vasicristo Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) ρυθμίσεις.....μπαταρία.....χρήση μπαταρίας......κατεβαίνω κάτω και επιλέγω ενημέρωση λογισμικού ... βλέπω ότι έχει ενημέρωση 9.1.. τι ειναι ??? γιατί δεν την βρίσκει στις ενημερώσεις του λογισμικού? Edited June 5, 2019 by vasicristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Μαλλον εννοεί την έκδοση της εφαρμογής (για την ενημέρωση) , οχι την γενική εκδοση Android MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καμιά καλή εκδοση gcam υπάρχει ; Η στοκ είναι αρκετά κακη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Νωρίς, νωρίς... https://m.gsmarena.com/honor_9x_gets_certified_at_chinas_3c-news-37372.php Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Google apps θα εχει, ή..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrFrodo Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Ήρθε κι εδώ. Εύχομαι να μην είναι η τελευταία... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Παράθεση Τάδε έφη mrFrodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Ήρθε κι εδώ. Εύχομαι να μην είναι η τελευταία... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Είμαι με την Oreo. WiFi calling επιλογή σου έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Είμαι με την Oreo. WiFi calling επιλογή σου έχει; Μετα από αυτή την αναβαθμιση επανηλθε το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Μετα από αυτή την αναβαθμιση επανηλθε το wifi calling. Φίλε την 8 είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Φίλε την 8 είχες; Όχι την 9 αυτή που ανεβασε και το παιδι απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 με την αναβαθμιση εμφανιστηκε η ρυθμιση για vowifi, ομως και ενω η ενδειξη υπαρχει κανονικα πανω αριστερα ,αυτο που σε παλιοτερα posts αναφερθηκε ,οτι δηλαδη σε λειτουργία πτησης μπορεις να κανεις κληση, σε εμενα δεν ισχυει.. ειναι σιγουρο οτι μπορει να γινει αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 με την αναβαθμιση εμφανιστηκε η ρυθμιση για vowifi, ομως και ενω η ενδειξη υπαρχει κανονικα πανω αριστερα ,αυτο που σε παλιοτερα posts αναφερθηκε ,οτι δηλαδη σε λειτουργία πτησης μπορεις να κανεις κληση, σε εμενα δεν ισχυει.. ειναι σιγουρο οτι μπορει να γινει αυτο??? Λειτουργεί κανονικότατα και σε λειτουργία πτήσης μολις το δοκιμασα. Υποψιν με το που βαλεις τη λειτουργία πτησης κλεινει το wifi και πρέπει να το ξανανοιξεις ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrFrodo Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Είμαι με την Oreo. WiFi calling επιλογή σου έχει;Κανονικά Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Παράθεση Τάδε έφη mrFrodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Ωραια λύθηκε και το θέμα με το WiFi calling οποίος βρει και άλλες αλλαγές ας ανεβάσει εδώ. Εγω ως τώρα βρήκα μόνο που πρόσθεσαν ένα μαύρο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Κάποιοι έχουμε σπάσει ρεκόρ αναμονής, κολλημένοι στην 8.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Ωραια λύθηκε και το θέμα με το WiFi calling οποίος βρει και άλλες αλλαγές ας ανεβάσει εδώ. Εγω ως τώρα βρήκα μόνο που πρόσθεσαν ένα μαύρο θεμα Μαυρο θεμα να εφαρμοζει σε ολοκληρο το συστημα; δηλαδη μαυρο θεμα κ στις ρυθμισεις, κλησεις και παει λεγοντας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Έκανα το τελευταίο security update και μου κόλλησε... Το έκανα hard reset και εμφάνισε το WiFi calling... Α οκ... Έρχομαι δεύτερος μάλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Ωραια λύθηκε και το θέμα με το WiFi calling οποίος βρει και άλλες αλλαγές ας ανεβάσει εδώ. Εγω ως τώρα βρήκα μόνο που πρόσθεσαν ένα μαύρο θεμα Αγαπητέ το μαύρο θέμα που υπάρχει? αν έχεις την καλοσύνη.. Edited June 12, 2019 by panagiog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Από χθες ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση για την 9, το ερώτημα είναι: προχωράω ή όχι; Με την 8 είμαι μια χαρά, το τηλέφωνο λειτουργεί υποδειγματικά, με την 9 θα συνεχίσει να λειτουργεί έτσι ή θα έχω θέματα σαν αυτά που γράφτηκαν στο παρόν τοπικ όταν πριν λίγο καιρό δόθηκε η 9 και μετά αποσύρθηκε; Επίσης, όσοι κάνατε την αναβάθμιση, κάνατε μετά και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή το αφήσατε έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Μου εμφάνισε ένα μαύρο θέμα στα θέματα αλλά δεν είναι τίποτα σπουδαίο είναι μαύρο μόνο στην ταπετσαρία. Αν θέλεις ένα ψιλό δουλεύει καλά και είναι μαύρο και στο μενού και σε όλα κατέβασε από το play Store το p30 black emui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Την εγκατέστησα σήμερα πρωί. 9.01.162. Παρατήρησα ότι η μπαταρία σαν να ξοδεύεται πιο γρήγορα. Θα το παρακολουθήσω 2-3 μέρες. Παίζει το ενδεχόμενο να πάω σε downgrate στην 8 που ήταν μια χαρά. Αναρωτιέμαι αν όσοι την έχετε εγκαταστήσει προσέξατε κάποια αλλαγή με την αυτονομία της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Απο χτες που περασα και εγω την ιδια, δεν παρατηρησα καποια διαφορα. Βεβαια σημερα ημουν με το 4g ολη τη μερα και οχι με wifi, οποτε δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα ακομη. Θα δειξει τις επομενες ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Μου εμφάνισε ένα μαύρο θέμα στα θέματα αλλά δεν είναι τίποτα σπουδαίο είναι μαύρο μόνο στην ταπετσαρία. Αν θέλεις ένα ψιλό δουλεύει καλά και είναι μαύρο και στο μενού και σε όλα κατέβασε από το play Store το p30 black emui Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 καλημέρα...μια ερώτηση για όσους ξέρουν σίγουρα σχετικά με την λειτουργία vowifi. Η συγκεκριμένη υπηρεσία λειτουργεί τέλεια αν μεταβεις σε λειτουργία πτήσης, απενεργοποιώντας έτσι το σήμα δικτύου , και στη συνέχεια αφού ενεργοποιήσεις wifi να δέχεσαι και να κάνεις κλήσεις μόνο μέσω wifi. Οκ. όλα καλά μέχρι εδώ. Αν όμως ΔΕΝ είσαι σε λειτουργία πτήσης και απλά βρισκεσε σε χώρο με κακό σήμα δικτύου , αλλα με καλο σγμα wifi, αναλαμβάνει αυτόματα να γεφυρώσει το πρόβλημα το vowifi? Δηλαδή την ώρα που θα μιλάς και λόγω σήματος χάνεις την συνδεση το vowifi επεμβαίνει και κάνει μετάβαση αυτόματα μέσω wifi????? Εχω προβλημα με το σημα δικτυου στον χωρο εργασίας και ενω υπαρχει συνδεση wifi ,οι χαμενες κλησεις δεν απουσιάζουν. Σκέφτομαι μηπως τελικά πρεπει να εισαι εκτος δικτυου με ενεργοποιημενη λειτουργία πτησης για να δουλέψει το vowifi..... ή το ένα ή το άλλο δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 καλημέρα...μια ερώτηση για όσους ξέρουν σίγουρα σχετικά με την λειτουργία vowifi. Η συγκεκριμένη υπηρεσία λειτουργεί τέλεια αν μεταβεις σε λειτουργία πτήσης, απενεργοποιώντας έτσι το σήμα δικτύου , και στη συνέχεια αφού ενεργοποιήσεις wifi να δέχεσαι και να κάνεις κλήσεις μόνο μέσω wifi. Οκ. όλα καλά μέχρι εδώ. Αν όμως ΔΕΝ είσαι σε λειτουργία πτήσης και απλά βρισκεσε σε χώρο με κακό σήμα δικτύου , αλλα με καλο σγμα wifi, αναλαμβάνει αυτόματα να γεφυρώσει το πρόβλημα το vowifi? Δηλαδή την ώρα που θα μιλάς και λόγω σήματος χάνεις την συνδεση το vowifi επεμβαίνει και κάνει μετάβαση αυτόματα μέσω wifi????? Εχω προβλημα με το σημα δικτυου στον χωρο εργασίας και ενω υπαρχει συνδεση wifi ,οι χαμενες κλησεις δεν απουσιάζουν. Σκέφτομαι μηπως τελικά πρεπει να εισαι εκτος δικτυου με ενεργοποιημενη λειτουργία πτησης για να δουλέψει το vowifi..... ή το ένα ή το άλλο δηλαδή Εφοσον εχεις ενεργοποιημενο το vowifi και εισαι συνδεμενος σε καποιο wifi δικτυο η κληση γινεται αποκλειστικά απο αυτο και οχι απο το σημα της εταιριας κινητής τηλεφωνιας που χρησιμοποιείς. Επισης αν μεταβείς μιλώντας με vowifi σε περιοχη που δεν εχει καλο σημα το wifi θα μεταβει σε volte με χρηση δεδομένων ετσι ώστε να συνεχισει η εύρυθμη λειτουργία της κλησης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Εφοσον εχεις ενεργοποιημενο το vowifi και εισαι συνδεμενος σε καποιο wifi δικτυο η κληση γινεται αποκλειστικά απο αυτο και οχι απο το σημα της εταιριας κινητής τηλεφωνιας που χρησιμοποιείς. Επισης αν μεταβείς μιλώντας με vowifi σε περιοχη που δεν εχει καλο σημα το wifi θα μεταβει σε volte με χρηση δεδομένων ετσι ώστε να συνεχισει η εύρυθμη λειτουργία της κλησης σου. ευχαριστω για την αμεση απάντηση. Ελπίζω όντως να είναι ετσι. Εχοντας ομως ενεργοποιημενο το vowifi ,συνδεδεμενος σε wifi σε κατασταση αναμονής το σημα πνω αριστερα εχει την ενδηξη volte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts