nikos_nia86 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Hi.. Εντελώς ξαφνικά η μπαταρία κρατάει max 20 ώρες..Εκανα μέχρι και wipe data αλλά τα ίδια. Έχω τη stable 10.3.4.0 Καμία ιδέα; Έχω απογοητευτεί είμαι στο τσακ να το βάλω αγγελία, δεν το έχω ουτε μήνα...Τι σημαίνει 20 ωρες? Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη σου βγάζει? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 20 ώρες= από το 100% ως το 15% Ωρες προβολής μάξιμουμ 2.30 ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και δεν έχω κανένα παιχνίδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Να ρωτησω βρε παιδια από eu dev αν θελω να παω πισω σε official dev ποια διαδικασια ακολουθουμε? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Να ρωτησω βρε παιδια από eu dev αν θελω να παω πισω σε official dev ποια διαδικασια ακολουθουμε?Κανονικά φλασαρεις με fastboot αλλά τα χάνεις όλα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 (edited) Κανονικά φλασαρεις με fastboot αλλά τα χάνεις όλα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Μισο με recovery εννοεις? Το να τα χασω δεν με ενδιαφερει εχω titanium backup. Αν οχι με recovery με fastboot πως θελω και εξτρα προγραμμα στο pc? Και που θα βρω την τελευταια official dev ή stable? Επισης ειχα διαβασει νομιζω οτι μπορω να το κανω και μεσω updater δεν ισχυει? Edited May 24, 2019 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 20 ώρες= από το 100% ως το 15% Ωρες προβολής μάξιμουμ 2.30 ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και δεν έχω κανένα παιχνίδι...2.30 ώρες οθόνη και να φτάνει στο 15% κάτι δε πάει καλά. Κάνε ένα factory reset και δες. Λογικά θα στρώσει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτή η φατσούλα που μου βγάζει κάποιες φορές στην οθόνη κλειδώματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτή η φατσούλα που μου βγάζει κάποιες φορές στην οθόνη κλειδώματος? Λογικά επειδή έχεις ενεργοποιημενο το face id Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Μισο με recovery εννοεις? Το να τα χασω δεν με ενδιαφερει εχω titanium backup. Αν οχι με recovery με fastboot πως θελω και εξτρα προγραμμα στο pc? Και που θα βρω την τελευταια official dev ή stable? Επισης ειχα διαβασει νομιζω οτι μπορω να το κανω και μεσω updater δεν ισχυει?Θα βάλεις το κινητό σε fastboot καινθα χρησιμοποιήσεις το miflash. Είναι καλό όταν βάζεις stock από custom να χρησιμοποιείς αυτή την μέθοδο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Θα βάλεις το κινητό σε fastboot καινθα χρησιμοποιήσεις το miflash. Είναι καλό όταν βάζεις stock από custom να χρησιμοποιείς αυτή την μέθοδο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Οκ ευχαριστώ για τη συμβουλη.Απο το en.mui.com θα κατεβάσω τη fastboot official dev? H' εκείνη είναι η eu? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Οκ ευχαριστώ για τη συμβουλη.Απο το en.mui.com θα κατεβάσω τη fastboot official dev? H' εκείνη είναι η eu?Από εκεί. Δεν το έχεις κάνει σαν διαδικασία; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Από εκεί. Δεν το έχεις κάνει σαν διαδικασία; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Εχω κανει απο διαδικασιες ξεκλειδωμα bootloader,περασμα TWRP recovery μεσω adb, flash magisk και φλασαρισμα της eu dev μεσω recovery. Αλλά προς τα πισω για official stable ή dev οχι ακομα. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Εχω κανει απο διαδικασιες ξεκλειδωμα bootloader,περασμα TWRP recovery μεσω adb, flash magisk και φλασαρισμα της eu dev μεσω recovery. Αλλά προς τα πισω για official stable ή dev οχι ακομα.εγω παντως εχω βολευετει με την eu dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 20 ώρες= από το 100% ως το 15% Ωρες προβολής μάξιμουμ 2.30 ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και δεν έχω κανένα παιχνίδι... Δεν έχεις αλλάξει router or something τώρα τελευταία έτσι; Πχ δεν έβαλες το speedport plus που έχει πρόβλημα με battery drain ? Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Δεν έχεις αλλάξει router or something τώρα τελευταία έτσι; Πχ δεν έβαλες το speedport plus που έχει πρόβλημα με battery drain ?με ποιο τρόπο επηρεάζει το ρουτερ τη μπαταρία του κινητού; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Είχα βγει σε ένα κλαμπακι Βγάζω φώτο με το poco θολή η φωτο Βγάζει φίλος με Samsung A3 ολοκαθαρες φωτο Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 trelara με το συμπάθειο....δεν το πουλάς να ησυχάσεις/ουμε...? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Είχα βγει σε ένα κλαμπακι Βγάζω φώτο με το poco θολή η φωτο Βγάζει φίλος με Samsung A3 ολοκαθαρες φωτο Τι παίζει? Πόσα ποτά είχες πιει δε μας είπες.:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Πόσα ποτά είχες πιει δε μας είπες.:)χαχα 4 ρε σεις δε βγαζει ζωντανα τα χρωματα να ουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 trelara με το συμπάθειο....δεν το πουλάς να ησυχάσεις/ουμε...?:rolleyes: :rolleyes: όταν το παλικάρι βρήκε το ΜΙ8 σε ανταλλαγή με το Poco και του έλεγα "όρμα, τα σπάει το Μι8" κάποιοι με έκραζαν!!! :p :p :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 :rolleyes: :rolleyes: όταν το παλικάρι βρήκε το ΜΙ8 σε ανταλλαγή με το Poco και του έλεγα "όρμα, τα σπάει το Μι8" κάποιοι με έκραζαν!!! :p :p :lol: :lol: :lol: κι εκεί τα ίδια θα κάνει, μην χαίρεσαι εσύ αμέσως.:devil::innocent: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 :rolleyes: :rolleyes: όταν το παλικάρι βρήκε το ΜΙ8 σε ανταλλαγή με το Poco και του έλεγα "όρμα, τα σπάει το Μι8" κάποιοι με έκραζαν!!! :p :p :lol: :lol: :lol:ελα ντε και ερχετε ο αλλος με το samsung και γελαγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 κι εκεί τα ίδια θα κάνει, μην χαίρεσαι εσύ αμέσως.:devil::innocent:poco έχω, και όχι Μι8, δεν παρακολουθώ το θέμα του Μι8!! :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :lol: :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Είχα βγει σε ένα κλαμπακι Βγάζω φώτο με το poco θολή η φωτο Βγάζει φίλος με Samsung A3 ολοκαθαρες φωτο Τι παίζει? Το πρώτο βράδυ που είχα το κινητό και δοκίμαζα τη στοκ φωτογραφική το βράδυ μέσα στο σπίτι με σβησμένα φώτα ενώ την ημέρα βγαίνανε καθαρές το βράδυ με τις έβγαζε θολές Εντ μεταξύ η γυναίκα μου από δίπλα με το δικό της ποκο έβγαζε πεντακάθαρες ρε τη τρέλα μου να λέω μετά σκέφτηκα και δοκίμαζα να κάνω επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων στη κάμερα εννοώ όχι στο κινητό και δούλεψε μετά έβγαζα και εγώ πεντακάθαρες. Αυτό που κατάλαβα κάποια από τις ρυθμίσεις που πείραξα το έκανε να βγάζει θολές και δεν έχω την υπομονή να κάτσω να τις ψάξω μια μια Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Το πρώτο βράδυ που είχα το κινητό και δοκίμαζα τη στοκ φωτογραφική το βράδυ μέσα στο σπίτι με σβησμένα φώτα ενώ την ημέρα βγαίνανε καθαρές το βράδυ με τις έβγαζε θολές Εντ μεταξύ η γυναίκα μου από δίπλα με το δικό της ποκο έβγαζε πεντακάθαρες ρε τη τρέλα μου να λέω μετά σκέφτηκα και δοκίμαζα να κάνω επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων στη κάμερα εννοώ όχι στο κινητό και δούλεψε μετά έβγαζα και εγώ πεντακάθαρες. Αυτό που κατάλαβα κάποια από τις ρυθμίσεις που πείραξα το έκανε να βγάζει θολές και δεν έχω την υπομονή να κάτσω να τις ψάξω μια μια ειδες τι κανουν τα ποτακια............:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts