petrosk93 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Εάν δεν κάνω λάθος το miui 11 θα περαστεί μαζί με android 10 στα περισσότερα κινητά (εκτός παλαιότερων mid range που θα αλλάξει μόνο το skin). Κάνεις λάθος νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 https://www.techgear.gr/miui-11-android-10-imerominies-anavathmisis-gia-ta-xiaomi-kai-redmi-smartphones-25599 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Θα δουμε. Εδω και πολλα χρονια η xiaomi ετσι δουλευε στις αναβαθμισεις android για να δουμε αν θα με διαψευσει τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wardenangel Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω για 2 πράγματα που με ενοχλούν στο κινητό . Το εικονίδιο της μπαταρίας είναι δύσχρηστο και ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μπαταρία έχεις . Υπάρχει δυνατότητα να το κάνω όπως ήταν παλιά με την μπαταρία οριζόντια και όχι έτσι κάθετα όπως την έχει τώρα; Το δεύτερο είναι όταν έχω μηνύματα στο viber πχ. , ακόμα και 100 μηνύματα να έχω μου έχει τον αριθμό 1 μόνο στην ειδοποίηση. Είμαι με Global stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Κάνεις λάθος νομίζω Εντωμεταξυ καπου ειχα διαβασει οτι η Xiaomi σταματησε να ασχολειται με το android 9 στο Poco. Εδω και καποιο διαστημα ασχολειται μονο με το android 10. Οποτε λογικα το android 10 θα πρεπει να μας στειλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Μα την 9 φοράει ήδη. Λογικό δεν είναι να αρχίσει να ασχολείται με την 10. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2019 Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω για 2 πράγματα που με ενοχλούν στο κινητό . Το εικονίδιο της μπαταρίας είναι δύσχρηστο και ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μπαταρία έχεις . Υπάρχει δυνατότητα να το κάνω όπως ήταν παλιά με την μπαταρία οριζόντια και όχι έτσι κάθετα όπως την έχει τώρα; Το δεύτερο είναι όταν έχω μηνύματα στο viber πχ. , ακόμα και 100 μηνύματα να έχω μου έχει τον αριθμό 1 μόνο στην ειδοποίηση. Είμαι με Global stable. Σχετικά με τη μπαταρία, άλλαξε το θέμα στο classic κι από τις ρυθμίσεις της status bar ενεργοποίησε την επιλογή να δείχνει το ποσοστό. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wardenangel Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Σχετικά με τη μπαταρία, άλλαξε το θέμα στο classic κι από τις ρυθμίσεις της status bar ενεργοποίησε την επιλογή να δείχνει το ποσοστό. Σε ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 volte vowifi σε voda η wind δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) volte vowifi σε voda η wind δουλεύει? μόνο με mod σε vodafone (miui η custom rom) https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263 διαλέγεις vodafone uk ή κατεβάζεις το app της vodafone αν το κινητό σου έχει κλειδωμένο bootloader edit: το έψαξα λίγο στο firmware του poco υπάρχει υποστήριξη για volte wind(υπάρχει το αρχείο ρυθμίσεων) δεν έχω wind για να επιβεβαιώσω , εδω στο forum διάβασα οτι η wind δεν προσφέρει ακόμα wifi calling Edited October 22, 2019 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Προτεινετε κανενα μαυρο θέμα που να εχει σωστη απεικόνιση των ενδειξεων της μπαρας, μπαταρια, ενταση σηματος κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Περίμενε λίγο. Ερχεται το εργοστασιακό μαύρο που είναι αψεγάδιαστο με τη Miui 11 τέλη του μήνα.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Προτεινετε κανενα μαυρο θέμα που να εχει σωστη απεικόνιση των ενδειξεων της μπαρας, μπαταρια, ενταση σηματος κλπ.Αυτό έχω εγώ κι είναι μπόμπα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Αυτό έχω εγώ κι είναι μπόμπα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Να σε ρωτησω: οταν κατεβαζεις την μπαρα, για να δεις ειδοποιησεις στις δειχνει γκρι με ασπρα γραμματα; Γιατι εμενα, με 2 μαυρα θεματα που κατεβασα, ετσι μου τις δειχνει και ειναι δυσκολο να διαβασω τι λενε οι ειδοποιησεις. Ξερεις μηπως πως φτιαχνεται; Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Να σε ρωτησω: οταν κατεβαζεις την μπαρα, για να δεις ειδοποιησεις στις δειχνει γκρι με ασπρα γραμματα; Γιατι εμενα, με 2 μαυρα θεματα που κατεβασα, ετσι μου τις δειχνει και ειναι δυσκολο να διαβασω τι λενε οι ειδοποιησεις. Ξερεις μηπως πως φτιαχνεται; στην 10.3.8.0 global EU υπάρχει εργοστασιακό μαύρο θέμα ρυθμίσεις/προβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 στην 10.3.8.0 global EU υπάρχει εργοστασιακό μαύρο θέμα ρυθμίσεις/προβολή δεν βλέπω κάτι......:blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 στην 10.3.8.0 global EU υπάρχει εργοστασιακό μαύρο θέμα ρυθμίσεις/προβολή Δεν υπάρχει αυτό που λες Το dark μπαίνει μόνο μέσω εντολής. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Να σε ρωτησω: οταν κατεβαζεις την μπαρα, για να δεις ειδοποιησεις στις δειχνει γκρι με ασπρα γραμματα; Γιατι εμενα, με 2 μαυρα θεματα που κατεβασα, ετσι μου τις δειχνει και ειναι δυσκολο να διαβασω τι λενε οι ειδοποιησεις. Ξερεις μηπως πως φτιαχνεται;Μαύρο με άσπρα γράμματα. Δοκίμασε το Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μαύρο με άσπρα γράμματα. Δοκίμασε το Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Μαλλον δεν καταλαβες. Εβαλα και το θεμα που λες και ενα αλλο με μαυρο και μπλε και μου δειχνει τις ειδοποιησεις με γκρι backgroung και απσρα γραμματα. Δεν μπορω να αλλαξω χρωμα ουτε το background ουτε τα γραμματα. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει αυτό που λες Το dark μπαίνει μόνο μέσω εντολής. Pocophone F1 Ισχυει, δεν υπαρχει. Θα βγει στο μιυι 11. Για να δωσεις την εντολη θελει ρουτ; Μπορεις να μου πεις πως γινεται; (ανυπομονος γαρ ;ρ ) Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μαλλον δεν καταλαβες. Εβαλα και το θεμα που λες και ενα αλλο με μαυρο και μπλε και μου δειχνει τις ειδοποιησεις με γκρι backgroung και απσρα γραμματα. Δεν μπορω να αλλαξω χρωμα ουτε το background ουτε τα γραμματα. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχυει, δεν υπαρχει. Θα βγει στο μιυι 11. Για να δωσεις την εντολη θελει ρουτ; Μπορεις να μου πεις πως γινεται; (ανυπομονος γαρ ;ρ ) Δεν χρειάζεται root. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.xda-developers.com/miui-10-dark-mode-poco-f1-xiaomi/amp/&ved=2ahUKEwiH8J_S1bDlAhX_RBUIHSVkDCMQFjAMegQIBRAC&usg=AOvVaw3PGt5-sLBxcXrKnVY-pb6k&cshid=1571774868092 Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Δεν χρειάζεται root. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.xda-developers.com/miui-10-dark-mode-poco-f1-xiaomi/amp/&ved=2ahUKEwiH8J_S1bDlAhX_RBUIHSVkDCMQFjAMegQIBRAC&usg=AOvVaw3PGt5-sLBxcXrKnVY-pb6k&cshid=1571774868092 Pocophone F1 πωπω αδερφε ειναι οτι καλυτερο. σε ευχαριστω πολυ. Ωστοσο, αν δεν κανεις allow security settings ή κατι τετοιο στα dev settings δεν δεχεται την εντολη, να το διευκρινησουμε αυτο. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Καλημερα, με τον ιδιο τροπο το εχω κανει και εγω εδω και καιρο ειναι πολυ ωραιο. Χθες μου εκαναν δωρο ενα 64GB θα το κανω παλι με τον ιδιο τροπο και αυτο. Το αλλο θα το πουλησω οποτε θα του κανω επαναφορα και θα ειναι οπως το αγορασα. πωπω αδερφε ειναι οτι καλυτερο. σε ευχαριστω πολυ. Ωστοσο, αν δεν κανεις allow security settings ή κατι τετοιο στα dev settings δεν δεχεται την εντολη, να το διευκρινησουμε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) ειναι να πάρω ενα 4/64 μεταχειρισμένο στο οποίο αυτός που το έχει μου λεει οτι συχνά οταν χτυπάει το τηλ δεν μπορεί να απαντήσει γιατι ειναι μαύρη η οθονη και μετά απο λίγο ανοίγει και βγαίνει επάνω στην κουρτίνα οτι υπάρχει εισερχόμενη. Αυτο λέει το έπαθε απο αναβάθμιση. Είναι αυτό συνηθισμένο? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόνο με mod σε vodafone (miui η custom rom) https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263 διαλέγεις vodafone uk ή κατεβάζεις το app της vodafone αν το κινητό σου έχει κλειδωμένο bootloader edit: το έψαξα λίγο στο firmware του poco υπάρχει υποστήριξη για volte wind(υπάρχει το αρχείο ρυθμίσεων) δεν έχω wind για να επιβεβαιώσω , εδω στο forum διάβασα οτι η wind δεν προσφέρει ακόμα wifi calling το app συνήθως μην σου πω σε όλους δεν δουλεύει αν το κινητό ειναι σε λειτουργία πτήσης. Λέτε με την 11 να διορθώσουν και συμβατότητες volte vowifi? Edited October 23, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 ειναι να πάρω ενα 4/64 μεταχειρισμένο στο οποίο αυτός που το έχει μου λεει οτι συχνά οταν χτυπάει το τηλ δεν μπορεί να απαντήσει γιατι ειναι μαύρη η οθονη και μετά απο λίγο ανοίγει και βγαίνει επάνω στην κουρτίνα οτι υπάρχει εισερχόμενη. Αυτο λέει το έπαθε απο αναβάθμιση. Είναι αυτό συνηθισμένο? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το app συνήθως μην σου πω σε όλους δεν δουλεύει αν το κινητό ειναι σε λειτουργία πτήσης. Λέτε με την 11 να διορθώσουν και συμβατότητες volte vowifi? μακάρι να προσθέσουν την vodafone gr στο firmware αλλά δεν ελπίζω(δεν το έχει κάνει στο παρελθόν με άλλα κινητά). πάντως με το vodafone uk σε custom android 10 volte και wifi calling λειτουργούν τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 ειναι να πάρω ενα 4/64 μεταχειρισμένο 4/64 δεν υπάρχει. 6/64 εννοείς μάλλον. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts