hercoulis Δημ. Δευτέρα στις 09:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:34 μμ (edited) 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Κρίμα για τις μ@λ@κιες των εταιρειών, να την πληρώνουν οι απλοί υπάλληλοι, ακόμα και οι προϊστάμενοι αυτών, εφόσον οι ίδιοι δεν έχουν κάνει κάποια χοντρή χαζομάρα και είναι καθαρά θέμα της εταιρείας. Πάντως ωραίο μαγαζάκι αυτό, ποιο είναι; Έδωσαν ρέστα στην designια 😜 Μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. 🚨😩 Edited Δευτέρα στις 09:35 μμ by hercoulis 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. Τρίτη στις 09:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:41 μμ Καλησπέρα παιδιά. Μέτρηση στο escape center στο Ίλιον, εξω απο το options cinemas. 10 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 09:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:46 μμ Μακράν τα καλύτερα dBm σε N78 Αγκαλιά με τη κεραία ήσουν; Η ταχύτητα είναι πάρα πολύ καλή!! Με τι συσκευή; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. Τρίτη στις 09:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:53 μμ 5 minutes ago, elkons said: Μακράν τα καλύτερα dBm σε N78 Αγκαλιά με τη κεραία ήσουν; Η ταχύτητα είναι πάρα πολύ καλή!! Με τι συσκευή; Galaxy S24 Ultra. Μάλλον η κεραία με βομβαρδιζε απευθείας με 5g 😄 6 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 10:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:07 μμ Εντύπωση μου κάνει που δεν έπιασε SA ακόμα 🥸 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:58 πμ Ρεκόρ με το Galaxy A34 σε εσωτερικό χώρο. Συνήθως είχε πιο δυνατό upload αλλά έπεσε η ισχύς της Ν78 🙂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Χθες στς 04:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:47 μμ 10 ώρες πριν, elkons said: Ρεκόρ με το Galaxy A34 σε εσωτερικό χώρο. Συνήθως είχε πιο δυνατό upload αλλά έπεσε η ισχύς της Ν78 🙂 Εσύ είχες βάλει το τηλέφωνο πάνω στο πάνελ;; 😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:23 μμ 5 ώρες πριν, katsiletra said: Εσύ είχες βάλει το τηλέφωνο πάνω στο πάνελ;; 😂😂 Όχι νομίζω φαίνεται και στα dBm της Ν78,στο τραπέζι το χα το κινητό και πήγα λίγο στη κουζίνα και όταν επέστρεψα είδα αυτό το αποτέλεσμα,εντυπωσιάστηκα. Δυστυχώς όμως δεν είναι σπίτι μου🥲 Έβαλα Netmonster και στο Redmi note 12 pro 5G Ποιο RSRQ βρε παιδιά είναι το σωστό στη N78; άλλο λέει το Samsung άλλο το Xiaomi. Δείτε (ναι ίδια κεραία δεν έχουμε στη περιοχή πολλές) Να πω κιόλας το Samsung έχει άλλο μενού στο nm κάπως διαφορικό αλλά δεν δείχνει ποτέ RSRQ κάτω του 11 στη Ν78) Οπότε πως ξέρουμε την εγκυρότητα του; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Με αφορμή τη σύγκριση μας στο Fast.com με το speedtest της Ookla εδώ έχω μια σύγκριση, βλέπω πως στο Fast δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες αλλά φαίνεται της Ookla είναι οι σωστές. Το κινητό είναι στο ίδιο σημείο ακίνητο Και άλλη μια σε άλλο σημείο Σίγουρα της Ookla είναι σωστό είναι με -114dBm η μέτρηση Οπότε ο @memoriesradio έχει δίκιο 🙂 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 8 minutes ago, elkons said: Με αφορμή τη σύγκριση μας στο Fast.com με το speedtest της Ookla εδώ έχω μια σύγκριση, βλέπω πως στο Fast δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες αλλά φαίνεται της Ookla είναι οι σωστές. Το κινητό είναι στο ίδιο σημείο ακίνητο Και άλλη μια σε άλλο σημείο Σίγουρα της Ookla είναι σωστό είναι με -114dBm η μέτρηση Οπότε ο @memoriesradio έχει δίκιο 🙂 Συμπέρασμα: Είναι και δεν είναι 😂 Σαν τη γάτα του Σρέντινγκερ μέσα στο κουτί. Υπάρχει και δεν υπάρχει, λολ😂 Εμένα μου αρέσουν επίσης και τα τρία αστεράκια στο σπιντεστ. Έτσι, τσεκούρι πρέπει, για να βάλουν μυαλό και στην πράσινη κωμωδία λολ😂🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, johnny_htc said: Συμπέρασμα: Είναι και δεν είναι 😂 Σαν τη γάτα του Σρέντινγκερ μέσα στο κουτί. Υπάρχει και δεν υπάρχει, λολ😂 Εμένα μου αρέσουν επίσης και τα τρία αστεράκια στο σπιντεστ. Έτσι, τσεκούρι πρέπει, για να βάλουν μυαλό και στην πράσινη κωμωδία λολ😂🤣 Το Upload με απογοητεύει, αν πάω πιο μέσα στο σπίτι πάει και kbps Upload 😃 Θα κάνω με το fast να έχω τη ψευδαίσθηση πως έχω δικτυάρα 🤣 Μόνο για WiFi κάνει αυτό. Ακόμα και Upload λάθος είναι στα δεδομένα. Edited 11 ώρες πριν by elkons 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Κάτι πάει λάθος. Upload δεν ξεκινάει ποτέ.. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν On 8/1/2025 at 7:58 ΠΜ, elkons said: Ρεκόρ με το Galaxy A34 σε εσωτερικό χώρο. Συνήθως είχε πιο δυνατό upload αλλά έπεσε η ισχύς της Ν78 🙂 Τέτοια ταχύτητα θα δω και με την NOVA?? 😳 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Just now, Antonio21 said: Τέτοια ταχύτητα θα δω και με την NOVA?? 😳 Δε ξέρω η μέτρηση με Cosmote είναι, στη συγκεκριμένη περιοχή ούτε 100 δε θα πιάσεις με Nova εγγυημένα. Και Vodafone το ίδιο το ανέφερα πριν λίγο καιρό τώρα έχει γίνει κάτι και η Vodafone πάει αρκετά καλά 5G από 26mbps πήγε στα 90,ας μένει τουλάχιστον έτσι. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 27 minutes ago, katsiletra said: Κάτι πάει λάθος. Upload δεν ξεκινάει ποτέ.. Σε 4G, η 104052, τι σκαμπάζει εκεί που είσαι; Αχταρμά τα έχει κάνει, συνδέει και την 104671,χαμος.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Για το 5G SA γνωρίζουμε πότε θα γίνει επιτέλους διαθέσιμο σε iPhone; 1 hour ago, katsiletra said: Κάτι πάει λάθος. Upload δεν ξεκινάει ποτέ.. Μα καλά, πάλι τα ίδια ξεκίνησε; Ούτε ένα δίμηνο δεν έχει που αναβαθμίστηκε. Edited 8 ώρες πριν by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 minutes ago, panos.k2 said: Για το 5G SA γνωρίζουμε πότε θα γίνει επιτέλους διαθέσιμο σε iPhone; Μα καλά, πάλι τα ίδια ξεκίνησε; Ούτε ένα δίμηνο δεν έχει που αναβαθμίστηκε. Και το σήμα φαίνεται μια χαρά στο μεταξύ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Σε 4G, η 104052, τι σκαμπάζει εκεί που είσαι; Αχταρμά τα έχει κάνει, συνδέει και την 104671,χαμος.. Τίποτα δεν σκαμπάζει. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 ώρες πριν, katsiletra said: Κάτι πάει λάθος. Upload δεν ξεκινάει ποτέ.. Κάργα στο θόρυβο το uplink της συσκευής σου... 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Τέτοια ταχύτητα θα δω και με την NOVA?? 😳 Ναι! Το 2085. 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts