jimmis11 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Καφέ ΛΙΚΝΟ Πορταριά Έχω και μετρήσεις και στο αντίστοιχο topic της Vodafone... 5 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, jimmis11 said: Καφέ ΛΙΚΝΟ Πορταριά Έχω και μετρήσεις και στο αντίστοιχο topic της Vodafone... Πω αυτό το ping... Πραγματικά δίνουν πόνο τα απεριόριστα 🤯 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Και η άλλη γκρίν νετγουορκ 50μβπς 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 ώρες πριν, elkons said: 24αρα είναι πάντα τόσο πιάνουν, ή 5 Εγώ είχα 17 2 ώρες πριν, elkons said: 24αρα είναι πάντα τόσο πιάνουν, ή 5 Εγώ είχα 17 2 ώρες πριν, elkons said: 24αρα είναι πάντα τόσο πιάνουν, ή 5 Εγώ είχα 17 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, Gv2008 said: Εγώ είχα 17 Εγώ είχα 17 Εγώ είχα 17 Το εμπεδώσαμε 😛 Ήσουν στη καλή περίπτωση της 24αρας αλλά στη πλειοψηφία είναι 10-12. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 8 minutes ago, elkons said: Το εμπεδώσαμε 😛 Ήσουν στη καλή περίπτωση της 24αρας αλλά στη πλειοψηφία είναι 10-12. Κόλλησε μάλλον η σελίδα… κάτι πάει λάθος σήμερα! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts