legioix Δημοσιεύτηκε September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2018 Καλημέρα παιδιά, μετά από αρκετό ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε NOKIA 8 και σε Huawei P20 Lite. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η διάρκεια της μπαταρίας( να βγάζει μια μέρα με κλήσεις, surfing, Facebook,messenger,Youtube),να μην κολλάει,καλή ποιότητα στις φωτογραφίες καθώς και να μου κρατήσει η συσκευή γύρω στα 4-5 χρόνια. Η μετάβαση θα είναι από Sony xperia z2. Τι μου προτείνετε να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Καλημέρα παιδιά, μετά από αρκετό ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε NOKIA 8 και σε Huawei P20 Lite. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η διάρκεια της μπαταρίας( να βγάζει μια μέρα με κλήσεις, surfing, Facebook,messenger,Youtube),να μην κολλάει,καλή ποιότητα στις φωτογραφίες καθώς και να μου κρατήσει η συσκευή γύρω στα 4-5 χρόνια. Η μετάβαση θα είναι από Sony xperia z2. Τι μου προτείνετε να κάνω; Nokia χωρίς πολλή σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Με το lite δεν υπάρχει καμία σύγκριση! μην κοιτάς που οι τιμές είναι κοντά! Το Νοκια και απο εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Σε όλα καλύτερο το 8 εκτός της κάμερας που το 8 εχει θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Καλημέρα παιδιά, μετά από αρκετό ψάξιμο, είμαι ανάμεσα σε NOKIA 8 και σε Huawei P20 Lite. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η διάρκεια της μπαταρίας( να βγάζει μια μέρα με κλήσεις, surfing, Facebook,messenger,Youtube),να μην κολλάει,καλή ποιότητα στις φωτογραφίες καθώς και να μου κρατήσει η συσκευή γύρω στα 4-5 χρόνια. Η μετάβαση θα είναι από Sony xperia z2. Τι μου προτείνετε να κάνω; Ότι είπαν και τα παιδιά..Νοκια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Nokia φυσικά.... Δεν μπορείς να συγκρίνεις ναυαρχίδα , έστω περσινή , με lite έκδοση . Μερα με νύχτα. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Nokia οκτω Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Αν θες να το κρατήσεις αρκετά χρόνια τότε NOKIA 8 με κλειστά μάτια. το είχα σαν κύριο κινητό για αρκετούς μήνες (πριν το δώσω στην γυναίκα μου) και ήταν πύραυλος. Για την κάμερα επειδή δεν έχω και πολλές απαιτήσεις δεν μπορώ να σου πω και πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legioix Δημ. September 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι ότι από την αρχή έτεινα προς το Νokia 8 πάρα τις παροτρύνσεις γνωστών μου για Huawei κινητά. Λόγω του ότι με ενδιαφέρει η Dual Sim έκδοση του (και απ' ό,τι είδα δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα),σκέφτομαι να το αγοράσω από δω (https://www.skroutz.gr/s/12451073/Nokia-8-Dual-64GB.html#reviews). Επειδή δεν έχω προβεί ποτέ ξανά σε αγορά κινητού από το σκρουτζ θα ήθελα την γνώμη σας για το αν αξίζει γενικά να ασχοληθώ με τέτοια καταστήματα και αν ναι, έχετε κάποια προτίμηση ή εμπειρία από αυτά που είναι στο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, η αλήθεια είναι ότι από την αρχή έτεινα προς το Νokia 8 πάρα τις παροτρύνσεις γνωστών μου για Huawei κινητά. Λόγω του ότι με ενδιαφέρει η Dual Sim έκδοση του (και απ' ό,τι είδα δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα),σκέφτομαι να το αγοράσω από δω (https://www.skroutz.gr/s/12451073/Nokia-8-Dual-64GB.html#reviews). Επειδή δεν έχω προβεί ποτέ ξανά σε αγορά κινητού από το σκρουτζ θα ήθελα την γνώμη σας για το αν αξίζει γενικά να ασχοληθώ με τέτοια καταστήματα και αν ναι, έχετε κάποια προτίμηση ή εμπειρία από αυτά που είναι στο link; Και εγώ το ήθελα σε dual SIM και το πήρα από skroutz. Κανένα πρόβλημα, προχώρησε το. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Nokia χωρίς καν να τίθεται θέμα σύγκρισης Είναι συσκευή κόσμημα, με support για χρόνια ακόμα. Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts