GEORGEGX20VF Δημοσιεύτηκε June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2005 Το νέο 3G phone της Sony Ericsson έχει έγχρωμη οθόνη LCD 262k 176x220 pixel, έχει: Κίνηση φόντου Οθόνη εικονοσκοπίου Ροή Video Εγγραφή βίντεο VideoDJ™ Βίντεο-Κλιπ Κλήση βίντεο Οθόνη θεμάτων Ηχογράφηση Μεγάλο SMS (Γραπτά μηνύματα) Προστασία οθόνης QuickShare™ Push e-mail Προγνωστική μέθοδος εισαγωγής κειμένου Εικόνα ταπετσαρίας Ευρετήριο με Εικόνες Γκαλερί φωτογραφιών Εφφέ εικόνας Επεξεργαστής εικόνων Photo light MMS Video Πρότυπα MMS MMS (Υπηρεσίες Μηνυμάτων Πολυμέσων) Macromedia Flash Lite™ (trademark of Macromedia) Άμεση επικοινωνία με μηνύματα Πλαίσια EMS (Προηγμένες Υπηρεσίες Μηνυμάτων) E-mail Ψηφιακό ζουμ 4X Ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή Camera 2 megapixel κανονική κάμερα Κάμερα 1,3 megapixel για βίντεοκλήσεις Φωτιζόμενη οθόνη Διασκέδαση Polyphonic ringtones PlayNow™ Σύνθεση μελωδίας/MIDI (DJ μουσικής) Μουσικοί τόνοι Media Player Java™ Ενσωματωμένα Παιχνίδια Λήψη παιχνιδιών FM radio Περιεχόμενο Online Βluetooth™ ασύρματη τεχνολογία Συνδεσιμότητα Υποστήριξη USB UMTS Sync ML Συγχρονισμός με PC Θύρα υπέρυθρων Δεδομένα Υψηλής Ταχύτητας GPRS Υποστήριξη 3G Flight mode/Transmitters off mode Επιδόσεις Δίκτυα Χρόνος ομιλίας (μέγιστος) Χρόνος αναμονής (μέγιστος) Κλήση Video (έως και) UMTS 2.17 ώρες 290.00 ώρες 1.67 ώρες GSM 900 8.25 ώρες 370.00 ώρες - GSM 1800 8.25 ώρες 370.00 ώρες - GSM 1900 8.25 ώρες 370.00 ώρες - και φωτογραφία: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 ούε αυτό έχει καρτούλα;;:( Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 emena pantos to v800 moy arese perissotero.sxediastika den moy aresei to neo v600 isos einai middle range kai gia ayto den exei card.as elpisoyme apo konta na einai omorfotero kai se mia logiki timi. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 απο αυτη την εικονα δεν λεει και πολλα,κατσε να το δουμε κι απο κοντα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thantrantas Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 paidia min psaxneste, einai i vodafone ekdosi tou K600i. I voda tha exei to v600i se apokleistiki kikloforia gia 4 vdomades kai istera tha kiklorisei to k600i. Opws diladi kai ta f500 > k500, V800 > z800 Παράθεση 'Greed, for lack of a better word... is good!' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 το Ζ800 ακομα να κυκλοφορισει, ενω το ν800 υπαρχει σχεδον απο τα χριστουγεννα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Φιλε μου το Ζ800 το εχουν τα καταστηματα ΟΤΕ.Εχει κυκλοφορησει. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genia_81 Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Ναι κι εγω εχω δει στα ote-shops το Ζ800... Παράθεση Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Pote anamenete? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thantrantas Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 To V600i anamenetai arxes Iouliou apo ta diktia tis voda, kai to k600i 4 vdomades argotera http://www.clubsonyericsson.com gia polu oraies foto apo to v600i Παράθεση 'Greed, for lack of a better word... is good!' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 σε αυτες τις φωτο το κινητο δειχνει κουκλι! Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ερώτηση σε αυτούς που έχουν το v600: Έχει καλύτερη κάμερα από το Ζ800??για 3g και με τις δυνατότητες που έχει ειναι πολυ καλό..μια καρτούλα να είχε!.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Ερώτηση, για όποιον έχει προμηθευτεί το S/E V600i Κατά τη φάση ρύθμισης της έντασης του ήχου (από το Menu οποιουδήποτε Profile), διαπιστώσατε πρόβλημα ; Εγώ διαπίστωσα το εξής: με εξαίρεση την 1η στάθμη (την "μηδενική", όπου δηλαδή έχουμε σιγή), οι υπόλοιπες επτά, στη φάση της ακρόασης (εκεί όπου δοκιμάζεις μια-μια τις στάθμες, ώστε να επιλέξεις αυτήν της αρεσκείας σου), ακούγονται, όλες στην ίδια ένταση !!! Το θέμα είναι ότι δεν μου παρουσίαστηκε συνέχεια το πρόβλημα, αλλά περιστασιακά (δηλαδή αρκετές από τις φορές που δοκίμασα να κάνω τις ρυθμίσεις). Επίσης, όσες φορές δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα (και κατόρθωσα να ακούσω και να επιλέξω σωστή ένταση), όταν ακολούθως δέχτηκα κλήση, το τηλέφωνο κουδούνισε "ασθενικά"...π.χ. είχα επιλέξει τη στάθμη 6 και κουδούνισε με την ένταση 2-3...σε σημείο να αναρωτιέμαι πως θα εντοπίζω το τηλέφωνο σε περιβάλλον εργασίας !!! Σημειωτέον ότι όλα αυτά μου παρουσιάστηκαν δοκιμάζοντας τρία εργοστασιακά ringtones του S/E V600i και ένα εργοστασιακό ringtone του S/E V800 (το οποίο είχα μεταφέρει από το V800, στο V600, μέσω bluetooth). Η συσκευή (αγορά 09/0805), έχει ελεγχθεί μια φορά, από εξουσιοδοτημένο συνεργείο στο οποίο την έστειλε η OMNITECH (10 ή 11/08/05). Το αρχικό πόρισμα είναι ότι "έτσι έχει κατασκευαστεί" (κατά λέξη Υπαλλήλου της OMNITECH, σήμερα) !!! Θεωρώντας την απάντηση, επιεικώς αφελή (!), επικοινώνησα, σήμερα, με την S/E, έκανα πιο έντονη αναφορά και θα προβούν σε νέο έλεγχο (φυσικά, δεν θα παραλάβω τη συσκευή από την OMNITECH...η S/E θα την τραβήξει, ξανά, στο εργαστήριο ελέγχου / επισκευών). Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Sony Ericsson V600i Einai katapliktiko kinito. Omws exei ena arnitiko Molis 37MB mnimi kai to xeirotero... de mporw na tin epektinw Opws kai na exei eimai polu ikanopoiimenos Mpika sto sony ericsson episimo site kai den exei vgalei akoma anavathisi einai nwris to 3erw Tha ithela opoios 3erei na me voithisei se ena provlima Arketes fores o upologistis mou den "vlepei" tin sundesi me to kinito. Exw katebasei kapoious USB drivers kai prepei na tous kanw sinexeia egkatastasi. Den einai TRAGIKO auto? Kati kanw lathos, alla ti einai auto? Episis free games gia auto to montelo pou mporw na vrw? Thanx in advance Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 ontws einai ena meion alla ti na kanoume??BASIKA kaloriziko ola ta games tou k700-k750-w800 kanoun kai gia to v600 n kses!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Ki egw molis apektisa to V600i kai parathrisa akrivws to idio provlima (Sep 2005) Exw entasi 5 kai isa isa pou akougetai (se mp3 pou exw valei) Allo arnhtiko einai kai i mikri tou mnimi i opoia den mporei na au3ithei (37MB) Omws eimai ikanopoiimenos (se sxesi me to Sharp 20 = A P A R A D E K T O) Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Marie se euxaristw. Epsaxna pantou gia V600i kai eixa arxisei na apogoiteuomai Einai alitheia oti to V600i einai idio me to k600i? Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Ναι το ένα και το αυτό είναι σε ότι αφορά τα specs,το μόνο που αλλάζει κάπως είναι η εξωτερική εμφάνιση.Και πρώτη φορά η Vodafone έκανε customise ένα κινητό το οποίο είναι πιο ωραίο απ'ότι είναι το unbranded. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ναι, ότι είναι όμορφο σίγουρα, αρκετά πρακτικό, και "εύκολο". Όμως το προβλημα με τον ήχο είναι σοβαρό. Η ένταση του στο μέγιστο (8 επίπεδο) είναι ασθενής. Σε σχέση με το GX20 της SHARP σαφώς καλύτερο (λογικό), όμως αυτό που μου άρεσε στο SHARP ήταν η ανάλυση της φωτό στην οθόνη του κινητού (στο V600i είναι πιο pixelοτή). Μέσο GPRS, χώρος για αρκετά κατεβάσματα, χωρίς την παράλογη χρέωση του V.LIVE!. wap.remalia.com Σαν newbie έχω το δικαίωμα να κάνω την παρακάτω ερώτηση "Smartphones. Λογικά σου δίνουν το κάτι παραπάνω. Φίλος μου με NOKIA 6600 εχεί καταφέρει να μετατρέψει το κινητό του στο απόλυτο εργαλίο - παιχνιδομηχανή. Στο V600i μπορώ να έχω κάτι το αντίστοιχο; Software από που μπορώ να έχω για αυτό το μοντέλο; Και για το τέλος, πότε και με ποια κριτήρια ένα κινητό συγκαταλέγεται στην οικογένεια των Smartphones; Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 :D wap.sonyericsson.com :D Δωρεάν logo, θέματα, rings, software και φυσικά games. Κάντε login στο http://www.sonyericsson.com και με τον ίδιο pass στο wap της S/E login. Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Παντως αν ειχε υποδοχη για καρτα μνημης θα ηταν με διαφορα το καλυτερο στην αγορα!! Αλλα τα Κ750 και W800 δεν θα τα προτημουσαν τοσοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Είμαι κάτοχος V600i και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Επίσης στα μείον είναι και το πρόβλημα με τον ήχο και την ένταση του που έχει. Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Σήμερα το πήρα και εγώ, η συσκευή μου φαίνεται πολύ πολύ όμορφη και επιβλητική! Ως πρώην χρήστης του Κ700 μπορώ να πώ οτι προσαρμόστηκα άμεσα, και απο τις πρώτες μου εντυπώσεις τα πιό σημαντικά είναι: - δεν φτάνει που η μνήμη είναι μικρή και όχι επεκτάσιμη, έχουμε και τα protected files της Voda να τρώνε μνήμη για εικόνες και themes... για το έτος 2005 αυτό είναι απαράδεκτο! Ανυπομονώ να έρθει ο καιρός να το ξεκλειδώσω! - όντως η ένταση του ήχου είναι λίγο απογοητευτική... όταν δοκιμάζεις ήχους για να επιλέξεις ακούγονται σχεδόν σε επίπεδο 1-2, αν και όταν χτυπάει το κινητό είναι δυνατά. Ελπίζω με τα πρώτα upgrades να διορθωθεί, πάντως εγώ θα προχωρήσω άμεσα σε σχετικά μαιλ στην SE και προτείνω σε όλους τους κατόχους V600 να κάνουν το ίδιο. - προσωπικά δεν με βολεύει ιδιαίτερα που έχει μόνο το dedicated κουμπί για να τραβήξεις φώτο (στο Κ700 πχ μπορούσες να πατήσεις και το joystick), + πολύ όμορφο και ελκυστικό τηλέφωνο, με την αξιοπιστία SE αλλά δυστυχώς με μενού Voda Live! + μου άρεσουν τα drill down menus, δηλαδή δεν χρειάζεται να "μπεις" σε υπομενού αλλά το επιλέγεις με δεξί κλικ - όπως τα menu των pc + φωτογραφίες πολύ καλές, και ταχύτατο burst mode. Περισσότερες εντυπώσεις στη συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthymios Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 καλορίζικο φίλε μου. http://www.freewebs.com/babis91/javagames.htm Μερικά παιχνιδάκια μπορείς να κατεβάσεις από εδώ. (δεν παίζουν όλα όμως σε πλήρης οθόνη) όμως το 75% είναι οκ. Εκεί θα βρεις σε full version to Extreme air snowboarding 3D που το έχεις στο κιν σου σαν demo. Αν έχεις εσύ κάτι να μου προτείνεις κυρίως από software θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος! Δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπι να έλυσα το πρόβλημα με τον ήχο. Στα δεξιά της συσκευής έχει και δυο πλήκτρα με βελάκια. Με αυτά καθορίζεις την "υποένταση" ης συσκευής (δεν μπορουσα να το εκφρασω διαφορετικά) Έτσι λοιπον, απ'ότι κατάλαβα μπορεί εσύ πχ να έχεις την συσκευή σου σε full ένταση (επίπεδο 8), και να μην ακούγεται δυνατά. Αυτό σημαίνει ότι η "υποένταση" θα είναι κάπου στη μέση. Αν "παίξεις" με τα δύο αυτά πλήκτρα της "υποέντασης" θα δεις στο πάνω μέρος της οθόνης σου την ένδειξη να ανεβαίνει ή να πέφτει (sos! για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να είσαι στην αρχική οθόνη - όχι στο menu - και πατάς το βελάκι στα αριστερά της συσκευής που δείχνει προς τα κάτω μία φορά, κι έπειτα κανονίζεις εσύ. Εγώ το έχω στο μέγιστο και από εκεί και πέρα κανονίζω την ένταση από το menu και τα 8 του επίπεδα) Εύχομαι να με κατάλαβες, γιατί εγώ είναι αλήθεια ότι μπερδεύτηκα λίγο. Είπα πολλά και μαζεμένα. Έκανε μια πολύ καλή επιλογή Παράθεση Να είστε πάντοτε ικανοί να νιώσετε όσο πιο βαθιά γίνεται οποιαδήποτε αδικία που διαπράττεται κατά του οποιουδήποτε σ'οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη αρετή ενός επαναστάτη Ερνέστο Γκεβάρα:this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Ευχαριστώ φίλε μου, παιχνίδια και εφαρμογές έβαλα ότι είχα και απο το Κ700 μου, τα οποία έχω ψαρέψει απο τα διάφορα λινκς στο αντίστοιχο θέμα του myphone, απο εφαρμογές σου προτείνω οπωσδήποτε το converter και θα σου πω πως λένε και ενα δυνατό calculator που έχω (δεν το έχω περάσει ακόμα). Με τους ήχους έχεις δίκιο, για κάποιο λόγο το "preview" των ήχων όταν πας να διαλέξεις ήταν ρυθμισμένο σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Φτιάχτηκε! Τα protected files μου έχουν σπάσει τα νεύρα, όπως όταν είχα πρωτοπάρει το Τ610... Με έναν προχειρο υπολογισμό των protected ringtones, themes, applications και images χάνουμε τουλάχιστον 1,5-2 ΜΒ, και δεν φαίνονται κιόλας, πρέπει να δοκιμάσεις να τα μετακινήσεις ή σβήσεις για να σου πει οτι είναι protected! Άλλο σημαντικό "πρόβλημα" που αντιμετωπίσα είναι οτι η επιλογή του ringtone γίνεται κεντρικά και όχι για κάθε προφίλ - πχ στο Κ700 είχα άλλο ringtone για το normal και άλλο για το office, στο V600 το ringtone δεν αποτελεί μέρος του προφίλ, όπως η ένταση, ήχος πλήκτρων κλπ. Κατά τα άλλα, τα μενού πολύ γρήγορα, με κάποιο μαγικό τρόπο δέχτηκε για ringtones 2 mp3 που είχα στο Κ700!! Βέβαια τα είχα επεξεργαστεί για να τα κόψω, και τα πέρασα με bluetooth από το Κ700 στο V600 και ...παίζουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts