Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καφέ ΛΙΚΝΟ Πορταριά

Έχω και μετρήσεις και στο αντίστοιχο topic της Vodafone...

Cosmote.jpg

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

1 minute ago, jimmis11 said:

Καφέ ΛΙΚΝΟ Πορταριά

Έχω και μετρήσεις και στο αντίστοιχο topic της Vodafone...

Cosmote.jpg

Πω αυτό το ping... Πραγματικά δίνουν πόνο τα απεριόριστα 🤯

Και η άλλη γκρίν νετγουορκ 50μβπς 😂

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

2 ώρες πριν, elkons said:

24αρα είναι πάντα τόσο πιάνουν, ή 5 

Εγώ είχα 17

Εγώ είχα 17

Εγώ είχα 17

1 minute ago, Gv2008 said:

Εγώ είχα 17

Εγώ είχα 17

Εγώ είχα 17

Το εμπεδώσαμε 😛

Ήσουν στη καλή περίπτωση της 24αρας αλλά στη πλειοψηφία είναι 10-12.

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

8 minutes ago, elkons said:

Το εμπεδώσαμε 😛

Ήσουν στη καλή περίπτωση της 24αρας αλλά στη πλειοψηφία είναι 10-12.

Κόλλησε μάλλον η σελίδα… κάτι πάει λάθος σήμερα!

Πεζόδρομος μεραρχίας Σέρρες στην Vodafone . Κανονικά βγάζει 800+. Γίνεται χαμός έξω 

https://www.speedtest.net/result/i/6408930469

4 minutes ago, Harry636 said:

Πρώτη μέτρηση με cosmote 

Θεσσαλονίκη 

IMG_6127.png

IMG_6126.jpeg

Πολύ μέτρια πράγματα ...βέβαια 5G N28+ LTE B3 δε περίμενα κάτι καλύτερο 

Edited by elkons

2 minutes ago, Harry636 said:

Κορδέλιο 

Καταρχάς καλωσόρισες στην όμορφη Θεσσαλονίκη, εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υγεία πάνω απ' όλα!

Πραγματικά χαμηλή μέτρηση και βλέπω μετράς με κορυφαία συσκευή από απόψεως modem και δυνατοτήτων.

Αν όμως κάνεις τη δουλειά σου και με αυτές τις ταχύτητες τότε δεν έχεις λόγο να το ψάχνεις περαιτέρω.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

2 minutes ago, elkons said:

Πολύ μέτρια πράγματα ...βέβαια 5G N28+ LTE B3 δε περίμενα κάτι καλύτερο 

Η Vodafone 10~ 15 mbps στην καλύτερη 30 και πολλά λάθη στο speed test ( ίδιο σημείο ) 

Just now, Harry636 said:

Η Vodafone 10~ 15 mbps στην καλύτερη 30 και πολλά λάθη στο speed test ( ίδιο σημείο ) 

Α τέλεια παίζει η κοτε 😂😂

1 hour ago, Harry636 said:

Πρώτη μέτρηση με cosmote 

Θεσσαλονίκη 

IMG_6127.png

IMG_6126.jpeg

Περίεργη επιλογή συνδυασμού στο iphone πάντως, λολ. Σε συνδέει με γεματουτσικη N28 και όχι πχ με N1, από τον ίδιο ιστό βλέπω κιόλας. Περίεργο. Μήπως ήσουν σε κάνα ισόγειο και κάνει τέτοια επιλογή; 🤔 Γιατί βλέπω η B3 έχει καλό σήμα ενώ η 700αρα την παλεύει οριακά.. 

Αν είναι αυτό οριακό τότε εγώ τι έχω; (-119)

1 minute ago, elkons said:

Αν είναι αυτό οριακό τότε εγώ τι έχω; (-119)

Ναι νταξει, όντως ρε παιδί μου, είσαι τέρμα οριακός εσύ 😛 edge sa ένα πράμα. Edge NSA βασικά, μη κλέβουμε τα trademarks αλλού δικτύου 🤣😂

Εγώ το περίμενα για μέτριο προς κακό για Cosmote και όχι πολύ κακό 

Τι ετζ σα; δε πέφτει σε EDGE ούτε στο -129

Με -119 αγορίνα έχω Ν78 τη κρατάει και δίνει 300mbps άνετα με RSRQ -12,13 😀

Αν δεν υπήρχε η N78 θα ήμουν στα 10mbps ονλυ 

2 minutes ago, elkons said:

Εγώ το περίμενα για μέτριο προς κακό για Cosmote και όχι πολύ κακό 

Τι ετζ σα; δε πέφτει σε EDGE ούτε στο -129

Με -119 αγορίνα έχω Ν78 τη κρατάει και δίνει 300mbps άνετα με RSRQ -12,13 😀

Αν δεν υπήρχε η N78 θα ήμουν στα 10mbps ονλυ 

Το ξέρω, κρατάει για τα καλά την N78 η Cosmote,μέχρι τελικής πτώσης 😛😂

1 minute ago, johnny_htc said:

Το ξέρω, κρατάει για τα καλά την N78 η Cosmote,μέχρι τελικής πτώσης 😛😂

Δε ρίχνει EDGE με τπτ μόνο αν υπάρχει σε αυτό διαθεσιμότητα το πάει εκεί πχ σε κάνα υπόγειο 

Το 4G το κρατάει μέχρι-140 σε εμένα μετά θα βγει εκτός, δε θα υπάρχει ούτε EDGE φυσικά αν έχει τόσο χαμηλό σήμα.

Καλό αυτό.

8 minutes ago, elkons said:

Δε ρίχνει EDGE με τπτ μόνο αν υπάρχει σε αυτό διαθεσιμότητα το πάει εκεί πχ σε κάνα υπόγειο 

Το 4G το κρατάει μέχρι-140 σε εμένα μετά θα βγει εκτός, δε θα υπάρχει ούτε EDGE φυσικά αν έχει τόσο χαμηλό σήμα.

Καλό αυτό.

Ουσιαστικά, αυτό κατάφερε το 4G. Να μπορεί να περνάει δεδομένα, ακόμα και με οριακό σήμα, χάλια. Στα - 140 βέβαια, μάλλον μόνο κλήση θα μπροςις να βγάλεις, και αυτή με αρκετή καθυστέρηση.. 

Είπαμε δεν είναι σπίτι-140 κακό σημα εχω μεν αλλα οχι τόσο χάλια. απλώς έχω δει εννοώ και μέχρι πόσο το κρατάει η Cosmote περίπου ,βέβαια δε ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή παρόχου. 

Στη Μάνη είχα -140 στο κεντρικό δρόμο προς Αρεόπολη, γενικά σε όλη τη διαδρομή όλες ήταν απαίσιες vf nova EDGE το περισσότερο και η Cosmote οριακά και Β20 που συνήθως δε το χει για κάλυψη, αλλά πολύ βουνό, άνετα βάζουν κεραίες αν θέλουν 

1 minute ago, elkons said:

Είπαμε δεν είναι σπίτι-140 κακό σημα εχω μεν αλλα οχι τόσο χάλια. απλώς έχω δει εννοώ και μέχρι πόσο το κρατάει η Cosmote περίπου ,βέβαια δε ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή παρόχου. 

Στη Μάνη είχα -140 στο κεντρικό δρόμο προς Αρεόπολη, γενικά σε όλη τη διαδρομή όλες ήταν απαίσιες vf nova EDGE το περισσότερο και η Cosmote οριακά και Β20 που συνήθως δε το χει για κάλυψη, αλλά πολύ βουνό, άνετα βάζουν κεραίες αν θέλουν 

Ναι, άμα θέλουν θα βάλουν. Αλλά άμα ξυπνήσει το θηρίο πάλι μέσα τους 😛😂😂

Ναι γενικά εκεί που το είδες εννοώ, όχι για το σπίτι. Είναι και θέμα μόντεμ και παρόχου θα έλεγα μάλλον. Και γω θυμάμαι να δουλεύω με πολύ οριακό σήμα στα - 125, έκανε αρκετά νερά όμως, όχι τελείως χάλια πάντως 

Σιγά το μόντεμ που έχει το Α15 5G αλλά το κράτησε μέχρι-140 και δεν έπεσε σε EDGΕ

Κλήση εκανε δεν είχα θέματα απλώς μέσω 2G,αργούσε λίγο αλλά καταλάβαινα τον συνομιλητή με τόσο οριακό σήμα.