elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν METRO Cash & Carry Νέα Λάμψακος (Πιο κάτω από τα Lidl είναι) Μέσα μέσα στο κατάστημα Κοντα στα προϊόντα υγιεινής, έπιανα NOVA 2G μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης Πριν τα ταμεία Στα ταμεία 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Ξανθη που ημουν σημερα, η cosmote εκει που ημουν ειχε Ε ... και στο εξωτερικο χωρο παλι Ε.... επεσε το 5g; 1 1 5 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 1 minute ago, doganos said: Ξανθη που ημουν σημερα, η cosmote εκει που ημουν ειχε Ε ... και στο εξωτερικο χωρο παλι Ε.... επεσε το 5g; Εγω όλη μέρα 5g έχω πάντως Στο σούπερ μάρκετ πάντα δεν είχε Μήπως κάποιος σταθμός; Edited 17 ώρες πριν by elkons 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Εγω όλη μέρα 5g έχω πάντως Στο σούπερ μάρκετ πάντα δεν είχε Μήπως κάποιος σταθμός; Δεν ξερω, πριν δεν ειχε ρευμα η περιοχη... 1 1 3 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Τώρα που έχει; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Τώρα που έχει; εχω φυγει. μιλαω για το πρωι 10-11... 2 1 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν On 19/12/2024 at 3:18 ΜΜ, marios239 said: Ο 1 σταθμός είναι μέσα στο Βελεστίνο, ο 2ος στη Νέα Αγχίαλο και ο 3ος στην οδό Αναπαύσεως στο Βόλο, + αυτός στην Αργαλαστή. Αναρωτιέμαι πού δεν υπάρχει κάλυψη 5g μέσα στο δήμο Βόλου για να χρειάζεται σταθμός. Να ήταν δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου ή Νοτίου Πηλίου θα έβγαζε κάποιο νόημα, αλλά μέσα στο δήμο Βόλου πού; Θα το ψάξω από περιέργεια. Προς νοσοκομείο για παράδειγμα. Έχει και η κοσμοτε τρύπες μέσα στην πόλη. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 25 minutes ago, mixtri said: Προς νοσοκομείο για παράδειγμα. Έχει και η κοσμοτε τρύπες μέσα στην πόλη. Αυτό το είχα ξεχάσει! Μου έκανε εντύπωση ότι η κοσμοτε προς τα εκεί συνδέει με Σωρό και έχει χαμηλότερες ταχύτητες από τις συνεργάτιδες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 32 minutes ago, mixtri said: Προς νοσοκομείο για παράδειγμα. Έχει και η κοσμοτε τρύπες μέσα στην πόλη. 5 minutes ago, marios239 said: Αυτό το είχα ξεχάσει! Μου έκανε εντύπωση ότι η κοσμοτε προς τα εκεί συνδέει με Σωρό και έχει χαμηλότερες ταχύτητες από τις συνεργάτιδες. Δεν υπάρχει περίπτωση παιδιά, πάντα κάπου, κάπως μέσα σε μια πόλη, όλες θα χωλαίνουν. Δε νομίζω να πετύχει ποτέ καμία να έχει την απόλυτη κάλυψη κακά τα ψέμματα. Αλλά εκτεταμένες τρύπες, πρέπει να καλυφθούν επιτέλους ως ένα βαθμό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts