Yparxdos Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Φιλε δεν εχω ασχοληθεί καθως δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο να πω την αληθεια,με οποιο ηχο και να εχω ειδοποίηση ετσι και αλλιως θα κοιταξω. S4........τι μου θυμισες τωρα............:lol:Χαχαχ όντως . Σε ευχαριστώ πολύ. Με έχουν βολέψει αυτά τα χαρακτηριστικα όντως . Το Α5 που είναι καινούριο σχετικά με τι δικό μου τα έχει επίσης αυτά . Νομίζω τα Samsung τα έχουν. Η Huawei που είπα να στραφώ μου τα χαλάει λίγο . Τέλος πάντων σε ευχαριστώ Νάσαι καλά Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Συμφωνώ ... Vodafone Kαι carrier aggragation.... Το Υποστηρίζει κανονικά η συσκευή μας.... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με καλυψες φίλε μου! Και ήθελα να μάθω αν υποστηρίζει 4G+. Χαίρομαι πολύ! Πλησιάζουν και τα γενέθλια μου, βρήκα το δώρο στον εαυτό μου! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Ηρθε επισημα android 9.0 https://gr.gizchina.com/2019/03/29/emui-9-0-episima-diathesimo-stin-ellada-gia-to-honor-8x/ MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Έχει λάβει κάποιος το update, επίσημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Έχει λάβει κάποιος το update, επίσημα?? Οχι ακομα....αναμονη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Μόλις μου ήρθε η αναβαθμιση Android 9 αλλά επειδή είναι μεγάλη θα την περάσω αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Μόλις μου ήρθε η αναβαθμιση Android 9 αλλά επειδή είναι μεγάλη θα την περάσω αυριοΕμενα δε μου ήρθε . Τυχερός ! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Εμενα δε μου ήρθε . Τυχερός ! Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει θέματα....? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Αντε να μας έρθει κι εμάς. Κάτοχος συσκευής εδώ και 3 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Έχει θέματα....?Θέματα ? Νομίζω θα είναι καλή απ ότι διαβάζω και απ ότι λένε θα λύσει και κάποια θέματακια με τα notifications και τους διαφορετικους ήχους . Θα δείξει . Αλλά .... δε τη βλέπω μα έρχεται αργεί. ... lol Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Θέματα ? Νομίζω θα είναι καλή απ ότι διαβάζω και απ ότι λένε θα λύσει και κάποια θέματακια με τα notifications και τους διαφορετικους ήχους . Θα δείξει . Αλλά .... δε τη βλέπω μα έρχεται αργεί. ... lol Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι 11 Απριλίου, ορισμένοι φίλοι την έλαβαν... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέματα ? Νομίζω θα είναι καλή απ ότι διαβάζω και απ ότι λένε θα λύσει και κάποια θέματακια με τα notifications και τους διαφορετικους ήχους . Θα δείξει . Αλλά .... δε τη βλέπω μα έρχεται αργεί. ... lol Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι 11 Απριλίου, ορισμένοι φίλοι την έλαβαν... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εμενα και να μου ερθει θα περιμένω reviews.. Πότε δεν βιαστηκα να κανω τον δοκιμαστή, ουτε σε αγορες συσκευων ουτε σε αναβαθμίσεις λογισμικού κτλ MakTheo ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλα δεν ζητουσα τους αριθμούς του Τζόκερ καλύτερα... Χαχα, ποσταρα και στα επομενα δευτερόλεπτα ηρθε ειδοποίηση για την ενημέρωση.. Αναμονή.. MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Περαστε την άφοβα το κινητό απογειώθηκε. Απλά κάντε επαναφορά για να περαστεί καθαρή η αναβαθμιση. Πολλές αλλαγές έχω βρει ως τώρα προς το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Περαστε την άφοβα το κινητό απογειώθηκε. Απλά κάντε επαναφορά για να περαστεί καθαρή η αναβαθμιση. Πολλές αλλαγές έχω βρει ως τώρα προς το καλυτεροΜε επαναφορά όμως φτου και από την αρχή . Δε θα δουλέψει καλά χωρίς επαναφορά ? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Με επαναφορά όμως φτου και από την αρχή . Δε θα δουλέψει καλά χωρίς επαναφορά ? Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα δουλευει,και εγω δεν εκανα επαναφορα,ακομα καλυτερο πλεον το κντ,σφαιρα παει........;) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Μια χαρα δουλευει,και εγω δεν εκανα επαναφορα,ακομα καλυτερο πλεον το κντ,σφαιρα παει........;)Από τους τυχερούς και εσύ . Μήπως διαπίστωσες αν με την αναβάθμιση έφτιαξαν τα notifications Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Από τους τυχερούς και εσύ . Μήπως διαπίστωσες αν με την αναβάθμιση έφτιαξαν τα notifications Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τί να φτιάξουν δλδ? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Κανένα review για την μπαταρία δώστε με την νεα εκδοση της αναβάθμισης.. Κρατάει οσο πριν; καλύτερα /χειρότερα; MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Τί να φτιάξουν δλδ?Το honor8x δεν έχει τη δυνατότητα να βάζεις ξεχωριστούς ήχους για email ημερολόγιο Viber ήχο μηνύματα και τέτοια και Μου είχανε πει ότι με την αναβάθμιση αυτή Θα φτιάξει αυτό το χαρακτηριστικό Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Σε μένα πάντως δεν έχει έρθει η ενημέρωση. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Σε δικο μου "ελληνικό" απο Γερμανό ηρθε το μεσημέρι. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_sp Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Κι εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση την περασα και φαίνεται ένα κλικ πιο γρήγορο το κινητό και λίγο καλύτερο σε σε αυτονομία μπαταρίας. Αυτό που λέτε με τα email εγω και πριν την αναβάθμιση είχα διαφορετικό ήχο ειδοποίησης σε κάθε mail που μου ερχόταν με τη μαμα εφαρμογή. Αυτό που με χάλασε στην αναβάθμιση είναι η έλλειψη νυχτερινής λειτουργίας όπως έχουν τα Samsung για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Ποια απο τις παρακατω 9ρες σας εχει ερθει? JSN-L21 9.0.1.156(SP3C55E3R1P1T8)_Firmware_05015KLR Η αυτη? JSN-L21 9.0.1.156(SP3C432E2R1P1T8)_Firmware_05015KDX Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 .. MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Ποια απο τις παρακατω 9ρες σας εχει ερθει? JSN-L21 9.0.1.156(SP3C55E3R1P1T8)_Firmware_05015KLR Η αυτη? JSN-L21 9.0.1.156(SP3C432E2R1P1T8)_Firmware_05015KDXΠοιά η διαφορά τους;;;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts