johnny_htc Δημ. Χθες στς 03:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:42 μμ 2 minutes ago, panos.k2 said: Έχει θέματα αλλά την κάλυψη και κυριως τις ταχυτητες της κοσμοτε εκτός πόλεων δεν τη φτάνει κανείς. Ειδικα στους μεγάλους οδικούς άξονες οι ταχύτητες και η κάλυψη της είναι σε άλλο επίπεδο. Έχουν κάνει δουλειά στους εθνικούς δρόμους, ισχύει. Αθηνών Πατρών και Κορίνθου-Τριπόλεως, είναι εξαιρετική 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Χθες στς 03:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:45 μμ (edited) 3 minutes ago, johnny_htc said: Έχουν κάνει δουλειά στους εθνικούς δρόμους, ισχύει. Αθηνών Πατρών και Κορίνθου-Τριπόλεως, είναι εξαιρετική Πριν λίγες μέρες έκανα Αθήνα-Γιάννενα με ονλάιν λαιβ ράδιο σε όλη τη διαδρομή. Ούτε ένα σπάσιμο δεν έκανε. Ουτε ένα. Και όσο έπεφτε το μάτι μου στο κάρπλει δεν είδα κάτι πέρα από 5G Edited Χθες στς 03:45 μμ by panos.k2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 03:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:52 μμ 1 minute ago, panos.k2 said: Πριν λίγες μέρες έκανα Αθήνα-Γιάννενα με ονλάιν λαιβ ράδιο σε όλη τη διαδρομή. Ούτε ένα σπάσιμο δεν έκανε. Ουτε ένα. Και όσο έπεφτε το μάτι μου στο κάρπλει δεν είδα κάτι πέρα από 5G Πολύ καλό. Υπάρχουν βέβαια ισχνά σημεία, με το σήμα να πέφτει στα -125 db, αλλά θα το φτιάξουν πιστεύω. Ας πούμε κακό σημείο είναι λίγο πριν προσεγγίσεις τον σιδηροδρομικό σταθμό Κορίνθου, όπως πας προς Πάτρα και είσαι ανάμεσα σε δύο λόφους για κάποια μέτρα (τάφρος ουσιαστικά που δημιουργήθηκε για τη διάνοιξη του δρόμου), αλλά είδα έχουν βγάλει άδεια για κεραία εκεί κοντά, θα καλύψει και σημεία της Κορίνθου. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Η μοναδική 8T8R n78 που ξέρω στην Ελλάδα . Νάουσα ΟΤΕ https://www.speedtest.net/result/i/6414852580 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Μέτρηση στη λίμνη σε καφετέρια μέσα. Αντίστοιχη και στη Vodafone στο τοπικ. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Κάτι παίζει με το δίκτυο τους,με Ν78 τόσο κακό; 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Κάτι παίζει με το δίκτυο τους,με Ν78 τόσο κακό; Είναι τέρμα οριακό το σήμα της N78 άμα δεις , -140 db. Ουσιαστικά σαν να μη δίνει καθόλου είναι η N78 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 minutes ago, johnny_htc said: Είναι τέρμα οριακό το σήμα της N78 άμα δεις , -140 db. Ουσιαστικά σαν να μη δίνει καθόλου είναι η N78 Όχι Bug του nm είναι, το χω ξανά δει και σε προηγούμενες μετρήσεις του katsiletra 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Just now, elkons said: Όχι Bug του nm είναι, το χω ξανά δει και σε προηγούμενες μετρήσεις του katsiletra Οκ, περίεργο τότε, ναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Σωστό μου φαίνεται το ss rsrp -117 dbm. Και πάλι οριακό για n78, όποτε είναι σαν να μην υπάρχει. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Στα Γιάννενα αυτές τις μέρες γίνεται το έλα να δεις. Εξαιρετικη είναι αυτή η μέτρηση για εσωτερικό χώρο στο κέντρο. Edited 5 ώρες πριν by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Από σήμα και στις δυο τις κάρτες φουλ έχω. Αλλά γίνεται ο κακός χαμός από κόσμο. Πρώτη φορά έχω δει τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Edited 5 ώρες πριν by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 7 minutes ago, katsiletra said: Από σήμα και στις δυο τις κάρτες φουλ έχω. Αλλά γίνεται ο κακός χαμός από κόσμο. Πρώτη φορά έχω δει τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Μπουχτησε μέσα ο κόσμος και εξιταρησε τώρα. Βέβαια υποτίθεται είναι τελευταία Κυριακή του χρόνου και είναι ανοιχτά μαγαζιά. Τώρα μου ήρθε φλασια και μένα 😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 20 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 λεπτά πριν https://www.speedtest.net/result/i/6415243990 Σελι χιονοδρομικό , την ξέσκισε η Vodafone με n78 . Και κουμαριά ζωριζοταν αρκετά η COSMOTE με 5-mbps αλλά παιδιά γινόταν ΧΑΜΟΣ . Στην διαδρομή από ΣΕΛΙ μέχρι και λίγο πριν την κουμαργια είχε σε λίγα σημεία ικανοποιητικό 5G ενώ σε 5-6 στροφιτδες ειχνει σε EDGE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 λεπτά πριν 2 minutes ago, georgebad said: https://www.speedtest.net/result/i/6415243990 Σελι χιονοδρομικό , την ξέσκισε η Vodafone με n78 . Και κουμαριά ζωριζοταν αρκετά η COSMOTE με 5-mbps αλλά παιδιά γινόταν ΧΑΜΟΣ . Στην διαδρομή από ΣΕΛΙ μέχρι και λίγο πριν την κουμαργια είχε σε λίγα σημεία ικανοποιητικό 5G ενώ σε 5-6 στροφιτδες ειχνει σε EDGE Ν1 η κοτε να φανταστώ; Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts