Antonio21 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 3 minutes ago, Antonio21 said: Bug του Netmonster, δε παίζει να ναι Ν1 αυτό, Ν78 θα είναι απλά δεν λέει τα 100MHz,κλασικό Bug 😶 εδώ δε λέει τη μπάντα του 5G σε μερικά κινητά δυστυχώς. Εσωτερικός ή Εξωτερικός χώρος και που;;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Σε μια ταβέρνα μέσα στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 8 minutes ago, Antonio21 said: Σε μια ταβέρνα μέσα στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.. Καλή η ταβέρνα;😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Καλή ήταν ναι πάρα πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. Σε ευχαριστώ 😊 Όσο μπορώ προσπαθώ να βγαίνω που και που γιατί η μετακίνηση μου είναι δύσκολη με το πόδι από το τροχαίο. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 15 minutes ago, Antonio21 said: Καλή ήταν ναι πάρα πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. Σε ευχαριστώ 😊 Όσο μπορώ προσπαθώ να βγαίνω που και που γιατί η μετακίνηση μου είναι δύσκολη με το πόδι από το τροχαίο. Θα το χω στον νου μου Περαστικά! Να σε παρηγορήσω... εγώ είμαι με ρήξη χιαστού αλλά όχι από τροχαίο, από άθλημα (μπάσκετ) αλλά δε το αφήνω σε καμία βδομάδα ακόμα αν ξεπριστεί θα πάω για χειρουργείο δε το αφήνω. Πατερίτσες ονλυ τώρα που συνηθίζω χωρίς μετά το χειρουργείο ξανά πάλι 😶 Edited 21 ώρες πριν by elkons Off Topic. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Εύχομαι περαστικά θα έχεις λίγο ταλαιπωρία αλλά με καλό γιατρό και καλή αποκατάσταση, εάν μπεις τελικά χειρουργείο θα είσαι πάρα πολύ καλα!! 2 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 5 minutes ago, Antonio21 said: Εύχομαι περαστικά θα έχεις λίγο ταλαιπωρία αλλά με καλό γιατρό και καλή αποκατάσταση, εάν μπεις τελικά χειρουργείο θα είσαι πάρα πολύ καλα!! Ευχαριστώ επίσης 😊 Ναι δόξα τω Θεό έχω καλό γιατρό θα κατέβω Αθήνα σε λίγο καιρό θα μείνω σε έναν γνωστό μου για λίγο (οπότε θα κάνω επί της ευκαιρίας μερικές μετρήσεις 5G) εννοείται πως θα πάω για χειρουργείο μετά όταν είμαι εντάξει θα συνεχίσω μπάσκετ (μετά απο κάποιους μήνες)δε το αφήνω αυτό 😄 Δεν είναι η κύρια δουλειά μου, αλλά έχω επαγγελματική εμπειρία σε αυτό πολλά χρόνια, δε το αφήνω. Τέλος πάντων, περαστικά μας 😋 Edited 21 ώρες πριν by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Με καρτοκινητό FROG περιοχή ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ στον Πειραιά κινητο IPHONE 15 PLUS 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 18 ώρες πριν, elkons said: Ευχαριστώ επίσης 😊 Ναι δόξα τω Θεό έχω καλό γιατρό θα κατέβω Αθήνα σε λίγο καιρό θα μείνω σε έναν γνωστό μου για λίγο (οπότε θα κάνω επί της ευκαιρίας μερικές μετρήσεις 5G) εννοείται πως θα πάω για χειρουργείο μετά όταν είμαι εντάξει θα συνεχίσω μπάσκετ (μετά απο κάποιους μήνες)δε το αφήνω αυτό 😄 Δεν είναι η κύρια δουλειά μου, αλλά έχω επαγγελματική εμπειρία σε αυτό πολλά χρόνια, δε το αφήνω. Τέλος πάντων, περαστικά μας 😋 Μπρο έτσι, συνεχίζεις από κει που είχες μείνει, δεν χαλιέσαι. Απλά προσοχή μετά μπόλικη στο μπάσκετ όταν γιανεις με το καλό 😏Περαστικά και από μένα μαν 15 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Με καρτοκινητό FROG περιοχή ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ στον Πειραιά κινητο IPHONE 15 PLUS Είχε μια pipe του 1800 εκεί. Μάλλον την άλλαξαν, μια χαρά 😎 Edited 2 ώρες πριν by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 9 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 λεπτά πριν 18 ώρες πριν, ANAGNPANA said: Με καρτοκινητό FROG περιοχή ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ στον Πειραιά κινητο IPHONE 15 PLUS Τι γκαζια ειναι αυτα ρε συ? Ουτε διπλα απο Ν78 δεν βγαζω τοσα σε Cosmote. Σιγουρα μιλαμε για υπερτουμπανο κινητο και κατα πασα πιθανοτητα επιανες απο την Τερψιθεα που εχει Ν78. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts