panos.k2 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου (edited) 28 minutes ago, mixtri said: Οι Λιγκιάδες θα αναβαθμιστούν σύντομα Με το συμπάθειο αλλα αυτό λέμε 1.5 χρόνο τώρα, που είμαι μέλος του φόρουμ. Σε σύγκριση με 1.5 χρόνο πριν, η κατάσταση έχει γίνει πολυ χειρότερη. Πια δεν δικαιολογείται η κατάντια του συγκεκριμένου σταθμού. Κάποτε πέρναγε άνετα VoLTE ακόμα και με κακό σημα. Τώρα δεν βγάζει σπιτνεστ ούτε με full σημα και πέφτουν κλήσεις. Edited 9 Μαρτίου by panos.k2 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Στην εξυπηρέτηση πελατών απευθυνθήκατε; 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 3 ώρες πριν, cmvr said: Χρειαζόμαστε και τις firmware για να γίνει δουλίτσα A23: A236BOXM4DWKA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Σχετικά με το 5G SA, στο POCO F4 πού είναι η κύριά μου συσκευή έχω δοκιμάσει: -την τελευταία global -την τελευταία eea -την τελευταία china -την τελευταία xiaomi.eu (βασισμένη στην china) -άλλες custom ROM και δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδεθώ. Ελπίζω μόνο να μην έχω θέματα όταν γίνει εμπορικά διαθέσιμο. Εν τω μεταξύ το κινητό έχει Snapdragon 870 με X55 modem οπότε δεν είμαι σίγουρος τι φταίει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Νέο Σουλι Σερρών LTE από 103404 NR n78 103094 https://www.speedtest.net/result/i/6018075158 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 2 ώρες πριν, marios239 said: Σχετικά με το 5G SA, στο POCO F4 πού είναι η κύριά μου συσκευή έχω δοκιμάσει: -την τελευταία global -την τελευταία eea -την τελευταία china -την τελευταία xiaomi.eu (βασισμένη στην china) -άλλες custom ROM και δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνδεθώ. Ελπίζω μόνο να μην έχω θέματα όταν γίνει εμπορικά διαθέσιμο. Εν τω μεταξύ το κινητό έχει Snapdragon 870 με X55 modem οπότε δεν είμαι σίγουρος τι φταίει. Θα έπρεπε να παίζει κανονικά. Πέρα από τις ROM που δοκίμασες. Προσπάθησε να βάλεις την κάρτα και να ενεργοποιήσεις το 5G σε αυτή μέσω άλλης συσκευής που υποστηρίζει επίσημα το 5G. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) On 9/3/2024 at 11:05 ΜΜ, marios239 said: Edited 18 Απριλίου by csmt 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 1 hour ago, csmt said: Άλλο να μην συνδέεται που ακόμα δεν το κάνει σε κανέναν κι άλλο να μην βρίσκει καθόλου SA δίκτυα όταν είναι στο NR only. Εγώ δεν μπορώ να βρω ακόμα SA στο 11Τ! Λάθος διατύπωση! Εννοώ ότι δεν βρίσκει κάν δίκτυο σε NR only. Έχω δοκιμάσει και τα διάφορα dialer codes, και ενώ εμφανίζεται η επιλογή SA στις ρυθμίσεις δεν κάνει καμία διαφορά. 7 ώρες πριν, waeo said: Θα έπρεπε να παίζει κανονικά. Πέρα από τις ROM που δοκίμασες. Προσπάθησε να βάλεις την κάρτα και να ενεργοποιήσεις το 5G σε αυτή μέσω άλλης συσκευής που υποστηρίζει επίσημα το 5G. Αυτό το είχα κάνει πρίν από 1 χρόνο περίπου με ένα Redmi Note 10 5G. 5G NSA έχω κανονικά. Φοβάμαι ότι δεν θα βγάλω άκρη όταν γίνει επίσημα διαθέσιμο, γιατί το Poco F4 δεν ήρθε ποτέ επίσημα στην ελληνική αγορά. (Το είχα αγοράσει από Amazon Ιταλίας αλλά είχε έρθει με global rom.) 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oknedr Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου δεν μπορώ να βρω ακόμα SA στο samsung A14 5G Και samsung A52s 5G . A52s 5G, Qualcomm Snapdragon 778G (SM7325) A14 5G, MediaTek Dimensity 700 (MT6833) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) On 10/3/2024 at 9:11 ΠΜ, oknedr said: Edited 18 Απριλίου by csmt 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oknedr Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου I have a cosmote sim card since 2019 cosmoteNEO prepaid card 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oknedr Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Ναί , Android 14 One Ui 6 ( Upside Down Cake) :(( 😭 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oknedr Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, csmt said: Ανοίγεις το netmonster και ανοίγεις το phone info πατάς NR only και κάνεις επανεκκίνηση και βλέπεις μετά τα στοιχεία της κεραίας σε SA. Αποκλείεται να μην σε δουλεύει στο A52s με Android 14 One Ui 6. 33 minutes ago, csmt said: Η κάρτα sim cosmote είναι esim? Μέσα στο κινητό πρέπει να είναι μόνο 1 sim. Οχι eSim 2 ώρες πριν, csmt said: Ανοίγεις το netmonster και ανοίγεις το phone info πατάς NR only και κάνεις επανεκκίνηση και βλέπεις μετά τα στοιχεία της κεραίας σε SA. Αποκλείεται να μην σε δουλεύει στο A52s με Android 14 One Ui 6. μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 40 minutes ago, oknedr said: Οχι eSim μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης Πιάνεις κανονικά! Απλώς δεν είναι λειτουργικό ακόμα γιατί δεν είναι διαθέσιμο εμπορικά. Edited 10 Μαρτίου by waeo 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oknedr Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 6 minutes ago, waeo said: Normal bir şekilde yakalıyorsunuz! Henüz işlevsel değil çünkü ticari olarak mevcut değil. :(( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 32 minutes ago, waeo said: Πιάνεις κανονικά! Απλώς δεν είναι λειτουργικό ακόμα γιατί δεν είναι διαθέσιμο εμπορικά. Και μετά πως το επαναφέρουμε σε μη SA mode;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oknedr Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 48 minutes ago, waeo said: Πιάνεις κανονικά! Απλώς δεν είναι λειτουργικό ακόμα γιατί δεν είναι διαθέσιμο εμπορικά. when will SA mode be available ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 4 minutes ago, oknedr said: when will SA mode be available ? Who knows… 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 39 minutes ago, oknedr said: when will SA mode be available ? It's been said between the period of May and September 56 minutes ago, aektzhs 1 said: Και μετά πως το επαναφέρουμε σε μη SA mode;;;; Από το netmonster είναι η μία επιλογή. Πατάς phone info νομίζω και μετά από Nr only σε ΝR/LTE/EDGE, κτλ. ό,τι θέλει ο καθένας. Edited 10 Μαρτίου by waeo 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Καααπως πεσμένη σήμερα η Cosmote στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Εσωτερικός χώρος. Βέβαια παραμένει 264Mbps πάνω απ' τον ανταγωνισμό 😂 12 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 11 ώρες πριν, oknedr said: Οχι eSim μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης Και εισαι στις Καστανιες του Εβρου. Αν ειχες περασμενη τη βαση θα σου εδειχνε ακριβως τα στοιχεια του σταθμου (θεση, γωνιες των cells, κλπ.). Με χαρα μου βλεπω οτι το G-MoN Pro ακολουθει το δικο μου σχημα και οχι το ηλιθιο του cellmapper, gNB = 103135, at last! Και το Netmonitor εφ οσον αφησεις το default modulo (22). Το Netmonster θελει δουλεια ακομα... Edited 10 Μαρτίου by d_alex 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csmt Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) . Edited 18 Απριλίου by csmt 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts