διαβάζεις δες πιο πίσω τι σου απάντησα που σίγουρα δεν το είδες. Επίσης αν δεν σας βολεύει η one plus έχει άλλες 50 εταιρίες που έχουν 64gb βασικές εκδόσεις. Πάτε εκεί δηλαδή το να φαίνεται η πρόοδος σαν κακό πράγμα μόνο σε ελληνικό myphone θα μπορούσε να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Θα ήθελα και εγώ μια έκδοση 8 /64 πχ στα 520 530. Επειδή αλλάζω κινητά στο 6 μηνο τα αδειαζω κάθε φορά και έτσι δεν έχω θέμα χωρου. 2 3 gb μουσική και αυτα είναι. Απλα πραματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Και πλήρη επιβεβαίωση το μωβακι.:p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλά ρε είστε σοβαροι? Κάτι τέτοια μυαλά μας κρατάνε πίσω. Πήγαιντε στην Apple που σας δίνει βασική έκδοση 64 με 3 4gb ram στα 1500 και αφήστε τις σοβαρές εταιρείες που δίνουν 6gb ram 128 στις βασικές εκδόσεις στο 1/3 της τιμής των iPhone. Εμπρός πίσω μπράβο. Αφήστε μωρέ μερικοί τα δακρυβρεχτα, που έγινε και βασικη έκδοση των κινητών τα 128 gb Νόμιζετε μερικοί ότι το παίζετε techies ναουμε με το να λέτε τέτοια? Εγώ έχω 64 gb στο κινητό και τα 40 είναι ελεύθερα, αλλά στο cloud έχω 200gb photos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Και πλήρη επιβεβαίωση το μωβακι.:p Sent from my iPad using Tapatalk ProΈχουμε καμια ιδέα τι μωβ θα είναι; εννοώ αν πάει προς το γυναικείο πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Έχουμε καμια ιδέα τι μωβ θα είναι; εννοώ αν πάει προς το γυναικείο πολύ; Και σε κοντά σε στυλ Galaxy S σειρά δεν θα με χάλαγε. Αν και το ήθελα λίγο πιο σκούρο τόνο. Θα δείξει. Θα ήθελα burgundy red αλλά δεν θα μας κανει τη χάρη ο κινεζος :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Και σε κοντά σε στυλ Galaxy S σειρά δεν θα με χάλαγε. Αν και το ήθελα λίγο πιο σκούρο τόνο. Θα δείξει. Θα ήθελα burgundy red αλλά δεν θα μας κανει τη χάρη ο κινεζος :pΚλασικά σε ενα μηνα που θα ξεπουλήσει θα boostarei ξανα τις πωλήσεις με κόκκινο και λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Το μωβ υποτίθεται ότι θα είναι από την αρχή τζάμι διαθέσιμο μαζί με τα άλλα ή μετά από καμιά εβδομάδα; εννοώ από τη μέρα που θα ανοίξουν οι παραγγελίες.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts