Jump to content

Honor 8X

HonorGR_Official
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτον τον πινακα εψαχνα.. Νομιζω οτι τωρα εκλεισε το θεμα και καθε απορια λυθηκε. Οπως και το η l22 συσκευη του φιλου το πιθανοτερο να ειναι με περασμενη ευρωπαικη ρομ.

Edited by petrangcc

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Περιμενω καποιον ειδικο και γνώστη να μου πει πως γινεται πανομοιότυπες συσκευες με ιδιο hw (εκτος nfc) και κεραιες να εχουν διαφορα στο sar.........

Καποιος ειδικος ρε παιδια..........:rolleyes:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αυτον τον πινακα εψαχνα.. Νομιζω οτι τωρα εκλεισε το θεμα και καθε απορια λυθηκε. Οπως και το η l22 συσκευη του φιλου το πιθανοτερο να ειναι με περασμενη ευρωπαικη ρομ.

Έστω και είχε περασμένη ευρωπαϊκή Ρομ αν και το κινητό ήρθε σφραγισμένο χωρίς σημάδια και διπλά αυτοκόλλητα ασφαλείας. Έστω ότι με την 9 πήρε την επίσημη Ρομ για το συγκεκριμένο μοντέλο και αποφάσισε να κλείσει κάποιες μπάντες όπως την Β20. Όταν κατέβασα το Hisuite και έκανα downgrade στην 8.2.0.105 γιατί δούλεψαν όλα οκ; Και στο καπάκι που μου έβγαλε ειδοποίηση για την 8.2.0.107 που την εγκατέστησα και αυτή γιατί συνεχίζει το κινητό να δουλεύει μια χαρά; Επίσημες Ρομ δεν είναι και οι δύο; Δεν έκανα ρουτ ή κάτι άλλο να βάλω πειραγμενη Ρομ. Δηλαδή δεν παίζει να έχει η 9 κάποιο bug σαν αυτό που ανέφερα ή όπως η απενεργοποίηση του wifi calling που λένε πολλοί εδώ μέσα;

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Κοίταξε, πολλά μπορεί να παίζουν. Ακόμα και το ενδεχόμενο να σου φαινόταν σφραγισμένο και να το είχαν φτιάξει να δείχνει έτσι. Το πώς γίνεται με το λογισμικό να συμπεριφέρεται έτσι είναι όντως περίεργο. Μπορεί για παράδειγμα να έχεις επιλέξει ευρωπαϊκό firmware και με αυτό να μην έχεις θέμα. Σε μικρά updates που βασίζονται σε αυτό μπορεί να μην αλλάζει κάτι. Αλλά σε κάτι μεγάλο που αλλάζει έκδοση Android μπορεί αυτόματα να επιστρέφει στο firmware της περιοχής για την οποία προοριζόταν.

Τα δεδομένα που έχουμε σίγουρα είναι ότι προορίζεται για αγορές της Ασίας το συγκεκριμένο και δεν είναι ευρωπαϊκό. Με μια αναζήτηση στο Google για honor 8x l22 bands βγάζει το παρακάτω :

https://www.frequencycheck.com/compatibility/9vqyHA5/huawei-honor-8x-dual-sim-td-lte-emea-apac-jsn-lx2-jsn-l22-64gb-huawei-johnson/france

Από ότι καταλαβαίνω, τεστάρει αν το συγκεκριμένο καλύπτει τις μπάντες για κάθε τύπο δικτύου που χρησιμοποιείται στη Γαλλία, που από ότι βλέπω το σύνολο των συχνοτήτων στο 4G περιλαμβάνει όσες έχουμε και εδώ. Βγάζει λοιπόν ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για καμία.

Αλλά έστω ότι το πρόβλημα αυτό το ξεπερνάς μέσω του λογισμικού. Αυτό για το οποίο έχω αμφιβολίες είναι κατά πόσον θα έχει εγγύηση από την εδώ αντιπροσωπεία. Συνήθως δεν καλύπτουν μη ευρωπαϊκές συσκευές.

Sent from my SM-G970F

Υπάρχει κάποια σελίδα της Honor ή της Huawei που μπορώ να τσεκαρω με το IMEI της συσκευής ή με κάποιο άλλο τρόπο αυτό που λες για την εγγύηση; Πάντως σε διαβεβαιώνω ότι το κινητό πιάνει και τις 3 Ελληνικές μπάντες στο 4G και κάνει και 3CA με την Wind όπου έχει κεραίες με τις 3 μπάντες στον ίδιο ιστό. Άρα θέμα hardware σίγουρα δεν υφίσταται...

Εδώ από το σπίτι μου.

https://drive.google.com/file/d/1iLpEia1nkHEfzflK2CHaDm1oWz40DTQR/view?usp=drivesdk

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Μα δεν μίλησε κανείς για περιορισμό στο hardware. Από ότι φαίνεται το software καθορίζει με ποιες μπάντες θα παίζει. Και όπως ανέφερα σε παλαιότερο μήνυμα εδώ μέσα, έχω δει κι εγώ στο παρελθόν σε άλλη συσκευή, αλλάζοντας λογισμικό από άλλη ήπειρο να αλλάζουν εντελώς οι μπάντες που υποστηρίζει.

Αν και off topic, 3CA από wind μου φαίνεται σαν ανέκδοτο... Μέχρι 2 έχω δει στην Αθήνα, σε συσκευή που σαφώς υποστηρίζει 3.

Sent from my SM-G970F

Υπάρχει κάποια σελίδα της Honor ή της Huawei που μπορώ να τσεκαρω με το IMEI της συσκευής ή με κάποιο άλλο τρόπο αυτό που λες για την εγγύηση; Πάντως σε διαβεβαιώνω ότι το κινητό πιάνει και τις 3 Ελληνικές μπάντες στο 4G και κάνει και 3CA με την Wind όπου έχει κεραίες με τις 3 μπάντες στον ίδιο ιστό. Άρα θέμα hardware σίγουρα δεν υφίσταται...

Εδώ από το σπίτι μου.

https://drive.google.com/file/d/1iLpEia1nkHEfzflK2CHaDm1oWz40DTQR/view?usp=drivesdk

Στείλε το S/N σου στο mail της honor και η επίσημη αντιπροσωπεία θα σου απαντήσει μέσα το πολύ σε δύο εργάσιμες. Αν έχεις την διακριτική ευχέρεια πες σε μας τι σου είπαν. Το mail είναι gr.support@hihonor.com.

Edited by Astrolavosg

Τι να απαντησω φιλε......για να λεω να το παρω ξανα λες να ειναι μαπα.......:blink:

Αλλα τωρα ειδα οτι ειναι απο σκροτζομαγαζο,οποτε ακυρο το ενδιαφέρων.

Λοιπόν φίλε πρίν λίγο μίλησα με την εξυπηρέτηση της Honor και μου απάντησαν βάση του S/N που τους έδωσα,ότι το τηλέφωνο είναι Πορτογαλικό και καλύπτεται με full εγγύηση για δυο έτη.Επίσης μου ανέφεραν οτι το sar για το συγκεκριμένο μοντέλο (JSN-L21) είναι 0,77 για το κεφάλι, και 0,73 για το σώμα, συνάμα το πρόβλημα με το VoWiFi που δημιουργήθηκε απο την τελευταία έκδοση του android σε 9, το έχει ήδη καταγράψει και απο άλλους τρείς πελάτες , κατέγραψε και απο εμένα την ίδια παρατήρηση, και θα μου απαντήσει μέσω email .

Edited by lefkaditis
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Κάποιος φίλος ρώτησε για τις τιμές SAR της συσκευής. Απευθύνθηκα στην αντιπροσωπία και μου απάντησε τα κάτωθι:

Για το Honor 8X, L21: Κεφάλι: Μικρότερο από 1,06 Σώμα: Μικρότερο από 1,06

Για το Honor 8X L22: Κεφάλι 0,77 Σώμα 0,73

Για το Honor 8X, L23: Κεφάλι: 1,09 Σώμα: 1,03

Σχετικά με την συχνότητα του δικτύου στην οποία λειτουργεί, σας ενημερώνω ότι Β20 υποστηρίζει μόνο το L21 και L22 αλλά όχι το L23.

Αυτά απάντησαν σε μένα πριν ένα περίπου μήνα. Σήμερα έστειλα εκ νέου e-mail κι έχω απορία τι θα μου απαντήσουν.

Την μαύρη τους την τύφλα δεν ξέρουν εκεί στη εξιπηρετιση..... Ότι ναναι απαντούν....έστειλα φίλου ένα play από ευρωπη αγορά και δεν το δέχτηκαν.... επίσημο αυτό.....

Την μαύρη τους την τύφλα δεν ξέρουν εκεί στη εξιπηρετιση..... Ότι ναναι απαντούν....έστειλα φίλου ένα play από ευρωπη αγορά και δεν το δέχτηκαν.... επίσημο αυτό.....

Εχω όνομα που μίλησα και η κουβέντα μας ηχογραφήθηκε,μιλήσαμε με στοιχεία και αριθμούς,οπότε λάθος δεν υφίσταται.

Εχω όνομα που μίλησα και η κουβέντα μας ηχογραφήθηκε,μιλήσαμε με στοιχεία και αριθμούς,οπότε λάθος δεν υφίσταται.

Δεν εγραψα καπου για λαθος φιλε.

Φυσικα θα ηθελα να την εχω την κουβεντα σας,εαν και εφοσον εχει γινει δεκτο και απο τα 2 μερη η συγκαταθεση για την ηχογραφηση,αλλιως ειναι παρανομη και διωκεται ποινικά οπως ξερεις,ειναι παρανομη.

Καθως αυτο που εστειλα εγω δεν το δεχτηκαν για επισκευη.Και το δικο μου play Ιταλικο ειναι απο σκρουτζομαγαζο.

Αναμενω pm απο εσενα με την συνομιλία λοπιπον.....

Εσυ δεν εισαι με το email που ακομα περιμενω να μου στειλεις?

Δεν εγραψα καπου για λαθος φιλε.

Φυσικα θα ηθελα να την εχω την κουβεντα σας,εαν και εφοσον εχει γινει δεκτο και απο τα 2 μερη η συγκαταθεση για την ηχογραφηση,αλλιως ειναι παρανομη και διωκεται ποινικά οπως ξερεις,ειναι παρανομη.

Καθως αυτο που εστειλα εγω δεν το δεχτηκαν για επισκευη.Και το δικο μου play Ιταλικο ειναι απο σκρουτζομαγαζο.

Αναμενω pm απο εσενα με την συνομιλία λοπιπον.....

Εσυ δεν εισαι με το email που ακομα περιμενω να μου στειλεις?

Φίλε δεν ξέρω τι σου είπαν εσένα για το play σου ,εγώ μίλησα για την δική μου περίπτωση,η συνομιλία μου με την κυρία ηχογραφήθηκε οχι απο εμένα αλλά απο την εταιρεία,εγω απλώς συγκράτησα τα στοιχεία της κυρίας που μίλησα,οσο για το pm και το email σίγουρα με εχεις μπερδέψει με άλλον.......

Edited by lefkaditis

Φίλε δεν ξέρω τι σου είπαν εσένα για το play σου ,εγώ μίλησα για την δική μου περίπτωση,η συνομιλία μου με την κυρία ηχογραφήθηκε οχι απο εμένα αλλά απο την εταιρεία,εγω απλώς συγκράτησα τα στοιχεία της κυρίας που μίλησα,οσο για το pm και το email σίγουρα με εχεις μπερδέψει με άλλον.......

Απο αυτο που εγραψες το συμπαιρασμα που εβγαλα ειναι οτι εχεις στοιχεια στα χερια σου.

Οποτε φιλε απο αυτα που γραφεις τιποτα δεν μπορεις να υποστιριξεις.......

Αγοραστε ολοι λοιπον απο Πορτογαλια........

Απο αυτο που εγραψες το συμπαιρασμα που εβγαλα ειναι οτι εχεις στοιχεια στα χερια σου.

Οποτε φιλε απο αυτα που γραφεις τιποτα δεν μπορεις να υποστιριξεις.......

Αγοραστε ολοι λοιπον απο Πορτογαλια........

Συμπέρασμα: όπου με συμφέρει αγοράζω απο καλό και επώνυμο σκρουτζομάγαζο καλυπτόμενος απο την εγγύηση της αντιπροσωπείας .Καλό Πάσχα φίλε!

Edited by lefkaditis

Συμπέρασμα: όπου με συμφέρει αγοράζω απο καλό και επώνυμο σκρουτζομάγαζο καλυπτόμενος απο την εγγύηση της αντιπροσωπείας .Καλό Πάσχα φίλε!

Αοριστίες επί των αοριστιών...ΘΑ....ΘΑ....ΘΑ...

Αυτο ειναι το δικο σου συμπερασμα το οποιο φυσικα σε καμια των περιπτωσεων δεν μπορεσες να υποστιριξεις......

Κια φυσικα δεν μπορεις να το προτεινεις σε κανενα υποψήφιο αγοραστη καθως δεν υσχιουν τα γραφωμενα σου.

Τα δικα σου χρηματα φυσικα οπου θες τα σκορπας.

Αστο φιλε τα ειδαμε τα καλα και επωνυμα σκρουτζομαγαζα ποσο πιο Κινζοι γινονται στην 1η στραβη......αλλα μιλαμε για βαθια μεσα στην Κινα.....πολυ βαθια......

Καλο Πασχα και απο εμενα.

Επι του θεματος και προς ολους.

Μετα το update σε 9 εχει βελτιωθει η διαρκεια ζωης της μπαταριας,και εχει και καλυτερα αποτελεσματα ο φωτογραφικος φακος.

Ειδικα σε χαμηλο φωτισμο.

Καλησπερα σε ολη την παρεα,ειμαι καινουριος στο φορουμ!Και εγω ψηνομαι για το 8Χ αλλα ειμαι μεταξυ αυτουνου και του Huawei P smart 2019 και του Samsung Galaxy A50!Εχω δει αρκετα βιντεακια στο youtube και εχω διαβασει αρκετα αλλα ακομα ειμαι αναποφασιστος :D

Καλησπερα σε ολη την παρεα,ειμαι καινουριος στο φορουμ!Και εγω ψηνομαι για το 8Χ αλλα ειμαι μεταξυ αυτουνου και του Huawei P smart 2019 και του Samsung Galaxy A50!Εχω δει αρκετα βιντεακια στο youtube και εχω διαβασει αρκετα αλλα ακομα ειμαι αναποφασιστος :D

Πάρε το 8 εάν θες μεγσλη οθόνη.

Καλώς ήρθες!

Εγω στην θέση σου θα πήγαινα να τα δω πρώτα από κοντά και τα 3! Αυτό κάνω πάντα όταν δεν μπορώ να αποφασίσω για συσκευή.

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς ήρθες!

Εγω στην θέση σου θα πήγαινα να τα δω πρώτα από κοντά και τα 3! Αυτό κάνω πάντα όταν δεν μπορώ να αποφασίσω για συσκευή.

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eυχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάρε το 8 εάν θες μεγσλη οθόνη.

Μαλλον αυτο σκεφτομαι να παρω.

Eυχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαλλον αυτο σκεφτομαι να παρω.

Samsung A50 είναι καλύτερο συνολικα(οθονη μπαταρια κλπ)

Ειχα ενα στα χερια μου για δοκιμη........δεν ειναι ουτε σε ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογών παιχνιδιων ουτε σε ποιοτητα κατασκευης ουτε σε καμερα, και σε σημα κινητης εχει θεματα...........οσο για το gps θελει δουλεια.......μπαταρια στα ιδια επιπεδα.

Απο που εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι ειναι καλυτερο?

Ειχα ενα στα χερια μου για δοκιμη........δεν ειναι ουτε σε ταχυτητα ανοιγματος εφαρμογών παιχνιδιων ουτε σε ποιοτητα κατασκευης ουτε σε καμερα, και σε σημα κινητης εχει θεματα...........οσο για το gps θελει δουλεια.......μπαταρια στα ιδια επιπεδα.

Απο που εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι ειναι καλυτερο?

Φίλε άλλα τα χέρια και τα ματια τα δικά μου, και άλλα τα δικά σου.....Καλή Ανάσταση

Φίλε άλλα τα χέρια και τα ματια τα δικά μου, και άλλα τα δικά σου.....Καλή Ανάσταση

Τι να πω......σε τέτοια ακλόνητα επιχειρήματα πάω πάσο......:blink:

Καλή Ανάσταση.

Δε τα πάει όμως καλά στα bezels. Έχει όμως amoled και πρέπει να σημειωθεί αυτό.

• The title was changed to Honor 8X