jimmis11 Δημ. Δευτέρα στις 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:23 μμ Καφέ ΛΙΚΝΟ Πορταριά Έχω και μετρήσεις και στο αντίστοιχο topic της Vodafone... 10 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Δευτέρα στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:26 μμ 1 minute ago, jimmis11 said: Καφέ ΛΙΚΝΟ Πορταριά Έχω και μετρήσεις και στο αντίστοιχο topic της Vodafone... Πω αυτό το ping... Πραγματικά δίνουν πόνο τα απεριόριστα 🤯 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 01:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:30 μμ Και η άλλη γκρίν νετγουορκ 50μβπς 😂 1 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:44 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: 24αρα είναι πάντα τόσο πιάνουν, ή 5 Εγώ είχα 17 2 ώρες πριν, elkons said: 24αρα είναι πάντα τόσο πιάνουν, ή 5 Εγώ είχα 17 2 ώρες πριν, elkons said: 24αρα είναι πάντα τόσο πιάνουν, ή 5 Εγώ είχα 17 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:46 μμ 1 minute ago, Gv2008 said: Εγώ είχα 17 Εγώ είχα 17 Εγώ είχα 17 Το εμπεδώσαμε 😛 Ήσουν στη καλή περίπτωση της 24αρας αλλά στη πλειοψηφία είναι 10-12. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 03:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:55 μμ 8 minutes ago, elkons said: Το εμπεδώσαμε 😛 Ήσουν στη καλή περίπτωση της 24αρας αλλά στη πλειοψηφία είναι 10-12. Κόλλησε μάλλον η σελίδα… κάτι πάει λάθος σήμερα! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. Χθες στς 11:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:05 πμ Πεζόδρομος μεραρχίας Σέρρες στην Vodafone . Κανονικά βγάζει 800+. Γίνεται χαμός έξω https://www.speedtest.net/result/i/6408930469 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 04:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:14 μμ Πρώτη μέτρηση με cosmote Θεσσαλονίκη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 04:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:15 μμ Ποια περιοχή; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 04:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:18 μμ 2 minutes ago, p_k said: Ποια περιοχή; Κορδέλιο 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:18 μμ (edited) 4 minutes ago, Harry636 said: Πρώτη μέτρηση με cosmote Θεσσαλονίκη Πολύ μέτρια πράγματα ...βέβαια 5G N28+ LTE B3 δε περίμενα κάτι καλύτερο Edited Χθες στς 04:19 μμ by elkons 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 04:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:20 μμ (edited) 2 minutes ago, Harry636 said: Κορδέλιο Καταρχάς καλωσόρισες στην όμορφη Θεσσαλονίκη, εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, με υγεία πάνω απ' όλα! Πραγματικά χαμηλή μέτρηση και βλέπω μετράς με κορυφαία συσκευή από απόψεως modem και δυνατοτήτων. Αν όμως κάνεις τη δουλειά σου και με αυτές τις ταχύτητες τότε δεν έχεις λόγο να το ψάχνεις περαιτέρω. Edited Χθες στς 04:21 μμ by p_k 4 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 04:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:21 μμ 2 minutes ago, elkons said: Πολύ μέτρια πράγματα ...βέβαια 5G N28+ LTE B3 δε περίμενα κάτι καλύτερο Η Vodafone 10~ 15 mbps στην καλύτερη 30 και πολλά λάθη στο speed test ( ίδιο σημείο ) 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:22 μμ Just now, Harry636 said: Η Vodafone 10~ 15 mbps στην καλύτερη 30 και πολλά λάθη στο speed test ( ίδιο σημείο ) Α τέλεια παίζει η κοτε 😂😂 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 05:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:11 μμ Θεσσαλονίκη Μπαλκόνι 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 05:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:40 μμ 1 hour ago, Harry636 said: Πρώτη μέτρηση με cosmote Θεσσαλονίκη Περίεργη επιλογή συνδυασμού στο iphone πάντως, λολ. Σε συνδέει με γεματουτσικη N28 και όχι πχ με N1, από τον ίδιο ιστό βλέπω κιόλας. Περίεργο. Μήπως ήσουν σε κάνα ισόγειο και κάνει τέτοια επιλογή; 🤔 Γιατί βλέπω η B3 έχει καλό σήμα ενώ η 700αρα την παλεύει οριακά.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:42 μμ Αν είναι αυτό οριακό τότε εγώ τι έχω; (-119) 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 05:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:46 μμ 1 minute ago, elkons said: Αν είναι αυτό οριακό τότε εγώ τι έχω; (-119) Ναι νταξει, όντως ρε παιδί μου, είσαι τέρμα οριακός εσύ 😛 edge sa ένα πράμα. Edge NSA βασικά, μη κλέβουμε τα trademarks αλλού δικτύου 🤣😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:49 μμ Εγώ το περίμενα για μέτριο προς κακό για Cosmote και όχι πολύ κακό Τι ετζ σα; δε πέφτει σε EDGE ούτε στο -129 Με -119 αγορίνα έχω Ν78 τη κρατάει και δίνει 300mbps άνετα με RSRQ -12,13 😀 Αν δεν υπήρχε η N78 θα ήμουν στα 10mbps ονλυ 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 05:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:52 μμ 2 minutes ago, elkons said: Εγώ το περίμενα για μέτριο προς κακό για Cosmote και όχι πολύ κακό Τι ετζ σα; δε πέφτει σε EDGE ούτε στο -129 Με -119 αγορίνα έχω Ν78 τη κρατάει και δίνει 300mbps άνετα με RSRQ -12,13 😀 Αν δεν υπήρχε η N78 θα ήμουν στα 10mbps ονλυ Το ξέρω, κρατάει για τα καλά την N78 η Cosmote,μέχρι τελικής πτώσης 😛😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 05:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:55 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: Το ξέρω, κρατάει για τα καλά την N78 η Cosmote,μέχρι τελικής πτώσης 😛😂 Δε ρίχνει EDGE με τπτ μόνο αν υπάρχει σε αυτό διαθεσιμότητα το πάει εκεί πχ σε κάνα υπόγειο Το 4G το κρατάει μέχρι-140 σε εμένα μετά θα βγει εκτός, δε θα υπάρχει ούτε EDGE φυσικά αν έχει τόσο χαμηλό σήμα. Καλό αυτό. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 06:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:05 μμ 8 minutes ago, elkons said: Δε ρίχνει EDGE με τπτ μόνο αν υπάρχει σε αυτό διαθεσιμότητα το πάει εκεί πχ σε κάνα υπόγειο Το 4G το κρατάει μέχρι-140 σε εμένα μετά θα βγει εκτός, δε θα υπάρχει ούτε EDGE φυσικά αν έχει τόσο χαμηλό σήμα. Καλό αυτό. Ουσιαστικά, αυτό κατάφερε το 4G. Να μπορεί να περνάει δεδομένα, ακόμα και με οριακό σήμα, χάλια. Στα - 140 βέβαια, μάλλον μόνο κλήση θα μπροςις να βγάλεις, και αυτή με αρκετή καθυστέρηση.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:08 μμ Είπαμε δεν είναι σπίτι-140 κακό σημα εχω μεν αλλα οχι τόσο χάλια. απλώς έχω δει εννοώ και μέχρι πόσο το κρατάει η Cosmote περίπου ,βέβαια δε ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή παρόχου. Στη Μάνη είχα -140 στο κεντρικό δρόμο προς Αρεόπολη, γενικά σε όλη τη διαδρομή όλες ήταν απαίσιες vf nova EDGE το περισσότερο και η Cosmote οριακά και Β20 που συνήθως δε το χει για κάλυψη, αλλά πολύ βουνό, άνετα βάζουν κεραίες αν θέλουν 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 06:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:11 μμ 1 minute ago, elkons said: Είπαμε δεν είναι σπίτι-140 κακό σημα εχω μεν αλλα οχι τόσο χάλια. απλώς έχω δει εννοώ και μέχρι πόσο το κρατάει η Cosmote περίπου ,βέβαια δε ξέρω αν είναι θέμα συσκευής ή παρόχου. Στη Μάνη είχα -140 στο κεντρικό δρόμο προς Αρεόπολη, γενικά σε όλη τη διαδρομή όλες ήταν απαίσιες vf nova EDGE το περισσότερο και η Cosmote οριακά και Β20 που συνήθως δε το χει για κάλυψη, αλλά πολύ βουνό, άνετα βάζουν κεραίες αν θέλουν Ναι, άμα θέλουν θα βάλουν. Αλλά άμα ξυπνήσει το θηρίο πάλι μέσα τους 😛😂😂 Ναι γενικά εκεί που το είδες εννοώ, όχι για το σπίτι. Είναι και θέμα μόντεμ και παρόχου θα έλεγα μάλλον. Και γω θυμάμαι να δουλεύω με πολύ οριακό σήμα στα - 125, έκανε αρκετά νερά όμως, όχι τελείως χάλια πάντως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:14 μμ Σιγά το μόντεμ που έχει το Α15 5G αλλά το κράτησε μέχρι-140 και δεν έπεσε σε EDGΕ Κλήση εκανε δεν είχα θέματα απλώς μέσω 2G,αργούσε λίγο αλλά καταλάβαινα τον συνομιλητή με τόσο οριακό σήμα. 6 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts