Yparxdos Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Φιλε αυτο το ανωνυμο ειναι το θεμα.......μου ειπαν.......τους ειπα.......κτλ. Αερολογιες δλδ. Δεν χρειαζεται να κανεις εσυ κατι,για αυτο υπαρχουν και τα email,επισημα,και τα οποια γραπτα μενουν.Τόση ώρα αυτό εννοούσες? Προφανώς και τα γραπτά μενουν και συμφωνώ απολύτως. Εννοείς λοιπόν ότι δε μου είπαν έτσι και το έβγαλα από το μυαλό μου?! Καταρχήν δε μπορώ να το έβγαλα από το μυαλό μου καθώς αυτό που ρώτησα, το τηλέφωνο δε το κανει και δε το υποστηρίζει. Γιατί αν το κανει μακάρι να βρεθεί κάποιος να μου το πει και μενα μήπως κάτι εγώ κάνω λάθος. Αν όμως θέλεις και mail εύκολο και αυτό στέλνουμε ένα και παιρνουμε και απάντηση. Αφού όμως εσύ λες ότι το σχόλιο μου ειναι αερολογίες και ότι δεν ισχύει αυτό, προφανώς εννοείς ότι εγώ που λέω ότι το κινητό είναι vfm έρχομαι και πεταω ένα σχόλιο απλά για να το πω. Εμένα μου αρκεί η απάντηση που πήρα. Αν εσένα δε σου αρκεί στείλε ενα ερώτημα και θα λάβεις γραπτή απάντηση. Η ουσία είναι μια. Το κινητό υποστηριζει αλφαβητική ταξινόμηση των άλμπουμ που φτιάχνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Τόση ώρα αυτό εννοούσες? Προφανώς και τα γραπτά μενουν και συμφωνώ απολύτως. Εννοείς λοιπόν ότι δε μου είπαν έτσι και το έβγαλα από το μυαλό μου?! Καταρχήν δε μπορώ να το έβγαλα από το μυαλό μου καθώς αυτό που ρώτησα, το τηλέφωνο δε το κανει και δε το υποστηρίζει. Γιατί αν το κανει μακάρι να βρεθεί κάποιος να μου το πει και μενα μήπως κάτι εγώ κάνω λάθος. Αν όμως θέλεις και mail εύκολο και αυτό στέλνουμε ένα και παιρνουμε και απάντηση. Αφού όμως εσύ λες ότι το σχόλιο μου ειναι αερολογίες και ότι δεν ισχύει αυτό, προφανώς εννοείς ότι εγώ που λέω ότι το κινητό είναι vfm έρχομαι και πεταω ένα σχόλιο απλά για να το πω. Εμένα μου αρκεί η απάντηση που πήρα. Αν εσένα δε σου αρκεί στείλε ενα ερώτημα και θα λάβεις γραπτή απάντηση. Η ουσία είναι μια. Το κινητό υποστηριζει αλφαβητική ταξινόμηση των άλμπουμ που φτιάχνουμε? Φιλε ελεος...:blink: Κανε αυτο που εγραψε ο φιλος απο επανω......και το προβλημα παει....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 thanks a lot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 thanks a lot No pro bro,for this reason there are applications for all the tastes and all the problems.....there is always a solution. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλημερα στο forum και χρόνια πολλά. Μετά την αναβάθμιση σε 9 σε εμάς που δουλεύουμε πλοήγηση με ένα κουμπί εμφάνισε αριστερά ένα που μπαίνει Google και δεξιά ένα hivision. Υπάρχει τρόπος να τα αφαίρεσεις και να το κανεις όπως πρι γιατι δεν βρήκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλημέρα. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχετε βάλει την gcam αν ήταν κάτι εύκολο (χωρίς root) κι αν είδατε μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός τράβηξα φωτογραφίες με Α7 και 8Χ και μου άρεσαν περισσότερο οι φωτογραφίες του Α7 το οποίο όπως διαβάζω δε μπορεί να πάρει την gcam. Επιπλέον υπάρχει κάτι που μου κάνει εντύπωση σε όσα διαβάζω για τα Xiaomi και τα Honor. Όταν δέχονται αναβαθμίσεις όλο και κάτι αλλάζει ή διαφοροποιειται ή και χάνεται σε επίπεδο εφαρμογών. Δηλαδή επειδή διαβάζω γενικά τα posts σε κινητά που μου αρέσουν (Όπως και το redmi note 7 ή το Redmi note 6 pro) πολλοί γράφουν διάφορες αλλαγές και υπάρχουν παράπονα. Αυτό δεν το έχω δει στο Α7. Και οφείλω να ομολογήσω ότι για εμένα λειτουργεί ανασταλτικά στην αγορά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Καλημέρα. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχετε βάλει την gcam αν ήταν κάτι εύκολο (χωρίς root) κι αν είδατε μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός τράβηξα φωτογραφίες με Α7 και 8Χ και μου άρεσαν περισσότερο οι φωτογραφίες του Α7 το οποίο όπως διαβάζω δε μπορεί να πάρει την gcam. Επιπλέον υπάρχει κάτι που μου κάνει εντύπωση σε όσα διαβάζω για τα Xiaomi και τα Honor. Όταν δέχονται αναβαθμίσεις όλο και κάτι αλλάζει ή διαφοροποιειται ή και χάνεται σε επίπεδο εφαρμογών. Δηλαδή επειδή διαβάζω γενικά τα posts σε κινητά που μου αρέσουν (Όπως και το redmi note 7 ή το Redmi note 6 pro) πολλοί γράφουν διάφορες αλλαγές και υπάρχουν παράπονα. Αυτό δεν το έχω δει στο Α7. Και οφείλω να ομολογήσω ότι για εμένα λειτουργεί ανασταλτικά στην αγορά τους. Φίλε πάρε το α7 τότε εάν σε καλύπτει, εμείς είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με το 8Χ τι το κουβένταζεις τότε.....γενικα τα σαμ δεν έχουν τόσα update όσο τα άλλα 2 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Παιδιά αν πατήσω βελτιστοποιηση τι γίνεται;; υπαρχει περίπτωση να χάσω κάτι χρήσιμο;; τι είναι αυτό; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 30, 2019 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Οχι ισα ισα πρεπει να το κανεις που και που καθαριζει απο αχρηστα cache κλπ Edited April 30, 2019 by petrangcc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Οχι ισα ισα πρεπει να το κανεις που κανει που καθαριζει απο αχρηστα cache κλπΕυχαριστώ. Θα το κάνω συχνά. Φοβήθηκα μήπως γίνει χαζομάρα. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Παιδιά αν πατήσω βελτιστοποιηση τι γίνεται;; υπαρχει περίπτωση να χάσω κάτι χρήσιμο;; τι είναι αυτό; Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εν τω μεταξυ, μιας που ανεβασες αυτην την φωτο, ειδα την επιλογη με την χρηση δεδομενων που εχει. Εχουμε φτασει στο emui 9 και η ρημαδα η huawei δεν εχει βαλει ενα ρημαδοwidget για να βλεπεις την χρηση δεδομενων. Εκει, να πρεπει να μπεις μεσα στη διαχειρηση συσκευης για να δεις ποσα δεδομενα καταναλωσες και ποσες μερες σου μενουν. Συν οτι απαξ κ ρυθμισεις αυτο το πραγμα μια φορα, μετα δεν μπορεις να τα μηδενισεις για να μην μετραει δεδομενα. Ακομα χρησιμοποιω την 3g watchdog που εχει widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Εν τω μεταξυ, μιας που ανεβασες αυτην την φωτο, ειδα την επιλογη με την χρηση δεδομενων που εχει. Εχουμε φτασει στο emui 9 και η ρημαδα η huawei δεν εχει βαλει ενα ρημαδοwidget για να βλεπεις την χρηση δεδομενων. Εκει, να πρεπει να μπεις μεσα στη διαχειρηση συσκευης για να δεις ποσα δεδομενα καταναλωσες και ποσες μερες σου μενουν. Συν οτι απαξ κ ρυθμισεις αυτο το πραγμα μια φορα, μετα δεν μπορεις να τα μηδενισεις για να μην μετραει δεδομενα. Ακομα χρησιμοποιω την 3g watchdog που εχει widget.Σου λειτουργεί κανονικά η εφαρμογή στο κινητό; Εγω είχα στο παλιό μου Samsung για χρόνια την internet speed meter lite αλλα τωρα στο 8χ δεν δουλεύει για κάποιο λόγο. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Σου λειτουργεί κανονικά η εφαρμογή στο κινητό; Εγω είχα στο παλιό μου Samsung για χρόνια την internet speed meter lite αλλα τωρα στο 8χ δεν δουλεύει για κάποιο λόγο. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την 3g watchdog λες; Ναι λειτουργει κανονικα σε ολα τα κινητα που ειχα ολα τα χρονια. Πριν απο το 8x ειχα το honor 6 και εκει λειτουργουσε μια χαρα. Δεν ξερω γιατι δεν λειτουργει σε εσενα. Διεγραψε την τελειως, καντην παλι εγκατασταση κ μολις την ανοιξεις θα σου ζητησει να της δωσεις προσβαση σε μια περιεργη αδεια που θελει (δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται, κατι σαν προσβαση χρησης λεγεται, καπως ετσι), φανταζομαι μετα θα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtoulis78 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Καλησπέρα και καλό μήνα....Έχω πάρει πριν μια βδομάδα το 8x 4/64. από το e-shop σε κόκκινο χρώμα.Ψαχνω να κάνω αναζήτηση αναβάθμισης σε emui 9. Τίποτα όμως....ξέρει κανείς τι παίζεται να με κατευθύνει??? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Sim εβαλες μεσα; εγω χωρις sim περιμενα χωρις αποτέλεσμα, μολις εβαλα sim βρηκε αμέσως την αναβάθμιση MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtoulis78 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Ναι...έχω 2 sim μέσα απ' την πρώτη στιγμή...δεν ξέρω τι τρέχει....ένα φιλαράκι έχει πάρει αναβάθμιση σε android 9 εδώ και ένα μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Για την 3g watchdog λες; Ναι λειτουργει κανονικα σε ολα τα κινητα που ειχα ολα τα χρονια. Πριν απο το 8x ειχα το honor 6 και εκει λειτουργουσε μια χαρα. Δεν ξερω γιατι δεν λειτουργει σε εσενα. Διεγραψε την τελειως, καντην παλι εγκατασταση κ μολις την ανοιξεις θα σου ζητησει να της δωσεις προσβαση σε μια περιεργη αδεια που θελει (δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται, κατι σαν προσβαση χρησης λεγεται, καπως ετσι), φανταζομαι μετα θα δουλευει. Σήμερα που το είπες κατεβασα την watchdog και λειτουργεί. Η internet speed meter lite δεν λειτουργούσε στο horror. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Ναι...έχω 2 sim μέσα απ' την πρώτη στιγμή...δεν ξέρω τι τρέχει....ένα φιλαράκι έχει πάρει αναβάθμιση σε android 9 εδώ και ένα μήνα..JSN-L21 έχεις; Δες την πλάτη του κινητού τι γράφει. Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtoulis78 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 JSN-L21 έχεις; Δες την πλάτη του κινητού τι γράφει. Sent from outer space Ναι....όπως το λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Κοκκινο jsn l21 4/64 δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Παιδιά πως κάνω Hotspot? Δηλαδη να δώσω από τα data μου σε άλλη συσκευή σαν WiFi. Κάπου θα υπάρχει λογικά επιλογή Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- JSN-L21 έχεις; Δες την πλάτη του κινητού τι γράφει. Sent from outer spaceΉ ρυθμίσεις, σύστημα, πληροφορίες για το τηλέφωνο Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Ηρθε νεο update ασφαλείας MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Ηρθε νεο update ασφαλείας MakTheo σε εμενα τιποτα ακομα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος και εγώ της συσκευής (έκδοση 4/128) και θα ήθελα τη βοήθειά σας. 1) Υπάρχει κάποια ρύθμιση για το led notification; 2) Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης στο viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος και εγώ της συσκευής (έκδοση 4/128) και θα ήθελα τη βοήθειά σας. 1) Υπάρχει κάποια ρύθμιση για το led notification; 2) Υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις τον ήχο ειδοποίησης στο viber;1) Οχι 2) Πας στο Viber στις Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις -> πατάς Χρήση ηχων συστήματος για να το ενεργοποιήσεις και απο κατω μετα σου εμφανιζει να επιλεξεις. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts