Inevar Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Ρε φίλε πως το κάνεις αυτό? Ειλικρινά Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Αυτό είναι με μέτρια χρήση αλλά δεν το λες και λίγο..!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Εγώ Πάντως με φουλ χρήση που του κάνω 6 ώρες ενεργή οθόνη βγάζω Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο mi fit και ξανά στήσιμο. Γνωστό θέμα και σε άλλες συσκευές μετά την αναβάθμιση σε 10 Sent from my MI 9 using Tapatalk Καλημέρα τα έχω δοκιμάσει όλα εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση, εγκατάσταση, επανεκκινήσεις κλπ δεν παίζει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Εγώ Πάντως με φουλ χρήση που του κάνω 6 ώρες ενεργή οθόνη βγάζω Και εγω το ιδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Και εγω το ιδιο! Τόσο βγάζει με φουλ χρήση πιστεύω,τώρα κάτι αλλες εξωπραγματικές ώρες γίνονται μεν αλλά με πολύ νορμάλ χρήση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Είναι απλά απιστευτο κινητο αληθεια. Ενα χρονο και 3 μηνες μετα που το έχω εγω και κανενα παραπονο. Η μπαταρια σχεδον οπως οταν το πηρα, ολα τρεχουν γρηγορα, αναβαθμισεις φουλ και καμερα με gcam που απλα ελάχιστα κινητα βγαζουν καλυτερες φωτογραφιες. Πραγματικά εξαιρετικη αγορα αυτο το pocophone τι να πω. Επισης αυτο το πλαστικο πισω πολυ μου αρεσει δν φοβασαι να χρησιμοποιησεις το κινητο σου. Οσο το εχω ειναι χωρις θηκη και χωρις τζαμακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Είναι απλά απιστευτο κινητο αληθεια. Ενα χρονο και 3 μηνες μετα που το έχω εγω και κανενα παραπονο. Η μπαταρια σχεδον οπως οταν το πηρα, ολα τρεχουν γρηγορα, αναβαθμισεις φουλ και καμερα με gcam που απλα ελάχιστα κινητα βγαζουν καλυτερες φωτογραφιες. Πραγματικά εξαιρετικη αγορα αυτο το pocophone τι να πω. Επισης αυτο το πλαστικο πισω πολυ μου αρεσει δν φοβασαι να χρησιμοποιησεις το κινητο σου. Οσο το εχω ειναι χωρις θηκη και χωρις τζαμακι. Συμφωνώ!! Το εχώ από το Νοέμβριο του 2018 απλά εγώ του έχω μια θηκούλα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα σας παιδιά θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου είχα το κινητό στην τσέπη και κουβαλαγα μια κούτα όταν άφησα την κούτα είδα να λείπει το κινητό και το βρήκα στον δρόμο με μια ροδια από πάνω του και το τζάμι που είχα βάλει να έχει σπάσει και με ένα λακουβακι στην πλάτη του(έχει πλαστική θήκη ανοιχτή) άμα του αλλάξω την πλάτη είναι σαν καινούριο τα συμπεράσματα δικά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Δεν ξέρω αν το antutu είναι σωστό και μετραει την επίδοση του κινητού οπως πρέπει αλλά η μέτρηση με την τελευταία update το ανέβασε κατα πολύ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Εγω είδα ότι το έριξε...από 353 το πήγε 342! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Εγω είδα ότι το έριξε...από 353 το πήγε 342! Εμένα απο 327 πήγε στα 359 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Σε εμένα ακόμα να έρθει Έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Σε εμένα ακόμα να έρθει Έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα;; και εγω αναμένω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Έσκασε μύτη με Ινδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Και σε εμένα. Με Ελλάδα Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Και μένα να την κάνω?? Χρειάζεται factory reset? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Α10 359 Α9 346 miui 11 A9 332 miui 10 Άσχετα με τα νούμερα το τηλέφωνο πάει σίγουρα σφαίρα και πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Α10 359 Α9 346 miui 11 A9 332 miui 10 Άσχετα με τα νούμερα το τηλέφωνο πάει σίγουρα σφαίρα και πιο smooth. Χρειάζονται factory reset? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Χρειάζονται factory reset? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλησπέρα μετά από λίγες ημέρες με Android 10 έχω παρατηρήσει ότι ο Poco Launcher έχει αρκετά κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλησπέρα μετά από λίγες ημέρες με Android 10 έχω παρατηρήσει ότι ο Poco Launcher έχει αρκετά κολλήματα.Με την τελευταία έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Τελικα είχα άδικο...με τά το update εφτασε 363098...στην πραξη βεβαια μου φαινεται ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλησπέρα σε όλους πριν 3 ώρες μου ήρθε η αναβάθμιση μεσω updater την κατεβάζω κανονικά και μολης πάω να την περάσω δεν με αφήνει διότι ήταν αφορτηστο το τηλέφωνο. Το θέμα είναι ότι τώρα που ξαναμπηκα δεν βρησκω την ρομ στον updater ούτε μου την ξαναβρίσκει σε ελενχο για ενημερώσεις. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Με την τελευταία έκδοση? Με την παλιά έκδοση αυτή δε μου έχει έρθει ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 εμενα κανει κατι κουλα απο την ωρα που πηρα android 10 πχ τα μυνηματα που εχω στο κιν μου τα βγαζει στο messenger χωρις εγω να του εχω δωσει τετοια εντολη και στο play store μου βγαζει αναβαθμιση το fb την κανει και καλα αλλα μετα την ξαναδειχνει παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts