Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, panos.k2 said:

Έχει θέματα αλλά την κάλυψη και κυριως τις ταχυτητες της κοσμοτε εκτός πόλεων δεν τη φτάνει κανείς. 
Ειδικα στους μεγάλους οδικούς άξονες οι ταχύτητες και η κάλυψη της είναι σε άλλο επίπεδο. 

Έχουν κάνει δουλειά στους εθνικούς δρόμους, ισχύει. Αθηνών Πατρών και Κορίνθου-Τριπόλεως, είναι εξαιρετική

3 minutes ago, johnny_htc said:

Έχουν κάνει δουλειά στους εθνικούς δρόμους, ισχύει. Αθηνών Πατρών και Κορίνθου-Τριπόλεως, είναι εξαιρετική

Πριν λίγες μέρες έκανα Αθήνα-Γιάννενα με ονλάιν λαιβ ράδιο σε όλη τη διαδρομή. Ούτε ένα σπάσιμο δεν έκανε. Ουτε ένα. Και όσο έπεφτε το μάτι μου στο κάρπλει δεν είδα κάτι πέρα από 5G

Edited by panos.k2

1 minute ago, panos.k2 said:

Πριν λίγες μέρες έκανα Αθήνα-Γιάννενα με ονλάιν λαιβ ράδιο σε όλη τη διαδρομή. Ούτε ένα σπάσιμο δεν έκανε. Ουτε ένα. Και όσο έπεφτε το μάτι μου στο κάρπλει δεν είδα κάτι πέρα από 5G

Πολύ καλό. Υπάρχουν βέβαια ισχνά σημεία, με το σήμα να πέφτει στα -125 db, αλλά θα το φτιάξουν πιστεύω. Ας πούμε κακό σημείο είναι λίγο πριν προσεγγίσεις τον σιδηροδρομικό σταθμό Κορίνθου, όπως πας προς Πάτρα και είσαι ανάμεσα σε δύο λόφους για κάποια μέτρα (τάφρος ουσιαστικά που δημιουργήθηκε για τη διάνοιξη του δρόμου), αλλά είδα έχουν βγάλει άδεια για κεραία εκεί κοντά, θα καλύψει και σημεία της Κορίνθου. 

Η μοναδική 8T8R n78 που ξέρω στην Ελλάδα . Νάουσα ΟΤΕ  

https://www.speedtest.net/result/i/6414852580

IMG_4390.thumb.jpeg.9fc37fd1d6784c82695938293ad285ea.jpeg

Μέτρηση στη λίμνη σε καφετέρια μέσα. Αντίστοιχη και στη Vodafone στο τοπικ. 

Screenshot_20241229_131239_Speedtest.jpg

Screenshot_20241229_131306_NetMonster.jpg

Κάτι παίζει με το δίκτυο τους,με Ν78 τόσο κακό;

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

4 minutes ago, elkons said:

Κάτι παίζει με το δίκτυο τους,με Ν78 τόσο κακό;

Είναι τέρμα οριακό το σήμα της N78 άμα δεις , -140 db. Ουσιαστικά σαν να μη δίνει καθόλου είναι η N78

3 minutes ago, johnny_htc said:

Είναι τέρμα οριακό το σήμα της N78 άμα δεις , -140 db. Ουσιαστικά σαν να μη δίνει καθόλου είναι η N78

Όχι Bug του nm είναι, το χω ξανά δει και σε προηγούμενες μετρήσεις του katsiletra 

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

Just now, elkons said:

Όχι Bug του nm είναι, το χω ξανά δει και σε προηγούμενες μετρήσεις του katsiletra 

Οκ, περίεργο τότε, ναι

Σωστό μου φαίνεται το ss rsrp -117 dbm. Και πάλι οριακό για n78, όποτε είναι σαν να μην υπάρχει.

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

Στα Γιάννενα αυτές τις μέρες γίνεται το έλα να δεις.
Εξαιρετικη είναι αυτή η μέτρηση για εσωτερικό χώρο στο κέντρο. 

Edited by panos.k2

Από σήμα και στις δυο τις κάρτες φουλ έχω. Αλλά γίνεται ο κακός χαμός από κόσμο. Πρώτη φορά έχω δει τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια. 

Edited by katsiletra

7 minutes ago, katsiletra said:

Από σήμα και στις δυο τις κάρτες φουλ έχω. Αλλά γίνεται ο κακός χαμός από κόσμο. Πρώτη φορά έχω δει τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια. 

Μπουχτησε μέσα ο κόσμος και εξιταρησε τώρα. Βέβαια υποτίθεται είναι τελευταία Κυριακή του χρόνου και είναι ανοιχτά μαγαζιά. Τώρα μου ήρθε φλασια και μένα 😅

https://www.speedtest.net/result/i/6415243990

Σελι χιονοδρομικό , την ξέσκισε η Vodafone με n78 . Και κουμαριά ζωριζοταν αρκετά η COSMOTE με 5-mbps αλλά παιδιά γινόταν ΧΑΜΟΣ . Στην διαδρομή από ΣΕΛΙ μέχρι και λίγο πριν την κουμαργια είχε σε λίγα σημεία ικανοποιητικό 5G ενώ σε 5-6 στροφιτδες ειχνει σε EDGE 

2 minutes ago, georgebad said:

https://www.speedtest.net/result/i/6415243990

Σελι χιονοδρομικό , την ξέσκισε η Vodafone με n78 . Και κουμαριά ζωριζοταν αρκετά η COSMOTE με 5-mbps αλλά παιδιά γινόταν ΧΑΜΟΣ . Στην διαδρομή από ΣΕΛΙ μέχρι και λίγο πριν την κουμαργια είχε σε λίγα σημεία ικανοποιητικό 5G ενώ σε 5-6 στροφιτδες ειχνει σε EDGE 

Ν1 η κοτε να φανταστώ;