king2009 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Αν η διαφορά στην τιμή είναι μικρή, κάτω από 30 ευρώ, το 128 αξίζει να πάρεις , ειδικά αν χρειάζεσαι 2 σιμ . Ναι εδώ συμφωνώ απόλυτα. Κυρίως με τις 2 sim. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πήρα από skroutz... 128... Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Με γειες κινηταρα πήρες. Από οθόνη πως τα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Μολις εκανα cancel την προπαραγγελια. Μου ανεβασαν και αλλο την αναμονη απο 30/9 σε 10/10!! Μιλαμε για γελοίους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Ναι εδώ συμφωνώ απόλυτα. Κυρίως με τις 2 sim. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με γειες κινηταρα πήρες. Από οθόνη πως τα πάειΕυτυχώς μου έκατσε καλό κομμάτι γιατί ακούγονται διάφορα. Πολύ καλή και η οθόνη Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Το μόνο πρόβλημα που έχει το f1.........:p Με 300 ευρό παίρνετε το απόλυτο vfm κτηνος......μην είστε αχάριστοι......α και η οθόνη σπέρνει...:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Τα ηχεία του πως παίζουν; Δώστε info please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Πολύ καλά τα ηχεία του. Δεν το περίμενα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το μόνο πρόβλημα που έχει το f1.........:p Με 300 ευρό παίρνετε το απόλυτο vfm κτηνος......μην είστε αχάριστοι......α και η οθόνη σπέρνει...:rolleyes: Μικρό το κακό,δεν θα βλέπουμε netflix σε hd.τα βίντεο του youtube παίζουν σε 1080.σε αυτά τα λεφτά πιστεύω είναι το απόλυτο vfm για εμένα. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μικρό το κακό,δεν θα βλέπουμε netflix σε hd.τα βίντεο του youtube παίζουν σε 1080.σε αυτά τα λεφτά πιστεύω είναι το απόλυτο vfm για εμένα. Ετσι ακριβως...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το κινητό το έχω σε λειτουργία ένα 24ωρο. Είναι πολύ γρήγορο. Σε όλα του. Κάμερα σχετικά καλή. Η οθόνη αρκετά μέτρια. Φοράει miui 9.6 και έχει αρκετά θέματα που διορθώνονται με αναβαθμίσεις. Διαβάζω έχει τα θέματα που έχει το mi8 πριν πάρει την miui 10. Θα δείξει ο καιρός. Πάντως είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το κινητό το έχω σε λειτουργία ένα 24ωρο. Είναι πολύ γρήγορο. Σε όλα του. Κάμερα σχετικά καλή. Η οθόνη αρκετά μέτρια. Φοράει miui 9.6 και έχει αρκετά θέματα που διορθώνονται με αναβαθμίσεις. Διαβάζω έχει τα θέματα που έχει το mi8 πριν πάρει την miui 10. Θα δείξει ο καιρός. Πάντως είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkΜπορείς να πεις περισσότερα για τη καμερα? Σε σχέση με κάποια άλλη συσκευή ας πούμε. Επίσης είδα στο YouTube ότι μπορείς να βάλεις gcam κατευθείαν μιας κι έχει ήδη ενργοποιημενο το api2 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το κινητό το έχω σε λειτουργία ένα 24ωρο. Είναι πολύ γρήγορο. Σε όλα του. Κάμερα σχετικά καλή. Η οθόνη αρκετά μέτρια. Φοράει miui 9.6 και έχει αρκετά θέματα που διορθώνονται με αναβαθμίσεις. Διαβάζω έχει τα θέματα που έχει το mi8 πριν πάρει την miui 10. Θα δείξει ο καιρός. Πάντως είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Oταν δινεις feedback εαν θελεις να εισαι πιο συγκεκριμενος σε αυτα που γραφεις. Εχει μετραι οθονη?Σε σχεση με ποιο το συγκρίσεις φιλε μου? Απο τις καλύτερες lcd για την κατηγορία τιμης θα ελεγα εγω.Ειδικα σε αυτην την τιμη κοστους. Για ποια θεματα μιλας ακριβως?Ειδες καποιο σοβαρο bug στο software? Καμερα θα ελεγα ιδια ποιοτητα με το mi8,και ελαφρως κατωτερο σε ποιοτητα εγγραφης video. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Η κάμερα του πολύ καλή. Αυτή η φωτογραφία μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο μία μπύρα που έπινα χθες το βράδυ. Και βγήκε πολύ καθαρή. Έχει ai αναγνωρίσει σκηνές και δουλεύει πολύ καλά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μπορείς να πεις περισσότερα για τη καμερα? Σε σχέση με κάποια άλλη συσκευή ας πούμε. Επίσης είδα στο YouTube ότι μπορείς να βάλεις gcam κατευθείαν μιας κι έχει ήδη ενργοποιημενο το api2 Sent from my C106 using Tapatalk Αν εχει ενεργοποιημενο το Camera api2 ,ειναι πολυ καλα νεα...Ας το επιβεβαιωσει καποιος κατοχος,παρακαλω...Αν δηλαδη μπορει να τρεξει Gcam χωρις ρουτ και ξεκλειδωματα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Η κάμερα του πολύ καλή. Αυτή η φωτογραφία μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο μία μπύρα που έπινα χθες το βράδυ. Και βγήκε πολύ καθαρή. Έχει ai αναγνωρίσει σκηνές και δουλεύει πολύ καλά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Φιλε μου εγω το ξερω το ποσο καλη ειναι η καμερα.Την εχω την συσκευη εδω και 1 εβδομαδα για δοκιμη. Να εισαι πιο συγκεκριμενος εαν θες σε αυτα που γραφεις,καθως πολλα παιδια απο εδω θα δωσουν τα χρηματα τους Mπυρα εσυ......καφε εγω...:lol: Με μια σχετικη συμπιεση που εκανα...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Για βίντεο βάλτε open camera...πως βλέπουμε σε ένα ΧΙΑΟΜΙ αν είναι ενεργοποιημένο το campi2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Για βίντεο βάλτε open camera...πως βλέπουμε σε ένα ΧΙΑΟΜΙ αν είναι ενεργοποιημένο το campi2? Απλα εγκαθιστας μια οποιαδηποτε εκδοση Gcam και αν την τρεξει εχεις ενεργοποιημενο camera api2,αν οχι σου βγαζει μυνημα σφαλματος... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το api2 απ ότι λέει ο YouTuber είναι ενεργοποιημενο σε όλες τις συσκευές με Snapdragon 845. Έχει και λινκ με την έκδοση gcam που χρησιμοποιεί. Αν το βρω θα το ποσταρω Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Το api2 απ ότι λέει ο YouTuber είναι ενεργοποιημενο σε όλες τις συσκευές με Snapdragon 845. Έχει και λινκ με την έκδοση gcam που χρησιμοποιεί. Αν το βρω θα το ποσταρω Sent from my C106 using Tapatalk Τελεια τοτε...:D:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 https://www.youtube.com/redirect?q=https%3A%2F%2Fwww.celsoazevedo.com%2Ffiles%2Fandroid%2Fgoogle-camera%2Ff%2FGoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-9.apk&v=TbHIsnlAfz8&html_redirect=1&redir_token=gFWXDT-9ZiyKRrxtvCF3jGKajgN8MTUzNjU5MTUwMUAxNTM2NTA1MTAx&event=video_description Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Είναι ενεργοποιημένο το camera2api Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 κάποιος που το έχει πάρει κ είχε redmi note 5 και MIA2 είναι καλύτερο στην κάμερα απο αυτά?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 κάποιος που το έχει πάρει κ είχε redmi note 5 και MIA2 είναι καλύτερο στην κάμερα απο αυτά?? Nαι εχει καλυτερη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Nαι εχει καλυτερη.ευχαριστώ πολύ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Μου φαίνεται από redmi note 5 μόνο η μπαταρία δεν είναι καλύτερη Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Μου φαίνεται από redmi note 5 μόνο η μπαταρία δεν είναι καλύτερη Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts