tasosat Δημ. Χθες στς 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:47 μμ Just now, babis3g said: ωωω ευχαριστώ πολύ, το αναμένω Παρακαλώ. Εάν χρειαστείς κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο στείλε μου μήνυμα μιας και το εχει η γυναίκα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:49 μμ 2 minutes ago, tasosat said: Η γυναίκα μου έχει το Redmi 12 5G το μπλε. Τιμιότητο δεν έχει κολλήματα, ούτε θέματα στο σήμα πήρε και πρόσφατα Android 15 Hyperos 2 πάει μπάλα. Ρεκόρ 5G speedtest είδε στο Κορδελιό Θεσσαλονίκη 1,200mbps download 130 upload. NSA εννοώ. Cosmote ήταν η μέτρηση τώρα διατηρεί Vodafone δεν έχει κάνει κάποια μέτρηση. Επίσης στο κουτί είχε μια διαφανή θήκη σιλικόνης δώρο και το καλώδιο φόρτισης, αντάπτορα δεν έχει λόγω νόμου Ε.Ε. Πάντως και κινητά με πιο φθηνούς επεξεργαστές, 5G έχω καταφέρει και εγώ Gbps με Cosmote όπως στο Α15 5G 1,3Gbps και στο Α34 1,5Gbps. Οπότε δεν είναι νόμος πάντα να έχεις ναυαρχίδα απλά σε συνθήκες με χαμηλό σήμα ένα πιο ακριβό θα δώσει κάτι καλύτερο. Δε βαριέσαι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Χθες στς 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:50 μμ Just now, elkons said: Πάντως και κινητά με πιο φθηνούς επεξεργαστές, 5G έχω καταφέρει και εγώ Gbps με Cosmote όπως στο Α15 5G 1,3Gbps και στο Α34 1,5Gbps. Οπότε δεν είναι νόμος πάντα να έχεις ναυαρχίδα απλά σε συνθήκες με χαμηλό σήμα ένα πιο ακριβό θα δώσει κάτι καλύτερο. Δε βαριέσαι. Καλά ναι δε συγκρίνεται με κορυφαίους επεξεργαστές αλλά τα καταφέρνουν και αυτό είναι το καλό! 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:53 μμ Ερώτηση, έχει το θέμα όπως το 12 pro να βγάζει στο σήμα Χ και αμέσως να έρχεται πάλι σε άκυρες στιγμες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Χθες στς 05:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:54 μμ Just now, elkons said: Ερώτηση, έχει το θέμα όπως το 12 pro να βγάζει στο σήμα Χ και αμέσως να έρχεται πάλι σε άκυρες στιγμες; Όχι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Χθες στς 06:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:09 μμ (edited) 28 minutes ago, tasosat said: Παρακαλώ. Εάν χρειαστείς κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο στείλε μου μήνυμα μιας και το εχει η γυναίκα ευχαριστώ πολύ, ήδη παίδεψα αρκετά τον elkons γιά 3-4 κινητά & έχω δεί αρκετά youtube γιά το 12 5G .. όταν έρθει από εβδομάδα (μού έτυχαν οι 3μερες αργίες) αν βρώ κάτι δύσκολο θα στείλω pm 21 minutes ago, elkons said: Ερώτηση, έχει το θέμα όπως το 12 pro να βγάζει στο σήμα Χ και αμέσως να έρχεται πάλι σε άκυρες στιγμες; 21 minutes ago, tasosat said: Όχι. αυτό το είδα να το αναφέρουν σε youtube από Ινδία γιά το 12 5G.. ίσως να το έκανε σε συγκεκριμένο πάροχο Edited Χθες στς 06:15 μμ by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:12 μμ Καλά Ινδία έχουν την Indian Version εμείς έχουμε στην Ελλάδα πάντα τη Global. Είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα εκεί. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. Χθες στς 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:08 μμ Exynos 1330 or snapdragon 778g? , Τι θα διαλέγατε σαν δυνατότητες modem? 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts