elkons Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Τελευταίο speedtest πλατεία Γρεβενών από αύριο Μέτσοβο Ταβέρνα Πανόραμα ΕΟ Γρεβενών Καστοριάς, Μυρσίνα 51100. Εσωτερικός χώρος 5G Disconnected:[ 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 13/3/2025 at 2:44 ΜΜ, VasilisSam said: Έχει σβήσει μέσα στη Θεσσαλονίκη πάρα πολλά κελιά, σε κάποιες άφησε ένα μόνο από τα 3 ή 4 της band 7. Στο τικετ στο σελμαπερ δεν απάντησαν ακόμα. Κρίμα. Expand Μπορεί να απαντήσουν και 2 μήνες μετά δυστυχώς μπορεί και καθόλου. Παλιά απάνταγαν μέσα σε 24 ώρες αν το τικετ το είχε κάνει λογαριασμός με premium. Είναι κρίμα όλος αυτός ο κόπος που έχει γίνει από πολλούς χρήστες να χάνεται έτσι απλά κάποιος έτσι θέλει να κάνει. Έχει γίνει τόσες φορές που προσωπικά δεν ασχολούμαι καν να ανοίξω καταγραφή πλέον. Θα έπρεπε να είχαν βάλει κάποια μέτρα ασφαλείας ξέρω γω για να μην γίνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που είδαν πως έγινε μια έγινε δύο έγινε τρεις. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 10:35 ΠΜ, Arinos said: Μπορεί να απαντήσουν και 2 μήνες μετά δυστυχώς μπορεί και καθόλου. Παλιά απάνταγαν μέσα σε 24 ώρες αν το τικετ το είχε κάνει λογαριασμός με premium. Είναι κρίμα όλος αυτός ο κόπος που έχει γίνει από πολλούς χρήστες να χάνεται έτσι απλά κάποιος έτσι θέλει να κάνει. Έχει γίνει τόσες φορές που προσωπικά δεν ασχολούμαι καν να ανοίξω καταγραφή πλέον. Θα έπρεπε να είχαν βάλει κάποια μέτρα ασφαλείας ξέρω γω για να μην γίνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που είδαν πως έγινε μια έγινε δύο έγινε τρεις. Expand Αφού βλέπουν ποιος το κάνει, ban χτες απλά από την εφαρμογή. Έπρεπε να κρατάνε ιστορικό από τους χρήστες, όποιος κακοποιεί την database, χαρήκαμε για τη γνωριμία, φιλάκια. Η εφαρμογή δεν είναι για εμπορικούς σκοπούς έτσι και αλλιώς, οπότε ούτε ακόμα και στελέχη εταιρείας δεν θα έπρεπε να επεμβαινουν έτσι, άρα φιλάκια και αυτοί 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Κάτι κάνει με τις μπάντες τον τελευταίο καιρό η cosmote. Στη 104752 (Νέα Δημητριάδα Βόλου) έχει κλείσει η b3 20mhz και η b7 10mhz. Η ταχύτητα από 170-200 Mbps έχει πέσει πιο κοντά στα 100. 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 2:33 ΜΜ, marios239 said: Κάτι κάνει με τις μπάντες τον τελευταίο καιρό η cosmote. Στη 104752 (Νέα Δημητριάδα Βόλου) έχει κλείσει η b3 20mhz και η b7 10mhz. Η ταχύτητα από 170-200 Mbps έχει πέσει πιο κοντά στα 100. Expand Αφού στο nm μια χαρά την εμφανίζει τη Β7 Γενικά κάτι παίζει με το δίκτυο και εγώ βλέπω πεσμένο LTE.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 2:51 ΜΜ, elkons said: Αφού στο nm μια χαρά την εμφανίζει τη Β7 Γενικά κάτι παίζει με το δίκτυο και εγώ βλέπω πεσμένο LTE.. Expand Η cosmote έχει 2 carrier b7, 20+10 mhz. Τώρα λειτουργεί μόνο το 1 (20 mhz) ενώ αυτή η κεραία είχε και τα 2. Συνήθως έκανε combo b3+b3+b7+b7+n1 στο κινητό μου (σύνολο 80mhz). 8 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 2:55 ΜΜ, marios239 said: Η cosmote έχει 2 carrier b7, 20+10 mhz. Τώρα λειτουργεί μόνο το 1 (20 mhz) ενώ αυτή η κεραία είχε και τα 2. Συνήθως έκανε combo b3+b3+b7+b7+n1 στο κινητό μου (σύνολο 80mhz). Expand Ξανά μπες nm μήπως στρώσει; πολλές φορές 5G λέει 10MHz με Ν78 και όταν ξανά ανοίξω τα δεδομένα στρώνει πχ 10+20+10+100MHz.. Θα το κοιτάξω και εγώ όταν φτάσω σπίτι γιατί τώρα περνάω την Ανάληψη (ΕΟ Τρικάλων Ιωαννίνων) Έχω ακόμα δρόμο...και σήμα ευτυχώς 🙏 Γενικά εγώ έχω δει προβλήματα αστάθειας με Cosmote 4G+ αφού ανοιξε το SA..εκτός και αν είναι τυχαίο και δεν ταυτίζεται. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 14/3/2025 at 2:55 ΜΜ, marios239 said: Η cosmote έχει 2 carrier b7, 20+10 mhz. Τώρα λειτουργεί μόνο το 1 (20 mhz) ενώ αυτή η κεραία είχε και τα 2. Συνήθως έκανε combo b3+b3+b7+b7+n1 στο κινητό μου (σύνολο 80mhz). Expand Η κόσμοτε έχει β3 30 MHz b7 30mhz και τρέχουν με dss ανάβουν σβήνουν αλλάζουν ακόμα και εύρος πχ 10 MHz μέχρι το 30 και b1 20 MHz 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Επιτέλους έφτασα πτώμα είμαι... Λέτε να έγινε αναβάθμιση βλέπω και ίδιο PCI..δε ξέρω Σιγα μη πιανει Συκάμινο bug είναι από άλλη κεραία αλλά τέλος πάντων ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ Λάμψακος Μύτικας Βασιλικό έχουν Ν78 σε ολο το κομμάτι και χωρίς οριακό, λειτουργικό πάνω από 40 στον δρόμο όλο επιτέλους!!!!! Είχαν 3 sector και έχει μπει πλέον 4ο στη κεραία στον Χτυπά! Αμήν 🙏 Λίγο να τσιτώσει στην ισχύ και θα είναι ταμάμ δε νομίζω να χρειάζεται κεραία μετά, προς Μάρκου είχα πει έπιανε οριακό τώρα έχει-116dBm με Ν78 στα 190. Ελπίζω έτσι να μείνει και μη μπουκώσει. Χάρηκα, λίγο έλειψα 😎 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 14/3/2025 at 1:39 ΜΜ, johnny_htc said: Αφού βλέπουν ποιος το κάνει, ban χτες απλά από την εφαρμογή. Έπρεπε να κρατάνε ιστορικό από τους χρήστες, όποιος κακοποιεί την database, χαρήκαμε για τη γνωριμία, φιλάκια. Η εφαρμογή δεν είναι για εμπορικούς σκοπούς έτσι και αλλιώς, οπότε ούτε ακόμα και στελέχη εταιρείας δεν θα έπρεπε να επεμβαινουν έτσι, άρα φιλάκια και αυτοί 😏 Expand Είχαν κάνει ban 2-3 φορές ήδη, μετά είχαν κάνει και επαναφορά της βάσης και χάθηκαν πιο καινούργιες καταγραφές. Γενικά ένα μπάχαλο. Μπορούσαν να έκαναν κάτι τύπου περιορισμός να είναι ο λογαριασμός τουλάχιστον 6 μηνών. Δεν θα έπρεπε να γινόταν αυτό για 4η φορά τώρα. Κρίμα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) On 15/3/2025 at 12:45 ΠΜ, Arinos said: Είχαν κάνει ban 2-3 φορές ήδη, μετά είχαν κάνει και επαναφορά της βάσης και χάθηκαν πιο καινούργιες καταγραφές. Γενικά ένα μπάχαλο. Μπορούσαν να έκαναν κάτι τύπου περιορισμός να είναι ο λογαριασμός τουλάχιστον 6 μηνών. Δεν θα έπρεπε να γινόταν αυτό για 4η φορά τώρα. Κρίμα. Expand Όντως κρίμα. Αλλά 6 μήνες είναι υπερβολικά πολλοί θα έλεγα. Γιατί μετά δεν θα ασχολείται κανείς.. 😏 Edited 15 Μαρτίου by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Ν. Δημητριάδα Βόλου: Κοντά στη μπαλκονόπορτα με n78 απο Πορταριά Λίγο πιο μέσα στο σπίτι με n1 Καλά Νερά Πηλίου: Κοντά στο κτήριο ΟΤΕ Παραλιακά σε ταβέρνα 9 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 6/3/2025 at 7:46 ΜΜ, elkons said: Γερμανό δεν έπιασες 3500 (Ν78) στο 5G γιαυτό δεν πήγε πολύ καλά αλλά ικανοποιητικό για 700αρα. Μεγια το κινητό, κάποια στιγμή για ευκολία βάλε το account του myphone.gr εκεί καλύτερα να ανεβάζεις τις μετρήσεις κατευθείαν με screenshots είναι πιο εύκολο. Θα δεις και 1000 και με αυτό σίγουρα κάποια στιγμή. SA δεν θα πιάσεις δεν το έχει εγκρίνει η COSMOTE ακόμα στο κινητό σου ούτε γενικά στα οικονομικά μοντέλα. Εδώ δεν έχουν δώσει ακόμα στα iPhone τι να πεις τώρα.. Μαντούκι και ΟΤΕ είναι SA ready, ωραία 😀 Expand Το είπες & έγινε 👍 ... σήμερα κατέβηκα Πόλη είχα θέλημα ... αλλά στο APN έβαλα το authentication στο PAP ... βγήκε & SA N78 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 2:53 ΜΜ, babis3g said: Το είπες & έγινε 👍 ... σήμερα κατέβηκα Πόλη είχα θέλημα ... αλλά στο APN έβαλα το authentication στο PAP ... βγήκε & SA N78 Expand Είδες στα έλεγα!!! Εξαιρετική ταχύτητα λογικά θα παίζει ινα η κεραία όχι ζεύξη, τούμπανο! Και έχουν ανοίξει N78 στο SA λογικό...όπου ανοίγει SA και έχει N78 την ανάβει. 👌👌👌 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Και ένα speed test με extra sim unlimited σε ένα vodafone branded 😝 zte 888 ultra σε εσωτερικο χώρο. Βόλο, στη μέση του πουθενά. Είμαι σίγουρος πως εάν ήταν σε εξωτερικό χώρο το speed test θα ήταν διπλάσιο Έχει κανείς ιδέα το CI 26630667 σε ποια κεραία αντιστοιχεί? Γενικά υπάρχει τρόπος να ψάχνω σε κάνα cellmapper με CI και να βρίσκω enb? 6 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 8:59 ΜΜ, CptBill said: Και ένα speed test με extra sim unlimited σε ένα vodafone branded 😝 zte 888 ultra σε εσωτερικο χώρο. Βόλο, στη μέση του πουθενά. Είμαι σίγουρος πως εάν ήταν σε εξωτερικό χώρο το speed test θα ήταν διπλάσιο Έχει κανείς ιδέα το CI 26630667 σε ποια κεραία αντιστοιχεί? Γενικά υπάρχει τρόπος να ψάχνω σε κάνα cellmapper με CI και να βρίσκω enb? Expand Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σελίδα όπως το cidresolver για να μετατρέψεις το cid σε enb και sector. Μετά το βάζεις στο cellmapper και βρίσκεις που είναι. Στη δική σου περίπτωση είναι το enb 104026 (κτήριο ΟΤΕ) 6 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 9:32 ΜΜ, marios239 said: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σελίδα όπως το cidresolver για να μετατρέψεις το cid σε enb και sector. Μετά το βάζεις στο cellmapper και βρίσκεις που είναι. Στη δική σου περίπτωση είναι το enb 104026 (κτήριο ΟΤΕ) Expand Άψογος. Σε ευχαριστώ! 2.6 χλμ μακριά! 6 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 9:35 ΜΜ, CptBill said: Άψογος. Σε ευχαριστώ! Expand Τίποτα! On 15/3/2025 at 9:35 ΜΜ, CptBill said: 2.6 χλμ μακριά! Expand Για την απόσταση και την κίνηση αυτής της κεραίας (έχει πολύ κίνηση πάνω της) μια χαρά. Νομίζω με εξωτερική κεραία θα έπιανες μάλλον 350 μπορεί και παραπάνω. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Παίζει και καλό σήμα για την απόσταση, άψογος θα έλεγα δεν είναι απαραίτητο για εξωτερική κεραία και αυτή η ταχύτητα καλή θεωρώ πως είναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου αμα θυμαμαι καλα ο @mixtri ειχε πει παλια πως ειναι tilted στημενες οι κεραιες και πιανουν μεγαλες αποστασεις και με υψομετρικες διαφορες. Ξεχασα να αναφερω πως ειμαι και σε 90μ υψομετρο, οπως ανηφοριζουμε προς Πηλιο δλδ. Με εξωτερικη κεραια νομιζω ισως να ειχα καλυτερο upload. Ισως δοκιμασω αυριο να βγαλω το zte 888 ultra βεραντα να δοκιμασω. 6 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 9:50 ΜΜ, CptBill said: αμα θυμαμαι καλα ο @mixtri ειχε πει παλια πως ειναι tilted στημενες οι κεραιες και πιανουν μεγαλες αποστασεις και με υψομετρικες διαφορες. Ξεχασα να αναφερω πως ειμαι και σε 90μ υψομετρο, οπως ανηφοριζουμε προς Πηλιο δλδ. Με εξωτερικη κεραια νομιζω ισως να ειχα καλυτερο upload. Ισως δοκιμασω αυριο να βγαλω το zte 888 ultra βεραντα να δοκιμασω. Expand Δηλαδή η κοσμοτε καλύπτει από κάτω προς τα πάνω; Αυτό δεν το ήξερα. Τώρα που είδα καλύτερα το σήμα, νομίζω ότι φταίει περισσότερο η κίνηση στην κεραία. Αν τύχει ποτέ να είσαι ξύπνιος αργά το βράδυ, αν μπορείς ρίξε ένα speedtest. Εκεί φαντάζομαι έχετε διαθέσιμη μόνο 24αρα; Σε σχέση με το adsl άπειρες φορές καλύτερο το 5g. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 9:58 ΜΜ, marios239 said: Εκεί φαντάζομαι έχετε διαθέσιμη μόνο 24αρα; Σε σχέση με το adsl άπειρες φορές καλύτερο το 5g. Expand Σαν να συγκρίνεις Βίσση με Καρβέλα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 9:58 ΜΜ, marios239 said: Δηλαδή η κοσμοτε καλύπτει από κάτω προς τα πάνω; Αυτό δεν το ήξερα. Τώρα που είδα καλύτερα το σήμα, νομίζω ότι φταίει περισσότερο η κίνηση στην κεραία. Αν τύχει ποτέ να είσαι ξύπνιος αργά το βράδυ, αν μπορείς ρίξε ένα speedtest. Εκεί φαντάζομαι έχετε διαθέσιμη μόνο 24αρα; Σε σχέση με το adsl άπειρες φορές καλύτερο το 5g. Expand πονεμενη ιστορια. οριακη vdsl επι 6 μηνες με απειρες βλαβες και μπολικο εναεριο καλωδιο (1χλμ μακρια απο καμπινα vdsl). Για adsl αυτο οριακα στα 5mbit, το Αστικο Κεντρο ειναι στον αλλο κοσμο. Ειμαι χρονια με extra sim cosmote, mikrotik lte 12, κατευθυντικη εξωτερικη κεραια για να παιρνω απο κεραια του Σαρακινου (enb 204376, μεγαλη η χαρη του) και εχω βρει την υγεια μου. Τελευταιες εβδομαδες ομως εκει που τα 80/40 ηταν παιχνιδακι μαλλον εχουμε congestion και εχουν πεσει οι ταχυτητες. Οποτε ψαχνομαι πλεον για μεταβαση σε 5g εξοπλισμο γιατι το LTE φαινεται να λυγιζει σιγα σιγα. 5 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 10:07 ΜΜ, CptBill said: Οποτε ψαχνομαι πλεον για μεταβαση σε 5g εξοπλισμο γιατι το LTE φαινεται να λυγιζει σιγα σιγα. Expand Κι εγώ που είμαι τώρα στο Βόλο, μου φαίνεται ότι κάτι πάει λίγο λάθος με το lte της cosmote. Έχουν πέσει αισθητά οι ταχύτητες, και όχι μόνο σε μία κεραία. Ίσως κάτι ρυθμίζουν; Ελπίζω να είναι προσωρινό. Λογικά θα το έχεις ψάξει, αλλά σε πιάνει καθόλου η κεραία στην Πορταριά 104142 που έχει και n78 να στοχεύσεις; 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου On 15/3/2025 at 10:07 ΜΜ, CptBill said: πονεμενη ιστορια. οριακη vdsl επι 6 μηνες με απειρες βλαβες και μπολικο εναεριο καλωδιο (1χλμ μακρια απο καμπινα vdsl). Για adsl αυτο οριακα στα 5mbit, το Αστικο Κεντρο ειναι στον αλλο κοσμο. Ειμαι χρονια με extra sim cosmote, mikrotik lte 12, κατευθυντικη εξωτερικη κεραια για να παιρνω απο κεραια του Σαρακινου (enb 204376, μεγαλη η χαρη του) και εχω βρει την υγεια μου. Τελευταιες εβδομαδες ομως εκει που τα 80/40 ηταν παιχνιδακι μαλλον εχουμε congestion και εχουν πεσει οι ταχυτητες. Οποτε ψαχνομαι πλεον για μεταβαση σε 5g εξοπλισμο γιατι το LTE φαινεται να λυγιζει σιγα σιγα. Expand Και σε εσάς πέφτει η απόδοση του LTE...τι κάνουν πάλι.. Παρ όλο που είναι όλες οι μπάντες ανοιχτές το LTE είναι για τα μπάζα πολλές φορές 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts