petrangcc Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Ανακοινωθηκε οτι θα παρει την 9.1 το honor 8x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Ανακοινωθηκε οτι θα παρει την 9.1 το honor 8x.Την 10 θα την πάρει; Το hardware σηκώνει πολλά Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Την 10 θα την πάρει; Το hardware σηκώνει πολλά Sent from outer space Ειναι πολυ νωρις ακομα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Ανακοινωθηκε οτι θα παρει την 9.1 το honor 8x. Ναι, μπας και επανέλθει το wifi calling, γιατί πιο πριν δεν το βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Ναι, μπας και επανέλθει το wifi calling, γιατί πιο πριν δεν το βλέπω... Εαν εχεις τοσο σοβαρο θεμα γυρνα σε 8.1.Αυτο θα εκανα εγω τουλαχιστον. Αμεση λυση,η απλα θα αλλαζα συσκευη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Εαν εχεις τοσο σοβαρο θεμα γυρνα σε 8.1.Αυτο θα εκανα εγω τουλαχιστον. Αμεση λυση,η απλα θα αλλαζα συσκευη.Αυτό πως γίνεται;;;;; Έχει Μεγάλη διαδικασία, ε; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Κατεβάζεις το Hisuite στον υπολογιστή σου και μόλις συνδέσεις το κινητό και ανοίξεις την εφαρμογή πας στις ενημερώσεις συστήματος και σου έχει επιλογή για προηγούμενες εκδόσεις. Μόλις επιλέξεις αυτή που θες την κατεβάζει και την εγκαθιστά στο κινητό. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις κάνει backup τα αρχεία σου γιατί η επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση διαγράφει όλα τα αρχεία. Μετά φυσικά ξανασετάρεις το κινητό και είσαι έτοιμος. Κι εγώ αυτό έκανα γιατί με την 9 είχα πρόβλημα με το 4G (μου κλείδωνε την Β20 και δεν είχα ίντερνετ σε πολλά σημεία που κινούμαι και πριν την 9 δούλευε κανονικά). Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο το 8x ταξινομει τα άλμπουμ φωτογραφιών? Αλφαβητικά όχι. Ελληνικά ή αγγλικά πάλι όχι. Το μόνο που μένει είναι η ημερομηνία δημιουργίας φακέλου. Αλλά αν όντως είναι έτσι, είναι πολύ κακό αυτό καθώς όλα είναι ανακατεμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο το 8x ταξινομει τα άλμπουμ φωτογραφιών? Αλφαβητικά όχι. Ελληνικά ή αγγλικά πάλι όχι. Το μόνο που μένει είναι η ημερομηνία δημιουργίας φακέλου. Αλλά αν όντως είναι έτσι, είναι πολύ κακό αυτό καθώς όλα είναι ανακατεμενα. Εμενα στις foto και τα videos της βαζει αναλογα την ημερομηνια που τραβηχτηκαν.Οπως σε ολες της συσκευες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Παιδιά, όσοι χάσατε το WiFi calling με την αναβάθμιση, δεν κάνετε μια προσπάθεια με αυτήν εδώ την εφαρμογή μήπως βγάλει καμία επιλογή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikimediacom.wifi.calling Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Παιδιά, όσοι χάσατε το WiFi calling με την αναβάθμιση, δεν κάνετε μια προσπάθεια με αυτήν εδώ την εφαρμογή μήπως βγάλει καμία επιλογή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikimediacom.wifi.calling Sent from my SM-G970F[/QUO το δοκιμασα ..ανοιγιντας την εφαρμογη βγαζει ρυθ,ιση για ενεργοποιηση WiFi calling. ΟΜΩΣ δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Κρίμα. Είχα μια ελπίδα μιας και σε άλλη συσκευή μου έβγαλε ρυθμίσεις που δεν υπήρχαν στο μενού της συσκευής. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Κρίμα. Είχα μια ελπίδα μιας και σε άλλη συσκευή μου έβγαλε ρυθμίσεις που δεν υπήρχαν στο μενού της συσκευής. Sent from my SM-G970F Τις ρυθμισεις τις βγαζει μεσα από την εφαρμογή αλλα δε τις κραταει αποθηκευμενες δυστυχώς με αποτέλεσμα να προτιμαει 4g δλδ να δινει προτεραιότητα στο volte και έτσι να μη γίνεται δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Εμενα στις foto και τα videos της βαζει αναλογα την ημερομηνια που τραβηχτηκαν.Οπως σε ολες της συσκευες.Αναφέρθηκα στην ταξινόμηση των album όχι στις φώτο. Δε ταξινομει τα άλμπουμ αλφαβητικά είτε ελληνικά είτε είναι αγγλικά. Μου το επιβεβαιωσαν και από τη Huawei. Δυστυχώς θεματακι εδώ το 8x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Αναφέρθηκα στην ταξινόμηση των album όχι στις φώτο. Δε ταξινομει τα άλμπουμ αλφαβητικά είτε ελληνικά είτε είναι αγγλικά. Μου το επιβεβαιωσαν και από τη Huawei. Δυστυχώς θεματακι εδώ το 8x Και μάλιστα σοβαρότατο θα έλεγα..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Και μάλιστα σοβαρότατο θα έλεγα.....Αναλόγως τη χρηση του καθενός. Δε πεθαίνεις κιόλας αλλά δεν είναι και αμελητέο. Αν ήταν αδιάφορο δε θα το σχολίαζαν αρνητικά και τα παιδιά από τη Huawei όταν τους ρώτησα τηλεφωνικα. Δε χρειάζεται να ειναι ναυαρχίδα ένα τηλέφωνο ή να κοστίζει 600 για να κάνει αλφαβητική ταξινόμηση. Χωρίς να είμαι ειδικός θεωρώ πως εύκολα φτιάχνει με ένα update. Όπως και ναχει το τηλέφωνο είναι vfm αναμφισβητητα αλλά δεν πειράζει να αναφερουμε και τα αρνητικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 (edited) Στο ΠΛΑΙΣΙΟ τρέχει προσφορά για 3 ημέρες με 229 ευρώ. Είναι από το χθεσινό newsletter που μου έστειλαν. Αφορά την έκδοση 4GB RAM + 128GB χώρο αποθήκευσης! https://www.plaisio.gr/search.aspx?mode=gridlist&Skus=3084736,3084744,3084752&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20190425-Weekend-Offer-Honor-8&ref_tim=1556281794&ref_a=10328933&ref_b=997056 Edited April 26, 2019 by giocha Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Αναλόγως τη χρηση του καθενός. Δε πεθαίνεις κιόλας αλλά δεν είναι και αμελητέο. Αν ήταν αδιάφορο δε θα το σχολίαζαν αρνητικά και τα παιδιά από τη Huawei όταν τους ρώτησα τηλεφωνικα. Δε χρειάζεται να ειναι ναυαρχίδα ένα τηλέφωνο ή να κοστίζει 600 για να κάνει αλφαβητική ταξινόμηση. Χωρίς να είμαι ειδικός θεωρώ πως εύκολα φτιάχνει με ένα update. Όπως και ναχει το τηλέφωνο είναι vfm αναμφισβητητα αλλά δεν πειράζει να αναφερουμε και τα αρνητικά του. Ποια παιδια απο την Huawei εινια αυτα φιλε? ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο ΠΛΑΙΣΙΟ τρέχει προσφορά για 3 ημέρες με 229 ευρώ. Είναι από το χθεσινό newsletter που μου έστειλαν. Αφορά την έκδοση 4GB RAM + 128GB χώρο αποθήκευσης! https://www.plaisio.gr/search.aspx?mode=gridlist&Skus=3084736,3084744,3084752&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20190425-Weekend-Offer-Honor-8&ref_tim=1556281794&ref_a=10328933&ref_b=997056 Κελεπουρι φιλε....:) Ενα κοκκινακι θα το χτυπησω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Κελεπουρι φιλε....:) Ενα κοκκινακι θα το χτυπησω. Πόσα κινητά έχεις ρε συ?????? :D Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Πόσα κινητά έχεις ρε συ?????? :D Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk[/quote Για δοκιμές που μου στέλνουν πολλά. Πρωσοπικα τώρα ένα note 9 και ένα μηλοφωνο 10. Η μία κόρη ένα 8x η άλλη ένα poco f1 και κυρία μου ένα mi9. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Ποια παιδια απο την Huawei εινια αυτα φιλε? ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κελεπουρι φιλε....:) Ενα κοκκινακι θα το χτυπησω.Εννοώ τα παιδιά που δουλεύουν εκεί και απαντανε στις ερωτήσεις μας και μας εξυπηρετούν. Αποδεχθηκαν ότι οντως ισχυει αυτό και το σημείωσαν μήπως και σε κάποιο update διορθώσει-βελτιώσει το λειτουργικό του Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Εννοώ τα παιδιά που δουλεύουν εκεί και απαντανε στις ερωτήσεις μας και μας εξυπηρετούν. Αποδεχθηκαν ότι οντως ισχυει αυτό και το σημείωσαν μήπως και σε κάποιο update διορθώσει-βελτιώσει το λειτουργικό του Android Ποια παιδια φιλε,στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Huawei? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Ποια παιδια φιλε,στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Huawei?Με ρώτησες δύο φορές και σου απάντησα. Τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί εννοώ. Αν εννοείς να σου πω ονοματεπωνυμα συγνώμη αλλά δε τα ζήτησα μα ούτε έχω λόγο να τα ζητησω. Αν τώρα θέλεις τόσο πολύ να μάθεις θα πρέπει να ζητήσω άρση τηλεφωνικής συνομιλίας να ακούσουμε το ηχητικό για να μάθουμε. Κάτι που δε χρειάζεται να γίνει γι αυτο το λόγο καθώς η απάντηση ήταν σαφής ότι το λειτουργικό δε το υποστηρίζει αυτό δυστυχώς, και πιθανόν σε κάποιο update να διορθωθει, γι αυτό και το κατέγραψαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Με ρώτησες δύο φορές και σου απάντησα. Τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί εννοώ. Αν εννοείς να σου πω ονοματεπωνυμα συγνώμη αλλά δε τα ζήτησα μα ούτε έχω λόγο να τα ζητησω. Αν τώρα θέλεις τόσο πολύ να μάθεις θα πρέπει να ζητήσω άρση τηλεφωνικής συνομιλίας να ακούσουμε το ηχητικό για να μάθουμε. Κάτι που δε χρειάζεται να γίνει γι αυτο το λόγο καθώς η απάντηση ήταν σαφής ότι το λειτουργικό δε το υποστηρίζει αυτό δυστυχώς, και πιθανόν σε κάποιο update να διορθωθει, γι αυτό και το κατέγραψαν. Φιλε αυτο το ανωνυμο ειναι το θεμα.......μου ειπαν.......τους ειπα.......κτλ. Αερολογιες δλδ. Δεν χρειαζεται να κανεις εσυ κατι,για αυτο υπαρχουν και τα email,επισημα,και τα οποια γραπτα μενουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Καλα, δεν είναι δα και κανα τρομερό θεμα. Μπορείς να κατεβάσεις κι απ το store γκαλερί πολύ καλές που το κάνουν αυτό που θες. F-Stop π.χ. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts